fb itiraz edecegi icin 2 maca indirilir ceza
fb itiraz edecegi icin 2 maca indirilir ceza
Maçta olan olaylardan dolayı 3 maçlık verilen ceza normalmidir NORMALDİR... Verilebilcek en uygun ceza verilmiştir. Heee diyeceksiniz ki "BJK de adam öldürüldü 3 maç ceza aldı doğrumudur" YANLIŞTIR. BJK ye o zmana 6 maç ceza verilmeliydi. Bazı arkadaşlar izmirde taraftarlı oynanması fln demiş. FB stadında suçu işleyen kim? "Taraftar" Öyleyse izmirde oynatmak akıl mantık işimidir? "DEĞİLDİR." şimdi şöyle diyebilirsniz "geçen yıl Ali samiyende FB maçındada sahaya pet şişeler vb. maddeler sahaya atılmıştı o zmana gs ye 1 maç ceza verildi..." evet o maçta gerçekten çok kötüydü. bir GS li olarak onları atanlara çok kızmıştım vede 1 maçlık cezanın 2 maçlık olması daha idealdi...
Haa önceden yanlış kararlar verildi diye yanlışa devam mı edilmeli? "TABİ Kİ DE HAYIR" bundan sonra cezalar daha da arttırılmalı taraftar akıllanana kadar taviz verilmemelidir. TFF bundan sonra da böyle devam eder böyle İDEAL cezalarını verirse alkışlarım ama aynı olaylar olurda benim de taraftarı olduğum klüp olan GS ye daha az yaptırımlar getirirse de Istıklarım..!
Şimdi Soruyorum : İdeal cezalar veren tff yi mi alkışlamak lazım? yoksa sahaya yabancı madde atan Taraftarımı ıstıklamak lazım??? Hadi hayırlı mesajlar...![]()
beklenen oldu diyebiliriz
bence ceza normal ama indirilecektir ayrıca beşiktaşın ceza konusunda "bir" kendini bilmezin yüzünden beşiktaşın 6-7 maç ceza alması bence saçmlıktır ama fb maçında birden fazla taraftarlar bu olayı gerçekleştiriyor bunu göz ardı etmeyelim lütfen
So what?
Saike
O kendini bilmezlerin çoğalmaması için 6 maç lık ceza verilmeliydi. Ne demek bir kendini bilmezin yaptığı iş. O adma orada Trübüne giriyorsa BJK yi temsil ediyor. Gazetelerde adamın adından çok "bir BJK li Holigan" olarak nitelik kazanıyor. Herneyse konuyu dağıtmak istemiyorum ama ağır yaptırımlar olmadığı sürece daha çok adam da öldürülür,kafalarda yarılır....
3 maç formalite icabı denilmiştir zaten. Eğer 2 maç deseler itiraz edecekler, 1 maça düşürebilirler. Şimdi verilmesi gereken ceza 2 maçtır. 3 maç deniliyor ki itiraz sonucu 2 maça düşsün diye. Zaten dentaconstantin arkadaşımız da belirtmiş. 2 maç yine çok diye düşünüyorum. Sanki çok büyük bir olay oldu da..
Eğer eskiden aynı olaylara 1 maç verildiyse, yine 1 maç verilmeliydi. Eğer sen gidip geçen sene GS'ye aynı olaylarda 1 maç, FB'ye 3 maç veriyorsan; bunun adı ÇİFTE STANDARTTIR, başka bir şey değildir. Sanki kurallar değişti de, ceza artıyor.
Eskiden ayni olaylara 1 mac verdin, duzelmedi..
Eger bir insanin icinde bir virus varsa ve normal dozajda verilen ilaclar yetmiyorsa, dozaj arttitip virus'u oldurmeye calisirsin..
Bu virus 1 mac'lik ceza dozaji ile olmuyor. 3 Maca cikartip sanslarini deniyorlar..
Ama bu da ise yaramayacak. Bunu yapan kisiyi de sorumlu tutmadigin ve cezalandirmadigin surece bunlar devam da edecek.
Kulupler cikip, yeter artik biz bu taraftari'in arkasinda falan degiliz deyip, kameralarla tespitledikleri olay cikartan insanlari emniyete verip, agir bir para cezasina carptitilmalarini saglayip sonra da bir kere daha hayat boyu stata girmelerine izin vermezlerse, bu sorun cozulmez. Belli ki bu tip stat kapama cezalari bir ise yaramiyor cunku seyirciler akillanmiyor..
bence adilce verilen bir ceza oldu,bize yapilanlarin yaninda bu ceza aslinda fazla degil.taraftarlar akillanir da bundan böyle kalecileri ve teknik direktörleri yaralamak icin ugrasmaz.
bence tam isabetli bi karar ama bu ceza kesin iner bi şekilde
bide zaten ceza çok işe yaramaz inegölle felan oynıcaksınız inegölü taraftarsızda yenersiniz artık
cezayı şok ötesi bulanlara şaşıp kalıyorum allah aşkına görmedinizmi mondragonun kafasına gelen 10 larca şişeyi ve mondi bi kere bile arkasını dönüm taraftarlara bakmadı
ve ses bombası bi stada bomba sokmak ne demektir ya ne biçim arama yapılıyo
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
dogru karar bence![]()
Besıktas macındakı olaylarda goz onune alınmıs ustelık fenerbahcenın sabıkası oldugu ıcın olaylar artmıs
Vay benim fanatik fenerli Serkan'ım, insanlara birşey olmasın da, varsın Fenerbahçe şampiyon olsun gitsin, ama ceza yerinde olmuş bence...
Artık şu güzel konu altında bu tarz yorumları geçelim.
Bence daha da fazla vermeliydi. Geçen sene aynı olaylar yaşandı demek yanlış bir ibare olur. Eğer taraftar oyuncuların canına kast ederse, ki bu oyuncu senden devamlı gol yiyen bir adam, o taraftar o stada bir kaç maç girmemeli.
Verilen cezalar az ki bu olaylar halen devam ediyor.
Neden gülüyorsun?
TBMM devamlı yeni yasa çıkarır, ancak yeni yasa bekleyen o kadar konu vardır ki... Gece gündüz yasa kasarlar, yine bitiremezler.
Bak şimdi. Geçen sene verilen bu tarz olaylar yaşandığında verilen cezalar az olmuş ki, bu sene de bu olaylar olmuş. Eğer seneye de olursa bu olaylar, 5 maça çıkmalı. Ki zaten aynı olay bu sezon başka bir stadında olursa yine 3 maç ceza verilir. Ama yazılı kural değişmedi diye ceza değişemez diye bir durum yok. Bu sadece durumun düzelmesi için verilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bence yerinde bir karar ama umarım bundan sonra böyle devam eder ....
haketti bence..
Benim karara tepkim neden çok verildi veya neden 3 maç 5 maç değil? Neden FB? 1 hafta önce Zico'ya da atıldı tribünden yabancı madde ama onun bacağına geldi, Gerets'in kafasına. Gerets e hemen müdahale yapılıp kanayan yara temizlenip küçük bir bantla kapatılabilirdi. Dakikalarca öyle durmasına gerek yoktu.
Bundan sonra göreceğiz. Bu sezon bu güne kadar verilmeyen kararlar FB'ye verildi. Bu FB için çok önemli bir maçtan önce açıklandı. Bunu yarın da açıklayabilirdin. İnegöl maçı 20 sinde galiba ne acelesi vardı. Ben FB yönetimi yerinde olsam Tahkim'e itiraz etmem, 3 maç cezamı çekerim ve takibe başlarım. 1 maç küfürden dolayı seyircisiz oynama cezası verildi, rakiplerim de küfür ettiğinde aynısı beklerim. Ha olacak mı? Hiç sanmıyorum. Umarım yanılırım, bekleyip göreceğiz.
Tekrar söylüyorum, eğer herkese aynı prosedür uygulanacaksa benim sahamı 5 maç da kapatsınlar, ama sezon başından beri durmadan küfür eden, hatta puanları silinmesin diye çıkarılan kuralde değişiklik yaptırılan takımlara aynı ceza verilmezse işte o zaman bu kararın art niyetli alındığını herkes görür ve FB seyircisiz oynadığıyla kalır...
"YÜCE ATATÜRK"
Avni Aker'de Zico'ya atılan onca yabancı maddeye ve stadyuma taraftarın atlamasına rağmen 1 maç ceza geldi. Ama FB'ye 3 maç. Adnan Polat 5 maç demişti, 5 maç ceza da gelebilir ileride, şaşırmamak lazım.
İnegölspor maçı, Türkiye Kupası çeyrek final maçı ve G.Birliği maçında FB cezalı olacak diye okudum bir yerde. Türkiye Kupası çeyrek final maçı var mı İnegölspor ile G.Birliği maçları arasında?
Ortada hakedilmiş bir ceza varsa bunu sadece tek takıma değil tüm takımlara verilmesi lazım.
Stadda ki görevlileri siz seçiyorsunuz o adamın üstünü arayan sizsiniz ve ses bombasını bulamıyorsunuz şuç F.Bahçe'de oluyor. Nasıl bir adaletsizliktir bu?
İsterlerse 17 maç versinler biz yılmıyacağız 100. yılımızda şampiyon olacağız.
bence fenere hakettiği bir cezayı verdiler.teknik direktörün kafasını yarmak normal bişi diil bence
Normal bir karar. ŞOKda değil bence. Gerets'in kafasının yarılması, ses bombaları, Mondi'ye atılan şişeler, cisimler, çirkin tezahuratlar. Bu karar ŞOK değildir.Ama Türkiye'de buna benzer şeyler oldu ve aynı ceza verilmedi. Orası tartışılır. Ancak dediğim gibi karar normal
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası veren Profesyonal Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) kendi içinde Aziz Yıldırım'ın da açıklamalarını tartışıp ceza vermeye hazırlandığı öğrenildi. Cihan Oskay'ın iddialarının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yaptığı basın toplantısında başta Futbol Federasyonu olmak üzere bir çok kesime ağır eleştirilerde bulunmuştu. Bunun üzerine PFDK'nın Yıldırım'a 6 ay ile 1 yıl arasında hak mahrumiyet cezası vermeye hazırlandığı öğrenildi. Perşembe günü açıklanması beklenen bu ceza sonrası Yıldırım seçimlerde oy kullanamayacak, bundan sonra daha sıkı denetlenecek ve Şeref Tribünü'nde oturma hakkını kaybedecek.
SABAH / DENİZ DERİNSU
Polat: "3 maç cezayı az buldum"
Adnan Polat, Fener’e verilen cezayı yorumladı: “Liverpool maçı öncesi, UEFA yetkililerine Saracoğlu’ndaki olayları anlattım. ‘En az 6 maç ceza verilmeli’ dediler. Ben 5 bekliyordum, 3 maç cezayı az buldum”
Şok etkisi yaratmıştı
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe derbisinde Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşanan olayların ardından yaptığı basın toplantısında, Sarı-Lacivertli kulübe en az 5 maç saha kapatma cezası verilmesi gerektiğini söylemişti. Önceki gün toplanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ise, Fenerbahçe’ye 3 maç seyircisiz oynama cezası verildiğini açıklamıştı. Karar Sarı-Lacivertli camiada adeta şok etkisi yaratırken, Polat konuyla ilgili çar***ı açıklamalarda bulundu.
‘Böyle kapatılamazdı’
Cim Bom’un Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile oynayacağı maç öncesi Olimpiyat Stadı’nda UEFA’nın güvenlik yetkilileri ile konuştuğunu söyleyen Polat, “Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşananları onlara anlattım. Bana en azından 6 maç ceza verilmesi gerektiğini ifade ettiler. Bense 5 maçlık ceza bekliyordum. Bu nedenle 3 maç cezayı az buldum. Aynısı bir Avrupa kupası karşılaşmasında yapılsa ya da Avrupa liglerindeki bir mücadelede meydana gelse, olay bu şekilde kapatılamazdı” dedi.
Mehmet Topuz uyarısı
Beşiktaş deplasmanı için İstanbul’a gelen Kayserispor, hazırlıklarını Metin Oktay Tesisleri’nde tamamlamıştı. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması için, Anadolu ekibinin idmanından önce Galatasaraylı idarecilerle konuştuğu belirlenen İkinci Başkan Polat’ın, Galatasaray’ın transfer gündeminde bulunan Mehmet Topuz için, “Çocuğun üzerine fazla gitmeyin, Kayserispor Yönetimi’ne ayıp olmasın. Aynı durum Gökhan Ünal için de geçerli” dediği bildirildi.
Kaynak : Fanatik
bravo adnan polat'a uefa yetkilileriyle de konuşuyor helal olsun.Sanki savaş çıktı statta