saol dediklerin işime yaradı![]()
saol dediklerin işime yaradı![]()
bn yükledm fakt tam türkçe olmadı haberler fln ingilizce hala nedn olabilir
Beyler fm 08 yeni yükledim bide sitenin yayınladığı masaüstü fm yi indirdim oynuyorum oyunu bi habere gelnce oyun kapanıyo neden acaba?
oyun kapanıyor sadece hata vermio
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama benim aldığım cd tak çalıştır java fln istemio o yüzden olabilirmi?
Last edited by PHONEX13 : 23.Haziran.2008 at 18:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Öncelikle teşekkür etmek istiyorum ilgilendiğiniz için.
Benim sorunum şöyle:
Oyunu Masaüstü TM yazılımıyla oynuyorum fakat böyle oynadığımda skin,logo,facepack vs. gibi ekleri çalıştırmıyor,daha doğrusu;örneğin data/skins içine bir skin attığımda ya da graphics içine bir logo pack attığımda oyun açılınca bembeyaz bi ekran geliyor ve yazılar çıkmıyor öyle kalıyor.Fakat skin,logo gibi şeylerin hepsini sildiğimde oyun gayet normal bi şekilde çalışıyor.
Eğer oyunu normal oynarsam yani Yazılımla değilde ingilizce oynarsam skin,logo gibi şeyler çalışıyor sorunusuz.
Acaba bunun nedeni nedir?
ben ounu yükledim ama wrong disk hatası veriyor ne yapmalıyım?![]()
Orijinal oyun kullanmalısın.
İllegal içerikle ilgili sorulara cevap vermiyoruz.
C.rack ve Muhteviyatı
- Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.
arkadaşlar bu hata yüzünden oyundan soğudum
fm2008de maça başlamak üzereyken oyundan çıkıyo ve couldt not load next fixture die hata veriyo bazen bunu her devam edişimde aynı hatayı veriyo..
lütfen çaresini bilenler yazabilir mi?
ya ben su siyah ekran sorunu için javanın en son sürümünü yüklediim:S ama gine siyah ekran var..:S:S:S:S:S:S
aciiiil yarrdım istiyorum Fm 08 oynarken oyun birden çıkıyor veşu yazı yazıyor:
'Football Manager 2008 is running dangerously low on memory.Please quit and free some memory.'(bu 1. çıkan ve bunda bişey olmuyr ama 1dk sonra aşağıdaki yazı çıkıyor ve kapanıyo)
'Football Manager 2008 has run out of memory and will now quit'
lütfen yardım edin eskiden oynuyordum ama şimdi bu yazılar çıkmaya başladı ben bu oyunu çok seviyom yardım edin
arkadaslar herkese ıyı aksamlar
fm 08 de oyunu kurduktan sonra oyunun ıcıne gırıyorum ama oyun ac dedıgımde dangerous low memory uyarısı verıp benı oyunun dısına atıor
buna sıstemsel bı mudahelede bulunuyorduk
nasıl oluyordu
acıl yardımınıza ıhtıyacım varrrr
ben fm2008i kurdum oyun oynanıyor.türkçe masaüstü yazılım paketinide indirdim fakat oyunu nasıl türkçe yapıcam?bana yardımcı olabilirmisinz?
arkadaşlar graphics dosyalarının hepsini el ile yaptım ama nafile kafayı yicem bi yardımcı olsanı ya ben 9 senedir cm ve fm oynuyorum ama hiçbiri beni bukar delirtmedi şimdiden teşekkürler saygılarımla PUSULA ...
Kayıt tam yüklencekken bu hata çıkıyor.
Oyundaki kaydım bozuldu. Eski kayıtları da açmıyor. Yeni oyun dahi açamıyorum. Sorunun nedeni en son yüklediğim oyundan sonra hemen pc kapamam olduğunu söylediler. Önceleri sadece kayıtlarımı açamayacağımı sanıyordum ama artık yeni oyunda açamıyorum. Yeni oyun açarken ligleri seçtikten sonra başlaya tıkladığımda yukardaki hatyı verip oyundan atıyor. Oyunu nasıl kurtarabilirim?
oyuna hiç skin yüklemedim. Bir tane logo paketi yüklemiştim. Ama daha önceleri çalışıyordu. Başka bir yerde aynı isimde birden fazla kullanıcı açtığım söylenmişti. Yeni menejer eklediğim yerden önce "Recent User"a ve sonra clear menu tıklamam söylenmişti. Sanırım bu söylenen liglerin yükelnemsinden sonra karşıma çıkıyor. Ama benim oyunum ligler yüklenirken bu hatayı veriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
-Oyunun 8,0,2 versiyonunu yüklediğinizde Crush Dump hatasını artıkı vermiyor ben yükledim ve hata mesajları kayboldu, artık hafta başı oyunu kaydetmekten kurtuldum![]()
Oyuna girdiğimde new game e tıklayınca oyun planı açılmadan Football Manager 2000 is running dangerously low on memory.Please quit and free up some memory . FM 2008 has run out of memory and will now out. Yazlıarı çıkıyor Oyunu silmek istediğimde de LaunchAnywhere yazısıyla karşılaşıyorum ne yapmalıyım
Arkadaşlar Ben Fm2008 cdsini koyuyorum o tabi kendiliginden başliyor yüklemeye Installanywhere'yi yüklüyor sonra diyor ki Yükleyiciyi Genişletmek için bir yer seçin bende seciyorum tabi ki , oraya böyle bir klasör çikiyor ''l1214440316'' klasöre bakiyorum setup diye bi dosya var ona basıyorum java benzetici programi yükleme sırasında Windows hatası 193 oluştu diyo anlamadim gitti.Ve Installanywhere'de Hala Yükleyiciyi Genişletmek için bir yer seçin yaziyor secmedigim yer kalmadi.Olmuyoo bana bi yardim edicek Biri var mi yaa? Şimdiden Teşekkür Ederim.Sagolasiniz.
merhabalar ben FM Modifier 2.4 u yukledim ancak oyunu acmamdan sonra programıda acmaya calıstıgımda file access denied dio ona tamam dedikten sonra '' access violation at address 004B952D in module 'FMM 2.2.exe'.Write of address 00000048. '' die bi hata daha verio ve ben programı kullanamıorm yardımcı olursanız sevırım tessekkurler
Merhabalar herkese . Belki biraz saçma bir soru olacak ama çıldıracağım heralde artık ! Oyunda menajerimi kurdum takımı ayarladım vs. biraz takıldıktan sonra kaydedip kapadım . Tekrar açtığımda soltaraftaki bölmeler , özellikler vs hiçbiri yok , menajerim açılıyor ama hiç birşey yapamıyorum sadece ileri tuşuna basabiliyorum , kendi kendine ilerliyor . Yardım ederseniz sevinirm .
Adanaspor u yönetecektim ki birde ne göreyim şanlı Adana'm 13 kişi kalmış
tanıdığım 2 den fazla kişi yok bu bir hatamıdır yoksa benim hatam mıdırı anlamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim...
Oyuna başLarken ''Tüm OyuncuLarı Buradan Al'' seçenegi var onu işaretLeyip başLarsanız sorun düzeLecektir![]()
masaüstü 1.6 yı yükledim ve oyunum artık açılmıyor normal reklamları geçtikten sonra yeşil bildimz fm2008in stadyum ara yüz resmi çıkıyor ve orda öylece kalıyor sadece f1 çalışıyor yardım lütfen
Bende TM Masaüstü 1.6 var 8.o.2 yamasıda var ve hiç bir problemim yok allaha şükürlogo vs. bir şey de yüklemedim
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
arkadaşlar bu hata yüzünden oyundan soğudum
fm2008de maça başlamak üzereyken oyundan çıkıyo ve couldt not load next fixture die hata veriyo bazen bunu her devam edişimde aynı hatayı veriyo..
lütfen çaresini bilenler yazabilir mi?![]()
Skin'i değiştirmeyi denedin mi?