bence tugay gibi ingiltere nin orta sıra takımlarından birine giderse anca şans bulur italyada ise chievo falan anca kaldırır o sebeple bence daha gitmesin
daha gitmesin diyosunuz.. adamin yasi 25 kac yasinda gidecek 30 undami..
Bence 1-2 sene daha bekleyip İspanya ligine transfer olması en uygunu olur..
Tuncay ingiltere veya ispanya liginde oynayabilir oda oranin orta siradaki takimlarinda.Tuncay intere gitse bile orada oynayamaz yedek kalir kariyerini bitirir.
Tuncayin daha mevkisi belli degil yahu
Bir forvette oynuyor,bir sol kanatta birde ikili arkasinda,hepsindede süper oynamiyor.
Forvette oynasa cok gol kaciriyor.Sol kanatta oynasa orta acamiyor,topu ayaklarina dolastiriyor,gereksiz calimlar atip oyun düzenini bozuyor.
Ikili arkasinda oynasa pas atamiyor,bazen cok sert vuruyor toplara ve gol oluyor ama nadiren.
Yani tuncay avrupada büyük takimlarda oynamayi haketmeyen birisi.Ayrica hangi takima gidecek?Ispanyada üst kalitede takimlarin oyunculari tuncaydan kat ve kat daha iyidir.![]()
Tuncay'ın en büyük özelliği golü koklamasıdır, tam bir golcü.
Belki ceza sahasında ayağına dolanır ama yakaladığı anda çok sert vurarak inanılmaz goller atar.Kaleyi gördüğünde açıyı yakalarsa çok estetik goller atıyor.
Her oyuncu da yoktur bu özellik, topa vurmadan önce gideceği yeri kestiriyor(!) ve golü buluyor rahatlıkla.
Tekniksiz orası ayrı
çok doğru, bu yüzden iyi işler yapıyor zaten..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
erken çünkü kendisi daha bir inter kadrosunda oynayacak kadar iyi değil gitsin orta sıralardaki takımlara pişsin 2-3 seneye geçsin intere kapasitesi varsa 25 yaşında ve okadar iyi olmayan biri için inter erken
ne?? cassano, reyes, guily ve tuncay abartmayın yahubirde şov yaparak oynayacak
![]()
Cassano nun kariyeri
1999-2001 Bari 48 ( 6 )
2001-2006 AS Roma 118 (39)
2006- Real Madrid 14 ( 4 )
180 maçta 49 gol ki dünyanın en kaliteli 2 liginde
Reyes Karıiyer
1999-2004 Sevilla 86 ( 22 )
2004-2006 Arsenal 69 (16)
2006- Real Madrid → (loan) 17 ( 3 )
172maç 41 gol avrupanın en kaliteli ligleri yine
Guiy kariyer:
1994-1998 Olympique Lyonnais 110 (25)
1998-2004 AS Monaco 213 ( 55 )
2004-present FC Barcelona 76 (19)
Dünyanın en iyi açıklarından biri olarak kabul ediliyor ve milyonlarca hayranı var
Tuncay kariyer
2000–2002 Sakaryaspor A.Ş. 67 ( 33 )
2002–present Fenerbahçe 156 (61)
223 maçta 94 gol türkiye 2. ligi ve 1. liginde
Abartmayın Arkadaşlar Tuncay ve Cassano Kıyaslaması Yapıyorsunuz.
Cassano'nun Oynadığı Klüplere Bir Bakın Tuncay'a Türkiyede Yeterince Şans Verildi Ama Cassano'ya Hiç Fırsat tanınmadı Cassano Tuncaydan Daha iyi bir FutbolcudurOnun Tek Bir Hatası Vardı Real Madrid e Gitmek.
Tuncayi cassano,reyes ve guily ile kiyasliyorsunuz ya ne diyeyim ben artik!Sokakta cikin bunu söyleyin size cok pis gülerler.
Tuncay kimki yahu?Orta acmayi bilmiyor,paslari iyi degil,cok gol kaciriyor,paso kosan,bosu bosuna calim atan biri.Teknigide yok yetenegide!Kisiligi zaten galatasaraylilar tarafindan 0!
Cassano Tuncay kadar hırslımı? Fizik gücü Tuncay kadar iyimi? Savunma özelliği sıfır bir adam Cassano...
tuncay top kapıyormu ben hiç görmedim eğer 3 kişionu ortada oynatırken bilinçsizce boşa koşmak top kapmakasa çok kapıyor tuncay.bide bi maçta tuncay'ın hangi futbolcu olduğunu ayırt edemiyorsanız kolay yolu var.topuk pası atan bi oyuncu o kesin tuncay neredeyse her maç topuk pası atmaya çalışıyor![]()
tuncay okadar iyi olsa madrid cassanoyu değil tuncayı alırdı
Bence Avrupaya gitsin ama şimdilik bu kuküpte fazla oynama şansı bulamaz çünkü kadro kuvvetli giremez kadroya
Cassano'yu Madrid değil Capello aldı..
Cassano gibi ruhsuz bir adama benim takımımda hiçbir zaman yer alamaz.
hehe,gülerim bu yorumuna burak abi
Fenerbahcede alex oynuyor yahu,sahada tek pres yok,ruh gibi geziniyor.Cassano gibi süper yetenekli birimi oynayamayak?
Cassano gelmek istesin fbye,desinki ben fbye gelmek istiyorum,cocukluktan beri fbde oynamayi hayal ediyorum,aziz yildirima sesleniyorum beni fbye alsin ozaman fenerbahceli yöneticiler islerini güclerini birakip kosa kosa gider cassanoyu Sabiha Gökcen havaalaninda kirmizi halilarla karsilarlar![]()