Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 128 sonuç

Konu: İzlanda macerası...(takımın adı yeter Fimleikafélag Hafnarfjarðar)

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Evet transferler güzel

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Evet transferler güzel
    Maddi durumumuzun el verdiği ölçüde en iyi transferleri yapmaya çalıştık. Transferlerin beğenilmesi, beni mutlu etti, teşekkürler...
    Gelelim hazırlık kampımıza;
    Lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyorduk, bunun için de hazırlığımızı İzlanda'da yapmaya karar verdik. Bu doğrultuda 2'si evimizde, 2'si de deplasmanda olmak üzere toplam 4 maç yaptık. Maç yaptığımız takımlardan 1'i Birinci Lig, 2'si İkinci Lig, 1'i ise amatör takımdı. İşte maçlarımız...

FYLKİR 0 - FH 4

İlk maçımız beklediğimden iyi geçti. Özellik yeni transferimiz Musonda Kabaso'nun ilk maçında 2 gol birden atması beni ve taraftarlarımızı çok mutlu etti. Umarım ligde de aynı performansı sergiler...

FH 2 - þOR 1

İkinci maçımızda rakibimiz ikinci lig takımlarından þor(thor)'du. Futbolumuz umut vericiydi. 2. yarıdaki 2 golümüz ile galibiyete ulaştık.

KS/Leiftur 1 - FH 6

Üçüncü maçta zayıf rakibimizi gole boğduk. 5 farklı oyuncumuzun attığı golle farklı galibiyeti aldık. 4 golümüz ise 3 yeni Afrikalı oyuncumuzdan geldi.

FH 0 - GRİNDAVİK 0

Son maçımızda rakip ikinci ligin güçlü ekiplerinden Grindavik'ti. Attığımız 24 şut ve kullandığımız 8 kornerden bir türlü sonuç alamadık. Ama oynanan futbol iyiydi ve beni tatmin etti. Yani tek eksik goldu.

Genel Değerlendirme: Yaptığımız hazırlık maçlarında 12 gol attık ve sadece 2 gol yedik. Yeni transferlerimizin performansları çok iyiydi. Benim güvenimi boşa çıkarmadılar.

Bu gece İcelandic Upper League Cup maçlarını da sizlere aktarmaya çalışacağım. Yorumlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kampın iyi geçmiş

sakary Ali Misafir

kamp güzel geçmiş ligi bekliyoruz bende ilk başta lig zannettim

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Resimleri ben küçük görebiliyorum o nedenle tam olarak transferlerinn özelliklerini göremedim..

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Resimleri ben küçük görebiliyorum o nedenle tam olarak transferlerinn özelliklerini göremedim..
    Resimler ekranda küçük gözüküyor ama üzerlerine tıkladığında tam ekran oluyorlar. Resimleri imageshack'ten upload ediyorum ve daha büyük olmalarını ben de istiyorum ama hangi seçeneği seçeceğimi bilmiyorum; bilen biri bana öğretirse daha büyük olarak gösterebilirim...

Kariyer çok zevkli.Büyük beğeni ile takip ediyorum.Ligde başarılar dilerim..

Not: Resmin forum sayfasında büyük olarak gözükmesini istiyorsan,resmi upload ettikten sonra imageshack'in verdiği linklerden en alttakini al ve foruma kopyala.Anlamadıysan özel mesaj yolu ile ulaş daha ayrıntılı bir şekilde anlatırım.

Quote Originally Posted by 1965 View Post
    Kariyer çok zevkli.Büyük beğeni ile takip ediyorum.Ligde başarılar dilerim..

Not: Resmin forum sayfasında büyük olarak gözükmesini istiyorsan,resmi upload ettikten sonra imageshack'in verdiği linklerden en alttakini al ve foruma kopyala.Anlamadıysan özel mesaj yolu ile ulaş daha ayrıntılı bir şekilde anlatırım.
    İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. Artık resimleri daha büyük yayınlayacağım, böylece kariyeri takip edenler ss'leri daha rahat görebilecekler...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

bu takıma tezahürat yapmakta ayrı bir derttir.Taraftarlarına güç kuvvet wersin allah

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. Artık resimleri daha büyük yayınlayacağım, böylece kariyeri takip edenler ss'leri daha rahat görebilecekler...
    Önemli değil.Böyle daha güzel olacak.Başlasın artık şu lig

Değişik bir seçim zevkli olacağı kesin başarılar dilerim .

Ve İcelandic Upper League Cup başlıyor. Öncelikle kısaca bu kupa hakkında bilgi veriyim. Kupa'da toplam 16 takım yer alıyor. Bu takımlar 8'erli 2 grup oluşturuyorlar. Her takım kendi grubundaki takımlarla 1'er maç yapıyor yani bir takım toplam 7 maç yapıyor. Grubunda ilk 4'e giren takımlar çeyrek finale yükseliyorlar. "A" grubunun birincisi, "B" grubunun dördüncüsü ile oynuyor. Aynı şekilde 2'ler 3'lerle oynuyorlar. Kazananlar daha sonra yarı finale en son da finale çıkıyorlar. Çeyrek final ve yarı final maçları ise tek maç. Bakalım takımımız "FH" kupada ne yapmış?

İULC 1.MAÇ

Ligdeki en önemli rakibimiz ile aynı grubtaydık ve deyim yerindeyse erken final oynayacaktık. Kura şansımız da yanımızdaydı, kendi evimizde oynuyorduk. İlk yarının sonlarına doğru attığımız 3 golle soyunma odasına rahat girdik ve ikinci yarıdaki karşılıklı gollerle maç 4-1 bitti. Musonda attığı 2 golle maçın yıldızı oldu. İyi bir başlangıç yaptık.
    İULC 2.MAÇ

2. maçımızda rakip ikinci lig takımlarından Fjölnir'di. Deplasmandaki maçta 3 puanı 3 golle aldık. Musonda ile Villhjalmsson'un forvetteki uyumu göz doldurdu. Rakibim tek golü ile bonservisi bizde olan bir oyuncudan geldi. Gelecek sene onu da kadromuzda görebiliriz...

İULC 3.MAÇ

3. maçta rakip yine bir ikinci lig takımıydı. Tahminimden daha zorlu da geçse maç, kazanmayı bildik. Buston Brown, FH formasıyla ilk golünü de attı. Musonda ise 3. maçındaki 5. golüne imza attı. 3'te 3 yaptık...

İULC 4.MAÇ

4. maçta birinci lig ekiplerinden İA karşısında güzel futbolla 3 puanı aldık. Dolu dizgin ilerliyoruz. Yeni transferlerimizden Petur Hallgrimsson ise attığı gole ile FH tarihinin gol atan en genç oyuncusu oldu.

İULC 5.MAÇ

3 puanı yine 3 golle aldık. Attığımız bu 3 gol 5. maçımızdaki 16. golümüz oldu. İzlanda'nın en golcü takımı unvanını da ele geçirdik. Yeni transferlerimizden Macala ise yaptığı asistle yıldızlaştı.

İULC 6.MAÇ

6. maçtaki ilk puan kaybımızı HK deplasmanında yaşadık. 2 golümüz de Liberyalı genç yetenek Brown'dan geldi. Son hafta grup birinciliği için oynayacağız.

İULC 7.MAÇ

Bu maçta tek puan, grup birinciliği için yeterliydi, ancak deplasmanda oynuyorduk. Buna rağmen Brown attığı 2 golle bize galibiyeti getirdi. Bu sonuçla "B" grubu 4.'sü Breidablik ile eşleştik. Rakibimiz birinci lig takımı ve maçı stadımız Kaplakriki'de oynayacağız.

İULC "A" GRUBU PUAN DURUMU

sakary Ali Misafir

bravo güzel başlamışsın

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    bravo güzel başlamışsın
    yorumun için teşekkürler; ama şu an için sadece gruptan çıktık. Bakalım çeyrek finalde, gidebilirsek daha ileride neler olacak? Tüm soruların cevaplarını az sonra burada bulabileceksiniz...

Yorumlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

OoO süper kariyer olur bu konu..
    Başarılar süper başlamışsın

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    OoO süper kariyer olur bu konu..
    Başarılar süper başlamışsın
    Yorum için teşekkürler. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
    Bugün son olarak İcelandic Upper League Cup'un geri kalanını sizlere yansıtacağım. Ve çeyrek final maçım, rakip Breidablik...

İULC 1/4

Ve yarı finaldeyiz... Takım olarak iyi bir maç çıkardık ve maçı rahat aldık(3-1). Goller, ortasahamızın dinamosu Olafsson, genç savunmacı Hallgrimsson ve yeni transfer Brown'dan geldi. İlk yarının 3-0 sona ermesi de bizi çok rahatlattı. Maçın henüz başında sakatlanan Villhjalmsson'un ise önemli bir sakatlığı yok. Yarı finaldeki rakibimiz daha önce 1'i hazırlık, 1'i grup maçı olmak üzere 2 maç yaptığımız ve hiç yenilmediğimiz Grindavik. Umarım gelenek değişmez...

İULC 1/2

Çok zorlu bir maç oldu. Sezon öncesi yaptığımız hazırlık maçı gibi başladı maç. Maç, ortasaha mücadele şeklinde ilerledi ta ki ilk yarının son dakikasında Fransız Ahandour golü bulana kadar. İkinci yarıda ise Liberyalı oyuncumuz Brown sahneye çıktı. Gol bulmakta zorlanırken bu gol ilaç gibi geldi. Takımın morali arttı ama başka gl bulamadık ve 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Uzatmalara İzlanda Milli Takımı'nın formasını 35 kez giymiş tecrübeli Gudmundsson'la başladık ve o da beklentileri boşa çıkarmayıp golünü kaydetti. Ama Grindavik 110'da Hjaltalin ile skoru eşitledi ve maç penaltılara kaldı. Ben kazanacağımızdan emindim. Kalede tecrübeli Larusson vardı ve kurtardığı 2 penaltı ile finali FH'ye getirdi. Finaldeki rakip Keflavik. Bu 2 takım geçen sezon da finalde karşı karşıya gelmiş gülen taraf FH olmuştu. Bakalım bu kez sonuç ne olacak? HAYDİ FH...

İULC Final

Final maçı tarafsız sahadaydı ve İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teydi. Maç, tipik bir final maçı gibi başladı. İki takımda kontollü oyunu tercih etti. İlk yarı 0-0 sona erdi ama FH biraz daha ataktı. İkinci yarıda ise bu sefer baskılı futbol sonuç verdi ve Kabaso kilidi açtı, Bjarnason güzel frikik golü ile skoru belirledi. Muyluyuz, yaklaşık 13.000 kişi önünde, İULC ile sezonun ilk kupasını da kaldırdık. Umarız ligde de aynı başarılar devam eder. Yarın lig maçlarını da iletmeye başlayacağım. Yorumlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet ilk kupanı kaldırman güzel olmuş umarım devamı gelir

Tebrik ederim.Süper başlamışsın.Kalıcak mısın İzlanda'da yoksa takım değişikliği ya***ak mısın ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

tebrikler kupayı kaldırmıssın
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

TebrikLer kupayı aLmışsın güzeL kariyer oLacak gibi..

Kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by 1965 View Post
    Tebrik ederim.Süper başlamışsın.Kalıcak mısın İzlanda'da yoksa takım değişikliği ya***ak mısın ?

Daha önce de belirtiğim gibi en azından bu seneyi FH'de tamamlamak istiyorum. Daha sonra Kobenhavn, Rosenborg, Göteborg gibi takımlara gitmek istiyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Gerçekten ilginç bir seçim çok ii geçmiş kamp lige de ii başlamışsın deam et bu takımla bir yerlere gel bakalım

Quote Originally Posted by ahmet0393 View Post
    Gerçekten ilginç bir seçim çok ii geçmiş kamp lige de ii başlamışsın deam et bu takımla bir yerlere gel bakalım
    Daha lig başlamadı ama ona da iyi başlayacağız inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Pardon kupa yazacağıma lig yazmışım kardeş senden de benim kouya yorum beklerim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Son zamanLarda okuduğum en keyifLi kariyerLerden birisiydi. Tebrik eder, devamını diLerim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

kamp dönemi ii geçmiş başarılarının devamını dilerim

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Son zamanLarda okuduğum en keyifLi kariyerLerden birisiydi. Tebrik eder, devamını diLerim.
    Kariyerin hoşunuza gitmesi beni çok mutlu etti ama daha yolun başındayız. Devamı gelecek...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    kamp dönemi ii geçmiş başarılarının devamını dilerim
    Teşekkürler, devamı bugun gelecek. İzlanda Süper Kupası Finali ve ligteki ilk bir kaç maçımı bugun sizlerle paylaşacağım ayrıca sürpriz olarak 2 transfer daha yaptık. Bakalım beğenecek misiniz?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu sene tam 5 kupaya katılacağız. Bunlar:
    1. Şampiyonlar Ligi (1.ön elemeden itibaren)
    2. İzlanda Ligi
    3. İzlanda Kupası
    4. İzlanda Upper Lig Kupası (Finalde KR'yi 2-0'la geçip, kupayı aldık.)
    5. İzlanda Süper Kupası (Finalde Valur'la oynuyoruz.)

Şimdi sizlerle İzlanda Süper Kupası Finali'ni paylaşıyorum. Bu kupaya geçen sezonun lig şampiyonu ile İzlanda kupası şampiyonu katılıyor. Biz ise kupaya İzlanda kupası sahibi olarak katıldık. Finaldeki rakibimiz KR'den sonraki en önemli rakibimiz, geçen senenin lig şampiyonu Valur. Valur'la daha önce İULC "A" Grubu ilk maçında evimizde karşılaşmıştık ve maçı 4-1 almıştık. Bakalım bu sefer neler yapacağız?

İzlanda Süper Kupası Finali

Maçı tarihi bir skorla kazandık. Geçen sene bu kupayı evine götüren Valur'u adeta sahadan sildik. Maça fırtına gibi başlayıp, henüz 4. dakikada Kongolu golcümüz Musonda ile öne geçtik. Yine Musonda 14'te skoru 2-0 yaptı. Ben bile şaşırmıştım. Ama Valur bu gole 18'de cevap verdi. Ancak Musonda coşmuştu bir kere. Attığı 4 gole ile kupayı eve götürmemizde baş rol oynadı. 6-2'lik sonuç taraftarları ve başkanımızı çok mutlu etti. Daha şimdiden taraftarların sevgilisi olduk. Kısa bir süre sonra lig başlıyor. Yaklaşık 15 gün sonra. İlk maçımız seyircimiz önünde, Kaplakriki'de. Rakibimiz ise HK. Bakalım sonuç ne olacak?

Ve FH'de bomba bir transfer...
    Taraftarlarımız 32 yaşındaki tecrübeli kalecimiz Larusson'a pek güvenmiyorlardı. Açıkçası ben de sezon başından beri performansını pek tatmin edici bulmuyordum. Başkana verdiğim rapor doğrultusunda kaleci arayışlarımıza başladık. Kısa bir süre sonra ise yeni kalecimizi bulduk. İsveç'in Sport takımında oynayan 17 yaşındaki Jeferson'u renklerimize bağladık. Transfer için bonservis ödemedik. Kendisi ise bizden yıllık 24.500€ alacak. Bu transferdeki önemli bir etken de Jeferson'un benim gibi İsveçce bilmesi oldu. İnşallah kalemizi uzun süre ona emanet edebiliriz. Bu transferden sonra kadromuzdaki non-EU oyuncu sayısı 4'e çıktı. Kadroya ise sadece 3 oyuncu alabiliyorum. Bakalım ileriki haftalarda kadroya giremeyen oyuncu kim olacak?
    Bu da genç Jeferson:

Akşama doğru lig maçlarıyla karşınızda olacağım...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Maç ve transfer hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum...
    Last edited by demirhanmurat38 : 25.Haziran.2008 at 16:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

mükemmel transferler sen bu takımla şampiyonlar liginde final oynarsın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ligde şampiyonluk kesin gibi şampiyonlar liginde gruplara kalmanı istiyoruz

Ve sonunda İzlanda Ligi'ne startı veriyoruz. Ama ondan önce küçük bir transfer haberimiz var. Bu sezona Reserve takımda başlayan Bryjnar Benediktsson'u maç tecrübesi kazaması için sezon sonuna kadar Hviti Riddarinn takımına yolladık. Umarız iyi bir sezon geçirip, futbolunu geliştirerek geri döner.

İzlanda Ligi 1.Hafta

Genelde 2 takım da tutuk bir oyun sergiledi. En güvendiğimiz oyuncumuz Vidarsson'un 13. dakikadaki golüyle galip geldik. Şampiyonluğa oynayan takımlar için kötü oynarken bile kazanmak çok önemli. İnşallah 2. haftadaki derbide bu sefer iyi oynayıp galip geleceğiz...
    Maçın Adamı: David Thor Vidarsson (FH)

İzlanda Ligi 2.Hafta

Ligin ilk derbisinde deplasmanda KR ile karşılaştık. KR ile daha önce İULC Finali'nde de oynamış ve sahadan 2-0 galip ayrılmıştık. Maça yine hızlı başladık. 2 erken gol bulup rahatladık. Ama KR Tekefusa ile geri döndü ve eşitliği sağladı. Ama yılmadık ve sahadan 4-2 galip ayrıldık...
    Maçın Adamı: David Thor Vidarsson (FH)

Bu arada kaleye Jeferson'un geçmesinden sonra 3. kaleci durumuna düşen Valthor Halldarsson'u bonservissiz Selfoss takımına verdik. Ancak bir dahaki transferin %20'si FH'ye gelecek. Ayrıca 21 yaşındaki oyuncumuz Jon Ragnar Jonsson'u da maaş bütçemizi rahatlatmak adına bonservissiz Afturelding'e yolladık.

İzlanda Ligi 3.Hafta

Ligteki 3. haftayı da kayıpsız kapadık. Vikingur karşısında maçı ilk yarıda koparttık. 60. dakikada sakatlanan Brown ise sahalardan 1 ay uzak kalacak. Onun sakat olması da benim kadro seçimimi biraz kolaylaştırdı.
    Maçın Adamı: Asgeir Gunnar Asgeirsson (FH)

Bu da 3 hafta sonundaki puan durumu:

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri