1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: TÜRKİYE-yunanistan Maçı Ali Sami Yen’de

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya arkadaslar bırakın su stad kavgasını elbet bu macın verılmesine bende sasırdım ama olan oldu...Bize desteklemek düser..

Yok stad kötü falan demeyin hatta yunanlılar şimdi bayram yapıyordur..Oley mac samiyende diye bırakın sunları..Sonucta Avrupa tanınan bir stadyum..

Ozaman Seyrantepe yapılınca her maç orda olsun..zaten olur da

Her stadyumun atmosferi baskadır...Tabiki samiyeninde atmosferi güzel eskiden cehennem lakabı takılmısdı..Maldini,Giggs,Klauvert gibi bir cok oyuncu söylemişdi..

Bütün Grublar birlessin... Adil tezaruhatlar olsun..Her oyuncuya aynı seviyede alkıs olsun...Rakibi baskı altına alalım yeter..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kayserideki stadyum yapılsın kesin maç verilir...

Mümkünse izmirin adı edilmesin..bıktım
    Neden?

Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
    Çook katılıyorum hatta İzmir'de olsaydı ya... Yenersek "Bir Daha Denize Döktük" Muhabbeti olurdu... Ama Ali Sami Yen Bence çoook saçma olmuş.. İnönü, Saraçoğlu (ki UEFA'nın 5 yıldızlı statlarından biridir) ya da Bursa... Zamanında Bursa'da Almanya ve Hollanda'yı yendik onları mı yenemicez ya!!!
    Bence de. Yunanlılarla oynamak için en iyi yer İzmir'dir. Ama bu maçta gereksiz gerginliğe yol açabilir.

Mümkünse izmir lafı etmeyin bıktım...her maç izmirde oluyor..
    Kayseri ve bursa uygun bence..Ama olan oldu.belki stadyum degir ama belki..
    Tekrar soruyorum neden? En son Çek Cumhuriyeti maçını hatırlıyorum. Resmi maç hiç hatırlamıyorum. Sen hatırladıklarını yazar mısın?

Ozaman Seyrantepe yapılınca her maç orda olsun..zaten olur da

Neden her maç orada olsun. Modernlik bakımından diyorsan şimdi oynanacak tüm maçlar Kadıköy'de oynanmalı.

ASY'ye artık miyadını doldurdu diye belki karşı çıkabilirim ama tek yürek olup, rakibi baskı altına alamadıktan sonra stad da pek önemli değil. Bu umarım ASY'de sağlanır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Neden?

Bence de. Yunanlılarla oynamak için en iyi yer İzmir'dir. Ama bu maçta gereksiz gerginliğe yol açabilir.

Tekrar soruyorum neden? En son Çek Cumhuriyeti maçını hatırlıyorum. Resmi maç hiç hatırlamıyorum. Sen hatırladıklarını yazar mısın?

Neden her maç orada olsun. Modernlik bakımından diyorsan şimdi oynanacak tüm maçlar Kadıköy'de oynanmalı.

ASY'ye artık miyadını doldurdu diye belki karşı çıkabilirim ama tek yürek olup, rakibi baskı altına alamadıktan sonra stad da pek önemli değil. Bu umarım ASY'de sağlanır...
    serkan milli takım acısından izmiridemedim genel dedim..Bursada hiç milli maç veya cezalı olan bir maç hatırlamıyorum..

Seyrantepede neden hep maç verilsin dedim reski mesajlara bak millet samiyeni topa tutmus bende oyüzden dedim..Ozaman samiyen hakkındada agır konusulmasın..Son milli maçta gördük...

Mesaj Yetkileri