Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 91 sonuç

Konu: Timsah'la Yola Devam!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    dostum Hemşerin Olarak Seni Destekliyorum...okuduğum Tüm Kariyerlerde Ve Kendi Oyunumda Bursaspor Hep Küme Düşüyor Veya Zar Zor Ligde Kaliyor....bursaspor özlediği Yerlere Seninle Kavuşacak
    Benim oynadığım kariyerlerde de böyle bi durum vardı ama bu durum benimle birlikte öncelikle Avrupa'ya katılmak,sonra Türkiye'de kupalar kazanmak ve daha sonra uzun vadede Uefa ve Şampiyonlar liginde söz sahibi olantakımlardan olmak olucak.. Ve bu şekilde de oluyor.. Olucak.

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar 08 deki kariyerin çok iyiydi eminim bu da öyle olacak
    08 kariyerim iyiydi. Oradaki transferler daha iyiydi, ilk sezon için hedefimden biraz uşaklaşmışa benziyorum. Ama mutlu günler yakındadır dostum.

Quote Originally Posted by cicivicic View Post
    basarilar transfer sezonu daha ii olabilirdi ama transferler yine de guzel
    Transfer sezonunun ne kadar iyi geçtiğini gelce sezon göreceksin. Çünkü devre arasında yaptığım tüm transfer gelecek sezon için oldu. 1 M euro'ya ne kadar kaliteli futbolcu alınabilir şaşıcaksın kardeşim. Bu 09'da Bursaspor'a transfer yapmak çok zor. Bütçesi az, haftalık maaşlar az, tanınmışlığı az, bizim ilgilendiğimiz tüm futbolcularla başka kalitelitakımlar ilgilinip onlar aldığı için bu sezon biraz yalan olduk. Ama dediğim gibi işimi garantiye aldım ve gelecek sezon sana şöyle anlatayım, her bölgede herkesin bir yedeği var. (Oynuyoum şu anda 09-10 sezonunu)

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    ertuğrul Sağlam Hepimize Hayirli Uğurlu Olsun...
    Ertuğrul Sağlam Hayırlı Olsun harbiden.. İyi bi konuşma yapmış. Saygılı efendi bir insan. İnşallah Bursaspor'a bir yaarı dokunur(ki Sercan içinde çok iyi oldu, çünkü gençleri de oynatıor) deyip kariyerime devam ediyorum..

Arkadaşlar Şu durumdandolaı özür diliyorum. Çünkğ maçlar tek tek yayınlayamadım. Hepsinde özet geçtim. Çünkü Vizelerim vadı oynarken, Sınavlarım projelerim vardı (ki hala var ) O yüzden çok uğraşamadım. Ama budan sonra elimden geldiğince hepsini koymaya çalışacağım.

ARDA YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ. LİNCOLN YILIN YABANCI OYUNUSU SEÇİLDİ.MUSTAFA DENİZLİ EN İYİ TEKNİK ADAM OLURKEN, BİZİM TAKIMDAN MARCELİNHO GOL KRALI OLDU.

Gelecek sezon için küçük bir haber..

Arkadaşlar bundan sonra yayınlayacağım şeyde, Hazırlık maçları ve Çok Övdüğüm TRANSFERLERİMDEN bahsedicem.. Ve Beşiktaş ile Oynana Süper Kupa maçını

Yorumları Eksik etmeyiniz efendim
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Öncelikle Ertuğrul Bursa'ya ve Bursaspor'umuza çok faydalı olacaktır...Uzun yıllar başarı bekliyoruz ondan...Arkadaşım vize proje olayını anlayabiliyorum.Ben de okuldayım ve football manager'dan uzak kalıyorum oynayamıyorum .Dert etme Bursaspor'un ve senin başarının takipçisi olucaz

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Dünya Yıldızınıda açıklarsan iyi olur .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıklayacağız

Hazırlık maçları.. ÇOk bomba takımlarla hazırladım da dha sonradan hepsi iptal oldu. Bu durumda benimde canım sıkıldı ve yeni bir hazılık maçları düzenlemedim.. (Sezonda bunu sıkıntısını Fitness değerlerinin düşüklüğünden anlayabiliyorum)

TRANSFERLER

TEK TEK OYUNCU PROFİLLERİ

ŞU ANDAKİ TAKIM KADROSU
    Kalede

Justo Villar (Paraguay Milli takiminda oynuyor) (2.1 M Euro)
    Sinan Bolat (Türkiye Genç Milli Takimda) (Free Transfer)

Savunmada

Michel Salgado (Free Transfer)
    Cem Can (Ankaragücünden Free Transfer)
    Aydin Toscali (Kayseriden Free Transfer)
    Eren Güngör (Kayseriden Takas ile)
    Semih Kaya (Kiralik)
    Murat Akça (Kiralik)
    Ömer Erdogan
    Mustafa Keçeli
    Mesilela

Orta Saha

Ferdi Elmas
    Volkan Sen
    Eren Albayrak (Su anda 20 yas alti takimimda oynuyor)
    Romashencho
    Yusuf Simsek
    Tugay Kerimoglu
    Ozan Has
    Berkin Arslan (Gs'den aldik)
    Krita
    Ismail Göktas (Alt yapidan yetisti regen degil)
    Ugur Yildirim
    Pablo Herrera

Hücum Hatti

Özgürcan Özcan (Gs'den biraz pahaliya aldik)
    Serkan Çalik (Free Transfer)
    Gökhan Güleç
    Marcelinho (Bu sene kiralik sözlesmesi bitecek)
    Sercan Yildirim
    Cem Sultan (20 Yas alti takimda)

BEŞİKTAŞ İLE OYNANAN SÜPER KUPA MAÇI

Bir sonraki mesajımda ne kadar çok maç oynadıysam eklicem, haberleri bilmem ne.. Bir küçük devre arası transferi. Lig tablosu... Ne isterseniz yani
    Last edited by sentugo : 03.Ocak.2009 at 19:45
    Sentugo.

ekle.. sezonu bitirdin mi ki

Hayırlı Olsun :=)

Uzun süreden beri takip edememiştim. Ama çok iyi bir oyun çıkarmışsın. Transferlerde yerinde. Muhammet Demir'i oynatıyor musun ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    ekle.. sezonu bitirdin mi ki
    Geçen sene sezonu 6. bitirdim.. Ivankov sakatlanmasa daha iyi bitirecektim. Bu sezonda yarıya kadar oynadım..

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Hayırlı Olsun :=)
    İlkler unutulmaz demek istiyorum

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Uzun süreden beri takip edememiştim. Ama çok iyi bir oyun çıkarmışsın. Transferlerde yerinde. Muhammet Demir'i oynatıyor musun ?
    Evet senden de ses soluk olmayınca, yorum gelmiyordu tabiki.. Muhammet Demir'i oynatmıyorum.Ama takip ediyorum. Çok özel bir oyuncu. 18 yaşındaki değeri 1.5 M Euro.. Marcelinho'dan ders aldırıyorum. Kendisi için oyununa kaleciyle karşı karşıya kaldığı zamanlarda yerden vurması özelliğini aşılamaya çalışyıorum.. Cem Sultan'la birlikte özel bir antrenman uyguluyorum.. Malesef özellikleri çok kötü. Kaç pa verildi bilmiyorum ama -8 olsun istiyorum en azından çükü -7 hiç bir şey demek.. Altyapı takımımla oynadığım maçlarda Muhammet ve Cem takımı sırtıyıorlar... Gelecek 3 senenin forvetlerimden birisi, bu ikiliden çıkıcak sanıyorum..

Tr Kupası Eleme Maçı

Tr Kupası 2. Eleme Maçı

KISA BİR NOT: BURSASPOR İLE BİRLİKTE 25 YILDIR TÜRKİYE KUPASINI ALAMAYAN FENERBAHÇE'DE GRUPLARA KATILAMADI. Şu anda Spor Medyası bu işin içinde bir bit yeniği mi vardiye araştırmakta..

5. Hafta Lig Tablosu

Arkadaşlar, bir sonraki mesajımda.. ligin yarısına kadar gelicem.. Transferleri açıklıcam.. Güzel şeyler oldu bu dönemde..

Gelecek sezon için şimdiden transferler yaptım.. Bir sağ bek arıyorum.. Salgado 34 yaşın girdi, iyi bir performans gösteriyor ama sonuçta 34 yaşında.. Bir sağ bek söylerseniz bana...
    Sentugo.

Muhammet Demir -8 olması lazım. Sağ bek arıyosan Türk olarak İlhan Özbayı alabilirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

kariyerine baktım çok güzel inşallah daha başarılı olursun güzel takım kurmuşsun

Nesil
    2006
    Yer
    KARSIYAKA

Marvin angulo derim ben veya Brezilya oyuncuları açıksa Sao poulo - Cruzeiro takımlarına bir göz gezdir derim Türk arıyorsan Ömer Özçelik (çok istikrarlı), Kerim Zengin veya İlhan Özbay ayrıca iyi bir kariyerin var fakat istikrarlı bir başarı istiyorsan ve hedefin şamp. liginde kalıcı olmaksa gençlere daha çok yönelmelisin onlara daha çok şans vermelisin Karşıyaka' lı olarak başarılar sana...mesela orta saha na oyuncu Taner Taktak' ı da alabilrsin fiyatı pahalı değildir pek...
    Keşke Ömer Aysan Barışı kaptırmasaydın o adam seniğn sağ bek açığını doldururdu...

çok güzel bir kariyer oluyor gerçekten transferler çok güzel başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muhammet Demir -8 olması lazım. Sağ bek arıyosan Türk olarak İlhan Özbayı alabilirsin.
    Muhammet Demir'e daha yakın bir ilgi gösterip satmak lazım onu o zaman.. İlhan'ın özellikleri beni cezbetmedi...

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    kariyerine baktım çok güzel inşallah daha başarılı olursun güzel takım kurmuşsun
    Evet usezon takımımız güzel.. İnşallah güzel bir yerde bitiricez sezonu.. Sağolasın

Quote Originally Posted by jaguar View Post
    Marvin angulo derim ben veya Brezilya oyuncuları açıksa Sao poulo - Cruzeiro takımlarına bir göz gezdir derim Türk arıyorsan Ömer Özçelik (çok istikrarlı), Kerim Zengin veya İlhan Özbay ayrıca iyi bir kariyerin var fakat istikrarlı bir başarı istiyorsan ve hedefin şamp. liginde kalıcı olmaksa gençlere daha çok yönelmelisin onlara daha çok şans vermelisin Karşıyaka' lı olarak başarılar sana...mesela orta saha na oyuncu Taner Taktak' ı da alabilrsin fiyatı pahalı değildir pek...
    Keşke Ömer Aysan Barışı kaptırmasaydın o adam seniğn sağ bek açığını doldururdu...
    Dostum dediğin tüm oyunlara baktım. Angulo 08 de baya kaliteydi.. Şimdi biraz bonservisi yükselmiş. Geçmiş istatistiklerine de baktım onu almamaya karar verdim. Sao Poulo takımlarına bakmadım, brazilya ligi açık değil İspanya ligi açk sanırım.. Ömer Özçelik gerçekten iyi.. Daha önceden oynadığım oyunlardan birinde almıştım. Ama biz daha kalite bir isim arıyoruz.. Bunun için gerekli paramız da var. Ömer Özçelik'i yedek olarak alabilirdim ama Cem Can da baya iyi oynuyor.. Yani benim sağ bek'im Cem Can'dan daha iyi oynaması lazım. i şu anda sağ bek'im Salgado, ondan da daha iyi olması lazım. Kerim Zengin ve İlhan Özbay'ın özellikleride beni cezbetmedi..

Sağol desteklediğin için, Gençlere önem veriyormuyum bilmiyorum ama Yaş ortalaması baya düşük zaten. Artık Yusuf ve Roma'yı da oynatmıyorum. Berkin Arslan'ı aldım hatırlarsan, kötü puan almasına rağmen 2-3 kez maçı çevirdi, ve 8-9 asist yapı,zaten gittikçe gelişecek kendisi.. Ondan baya ümitliyim.

Taner Taktak konusuna katılmıyoum.Adamı gözlemcilerimle incelettim. Benim en kötü oyuncum olurmuş o.. Ortasahanın ortasında Krita,Ozan ve Tugay var. Şimdilik ban bunlar yetiyor.. Krita özellikle çok formda bu sene.. Fiyatı şu anda 24k

Ömer Aysan sezon başında bizde değildi.. Ankaraspor'da yanılmıyorsam.. Aynen dediğin gibi o adam doldururdu.

Senin dediğin dışında benim de sağ bek için bir sürü arayışım vardı. Sabri'ye ve Gökhan Gönül'e kendilerini transfer etmek istediğimi belirttim ama onlar Bursa'yı beğenmediler.. Bunun üzerine Serkan Balcı'ya döndüm.. O yeşil ışık yaktı bana bana bu sefer onun için istedileri rakamı veremiyeceğimi anladım. Daha sonra Transfer Listesindeki oyunculara, Kontratı bu sene biecek olan oyunculara baktım. İtediğm gibi br bek bulamadım..

Anlaşılan bu sene Salgado ve Cem Can ile idare edicez.. Ki Herrera'da sağ bek oynayabiliyor.Sakatlaklar falanolursa.. Şimdilik içimiz rahat olsun.. Seneye aklımdaki bir insanı transfer edicem.

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    çok güzel bir kariyer oluyor gerçekten transferler çok güzel başarılar
    Sağolasın.. İlk senemde Tranferleri kötü yapmışım diye bir tepki vardı ama insanlar bilmiyorlar ki ben sezon oynanırken gelecek sezon içni bir sürü insanla anlaşırım..

Şimdi dönelim lige..

Ligte 17 hafta sonunda 5. gözüküyoruz ama dikkat ederseniz zirvedekiyle aramda sadece 3 puan var.. 4 büyükler ve Bursa bu sezon şampiyonluğa oynayan takımlar olacak.. Bakalım kim alır bu kupayı

Bir sonraki mesajımda Devre Arası Transferlerini eklicem.. Kupadan elendiğimiz için hazırlık maçları yaptım.Ve ligin 27. haftasına kadar olan maç maratonunu eklicem..

Kısa Bir Not: Gelecek sene için anlaştığım yine bir çok isim var. ve Bunlardan bir tanesi gerçekten bomba..
    Sentugo.

1-"4 Büyükler" yok "4 Ayrıcalıklı" takım var.
    2- "Kardeş" Ankaragücümüzü kalleş yapmışın. Oyun heyecanıdır herhalde :S

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hocam Malatyaspor'un ne işi var yahu 2009 yılında Turkcell Super Lig'de..

+ Erciyes , Manisaspor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Hocam Malatyaspor'un ne işi var yahu 2009 yılında Turkcell Super Lig'de..

+ Erciyes , Manisaspor
    Kardeşim bu benim ikinci sezonum... İkinci sezonda bu takımlar çıkmış..Ama Malatya düşücek gibi yine..

--
    1-"4 Büyükler" yok "4 Ayrıcalıklı" takım var.
    2- "Kardeş" Ankaragücümüzü kalleş yapmışın. Oyun heyecanıdır herhalde :S

Yoook, kardeş takım Ankaragücüne laf yok. Orda espri maksadındaydı..
    Ayrıca dediğin gibi 4 büyük yok, küçülüyorlar onlar.. Ayrıcalıklarını yitirmeye başladılar
    Sentugo.

Sen yinede Taner Taktak'ı al beğenmezsen de kiralarsın. Bu arada B.Merinos'tan başka en az 2 tane daha klüp bul. Hocaları değiştir. REVİZYON yap.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Beşiktaş maçı muhteşem olmuş yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Kardeşim bu benim ikinci sezonum... İkinci sezonda bu takımlar çıkmış..Ama Malatya düşücek gibi yine..
    Hee, eyvALLAH tamamdır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Değerledirecek olursam..

Gidenler:
    Volkan Şen iyi bir performns gösteriyordu ama ben zaten genellikle Ferdi'yi tercih ediyordum.Volkan'a 1.2 M uk bir teklif geldi.. Bene almasınlar diye 3.5 M + %35 bir sonraki transferden pay istedm. Adamlar da kabul etmiş, başkan hemen onayladı.. Zaten kulübün paraya ihtiyacı vardı.. Bu sayede A takıma girme fırsatı bulamayan Eren Albayrak'ı takıma aldık ve performansından mutluyuz.

Gökhan Güleç: Takımda zaten yeterinde Forvet vardı. Gökhan geçen seneki gibi çok fırsat bulamıyordu. SOn haftalarda Özgürcan'ın çıkışı ile birlikte iyice yedek kulübesine alışmaya başlamıştı. Son sezonuydu, yeni kontrat önerdim ve kabul etti. Sonra dedimki ben bu oyuncuyu daha fazla istemiyorum 925 K den satayım.. Sivasspor sağolsun elimden aldı kurtardı beni.

Murat Akça: Takımda oynama fırsatı doğmamıştı bir türlü.. Bende geri yolladım. İşime yaramıyordu çünkü.. Keşke kiralamasaydım yarım sene çünkü özellikleride gelişmedi, iyi ir oyuncu olacakken şimdi basit bir odundu olucak gibime geliyor

Gelenler:
    Emre Aşık: Bedavadan transfer ettik. Zaten Murat Akça'yı gönderme sebebimde buydu. Defansta Aydınla Semih oynuyordu.. Emre güngör var tabi birde. Gençler diye.. Emre'de abilik yapıcak. Deneyimlerini gençlerimle paylaşıcak..

Şaban Özdoğan: Geçen sene de, bu sene de boştaymış. Yeni keşvettim. Daha doğrusu forumda gezerken bir arkadaş önermiş bu oyuncuyu.. 19 yaşında şu anda, antramanlara çıkar çıkmaz özellikleri gelişti. Mc, Dmc oynuyor. İyi bir alternatif oldu aslında.

İrfan Başaran: Galatasaray'ın altyaısından bir oyuncu gene. İleride iyi bir oyuncu olacak diyorum ben sadece. Pa sı -8 di. Çok ucuza aldım aslında. Bu oyuncuyu ilk 11'de istemiyorum ama bonservis fiyatını arttırıp satmayı düşünüyorum. Sivas falan gene alır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sen yinede Taner Taktak'ı al beğenmezsen de kiralarsın. Bu arada B.Merinos'tan başka en az 2 tane daha klüp bul. Hocaları değiştir. REVİZYON yap.
    Taner'in yerine Şaban Özdpğanı aldım.. Alır almaz bonservisi yoktu.. Alır almaz 900 K değeri oldu.. İyi bir oyuncuya benziyor. Ama tabiki gene sıkıntı olursa Taner Taktak'ı kiralamak kadar doğal bir şey olamaz.

Beşiktaş maçı muhteşem olmuş yaa
    Off diyorum sana. Beşiktaş maçı efsan oldu O maçta Bursaspor'da en çok gol olan maç oalrak tarihe geçti zaten. Tugay'a kızmıyorum o maç kırmızıdan atıldı diye çünkü adam, Delgado'yu ve Holosko'yu geçirmedi, geçirmemek pahasına ikinci sarıını yedi.Helal olsun dedim yoksa kaybederdim maçı herhalde..

Kısa Bir Not: Resimde yazdım mı yazmadım mı bilmiyorum ama

Devre Arasında Alınan Oyuncuların hiçbiri oyundaki bir hata nedeniyle kaydedilemedi.. Oyuncular boşa alınmış gibi bir şey oldu. Neyseki gidenlerin yeri doldu.

Hazırlık Maçları

Türkiye Kupasından elendiğim için devre arasında maç yapmak babında 3 adet hazırlık maçı yaptım.

Birisi kendi 20 yaş altı takımımlaydı ve 4-0 geçtim ama oynadıkları oyunu taktir ettim.Altyapıya bir kaleci de transfer etsek sanırım şampiyon olurlar. (NOT: GEÇEN SENE ALTYAPI TAKIMIM AÇIK ARA ŞAMPİON OLMUŞTU)

Diğeri Adanademirspor. Onlarıda 3-0 geçtim. Bu karşılaşmalarda Şaban'ı falan oynattım. Beğenim oyuncuyu ama lige kaydedilemedi.. Özgürcan ve Serkan Çalık bu maçlada coştular..

Bİr diğer hazılrık ise Es-Es ile oldu.. 1-1 biten maçtan sonra oyuncularıma üzgün olduğumu belirttim. Sercan'ın bir direkten dönen topu vardı hatırlıyorum sonlara doğru. Ama sanki önemli bir maç gibi..

Bundan sonra 17. haftaya kadar eklicem.. BUrdaysanız eklerim hemen..
    Last edited by sentugo : 07.Ocak.2009 at 00:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Sentugo.

Bence ingiltere Anlaşmasını En Yakın Zamanda Boz Orada Oyuncuların Pek Oynıyamaz.Yabancı Olayı Felan birde uyum sağlama olayı var Türk Takımı Ara Bence Maçlarda Süper Gidiyorsun Salgado ilginç Olmuş biraz yaşlı ama form düzeyi nasıl?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Bence ingiltere Anlaşmasını En Yakın Zamanda Boz Orada Oyuncuların Pek Oynıyamaz.Yabancı Olayı Felan birde uyum sağlama olayı var Türk Takımı Ara Bence Maçlarda Süper Gidiyorsun Salgado ilginç Olmuş biraz yaşlı ama form düzeyi nasıl?
    İngiltere liginde oynayan takımla demi. Sen içimi okudun.. Dedim belki İngiltere'den oyuncu alırım Oraya yollarm falan ama.. İkidir aratıyorum pivot kulüp biri Nilüfer Belediyesi çıkıyor en iyisi, diğerinde Türk takım çıkmıyor.. Ama dediğin gibi artık onlarla anlaşmamı kesip bir iki commercial ve bir de gerçekten kaliteli Türk takımı aile anlaşıcam.. Yoksa olmaz öyle..

Salgado bize geldi 2 maç oynadı hazırlık sonra 3 ay sakatlandı.. İlk yarının sonrlarına doğru 7.14 ortamalası vardı. Ve bence bu çok iyi. Taraftar beğenmedi oyuncuyu ilk başlarda ama daha sonradan hatalarını anladılar. 3-4 asisti 1 de golü var ligte.. Ama sonuçta 34 yaşına girdi bu oyunda.. Seneye 35.. Bir sonraki sezon onu düşünmüyorum..

NOT:Yönetimle bu sene yapılan görüşmede ne Stadumun büyütüleceği, ne antranman tesislerinn geliştirileceği(Türkiye'de en iyi tesslerden birisi bizde diyorlar) ne de gençlerin tesislerinin geliştirileceği söylendi.. Biraz üzüldüm. Kupa getirdim lan dedim ben bu kulübe ama yemediler istersen Ultimatom yap dediler

Şimdi gelelim 27. haftaya kadar olan lig maçlarına... Çok ciddi başarılar alamay başladım maçlarda.. YOrumlarda bunun etkisini hemen gösterdi..

22. Hafta Lig Durumu

Baskın taraf onlardı. O yüzden şanslıyız..

Beraberlik bize yetmez aslında neyse.

27. Hafta Lig Durumu
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

hadi biraz asılda şampiyonluk yaşat bize

Sakatlanmalar baya can sıkacak gibi gözüküyor. İyi sonuçlar alırsın birazda para bulursan stadyumu büyültebilirsin. Gidenlerde 2 oyuncu gözüküyor 6.25 M o kafamaı kurcaladı biraz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hadi biraz asılda şampiyonluk yaşat bize
    Şampiyonluk daha çok zor ve erken birşey gibime geliyor..

Sakatlanmalar baya can sıkacak gibi gözüküyor. İyi sonuçlar alırsın birazda para bulursan stadyumu büyültebilirsin. Gidenlerde 2 oyuncu gözüküyor 6.25 M o kafamaı kurcaladı biraz...
    Sakatlıklardan evet sorun yaşadık biraz.. Gidenlerde 2 oyuncu var devre arasında ama oyunda sadece devre arasındaki transferleri değil, toplam alınan satılan oyuncuları gösteriyor.. Bu durumda zaten diğer lig başında sattığım oyuncuları siyah alanla kapadım..

VEE LİG BİTTİ.

31. Hafta Lig Durumu

SON HAFTA LİG DURUMU

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v316/hiperkangaskan/2li****oru.jpg[/IMG]
    ( RESİM DE GÖZÜKMÜYOR AMA (k r e k yazdığı için sansüre uğradı) BURSASPOR'UN BUOYUN TARİHİNDE EN YÜKSEK LİG BİTİRME REKORUNUN BU İKİNCİLİK OLDUĞUNU SÖYLÜYOR )

Evet arkadaşlar bu sene ikinci olduk. Bence büyük bir başarı ama son haftalarda, 8 hafta sanırım hiç kaybetmedik zaten takımın moralleri full'dü. Ama Fener hak ettiği şampiyonluğu bana kaptırmadı.. Son 5 haftada Trabzonspoe ve Galatasaray ile puanlarımız ortak gidiyordu. Hatta yani bir maç öyle balına kazanmasam direk 4. 5. olabilidim ama takımla konuşmaların ve kaçırmadığım basın toplantıları ile düzelttik sanırım.

YILIN EN İYİ ADAMLARI

NOT: Gelecek sezon için bir çok isimle anlaşmış bulunmaktayım. Anlaştığım oyuncu sayısı 10'u geçti.. Bursaspor'da oynayan oyuncuların hepsi üstün bir performans göterince bir çok taliplileri oldu. Squat Harmony'i de düşündüğümüz için oyuncuları istemesemde göndermek zorunda kaldım. Yerine oyuncu bulmak kolay çoğunun..

Biraz daha yorum gelsin bu ikinciliğe falan, onları ekleyelim 3. sezona geçelim böylece...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hocam bravo sana tebrik ederim, çok iyi bir dönem geçirmişsin bu sene için yüreğine sağlık diyip gelecek sezonda Avrupada boy göstermen dileğimle..

umarım iyi transfer (yabancı ) olur bu takıma Grublarda iki üç takımı hezimete uğrattın mı seneye daha kolay olur birde gençleştirme konusuna daha çok bakarsan iyi olur bu 2. olmayı 1. liğe taşıdın mı tamamdır.

çok konuştum, kolay gelsin.

İyi yabancılar bekliyoruz senden ikincilik moral bozmasın. 34 maç 27 gol maç başına 1 gol bile olmuyor bu da iyi birşey en azından çok yemiyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

tebrik ederim muteşem bir sezon geçirmişsin artık Avrupada çoştur bizi transferleri bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Hocam bravo sana tebrik ederim, çok iyi bir dönem geçirmişsin bu sene için yüreğine sağlık diyip gelecek sezonda Avrupada boy göstermen dileğimle..

umarım iyi transfer (yabancı ) olur bu takıma Grublarda iki üç takımı hezimete uğrattın mı seneye daha kolay olur birde gençleştirme konusuna daha çok bakarsan iyi olur bu 2. olmayı 1. liğe taşıdın mı tamamdır.

çok konuştum, kolay gelsin.
    Öncelikle teşekkür ederim. Temenni için de sağol.

Transferleri şu anda açıkladım.. İnşallah umulduğu gibidir..

İyi yabancılar bekliyoruz senden ikincilik moral bozmasın. 34 maç 27 gol maç başına 1 gol bile olmuyor bu da iyi birşey en azından çok yemiyoruz.
    Çok iyi, kaliteli yabancılar alamadım ama genç ve iyi yabancılar aldım ya... kalede Villar oduğu sürece az gol yeriz.. Ki geçen senenin defansında Semih Kaya oynuyordu sen düşün artık..

tebrik ederim muteşem bir sezon geçirmişsin artık Avrupada çoştur bizi transferleri bekliyoruz
    Sezon müthiş geçiyor ama müthiş geçen sezona 3 yorum olmuş.. Hayretler içerisindeyim zaten

TRANSFERLER

BU SENEKİ BOMBA --- MEHMET TOPUZ!

HUSEIN KAEBİ

CONTRERAS

Nwankwo Kanu

Orkun

ALINAN GENÇ OYUNCULAR

KADRO DERİNLİĞİ İÇİN

YENİ SEZON TRANSFER LİSTESİ

TRANSFERLER HAKKINDA AÇIKLAMA;

GELENLER

Mehmet Topuz; (Free Transfer) en iyi trasferim mi desem acaba ??? Konuşmaya gerek yok.. Taa 1 sene öncesinden fee transferden anlaştık diğerleri kapmadan..

Contreras; (Free Transfer) Yukarıdan özelliklerine bakabilirsiiz.. Böyle bir damı bedava transfer ettik. Mutluyuz.

Henri Anier; (500 k) Çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Nerden anlıyoruz. Geçen sene 32 maçta 26 golünden... Satarız biz bunu...

Nwankwo Kanu (180 k); İştee bir yaşlı kurt daha.. Geçen sene 18 maçta 7 gol atmış ama.. Türkiye liginde daha çok atar eğer sürekli oynatırsam. Ayrıca tecrübelerini gençlerle paylaşacak..

Murat Sözgelmez (Free Transfer); sol bek ve orta alanda defans bölgelerinde oayan, hatta bir ara milli takıma dahi çağırılmış Murat'ı aldık. Bence iyi oldu.

Orkun Uşak (Free Transfer); Orkun Gs'de 11'de oynanamaktan yakınıyordu..O zamanlarda kapmıştım.

Özer Hurmacı; (500 k); Anlatmaya gerek yok. BEnce oyunda da çok kötü. Sırf adı var diye aldım hehehe

Lucas Trecaichi; (1.4 M) Sol açık oynuor. 19 yaşında ki genç. Çok para vermişim diğerlerine göre... İnşallah parasının karşılığını da verir.

Theo Weeks (150 k); Krita'yı sattık, bu oyucuyu aldık. 20 yaşında gelişir diye..

Marcelinho; (Free Transfer) Marcelinho bizde 2 senlik kiralık oynuyordu biliyorsunuz. Kendi takımıyla sözleşmesi bitmiş. O da tabiki hemen bizi seçti.

Çağlar; (1.3 M) ÇoK para verilen bir oyuncu daha.. Dğer kariyerlerde arkadaşlar alıyordu. Bakalım naasıl bir şeymiş diye sol kanata aldık. Başarılı...

Caner Calep; (Free Transfer) Oyunlarda bana srekli gol atanbiriyle.. Alır satarız diye düşündüm ben..

Kaebi; (3 M) Verdiğim paranın karşılığını vericek tabi ki. Çok iyi bir sağ bek.

Egemen Korkmaz; (2.5 M) Aydın Tosçalı'nın yerine Egemen'i aldık aynı paraya gibi. Daha iydir Egemen bence. Hem kaptan geri döndü yani.

Memet Eren Boyraz (500 k) Değeri 2.3 M du Kayseri satılığa çıkarmış 500 de. Hemen aldım. İyi oyuncu her yerde oynayabiliyor.. Alır satarız.

Alpio (700 k) Bu oyuncuda öyle.. Real'den aldık. 18 yaşında.. Daha gelişecektir..

GİDENLER

Kirita; Yaşlanmıştı 600 k 'ye iyi bir fiyata sattım aslında.

Ozan Has; Bana karşı çıkmıştı. Sattım.

Serkan Çalık; Geçen sene hayal kırıklığı yaratan ama 725 k' gibi bir fiyata satılan adam oldu. (2 golü vardı)

Ferdi Elmas; Büyük takımların ilgisini çekti geçen seneki performasıyla, benimle özel olarak konuştu, takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Bende sattım. Beşiktaş kaptı

Mesilela; Satmak istemediğimiz bir oyuncuydu. Değeri 2 Mdu.. Fenerden istek geldi.. 4,5 ve & 35 istedim, onlarda teklifi biraz indirip bir daha teklif etmişler, sağolsun başkan kabul etti.

Aydın Toscalı; Yine geçen seneki performansı ile göz doldurdu(boyadı). ve Baya yi bir miktara sattım

Yörük Selim; Verdim işte..

KİRALIK GİDENLER;

Özer Hurmacı'nın benim taımda oynaması için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım deyip, kiralık yolladım.

Marcelinho; Açıkçası yeni forvetler aldım. Onları kontrol etmek istiyorum. Zaten Özgürcan ile Sercan iyice formdalar.. (Gerekirse alabiliyorlar 4 M a)

Lucas Trecaichi kadromda Eren Albayrak,Caner Celep,Çağlar,Mehmet Eren varken hayatta kadroya giremez çünkü yabancı oyuncu.. Kiralık verdik. Eğer orada iyi bir sezon geçirrse bakarız..

Anier'de öyle.. Bakalım o attığı 26 gol, sadece tesadüf mü değil mi diye.. Yeterince forvetim var.. Anier'de maç experience kazansın..

BURSASPOR'DAN REKLAM ANLAŞMASI

Artık bu trasnferlere de bir youm gelir inşallah. Daha sonra maçları ekleriz..
    Sentugo.

başarılar .. bu ankaragücüyle bursaspor ne olduda kardeş oldu ?

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri