Öncelikle herkese merhaba
Bugün öğle saatlerinden beri FM 2009 bölümünde topicleri takip ediyorum ve birkaç şey söyleme gereği hissettim aslında bunu öğlen yazacaktım ama hep "boşver, zor iş onlarınkide, saygı göstermek lazım" gibi terimlerle vazgeçtim ancak şuan fikrim tamamen değişti...
oyunla ilgili eleştirilerden daha önce yönetici arkadaşlarıma birkaç şey söyleme gereği hissediyorum..
Öncelikle yaptığınız işe saygı gösteriyorum sizlere şükran borçluyuz yaptığınız çalışmalar için ancak eleştirileri kaldırma konusunda bu denli başarılı olamadığınızı gördüm.Yaptığınız işin zorluğunu nasıl emek harcadığınızı iyi biliyorum bende farklı bi alanda inceleme ekibinde bulundum ve site yöneticiliği yaptım zamanında yöneticiliğe hala devam ediyorum.Ancak bazı arkadaşlarımız "daha iyi biliyorsan sen yap" gibi yada bu manayı içeren cevaplar veriyor sürekli...Bu hoş değil eleştirileri kaldırabilmeli herkes ve şimdiye kadar okuduğum eleştirilerin çoğunluğunda eleştirenler haklı gibi geliyor bunu sakın işinize karışmak yada size serzenişte bulunmak olarak algılamayın ancak bazı arkadaslar sürekli diğer arkadaslara üslubunuza dikkat edin derken kendileri gayet kibar dille de olsa nazik olmayan şeyler söyleyebiliyor neyse ben gördüğümü yazdım kimseyi kırmak istemem ancak gözle görülen bazı hatalar var yeri geldiğinde bunu kabul etmeyi bilmeliyiz sürekli muhalefet olarak kendi yaptıgımızı savunarak cevaplarsak eleştirmenin bi mantığı kalmaz...
Konumuza döndüğümüzde ise Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaraydan daha zayıf kadrosu yapılmıs özellikle Türk oyuncularda.Acıklamaların çoğunu okudum az once arkadaslar pek güzel acıklamıs ama türkiyenin geleceği denilen bir serdar özkan'ı bir batuhan'ı görünce hayal kırıklığına uğradım bence daha iyi yapılabilirdi malesefki oyunculara puan verirken gosterdiğimiz mütevazılığı eleştirilere açık olma konusunda gösteremiyoruz
Ya da diğer ülke araştırmacıları bizim kadar mütevazi değil en basit örneği roberto carlos...şuan dökülüyor bence sahada ancak oyundaki profil tam tersi yönde...
Bir holosko beşiktaşta yıldız deniyor ama şuanki haliyle benim takımımda yedek kalır.Bir serdar özkan milli takımdada oynuyor yeri geldiğinde beşiktaştada sürekli 11 oyuncusu profile bakıp kim 11 de oynatır bilinmez.Gençlerimizi ya biz cok abartıyoruz ya oyunda cok düşürülüyor hangisinin doğru olduğuna bir türlü karar veremedim
Yaptığınız işe saygı duyuyorum başarılarınızın devamını diliyorum ve umarım nacizane görüşlerimi yanlış lanse etmez kimse sadece gördüğümü yazdım oyunun dışında oldu daha cok ama kusuruma bakmayın saygısızlık ettiysek affola...