cmninkini biliyomusun? gerçekten çok güzel hava katıyo..
cmninkini biliyomusun? gerçekten çok güzel hava katıyo..
Oyunda ben hiç geri pas verildiğini gördüğümüde hatırlamıyorum.Sürekli atak yönünde verilen paslar.Hazırlık pasları da yok hiç.
katılıyorum sana mac moturunda sadece bu tur sacmalıklar kolaylıklar ve oyuncununn oyun stilini daha iyi görebilme olsun yeter.
(mevkide yazanlar)eğer tribünleri saçmalamadan 2d yaparlarsa yapsılar yoksa hıc uğrasmasınlar.arkadaslar zaten bu oyuna hava katan fm yi fm yapan 2D o yuvarlak sevimli futbolcular deilmi?bana katılmayanlarada saygı gösteriyorum...
bence tribünler gösterilebilir doluluk oranı falan sahaya yakınlığı falan...
hakikaten 2d tribün yapılacaksa çok güzel olur gergin maçlarda sahaya yabancı madde atma kulübün ceza yemesi falan fena olmazdı... seyircilerin bayrak açması, tezahürat yapması(belirgin şekilde)-(fifa da var ama çok yer kaplıyor çok zor ama olsa iyi olurdu)
ayrıca fm 07 de gol olduğu zaman garip,ıslık gibi bi karmaşık bi ses geliyo inşallah sesleri de belirgin yaparlar yani gol oldu mu "GOOOOLLL" diye bağırsınlar...
Gol olunca bağırıyorlar zatenAma diğer dediklerin iyi olurdu hakkaten.Yinede sanmıyorum olacağını.
FM Gazetesi
şimdi demiş olmuyomusun?Ayrıca bende denemedim ama zaten oyun tarzım kısa değil.
FM Gazetesi
aman cm gibi dandik olmasinda
CM gibi olamaz zaten.Her yıl birçok yeni ve güzel özellik ekleniyor.
FM Gazetesi
Fm ozelligini kaybeder eğer öyle bişiy olursa fifa manager den farkı olmass gibime geliyor
Yaa FM'nin Şuanki Hali Çok Hoş Böle Kalsın Biz Fazla Bişey İstemiyoruzYeterki Heyecanlı Bi Oyun Olsun.
Artık bir ekran görüntüsü yayınlasalar da şu tartışma bitse!
oyuncular yuvarlak yerine elips biçiminde olursa daha göze hoş gelir 2D güzel ama kaleye şutlarda bazen sinir bozucu oluyor kale çizgisinden auta atmalar filan... bunlar olursa sanırım güzel olur
oyunun oynanmasındakı en buyuk etken mac motorudur yenılık ekleyeceklerıne mac motorunu keske bunu gercekten farkı yokmus gıbı gelıstırseler bence mukemmel olur MESELA sık sık ınce calımlar olmalı + ceza sahası ıcındekı sıkısmaları engelleyıp posızyon olmalı bollugu olmalı + kalecılerın 35 metre kaleyı bırakıp her topu defans gıbı savusturmaları olmamalı + kanatlardan yapılan ortaların cogunlugu adamlara carpmamalı + atılan gerı paslarında pres varken kalecıler bocalamalı + atılan uzun pasların bırcogunda top saha cızgısını terketmemelı vs bunlar fm 2007 de malesef vardı umarım fm2008 de olmaz![]()
Bence oyun temel bazda en son noktada yapılacaklar görsellikten başka bir şey değil.Sadece şu eklenebilir,18 yaş altı milli takımlar bu eksik sadece.Birde sen 20 atak yapıp onlar 1 atakta gol atıyolar buda düzeltilirse başka sorun kalmaz sanırım
boyle ıyı bence ama bı degısklık ıı ama kotu olsada mac motoru fm her halyle guzel
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BİR HAYKIRIŞTIR SİYAHIMIZ,ÇÖKÜNCE ÜZERİMİZE GECENİN MATEMİ,SARILIRIZ BEYAZINA SEVDAMIZIN.BİR DURUŞTUR,DİRENİŞTİR ASLOLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞ...
Bence maç motoruna bir iki değişiklik gelirse oyun biraz zevkli olabilir...Mesela Maç Motoruna::
1)Seyirciler eklenmeli.
2)Oyuncuların üzerinde numarası ve ismi yazacağına oyuncunun resmi ve adı olabilir...aklıma gelen bunlar şimdilik....
Resim olayı komik olur ya, düşünsene aynı mutlu surat ifadesi ordan oraya koşuşturuyor
Maç motorunda gıcık olduğum tek nokta var.
-Görünmez top toplayıcıların topu ordan oraya atması. Kalecinin topu yakalamak icin 5 dak uğraşması, top mu topluyorlar ortada sıçan mı oynuyorlar belli deil yahu![]()
bencede futbol seyircisiz olmasın diorum.en azından seyirci olsun.bence suankı mac motoru güzel ama her zaman bi ilerisi daha hoşumuza gider.Ayrıca burda sitenize tsk etmek ıstıorum cok gusel forumlarınız sewıyelı we guzel.bayagadır uyeyım ama ne zamandır tsk edememıstım....ii gunler saygılar...
ark lar tüm yazdıklarınızı okudum bu yazılanların yapılması zor özellikle seyirciler falan inşallah yapılır
Maç motorundaki yapay zeka kesinlikle artırılmalı.
3D FM gibi birşeyin mantığına aykırıdır, 3D demeyin. Mevcut maç motorundaki eksikleri tartışalım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
yapay zeka cok zayif olmus insani oyundan sogutuyo. ornegin takimin 10-15 tane pozisyona giriyo hicbiri gol olmuyo adamlar ozellikle ikinci yarinin ortalarinda 1 pozisyon buluyolar gol oluo oyle bitse iyi ustune bi daha atiyolar 2-0 bitiyo mac bana her sezon 3-4 macta oluo
abartmaya gerek cm 03_04 de ki mac moturu uzerine bi kac ufak mac motorunu muhtesem hale getirir
hatirlayin cm 03_04 de sakatlanan futbolcu sonuyodu![]()
açıkçası ben çok kötü yapılmadığı takdirde 3d olursa hava topları falan daha iyi olur diye dü$ünüyorum..
Mevcut öaç motoru çok iyi bence ama zoom özelliği eklenebilir...Uzaklaştıkça tribünleri stadın kabataslak şeklini görsek çok güzel olur...
I'm back...