Kayserideki stadyum yapılsın kesin maç verilir...
Mümkünse izmirin adı edilmesin..bıktım![]()
İzmir in adını etmedik ama İstanbuLun adını duymaktan bıktık.Sırf bu tribün ayrıcaLığı oLduğu için.Yoksa nerede oynanırsa oynansın.Sonuçta bizim üLkemizin takımı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ayrıca taraftar grublarının birlesmesi lazım..Son maçta İnönüde Besıktaslı futbolculara sürekli tezaruhat oldu..Cesitli panlartlar hazırlanması lazım..
Haklısınız. Bütün maçlar İstanbul'da oynanıyor.
Hatırlıyorum da Türkiye - Danimarka maçı Adana 5 Ocak'ta oynanmıştı, gidip izlemiştim![]()
(/s)
Olimpiyata niye maç vermiyolar yazık kaldı stad bomboş...
Ali Sami Yen Stadı her ne kadar dört dörtlük olmasada merkezde en azından bu seferlikte burda oynansın maç Dünya nın sonu değil ya...
Mümkünse izmir lafı etmeyin bıktım...her maç izmirde oluyor..
Kayseri ve bursa uygun bence..Ama olan oldu.belki stadyum degir ama belki..
AliSamiYen'de en son ne zaman milli maç yapıldı ?
Bu ne derece etkiler konuyu ? Sonuç olarak önemli olan atmosfer,stadın güzelliği dir. Her giden kişiler stadımızı över över bitiremezlerdi. Halada öyle. İnönü'de oynandıda noldu ? Sonuç-0. Bizzat kendim gittim gördüm. Bizim stadımız fıstık gibi işte bunu kabullenin. Atmosfer olmazsa futbolcularda istekli olmaz...![]()
Tam ben soracaktım...2yıl oldu galiba..
Ozaman seyrantepe ve kayserinin stadyumu yapılınca her maç da orda olur..
ASY'de ülkemizin bir stadı.Oradada oynansın.Bir sorun yok benim için.
De Gökay abi ASY'nin atmosferi falan bence biraz saçmalamışsın.
So what?
Saike
Ya arkadaslar bırakın su stad kavgasını elbet bu macın verılmesine bende sasırdım ama olan oldu...Bize desteklemek düser..
Yok stad kötü falan demeyin hatta yunanlılar şimdi bayram yapıyordur..Oley mac samiyende diye bırakın sunları..Sonucta Avrupa tanınan bir stadyum..
Ozaman Seyrantepe yapılınca her maç orda olsun..zaten olur da
Her stadyumun atmosferi baskadır...Tabiki samiyeninde atmosferi güzel eskiden cehennem lakabı takılmısdı..Maldini,Giggs,Klauvert gibi bir cok oyuncu söylemişdi..
Bütün Grublar birlessin... Adil tezaruhatlar olsun..Her oyuncuya aynı seviyede alkıs olsun...Rakibi baskı altına alalım yeter..
Neden?
Bence de. Yunanlılarla oynamak için en iyi yer İzmir'dir. Ama bu maçta gereksiz gerginliğe yol açabilir.
Tekrar soruyorum neden? En son Çek Cumhuriyeti maçını hatırlıyorum. Resmi maç hiç hatırlamıyorum. Sen hatırladıklarını yazar mısın?
Neden her maç orada olsun. Modernlik bakımından diyorsan şimdi oynanacak tüm maçlar Kadıköy'de oynanmalı.
ASY'ye artık miyadını doldurdu diye belki karşı çıkabilirim ama tek yürek olup, rakibi baskı altına alamadıktan sonra stad da pek önemli değil. Bu umarım ASY'de sağlanır...
"YÜCE ATATÜRK"
serkan milli takım acısından izmiridemedim genel dedim..Bursada hiç milli maç veya cezalı olan bir maç hatırlamıyorum..
Seyrantepede neden hep maç verilsin dedim reski mesajlara bak millet samiyeni topa tutmus bende oyüzden dedim..Ozaman samiyen hakkındada agır konusulmasın..Son milli maçta gördük...
Şemsi ben bizzat gittim gördüm diyorum ya. Slaven maçına gittim orada bile süper bi atmosfer vardı. Macaristan maçına gittim. Atmosfer Ali Sami'yen e göre 0.
Macaristan maçı ile Kupa maçı aynımı ya sen Beşiktaş ın bir maçına git gör atmosferi yapma Allah Aşkına Gökay...
Yunanistan maçı felan olsa atmosfer olur tabi ama Macaristan maçında ne olcakki ...
Her stadyumun atmosferi baskadır...Tabiki samiyeninde atmosferi güzel eskiden cehennem lakabı takılmısdı..Maldini,Giggs,Klauvert gibi bir cok oyuncu söylemişdi..Ozamanda kapasite aynı idi.Bırakın sunları..Tartısmaya gerek yok..Sonucta milli mücadele..
Neyse artık ben size söyleyecek söz bulamıyorum.
Demek istediğim atmosfer karşılaştırması saçma.Her stadın atmosferi maçına göre başkadır.
So what?
Saike
yahu 4 sayfadır statı tartışıyoruz...Biz yunanları her yerde yeneriz..
Bizimde yaptığımız takım Slaven Koprivnica. Bakın dikkat edin. Taraftar demiyorum. Stad diyorum. Görünüş açısından filan. Beşiktaş'ın stadının görüntüsü o kadar muhteşem gözükmüyor gözde. Yani biraz korkutacak,ayağını yerden kesecek bir görüntü ben göremedim şahsen. Taraftarına laf demiyorum süper bir taraftar kitlesi var Beşiktaş'ın. Bu benim düşüncem. Ali Sami Yen'de ise süper bir görüntü vardı...
Samiyende en son maçımızı Slovakya ile yapmısız yaklasık 5 yıl önce 5-0 yenmişiz.....
Tamam o senin fikrindir.Saygı duyarım ne diyim sana ben şimdi.Fikrini değiştiremem zaten.Aynen devam..
So what?
Saike
bence bu stad tartismasi yersiz yunanistani her yerde yeneriz ama ben bir galatasarayli olarak sevindim cunku bayagidir samiyende mac oynanmiyordu.
.samiyenin disardan gorunumu guzel mi dedin allah askina yapma daha 1-1.5 sene once disardan yikilicak gibi duruyodu iceriside ayni sadece bi boya disariya biraz rotus icerisi ayni bumu fistik gibi stad
Ya Samiyen belki güzel değil ama oraya gelen her deplasman takımı korkar bu stadın bir ünü var bir şanı şöhreti var burada nice devler futbol oynadı böyle güzel bir atmosfer de Yunanistanı yenebileceğimizi deüşünüyorum.Ali Sami Yenin nesi var ya!Bakalım Seyrantepe olunca oraya maç verince ne gibi bir tartışma olacak?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Neyse konu gereksiz yere gereksiz polemiklerle gereksiz uzamış. Açık kalması da tartışma ortamı haricinde bize birşey kazandırmaz.
Maç zamanı geldiğinde konuşuruz, daha çok zaman var, bu konunun şimdiden konuşulmasına gerek yok.
"YÜCE ATATÜRK"