Maç 2-0 bitti.
Maç 2-0 bitti.
Fenerbahçe defansı ile gene maç kazandı. Savunmayı Arsenal maçından itibaren çok iyi yapıyoruz. Bunu iyi yapınca rakibe pozisyon vermiyoruz. Buda gol atınca kazanmamıza sebebiyet veriyor. Eğer kendimiz savunma gibi ofans yönünde de geliştirirsek ileride çok iyi işler yapacağız. Semih ve Güiza'nın sakatlığı olması ofans olarak bizi düşürdü. Bir takım duran toplarla şampiyon olursa oda Fenerbahçe olacak gibi...
Ben josico'yu çok beğendim bugün.. Maldonado dan daha verimli oluyo o bölgede..
İlk olarak Emre çok iyiydi , maçın sonlarına doğru çok top ezsede yararlı oldu.
Yine savunma başarısı ile maçı kazandık , ama açıkcası hakem maçın resmen içine etti!Sürekli saçma düdükler , elle müdalelerin bir tanesi hatalıydı , Theo sanırım elle düzeltti vermedi , penaltı vermedi.
Sonuç olarak bu dönem ardarda kazanmak önemliydi , kazandık güzel maç oldu.
aLt vurmuştum düşündüğüm gibi bitti
Maçtan önceki öngörüm gerçekleşti.Fenerbahçe savunmayı sağlam tuttu yine.2 tane duran toptan gol buldu ve maçı kazanmasını bildi.Ligde 2.sırada bulunan Ankaraspor karşısında kazanarak (çok iyi oyunla olmasada ki şu anda Fenerbahçelilerin iyi oyun arzu ettiğini sanmıyorum) hem çıkışlarına devam ettiler hemde zor bir maçtan 3 puanla dönmüş oldular.Tebrikler..
So what?
Saike
Josico+Selçuk=Aurelio.
Aurelio'nun tek başına toparladığı ortasahayı 2 si ile toparlamayı Arsenal maçından beri başarıyoruz. Ortasahadan 2 oyuncu defansif oynadığı için defansımız ile maç kazanıyoruz.
Bu maçta Aragones'in Ali Bilgin'i neden oyuna aldığını anlamış değilim. Ali Bilgin'i oyuna almasıyla kontrol'ün Ankaraspor'a geçmesi bir oldu. Hiç bir yararı yok. Paslarının yeri bulmasını geçtim, ona atılan paslar bile rakibe gitti.
Herşey bir yana üst üste maçları kazanmak takıma moral olarakda katkıda bulunuyor. Önümüzdeli Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarınıda kazanırsak ilk yarıyı ilk 3'de bitirebileceğimize inanıyorum.
Bu arada 7.dakikadaki pozisyon bence net penaltıydı.Edu Murat'ın ayağına basıyor.Hakem es geçti.Açıkcası alıştık artık hakemlerin bu hareketlerine.Diyecek bir şey yok artık..![]()
So what?
Saike
çıkışımızı bu maçtada sürdürdük. İyi defans yapmaya ve ortasahda ısırmayı başladık. Ama güiza ne zaman gol atacak merak ediyorum. Lugano'nun bile 3 golü oldu... Artık bar'larda yakalanmayı medyaya sallamayı bırakıpta gol atsa iyi olacak...
Bu arada kazım ilk 18 de bile değildi,nedeni nedir acaba ??
Arkadaşlar lütfen ortamı gereksiz yere germeyelim.![]()
So what?
Saike
Açık penaltıyı vermdi kabulüm.Ancaaaak o pozisyon heriç tüm maç boyunca bütün takdir haklarını Ankaraspor'a karşı kullandı.Emre'ye 2 kez çok açık dirsek atıldı.Hakem bir sarı bile çıkarmadı.Ankaraspor her topa çift daldı sarı kartları biz gördük.Bunlarda gözden kaçmasın lütfen.
josico normalde +2 için gelen yabancıydı ama maldonado yüzünden as 6 yabancıdan biri gözüküyor.ayrıca appiah tarzı mc ler alınmadığı sürece fenerbahçe alex veya deivid e bağımlı oynamak zorunda .onlar olmayınca da böyle pozisyon bulmakta zorlanır.
90 dakika izleyip hakemi görmeden sadece 9. dakikadaki pozisyonlara alıştık demeyelim bence Şemsi(eğer izlediysen diğerleri de var).Net penaltı da olsa inan bana çok fazla hakkını yedi Fenerbahçe'nin.Özer Hurmacı'nın atılması gerekliydi hakeme o tavrından sonra , ayrıca devre arasında alındı zaten oyundan..
Ben zaten hakem Fenerbahçe lehine çalıştı manasında demek istememiştim.Net bir penaltıyı es geçti.Oyunun kaderini etkileyecek cinsten bir hata ve maalesef hakemlerimiz hala çok kötü..
Bence Fenerbahçe bu maçı 1-0 geriye düşseydide rahat alırdı denecek bir futbol sergilemedi bu akşam.
So what?
Saike
Ankaraspor, futbol bile oynamadı. Fenerabahçe nasıl olsa bir şekilde gol buluyor. İyi pas yapıyor, defansı çok güzel kurguluyor ve son oynadığı iki maçta sadece rakibe iki pozisyon verdiler. Biri Lincoln'un golü... Diğeride bu maçta Volkan'ın yere düşüp defansın çizgiden çıkadığı pozisyon. Geri kalanlar ceza sahası dışından çekilen anlamsız şutlar.
Maçın basında Ankara'nın penaltısı güme gitmis doğru ama biz bu macı geriye düşsek de alırdık takım savunmayı yapmayı tekrardan hatırladı..Josico olumlu oynuyor en azından çalım yemiyor Maldonado gibi...Sert girip rakipleri korkutuyor.Selçukla iyi ikili oldular.Ama Alex gelince 6+2 den dolayı yedek kalabilir...
R.C 3 toplara iyi vurmayı tekrardan öğrendi keske gol olsaydı..
Bu arada Lugano 3-Güiza 2![]()
Bu bizdeki sakatlıkları bir türlü anlayamadım gitti. Alex Arsenal maçına yetiştirilmeye çalışılıyor denildi, yetişmedi. Hadi o olmadı Galatasaray'a yetiştirilmeye çalışılıyor denildi, yetişmedi. Onu da geçtik Ankaraspor'a yetiştirilmeye çalışılıyor denildi, yetişmedi. Biraz mübalağa yaparak; sakatlanan oyuncuların bu haberlerden sonra Appiah gibi olmasından korkuyorum.
Radyodan biraz dinledim, Emre'nin ismi baya geçti. Burada yazılanlarda da Emre'nin iyi oynadığı söyleniyor. Bu sevindirici. Diğer sevindirici gelişme ise artık ismine yakışmayan hatalar yapan Carlos'un Galatasaray maçındaki çıkışını devam ettirerek her iki golde de adının bulunması.
Tebrikler Fenerbahçe.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ankaraspor bugün futbol adına ne yaptı? Hiçbirşey... Kaybetmeye mahkum bir oyun oynadılar. Bunu Aykut Kocaman'da kabul etti. Acemilik çektiklerini söylediler. R.C3 frikik kullanırken barajda ki dört isimde gözlerini kapattı, toptan adete korktular gol olduktan sonra bile hareket edemediler.
Bana görede hakem Hürriyet denen biçerdöveri atabilseydi maç çok değişik olurdu.Sana göre şu şöyle olsa çok değişik olurdu bana görede bu böyle olsa çok değişik olurdu.Bunun sonu varmı sence?
Sonuçta hakemler her maç hata yapıyor yapıcaktırda onlarda insan ki zaten burda hekemlerden en çok yakınan takım Fenerbahçe.1 sezonu penaltı atmadan kapattığı oluyordu bu takımın.
Halamın Bıyığı olsa amcam olurdu...
Yok ben sadece bu maç için değil bütün maçlar için genel dedim.. Maç olmuş bitmiş.. Gelecekteki olasılığı düşünürsün de geçmişdeki olasılıkları düşünmenin bi manası yok ben onu belirtmeye çalıştım![]()
Lugano ligte attığı gollerle Güiza'yı geçmiş
Tebrikler Fenerbahçe'ye.İki golde güzeldi gerçekten.