Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 59 arası toplam 59 sonuç

Konu: TÜRKİYE-yunanistan Maçı Ali Sami Yen’de

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Keşke Bursa ya verseLerdi.Bursa şu konumda en iyi ev sahipLiği yapabiLecek seyirci ve stada sahip.
    Çook katılıyorum hatta İzmir'de olsaydı ya... Yenersek "Bir Daha Denize Döktük" Muhabbeti olurdu... Ama Ali Sami Yen Bence çoook saçma olmuş.. İnönü, Saraçoğlu (ki UEFA'nın 5 yıldızlı statlarından biridir) ya da Bursa... Zamanında Bursa'da Almanya ve Hollanda'yı yendik onları mı yenemicez ya!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Haklısınız. Bütün maçlar İstanbul'da oynanıyor.

Hatırlıyorum da Türkiye - Danimarka maçı Adana 5 Ocak'ta oynanmıştı, gidip izlemiştim
    (/s)

Olimpiyata niye maç vermiyolar yazık kaldı stad bomboş...

Ali Sami Yen Stadı her ne kadar dört dörtlük olmasada merkezde en azından bu seferlikte burda oynansın maç Dünya nın sonu değil ya...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Haklısınız. Bütün maçlar İstanbul'da oynanıyor.

Hatırlıyorum da Türkiye - Danimarka maçı Adana 5 Ocak'ta oynanmıştı, gidip izlemiştim
    sanirsam 0-2 yenilmistik

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Ileri gittiginin farkindasin demi ?

Ali Samiyene bosuna Cehennem demediler.Zamaninda biz orada ne basarilar elde ettik,yabanci futbolcular,takimlar buraya gelmemek icin bahaneler uyduruyorlardi.Maldini´nin,Davids`in sözlerini,Liverpoollularin sözlerini unutmadik halen.Simdi sen gelmis ne atmosferi diyorsun ? Ne görüntüsü diyorsun ? Maca bi git,ozaman görürsün atmosferi,görüntüyü
    Arkadaş doğru söylüyo Ryan Giggs röportajda direk "Gittiğiniz en korkunç deplasman" sorusuna "Kesinlikle Galatasaray maçıdır oradaki atmosferi hiçbir yerde görmedim" demiş. Galatasaray o aralar Avrupa'da bir ivme yakalamıştı yoksa atmosfer Galatasaraylılıktan değil Türk'ün DeliKanınıdanır...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
    Çook katılıyorum hatta İzmir'de olsaydı ya... Yenersek "Bir Daha Denize Döktük" Muhabbeti olurdu... Ama Ali Sami Yen Bence çoook saçma olmuş.. İnönü, Saraçoğlu (ki UEFA'nın 5 yıldızlı statlarından biridir) ya da Bursa...
    Ya artık fanatizmi bırakalım lütfen. Fıstık gibi süper atmosferli stad. Hala neler diyorsunuz ya pes doğrusu. Neresi saçma ? Süper atmosfer var bi kere. İnönü'ye bizzat gittim Macaristan maçında hiçbir atmosfer filan yok.
    Ayrıca sadece Beşiktaşlılara tezahürat yapıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mümkünse izmir lafı etmeyin bıktım...her maç izmirde oluyor..
    Kayseri ve bursa uygun bence..Ama olan oldu.belki stadyum degir ama belki..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

AliSamiYen'de en son ne zaman milli maç yapıldı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tam ben soracaktım...2yıl oldu galiba..

Ozaman seyrantepe ve kayserinin stadyumu yapılınca her maç da orda olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    AliSamiYen'de en son ne zaman milli maç yapıldı ?
    Bu ne derece etkiler konuyu ? Sonuç olarak önemli olan atmosfer,stadın güzelliği dir. Her giden kişiler stadımızı över över bitiremezlerdi. Halada öyle. İnönü'de oynandıda noldu ? Sonuç-0. Bizzat kendim gittim gördüm. Bizim stadımız fıstık gibi işte bunu kabullenin. Atmosfer olmazsa futbolcularda istekli olmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bu ne derece etkiler konuyu ? Sonuç olarak önemli olan atmosfer,stadın güzelliği dir. Her giden kişiler stadımızı över över bitiremezlerdi. Halada öyle. İnönü'de oynandıda noldu ? Sonuç-0. Bizzat kendim gittim gördüm. Bizim stadımız fıstık gibi işte bunu kabullenin. Atmosfer olmazsa futbolcularda istekli olmaz...
    haydaaa ne alaka şimdi ??
    Emurafuda aynı şeyi dicekmiş o da mı kıskanıyor(!) stadı
    anlaşılan normal soruda soramıcazz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bizim stadımız fıstık gibi işte bunu kabullenin.
    " Yemede yanında yat " derler ya ASY için söylenmiş bir söz bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ASY'de ülkemizin bir stadı.Oradada oynansın.Bir sorun yok benim için.

De Gökay abi ASY'nin atmosferi falan bence biraz saçmalamışsın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya arkadaslar bırakın su stad kavgasını elbet bu macın verılmesine bende sasırdım ama olan oldu...Bize desteklemek düser..

Yok stad kötü falan demeyin hatta yunanlılar şimdi bayram yapıyordur..Oley mac samiyende diye bırakın sunları..Sonucta Avrupa tanınan bir stadyum..

Ozaman Seyrantepe yapılınca her maç orda olsun..zaten olur da

Her stadyumun atmosferi baskadır...Tabiki samiyeninde atmosferi güzel eskiden cehennem lakabı takılmısdı..Maldini,Giggs,Klauvert gibi bir cok oyuncu söylemişdi..

Bütün Grublar birlessin... Adil tezaruhatlar olsun..Her oyuncuya aynı seviyede alkıs olsun...Rakibi baskı altına alalım yeter..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şemsi ben bizzat gittim gördüm diyorum ya. Slaven maçına gittim orada bile süper bi atmosfer vardı. Macaristan maçına gittim. Atmosfer Ali Sami'yen e göre 0.

Macaristan maçı ile Kupa maçı aynımı ya sen Beşiktaş ın bir maçına git gör atmosferi yapma Allah Aşkına Gökay...

Yunanistan maçı felan olsa atmosfer olur tabi ama Macaristan maçında ne olcakki ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Her stadyumun atmosferi baskadır...Tabiki samiyeninde atmosferi güzel eskiden cehennem lakabı takılmısdı..Maldini,Giggs,Klauvert gibi bir cok oyuncu söylemişdi..Ozamanda kapasite aynı idi.Bırakın sunları..Tartısmaya gerek yok..Sonucta milli mücadele..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Neyse artık ben size söyleyecek söz bulamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Demek istediğim atmosfer karşılaştırması saçma.Her stadın atmosferi maçına göre başkadır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yahu 4 sayfadır statı tartışıyoruz...Biz yunanları her yerde yeneriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bizimde yaptığımız takım Slaven Koprivnica. Bakın dikkat edin. Taraftar demiyorum. Stad diyorum. Görünüş açısından filan. Beşiktaş'ın stadının görüntüsü o kadar muhteşem gözükmüyor gözde. Yani biraz korkutacak,ayağını yerden kesecek bir görüntü ben göremedim şahsen. Taraftarına laf demiyorum süper bir taraftar kitlesi var Beşiktaş'ın. Bu benim düşüncem. Ali Sami Yen'de ise süper bir görüntü vardı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Samiyende en son maçımızı Slovakya ile yapmısız yaklasık 5 yıl önce 5-0 yenmişiz.....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam o senin fikrindir.Saygı duyarım ne diyim sana ben şimdi.Fikrini değiştiremem zaten.Aynen devam..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bence bu stad tartismasi yersiz yunanistani her yerde yeneriz ama ben bir galatasarayli olarak sevindim cunku bayagidir samiyende mac oynanmiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

.samiyenin disardan gorunumu guzel mi dedin allah askina yapma daha 1-1.5 sene once disardan yikilicak gibi duruyodu iceriside ayni sadece bi boya disariya biraz rotus icerisi ayni bumu fistik gibi stad

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya Samiyen belki güzel değil ama oraya gelen her deplasman takımı korkar bu stadın bir ünü var bir şanı şöhreti var burada nice devler futbol oynadı böyle güzel bir atmosfer de Yunanistanı yenebileceğimizi deüşünüyorum.Ali Sami Yenin nesi var ya!Bakalım Seyrantepe olunca oraya maç verince ne gibi bir tartışma olacak?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kayserideki stadyum yapılsın kesin maç verilir...

Mümkünse izmirin adı edilmesin..bıktım
    Neden?

Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
    Çook katılıyorum hatta İzmir'de olsaydı ya... Yenersek "Bir Daha Denize Döktük" Muhabbeti olurdu... Ama Ali Sami Yen Bence çoook saçma olmuş.. İnönü, Saraçoğlu (ki UEFA'nın 5 yıldızlı statlarından biridir) ya da Bursa... Zamanında Bursa'da Almanya ve Hollanda'yı yendik onları mı yenemicez ya!!!
    Bence de. Yunanlılarla oynamak için en iyi yer İzmir'dir. Ama bu maçta gereksiz gerginliğe yol açabilir.

Mümkünse izmir lafı etmeyin bıktım...her maç izmirde oluyor..
    Kayseri ve bursa uygun bence..Ama olan oldu.belki stadyum degir ama belki..
    Tekrar soruyorum neden? En son Çek Cumhuriyeti maçını hatırlıyorum. Resmi maç hiç hatırlamıyorum. Sen hatırladıklarını yazar mısın?

Ozaman Seyrantepe yapılınca her maç orda olsun..zaten olur da

Neden her maç orada olsun. Modernlik bakımından diyorsan şimdi oynanacak tüm maçlar Kadıköy'de oynanmalı.

ASY'ye artık miyadını doldurdu diye belki karşı çıkabilirim ama tek yürek olup, rakibi baskı altına alamadıktan sonra stad da pek önemli değil. Bu umarım ASY'de sağlanır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

uA nın bu maç için hazırladıgı pankart........

WELCOMME TO HELL HELLASS !
    Süper,harika ötesi bir pankart.Eline sağlık Ua

Bu arada ASY'nin atmosferi İnönü'den iyi diyenlere sadece gülüyorum.Siz de biliyorsunuz ki Türkiye'de en iyi atmosfer İnönü stadındadır.Maçın Asy'de oynanmasına karşıyım demiyorum ama Gökay abi abartma istersen.Yunanistan maçı İnönü'de olsa çok farklı olurdu.Yunanistan ile Macaristan maçları bir değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Neden?

Bence de. Yunanlılarla oynamak için en iyi yer İzmir'dir. Ama bu maçta gereksiz gerginliğe yol açabilir.

Tekrar soruyorum neden? En son Çek Cumhuriyeti maçını hatırlıyorum. Resmi maç hiç hatırlamıyorum. Sen hatırladıklarını yazar mısın?

Neden her maç orada olsun. Modernlik bakımından diyorsan şimdi oynanacak tüm maçlar Kadıköy'de oynanmalı.

ASY'ye artık miyadını doldurdu diye belki karşı çıkabilirim ama tek yürek olup, rakibi baskı altına alamadıktan sonra stad da pek önemli değil. Bu umarım ASY'de sağlanır...
    serkan milli takım acısından izmiridemedim genel dedim..Bursada hiç milli maç veya cezalı olan bir maç hatırlamıyorum..

Seyrantepede neden hep maç verilsin dedim reski mesajlara bak millet samiyeni topa tutmus bende oyüzden dedim..Ozaman samiyen hakkındada agır konusulmasın..Son milli maçta gördük...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyse konu gereksiz yere gereksiz polemiklerle gereksiz uzamış. Açık kalması da tartışma ortamı haricinde bize birşey kazandırmaz.

Maç zamanı geldiğinde konuşuruz, daha çok zaman var, bu konunun şimdiden konuşulmasına gerek yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri