Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 78 sonuç

Konu: Galatasaray'a Alerjim Var!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burayı geren arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

burayı gerenler çok bellidir..carlos bunu espri olarak söylese bile böyle saçmalıklara gerek yok bence..eger sen Galatasaray a bir Fb li olarak laf edersen bu espri bile olsa çirkn olr..aynı şeyi Lincoln dese Fb içn aynı tepkiyi sizde verirdnz buyukpivot a katlyorm

ayrıca biz o 20.000 kişi önünde kimleri kimleri hezimete ugrattık..kimsenin merakı olmasn..carlos bunu iyi bilenlerden zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

buyukpivot dogru söylyor sevmek zornda degilsn ama saygı göstermek ZORUNDASIN..yöneticilern gazna gelipde böle saçmalklar yapmana gerek yoktu carlos..nese lig başlyo sabretsn herkes ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaybedilen kupa, Haginin madara etmesi Alerji sebebi.. Ama bu normal birşey, Hagi gibi bir oyuncu kimleri çalımlamamış ki.. Söleme nedeni kesinlikle bu, başka birşey olamaz.. Gerilmeye, sinirlenmeye gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos hiç kupa almadıda kaybedilen kupa diyorsunuz bir sol bek oyuncusu hiç çalım yemez ya bir tek Hagi'nin Galatasaray'ına kin besliyor yapmayın arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Carlos o çalımı hatırlamıyordur çünkü adam o kadar çok üst seviye final maçları oynadı ki hangisini hatırlayacak aynı şeyi Lincoln yapsa siz espri diyecektiniz bazı Fenerbahçeli arkadaşlar karşı çıkacaktı.Bir dünya starı bu kadar kıskanılmaz.Ayrıca bu konuda tartışma çıkma ihtimali çok yüksek olmasına rağmen neden böyle bir haber bu siteye konulur onuda anlamak güç

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Carlos o çalımı hatırlamıyordur çünkü adam o kadar çok üst seviye final maçları oynadı ki hangisini hatırlayacak aynı şeyi Lincoln yapsa siz espri diyecektiniz bazı Fenerbahçeli arkadaşlar karşı çıkacaktı.Bir dünya starı bu kadar kıskanılmaz.Ayrıca bu konuda tartışma çıkma ihtimali çok yüksek olmasına rağmen neden böyle bir haber bu siteye konulur onuda anlamak güç
    Neyi kıskanacağız arkadaşım? Ne güzel sakinleşmiştim ama bunu görünce yine kan beynime sıçradı. Cevap vermeyecektim ama şimdi vereceğim.
    1. konun Carlos'un oynadığı maçlar. Büyük maçlar yapmak unutulmaz çalımlar yediği gerçeğini değiştirmez.
    2. konun Lincoln yapsa gösterilecek tepkiler. Eğer Lincoln bu lafı söylese inan ki forumda daha büyük tartışma çıkardı. Belki de Lincoln'e ağır laflar sayanlardan biri de sen olurdun.
    3. konun kıskanma meselesi. Neyi, yada kimi kıskanacağız? 34 yaşına gelmiş, tamamen talihsiz açıklamalarda bulunmuş ESKİ bir yıldızı mı?
    4. konu tartışmalık konu meselesi. Bu konuda ilk defa katılacağım sana. Tartışma potansiyeli yüksek bir konu. Ama artık bunu sorgulamak için çok geç. Konu açılmış, iki takım taraftarı diğerlerine kanıt sıralamaya çalışıyor. Yapacak tek şey bu konuyu kapamaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir aralar Alex dünya starı mı değil mi diye tartışmalar vardı. Şimdi de Carlos'un yıldızlığı tartışılacak nerdeyse, eski yıldız yapıldı. Carlos bir markadır. Transferi Çin'de bile flaş gelişme olarak veriliyorsa o eski yıldız değil hala yıldızdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Neyi kıskanacağız arkadaşım? Ne güzel sakinleşmiştim ama bunu görünce yine kan beynime sıçradı. Cevap vermeyecektim ama şimdi vereceğim.
    1. konun Carlos'un oynadığı maçlar. Büyük maçlar yapmak unutulmaz çalımlar yediği gerçeğini değiştirmez.
    2. konun Lincoln yapsa gösterilecek tepkiler. Eğer Lincoln bu lafı söylese inan ki forumda daha büyük tartışma çıkardı. Belki de Lincoln'e ağır laflar sayanlardan biri de sen olurdun.
    3. konun kıskanma meselesi. Neyi, yada kimi kıskanacağız? 34 yaşına gelmiş, tamamen talihsiz açıklamalarda bulunmuş ESKİ bir yıldızı mı?
    4. konu tartışmalık konu meselesi. Bu konuda ilk defa katılacağım sana. Tartışma potansiyeli yüksek bir konu. Ama artık bunu sorgulamak için çok geç. Konu açılmış, iki takım taraftarı diğerlerine kanıt sıralamaya çalışıyor. Yapacak tek şey bu konuyu kapamaktır.
    Carlos sadece bu çalımımı yedi ne çalımmış yahu
    Sana göre daha büyük tepki olurdu Lincoln'e ama sana göre bu bir varsayım.Ben ailem ile ilgili olmadıktan sonra ağır bir laf söylemem futbol bu sonuçta bir eğlence aracı.Carlos eski bır yıldız lafına söyleyecek söz bulamıyorum çünkü şaşırmış durumdayım.Son olarak ise sorgulamak için geç değil ne amaçla açıldı halen çözemiyorum.Katılıyorum konu kapanmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kin beslemiyordur yav, abartacak birşey yok.. Espri yapmış sonuçta, ama bu espri sebebi dediklerim olabilir herhalde.. Yada ezeli rekabetten dolayı, taraftarların gönlünü iyice kazanmak istemiştir..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tabi hatırlamaz.Adam kaç kere bacak arası çalım sükseli çalım yediki değil mi?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tabiki yahu hatta intiharı bile düşünmüş olabilir ben bir futbolcuyum nasıl çalım yerim diye

13. Default

arkadaşlar konu ile ilqisi belki ama..
    yha bişiy srocm..
    yardım ederseniz sewinirim..
    online turnuvalara nasıl katılabilirim.. ??

Quote Originally Posted by kaanskaans12 View Post
    arkadaşlar konu ile ilqisi belki ama..
    yha bişiy srocm..
    yardım ederseniz sewinirim..
    online turnuvalara nasıl katılabilirim.. ??
    Buyur kardeş bu başlıktan onlıne turnuva ile ilgili herşeye ulaşabilirsin... Ama turnuvaya bu saaten sonra katılamassın... Birdahaki turuvaya anca katılabilirsin...

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=314

100Yıllık Rekabet olan bir ortamda Roberto Carlos FB taraftarını mest etmek için sölemiştir yahu arkadaşlar 3saattir tartışıyosunuz bi söz için boşverin... Sezon başlasın herkesi görücez nasılsa...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Tabi hatırlamaz.Adam kaç kere bacak arası çalım sükseli çalım yediki değil mi?
    kaç kere yedi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    kaç kere yedi
    Bende onu söylüyorum işte.Bir kere yedi zaten..
    Herkese nasip olmaz o çalımı yemek..!

Alex dünya yıldızı değil mi diye tartışma mı olur? Değil... Bu kadar basit

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şimdiye kadar kupa bile alamamış adamları bize dünya yıldızı diye tanıttıktan sonra Alex'in yıldızlığını tartışmaya gerek yok. Konu zaten Alex değil eskiden böyle bir tartışma vardı şimdi de Carlos'u ona benzetmeye çalışıyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Alex dünya yıldızı değil mi diye tartışma mı olur? Değil... Bu kadar basit
    Madem herkes istediği gibi konuşuyor bende konuşayım.

Lincoln'de Dünya yıldızı mı ? Değil bu kadar basit.

Kupa yüzü görmeyen oyunculara Dünya yıldızı deniliyorsa birşey diyemem..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Madem herkes istediği gibi konuşuyor bende konuşayım.

Lincoln'de Dünya yıldızı mı ? Değil bu kadar basit.

Kupa yüzü görmeyen oyunculara Dünya yıldızı deniliyorsa birşey diyemem..
    Lincoln'e dünya yıldızı diyen oldu mu?

Çekememezlik yapmayalım lütfen..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Lincoln'e dünya yıldızı diyen oldu mu?

Çekememezlik yapmayalım lütfen..
    Çekememezlik ?

O çalımdan sonra psikolojisi bozulmadığına dua etsin.
    Anlıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Çekememezlik ?

Anlıyorum.
    Anlaman güzel Mehmet kardeşim..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

carlos eski yildiz he ? bir yasima daha girdim

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ertuğrul bence smileyini koymasan iyi olurdu.Şimdi espri olarak algılayıp onada tartışma çıkaranlar olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben bu konuda Galatasaraylı arkadaşları haklı buluyorum.R.Carlosun gerginlik yaratmasına hiç gerek yoktu.Fenerli arkadaşlar buna yine kıskançlık falan diyeceklerdir ama R.Carlos bana göre de eski bir yıldız.Ama mesela Kezman yıldız,Appiah ve Alez yıldız.Anelka ve Ortega da yıldızdı ama Carlosun devri bana göre geçti artık.Tartışma çıkmasını istemiyorum bunlar benim görüşüm lig başlayınca görcez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Sami Yen Yorumları ...

Tuttospor (Ünlü İtalyan Gazetesi):"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

Maldini: (İtalyanların Efsane Oyuncusu) "Kimse Beni Burda 25.000 Kişinin Olduğuna İnandıramaz ..."

TF1 fransiz tv:" Paris Ali Sami Yen Cehenneminden Nasıl Çıkacak ..."

Edgar Davids(Ünlü Hollandalı Futbolcu) :"Bizde Böyle Taraftar Olsa Hiçbir Takım Karşımızda Duramaz ..."

Berliner Morgenpost :"Futbolun Sadece Futbol Olmadigini Ali Sami Yen Stadında Anladım ..."

Basın Toplantısında Bir İngiliz Gazeteci:"Bir İngilizin En Son İsteyeceği Şey Ali Sami Yen'de Maç Yapmaktır ..."

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Var mı daha fazlasını isteyen?

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bunlar Reklam Kokan Hareketler Roberto
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri