Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Amerikan MLS Ligi LA GALAXY Kariyeri

Yorumlar icin tesekkurler.Bol yorumlu ve onerili cvplar gelirse sevinirim

__________________________________________________ _____

Sampiyonlar Kupasi'ni aldiktan sonra moraller cok iyiydi.Ayrica Amerika En iyiler'e 7.olarak girmistim.Sirada evimizde oynayacagimiz Houston macimiz vardi.Adeta dagitmistik Houston'u ilk yari sonuna kadar.Ama yinede son dakikalarda yedigimiz bir gil basimiza bela oldu.

Sirada deplasmanda oynayacagimiz ve bati liderini belirleyecek Colorado maci vardi.Gardner'in atildigi macta,zirveyi korumasini bildim.

Evimdeki Dallas macinda bunaltici bir mactan sonra mac golsuz berabere sonuclandi.

Ligde en son galibiyeti 5 mac once tattigim salt lake macindan sonra tekrar mac salt lake takimiylaydi.Deplasmanda olmama ragmen J**ua sayesinde rahat kazandim.Bu arada bu oyuncumun formu baya yukseliyor.Bu arada farkettinizmi seksenli dakikalarda ne kadar gol olmus.

Vee yine sira evimde oynadigim derbide Chivas'a gelmisti.Evimizde taraftarlar stadyumu doldumuslardi.Yuzlerini kara cikarmadik ve sezon basindan beri 10 macta 7 gol 1 asisti olan Quaranta ile sonuca ulastik.

__________________________________________________ ____________________

Bu arada lig tablosu guncellenmistir.Ilk sayfada yada burdan bulabilirsiniz.Ayrica pilot kulup istegimi yaptim.Neticyei bekliyorum.

Hafta 13

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çok başarılı gidiyorsu tebrik ederim.Bu arada ilk defa MLS'den bir kariyer gördüm.İlki yaşattığın için teşekkürler
    (/s)

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Çok başarılı gidiyorsu tebrik ederim.Bu arada ilk defa MLS'den bir kariyer gördüm.İlki yaşattığın için teşekkürler

yorum icin tesekkurler.MLS ligini hepinize kesinlikle oneriyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yazın bol bol zamanım olacak, oynayabilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

abi yanliz mac sonuclarinin sslerinin boyutunu biras daha arttirsan daha ii olur bence.cok kucukler

Bende başlıcamda takaslar kolay mı ?

omer-faruk-14 Misafir

Kariyerinde başarılar dilerim. İlginç bir seçim olmuş, zamanında ben de D.C. United'la oynamıştım.

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    abi yanliz mac sonuclarinin sslerinin boyutunu biras daha arttirsan daha ii olur bence.cok kucukler
    onlara tiklayinca buyuyorlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by borakargici View Post
    Bende başlıcamda takaslar kolay mı ?

eger istedigin oyuncu ayarinda birini onerirsen kolay.Yani onlarin ihtiyaclarina gorede iyi bir oyuncu onerebilirsin.Yada bir oyuncunun yaninda , secim hakkini flnda verirsen daha kolay verebilirler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Kariyerinde başarılar dilerim. İlginç bir seçim olmuş, zamanında ben de D.C. United'la oynamıştım.
    Yorumun icin tesekkurler.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

başarılar.....

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

Zevkli olmalı.Bendemi bir takım alıp başlasam...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlk kupa hayırlı olsun sezon ortasına gelmişşin iyi gidiyorsun bravo sormak istedigim bişiy var şimdi sezon ortasında transfer sezonu gibi bir durum var mı yoksa sezon icinde her zaman takas yapabiliyor musun?
    ayrıca sezon ortası avrupa'da sezon sonuna denk geliyor bildigim kadarıyla avrupa'da sözlesmesi bitmeye yaklasan oyuncularla ilginiyor musun? nasıl cevaplar aldın eger ilgilendiysen?(ben de baslıcam da merakımdan soruyorum) bir de MLS'den avrupa'ya transfer olan amerikalı gencler var mı? senin takımdan ya da rakiplerinden onların isimlerini verirsen avrupa liglerinde oynayan arkadaslar da onları takip ederler

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    İlk kupa hayırlı olsun sezon ortasına gelmişşin iyi gidiyorsun bravo sormak istedigim bişiy var şimdi sezon ortasında transfer sezonu gibi bir durum var mı yoksa sezon icinde her zaman takas yapabiliyor musun?
    ayrıca sezon ortası avrupa'da sezon sonuna denk geliyor bildigim kadarıyla avrupa'da sözlesmesi bitmeye yaklasan oyuncularla ilginiyor musun? nasıl cevaplar aldın eger ilgilendiysen?(ben de baslıcam da merakımdan soruyorum) bir de MLS'den avrupa'ya transfer olan amerikalı gencler var mı? senin takımdan ya da rakiplerinden onların isimlerini verirsen avrupa liglerinde oynayan arkadaslar da onları takip ederler

Öncelikle yorumun için teşekkürler.Sezon ortası yok sanırsam butun sezon boyu adam alabiliyosun içerden.Ama diğer ülkelerden gelebilecek oyuncular sezon başında verilen süre içimde transfer edilmeli.Şu an bende yeniyim oyunda o kadar bilgim yok bu yüzden dışaruı transfer olan amerikalılar hakkında pek bilgim yok ama dışarı gitmesi gerekir normal bir şekilde.Yani bir avrupa kulubu transfer teklifi yapıyor.Sözleşme yapıp transferi bitiriyor.Ben Denizlispor'la oynamıştım bi ara ve Eddie Johnson'u ikinci sezonumda almıştım galiba normal biçimde.Önerebileceğim oyuncular ise,LA Galaxy sağ ve sol bekleri (ismini unuttum şimdi ) Mastroeni , Eddie Johnson olabilri şimdilik ama ilerde güzel bi liste koyacağım.

__________________________________________________ __________________

Arkadaşlar bilgisayarımda problem vardı ve düzelttim.Yarın ilk sezon bitmiş olarak koyacağım.
    Takip edin kaçırmayın

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Colorado takimi iyimi? Güzel gidiyorsun

Değişik bir seçim. Kolay gelsin. Sence en güçlü takım hangisi? Bir deneyelim, FM 2006'DA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sana önerim New England Revulation Takımından Taylor Twellman ve Pat Noonan i Transfer et forvet hattın çok kaliteli olur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Colorado takimi iyimi? Güzel gidiyorsun
    Colarado Takımı iyi değil bence alma.Kansas falan var onlar daha iyi.

aslında işine yaramayan adamlar varsa DC United'tan Alecko Eskandarian süper bi adam ,Dwayne De Rosario var ama hangi takımda olduğunu unuttum,Razov var,İngiltere'de de Amerikalı var McBride,Lewis filan neyse sana başarılarının devamını dilerim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri