Yalnız Taner attıgı golde müthiş vurdu topa .. Haftanın güzel gollerinden biri oldu ilk maçta ..
Beşiktaş
Kocaelispor
Beraberlik
Yalnız Taner attıgı golde müthiş vurdu topa .. Haftanın güzel gollerinden biri oldu ilk maçta ..
Taner müthiş bir son vuruş adamıdır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bu arada kocaelispor bu futbol mantalitesiyle öne geçtiği hiç bir maçı elinde tutumaz. Bu kendini bilmeyen antrenörü bu amatör, kale sahası dışına bile çıkamayan kaleci ile olmaz o iş.
2 gol. 2'sini Sanctis kesinlikle yemez. Rezil bir kalecilik örneği.
Last edited by extensor : 07.Kasım.2008 at 22:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fikirlerim burada
15 dakikayı geçti ilk yarıyı başlayalı.Henüz gol gelmiş değil.Bir an önce atsak çok iyi olacak..
So what?
Saike
Delgado çok güzel bir golle 3-2 yaptı skoru![]()
Taner Gülleri sendromu.![]()
I'm back...
Beşiktaş bu dakikadan sonra kazanacaktır. Tabii futbol'un şakası yok ama; görünen köy kılavuz istemez.
Nobre 4-2 oldu![]()
Ohh bee.Attık 3.golüde..Şimdi fark gelsin artık..![]()
So what?
Saike
Nobre Nobre Nobre 4-2 , hadi şimdi 5![]()
Yazarken 4 oldu.Bu iş bu kadar..
So what?
Saike
Hadi bakalım Bobo'dan 50.golünü bekliyorum.Gerçi az kaldı ama inşallah atar.Bu arada Sivok cezalı duruma düştü.Bursa maçında yok.Büyük kayıp valla..
So what?
Saike
Boboooooo ve 5![]()
(21:47) GeNç KaRTaL: ya 5 i buluruz inşallah
(21:47) GeNç KaRTaL: çok istiyorum
(21:47) GeNç KaRTaL: bi de bobo atarsa tadından yenmez
![]()
So what?
Saike
Helal olsun Beşiktaşa.
Bir takım 20 dk da 2 goL yiyiyor ama maç sonunda 5-2 kazanmış oLuyor.
Şimdi birşeye dikkat çekmek istiyorum. Bu takıma karşı 3-0 da önde oLsan bir kere acaba ben burdan bu maçı kaybedebiLirmiyim diye düşünmen gerek.
Bir ikincisi Türkiye Liginde bu kadar geniş aLanada, savunmasını bu kadar önde kuran ama ona rağmen bu kadar da iyi pres yapan bir takım da yok sanırım. Bu zaman zaman sıkıntı yaratıyor gibi oLsa da top Beşiktaş da oLduğu sürece hiç bir sıkıntı oLmayacaktır. Doğru yoLda iLerLiyoruz. KocaeLispor 25dk sonra oyundan koptu. Neden ? Çünkü inanıLmaz geniş aLanda oynayan bir Beşiktaş a karşı hem fizik kondisyonu yetersiz kaLdı hemde boş koşuLar atmaktan doLayı çabuk yoruLduLar. Ama BeşiktaşLı oyuncuLar 90. dakikada dahi haLa pres yapıyor, haLa goL arıyorLardı. Süper oynadık.
Maçın adamı ise Sivok tur. Muhteşem oynadı. Bizim Cisse ye ihtiyacımız yok. Sivok tek başına zaten orda muhteşem oynuyor. Pas atıyor, top kapıyor adam sahanında heryerinde yahu. Bravo Sivok.
DeLgado için söyLenecek söz yok, Nobre ise kendisini buLdu bu sezon. Rakip savunmayı aLLak buLLak ediyor.
Bir cümLe de Gökhan Zan için. Az süre aLdı ama ne kadar izLediniz biLmiyorum sanki bir değişim var. İyi yer tutuyor, riske girmiyor, topu taça atıyor, ve topa hamLe zamanLamaLarı çok iyi. Sanırım kendisini Sivok ve Zapo iLe beraber oynarsa daha da toparLayabiLir ki bu Türk futboLu için iyi oLur. Umarım yanıLmamışımdır ve Gökhan kendisini topLuyordur.
Harikayız. Herkesi istediğimiz zaman yenebiLiriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Trabzon olsa 10-0 falan biterdi zatenBu Kocaeli Fenerbahçe'ye de 2 gol atıp son saniyede yenilmedi mi ? Adamların forvet hattı zaten öyle kötü değil...2. golde açıkca Cisse'nin hatası var zaten maçtaki en kötü adamdı ve 2. yarıya başlayamadı bile.Tabi yenilen 2 gol Beşiktaş'ın zararınadır ama maçı çevirmek de baya bi çaba ister.Beşiktaş'da bugün o çaba vardı.5 tane attık 10 da olabilirdi.Nobre'nin nasıl savaştığını gördün mü? , attığı güzel golü ?Delgado'nun golüne ne demeli? Tamam sende İstanbul takımı sendromu var biliyoruz ama herşeyi de körü körüne eleştirme.
Bu arada maçın adamı bana göre Mert Nobre! Bir adam bu kadar hırslı olur, bu kadar savaşır.
Happy Birthday Nobre![]()
Aksine bir Kayseri bir Sivas. Biraz büyüyünce rakip olmuyor malesef.
Bakın Kocaelinin kadrosuna şimdi.
MUSA: sağ açık
Volkan sol bek
tolga ve ufuk stoper
kemal semavi önlibero
hamza önlibero
murat hacıoğlu sol açık
serdar topraktepe sol açık
taner santrafor
şimdi bu takımla nasıl bir kadro kurabilirsiniz. Bu nasıl bir zihniyettir.
Serhat Akın ve Bülent gibi adamlarda yedek
Gol yeyince hüngür hüngür ağlamayı gol atınca deliler gibi oynamayı bende bilirim bumudur teknik direktörlük
Serdar ilk 2 golde 5 metre ileri çıkamıyor maç 2-2 bitiyor. Adam akıllı bir kaleci olsa ilk yarı 2-0 bitecek. İkinci yarı bu maçı çevirmekte çok zor olacaktı.
Üçüncü golde ise hala aynı çalımı yiyen adamın hakikatten zekasının varlığından şüphe ediyorum
Delgado bu lige geleli 2 sene olmuş. Bu golden aynı jeneriklikte 3-5 gol atmış. 30-35 tane de denemiş bir adam. Top ona geldiğinden topu sağ ayağının dışıyla kontrolunden belli topu sağına çekeceği. Bizim türk futbolcusu maçtamı izlemiyor?
Bu teknik direktör ve bu zihniyetle 4-0 öne geçseniz ne yazar.
Ancak Beşiktaş yetersiz ve yetersizlik büyük maçlarda öne çıkıyor. Yoksa Kocaeliden tek maç çeviren takım Beşiktaş değil. Rakipleride çevirdi. Hemde Kocaeli'de kendi sahasında da değil.
(Beşiktaş'ı beğenmedim demiyorum. Beşiktaş her istediğini bu kadar kolay yenemez diyorum. Antalya'yı yener, Kocaeli'yi yener)
Bu kaos futbolu buna izin verir. Yarın öbür gün soğukkanlı futbol oynayan ayağa pas yapan bir takım çıkarsa Beşiktaş neye uğradığını şaşırabilir.
Sıkışık bir ortasa karambol pres ile. Kendinize denk takımlara basit puanlar kaybedersiniz denk. Kendiniz de küçükleri yener. Kendinizden büyüklere yenilirsiniz.
Fikirlerim burada
Beşiktaş'ı tebrik ederim. Beşiktaş beş gol yese bile altı gol atar yenerdi Kocaelispor'u. 2-0 geriye düştüklerinde bile kazanacaklarını biliyordum. Beşiktaş beni yanıtlmadı. Mustafa Denizli'de ligde ki ilk İnönü galibiyetini aldı.
Bu kısmına katılıyorum bu kadar geniş alanda oynamaya devam ederse Beşiktaş zaten hiçbir büyük maçı kazanabileceğini sanmıyorum. İlginçtir dünyanın her yerinde her takım oynadıkları alanı daraltmaya çalışırken tam tersini yapıyoruz.Ancak Beşiktaş yetersiz ve yetersizlik büyük maçlarda öne çıkıyor. Yoksa Kocaeliden tek maç çeviren takım Beşiktaş değil. Rakipleride çevirdi. Hemde Kocaeli'de kendi sahasında da değil.
(Beşiktaş'ı beğenmedim demiyorum. Beşiktaş her istediğini bu kadar kolay yenemez diyorum. Antalya'yı yener, Kocaeli'yi yener)
Bu kaos futbolu buna izin verir. Yarın öbür gün soğukkanlı futbol oynayan ayağa pas yapan bir takım çıkarsa Beşiktaş neye uğradığını şaşırabilir.Buda Denizli farkı heralde.
hıh
Bu takım daha kaç haftadır bu sistemde oynuyor. Sen sadece işine geLen kötü noktaLar neresi varsa onLarı tutup çekiyorsun ama bunLara katıLmıyorum.
Eğer Kayseri iLe bir kaç maç sonra oynasaydık depLasman maçımızı rahat kazanırdık.
Bir kez kabuL ediLmesi gereken bir şey var. Bu kadar geniş oynayıpta bu kadar fiziki oLarak ayakta durabiLmek büyük iştir. Kayseri maçında da fena oynamadık. Ama orta sahamız yüzünden pozisyon üretmekte zorLuk çektik ve kaybettik. Sivas maçında sahamızda maçın sonuna kadar üstün oLan taraf bizdik ama gaLibiyet goLünü buLamadık.
Zaman herşeyin iLacıdır. Şimdi bu takım iyi yoLda. Ha sonra bir haLLer oLur tökezLerLer orasını biLemicem. Beşiktaş bu. Ama bunun koLay koLay oLacağını da sanmıyorum.
Biraz iyi birşey yaz yahu. DuyguLarın köreLmiş senin.![]()
Maç öncesinde bir çok kişide fark beklentisi vardı.Açıkcası bu beklenti bendede mevcuttu.Maça taraftarımızın müthiş desteğiyle birlikte istekli başladık.İlk 10 dakikada Cisse ve İ.Toraman ile net pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik.Sonrasında üst üste Kocaelispor golleri geldi.İlk golde Taner savunmanın arkasına çok iyi sarktı ve güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi.Daha 1.golün şokunu atlatamadan 2.golü buldu Kocaeli.Taner defansın arka tarafta unuttuğu Semavi'yi çok iyi gördü ve oda bu pozisyonu affetmedi.Bu 2.gol 1.golün vermiş olduğu şaşkınlıktan dolayı geldiğini düşünüyorum.Zaten ondan sonra savunma toparlanınca Kocaeli'ye pozisyon vermedik.Açıkcası bir anda 2-0 geriye düşmüş olmamızda beni şaşırtmadı.Çünkü bu sahneye son zamanlarda defalarca şahitlik ettim.Her seferinde çevirdik.Bakalım bu seferde çevirebilecekmiyiz diye düşündüm.2-0 dan sonra Kocaeli'nin üstüne doğru daha sık bir şekilde gitmeye başladık.İlk gol bir duran top organizasyonundan geldi.Bu gol umudun ilk basamağı oldu.2.gol ise ilk yarının bitmesine yaklaşılırken Holosko'dan geldi.Holosko Tello'nun uzun pasına çok iyi hareketlendi ve o bildiğimiz dribling+gollerinden birisini attı.Tabii bu golde Nobre'nin katkısınıda unutmamak gerekiyor.İlk yarı bitmeden beraberliği yakalamamız iyi oldu.Fakat bu 2.yarıda oyuna asılarak başlamamıza neden olabilirdi.Bu yönden kötü olabilirdi ilk yarıdan 2-2 yi yakalamak ama olmadı..
2.yarıya gol için arzulu başladık.Üstüne gittik sürekli Kocaeli'nin ama gol gelmedi bir türlü.Zaman geçmesi aleyhimizeydi.Ne kadar erken bulsak golü o kadar iyi olacaktı.Nitekim buldukta.Delgado ceza sahası dışarısından o bildiğimiz enfes gollerinden birisini atarak 3-2 öne geçmemizi sağladı.Bu gol herkesi rahatlattı.Üstüne Nobre'nin enfes golüde eklenince iyice rahatlamış olduk.Daha sonrasında değişiklikler geldi.Bobo ve S.Özkan oyuna dahil oldu.Bobo'nun uzun süredir suskun olması nedeniyle ve 50.golünü atacak olması sebebiyle gol atmasını çok arzuluyordum.Bu isteğim gerçekleşti.Bobo uzatmalarda 5.golümüzü atarak hem kendisi çok sevindi,hemde Beşiktaşlıları bir kat daha fazla sevindirdi..Böylece bu kabusla başlayan maçtan 5 gollü bir galibiyet çıkarmasını bildik..
Bu maçı bu kadar zora sokmamamız gerekiyordu.Fakat bu artık bizde hastalık haline geldi.Kolay maç kazanamıyoruz maalesef.Bu Beşiktaşlıların maç sırasında acayip strese girmesine neden oluyor.Fakat böyle birden fazla farklı geriye düşüp rakiplerimizin taraftarlarının umutlanmasından sonra maçı çevirmemizinde ayrı bir zevki oluyor bunuda itiraf etmek istiyorum..Neyse lafın özü.Kazanmamız gereken bir maçı kazandık.2 haftalık puan kaybı serimize son verdik.Umarım seri galibiyetler dizisi başlar bu galibiyet ile.Buna gerçekten ihtiyacımız var..Ayrıca maçın adamları attığı gollerle Nobre ve maçın gizli kahramanı olan Sivok bence..
So what?
Saike
Şemsi'ye maç sırasında konuşurken söylemiştim Mert Nobre konusunda. Bu adam biyonik... Gol atmasını biliyor.![]()
I'm back...
Extensor'a ilk kez katılıyorum.
Ayrıca Blackeagle sen 200 satır da yazsan yine de ne demek istediğin anlaşılmıyor.Olayın Trabzon'la alakası ne ?
Sivas'a , Kayseri'ye puanlar ver gariban Kocaeline 2-0 geriye düştükten sonra 5 tane at .
Harikasınız , herkesi yenersiniz buna gerçekten inanıyormusunuz ?
Trabzonspor'da henüz Sivas , Kayseri gibi takımlarla oynamadı ama biz süperiz , harikayız herkezi yeneriz demiyorum biraz gerçekci olmak lazım.
İstanbul takımı sendromum fln yok farkındaysan yazdığım msjda Ertuğrul Hoca'ya yazık oldu dedim.
Tebrikler Beşiktaş'a farklı zaferinden sonra , Kocaeli ise sanki Fm oynuyormuşcasına 2.ligden 1.lige çıkıp boşta olan , işi bitmiş adamlara saldırdı ve ligin dibine demir attı. T.Seyhan'lar , Musa'lar , Volkan'lar bu adamlara ne gerek vardı.. şimdi kara kara düşünsünler.
Last edited by GeNç KaRTaL : 07.Kasım.2008 at 23:40 Reason: fırfır yok..
galıbıyetı konusmak varken neden yıne bırbırımızle atısıyoruz arkadaslar?? Beşiktaşım her zamanki gibi macın basında offf of dedırttı=) ama kazanacagımızı bılıyordum delgadonun oyle bır gol atacagını hıssettım resmen nobre daha pası attıgında aha gol dedım .. takım olarak ıyı yondeyız eksıklerımızı gıderırsek hersey super olacak ah su defansta sıvok gıbı bır adam daha olsa (gercı var ama bır turlu potansıyerllerıne erısemıyorlar) neyse dedıgım gıbı sıvok mukemmel bır oyuncu bu sezonkı en buyuk transferımız .. ve tabiki MaTias EmiLio DeLgado .. *10*
OLayı farkLı yerLere çekmeyin. Bende sizi uyarmak zorunda kaLmayayım.
Beşiktaş için 2-0 geriye düşmesi kötü ama ilk yarı bitmeden 2-2 yi çabuk yakalaması iyi.Kocaelispor'da artık skoru tutmayı öğrenmeli yoksa bu kümeye kadar devam eder.Eğer İnönü'de 2-0 öne geçiyorsan o maçı almalısın.Serdar Kulbilge Fenerbahçe'deyken de aynıydı altıpas içinde kalecilik yapıyor.