Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 346 sonuç

Konu: Farklı bir Hikaye, Farklı bir Kariyer Çin'den geldim Çin'e döneceğim

Adım Adım Ayın golü

Ligin en zayıf ekiibine karşı gol bulamadık. Çok sinirlendirdi bu sonuç taraftarları ve beni..

Bu kadar pckopatını ilk kez gördüm... oyunu 2008 decemberda kurdum adamın cezasına bakarmısınız !

lig ikincisine resmen kök söktürdük helal olsun çocuklar...

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

basarılar arkadasımm....

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    basarılar arkadasımm....

Teşekkür ederim

Kolay maçlarda puan kaybına devam. Çözümünü bulamadım

KAZANDIK !!! iki forvetimizi sakatladılar ama galibiyet almak sevindirdi. Zaten gol atamıyoruz. Bakalım 2 eksikle neler olacak..

Kötü kaybettik..

istikrarsızlığımız devam ediyor. Şampiyon belli gibi.

Rakip penaltı kaçırdı 1 sıfır oldu bizim oldu.

üst sıramdaki ekiple maçım güzeldi kendi kalemize gol atmasak 3cülüğe yükselebilirdik..

Fena ezildik ama 1 puanı kopardık..

Lig sonuncusuna karşı yine rahat galibiyet alamadık.

ŞOK!!!

Şoku çabuk atlattık ve lidere ağır bir darbe vurduk..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    işler sarpa sardı kadro kurmakta çok zorlanıyorum. Bu kadar çok sakatlık olması beni şaşırttı doktorların görevine son verdim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Veee şok gelişme WestHam'dan Gökhan Akdenizliye transfer teklifi. Beijing hocasının cevabı merakla bekleniyor..
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 08:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    başarılar dilerim

Teşşekkürler..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    4tane yedek seçebildim son maçta şuan oynanıyo. 2 yedek kaleci aldım birisi 16 yaşında. ilk 11 deki kalecim sakatlandı. yerine yedeği aldım oda sakatlandı. 16 yaşındaki kaleciyi oyuna almak zorunda kaldım. Sabır sınırlarımı zorladı bu çin ligi
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 08:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by meterden View Post
    Teşşekkürler..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    4tane yedek seçebildim son maçta şuan oynanıyo. 2 yedek kaleci aldım birisi 16 yaşında. ilk 11 deki kalecim sakatlandı. yerine yedeği aldım oda sakatlandı. 16 yaşındaki kaleciyi oyuna almak zorunda kaldım. Sabır sınırlarımı zorladı bu çin ligi

ahaha hocam normal adamlarin ana spor u kung fu karate Hobi icin yapiyolar futbol u

Hezimet...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    ahaha hocam normal adamlarin ana spor u kung fu karate Hobi icin yapiyolar futbol u

ya resmen 1 sezon bitmeden delirdim. Yılmaz Vural'a tamamen hak veriyorum her hareketine arkandayım hoca
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 08:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

.
    .
    .

ya resmen 1 sezon bitmeden delirdim. Yılmaz Vural'a tamamen hak veriyorum her hareketine arkandayım hoca
    ha gayret hocam in tertototya gidiceksin

ha gayret hocam in tertototya gidiceksin

yok 1inci şampiyon sonuncu kümeye geri kalanlar kontrolpiye çok öylesine bi ligmiş. amacım burda ismimi duyurup dünya kluplerine açılmaktı.coca cola dan west hamdan teklif geldi sence değerlendirmelimiyim ? Allahım kurtar beni şu cehennemden

westham a git baba bence durma derim Coca Cole deip gecme bizim TSL den kaliteli bana kalirsa

Ne yönetimin ne taraftarın bana benmde onlara tahammülüm kalmadı. İyisiyle kötüsüyle bu sezonu bitirip tekliflere bakıcam. Çok zor bir lig hırs olmalı bi gün geri dönücem ve BEiJiNGi şampiyon yapıcam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kadromuzun son hali içler acısı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve beklenen basın toplantısı Gökhan Akdenizli hakkındaki eleştirilere basın toplantısıyla cevap verdi..

- Sevgili arkadaşlar 13 kişiyle maça çıkılırmı ? Reserve takımdan oyuncu kabul etmiyorsunuz kadroda çin uyruklu hariç 4ten fazla futbolcu kabul etmiyorsunuz ülkeye yabancı kaleci sokturmuyorsunuz 3 tane yabancı oyuncudan başka ilk onbirde oyuncu oynatmaya izin vermiyorsunuz. devre arası 30 gün veriyorsunuz ama transfer sezonu lig başlayınca açılıyor. Bu sistemle ancak kendi yağınızla kavrulursunuz. Ne asia cup ta ne diğer organizasyonlarda başarılı olamazsınız. Burdan federasyona sesleniyorum ya sisteminizi değiştirin yada kimseden kupa beklemeyin. Parası olan bir kulup olan shandong ligi domine etmiş ligin bitmesine 6 hafta var açık ara şampiyonluğunu ilan etmiş. Parası olanın kazancağı bir lig çekişmenin az olduğu bir lig... Üzülerek açıklıyorum sezon sonu Beijingle yollarımızı ayırıyoruz...
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 08:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

bunlardan 2 de reservede var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Veda konuşmasının ardından gelen galibiyet..

Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 08:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

puan durumunu görebilirmiyiz

Son maçımız ve Puan durumu...

sessiz gece..
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Gokhan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve beklenen oldu yönetim Gökhan Akdenizline yeni kontrat teklifini sundu. Genç teknik adam Çin için yeterli tecrübem yok. Ama bu böyle yarım kalmayacak dedi..
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 09:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ayriliyo musun hocam ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Flahsss

Oda ne.!

Yılların Teknik adamı, takımından ayrılma noktasına mı geldi?

ayriliyo musun hocam ?

1-2 sezon aradan sonra Çin futboluna geri döneceğim. Çok gerdi bu sezon beni uzaklaşmam lazım..

Benimle ilgilenen bikaç klup var onlarla görüşüyorum hangi lige gideceğime karar veremedim.

5ciliğe düştük..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Flahsss

Oda ne.!

Yılların Teknik adamı, takımından ayrılma noktasına mı geldi?

Hepinizi Çinde görmek isteriz
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 09:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Skor kötü ):

hocam hayırdır.

canınızı sıkan yöneticiler mi var yoksa?

hemen gelelim yardımaa

Ne yönetimin ne taraftarın bana benmde onlara tahammülüm kalmadı. İyisiyle kötüsüyle bu sezonu bitirip tekliflere bakıcam. Çok zor bir lig hırs olmalı bi gün geri dönücem ve BEiJiNGi şampiyon yapıcam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kadromuzun son hali içler acısı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve beklenen basın toplantısı Gökhan Akdenizli hakkındaki eleştirilere basın toplantısıyla cevap verdi..

- Sevgili arkadaşlar 13 kişiyle maça çıkılırmı ? Reserve takımdan oyuncu kabul etmiyorsunuz kadroda çin uyruklu hariç 4ten fazla futbolcu kabul etmiyorsunuz ülkeye yabancı kaleci sokturmuyorsunuz 3 tane yabancı oyuncudan başka ilk onbirde oyuncu oynatmaya izin vermiyorsunuz. devre arası 30 gün veriyorsunuz ama transfer sezonu lig başlayınca açılıyor. Bu sistemle ancak kendi yağınızla kavrulursunuz. Ne asia cup ta ne diğer organizasyonlarda başarılı olamazsınız. Burdan federasyona sesleniyorum ya sisteminizi değiştirin yada kimseden kupa beklemeyin. Parası olan bir kulup olan shandong ligi domine etmiş ligin bitmesine 6 hafta var açık ara şampiyonluğunu ilan etmiş. Parası olanın kazancağı bir lig çekişmenin az olduğu bir lig... Üzülerek açıklıyorum sezon sonu Beijingle yollarımızı ayırıyoruz...

Canımı sıkan olayları anlattım 1 sezon kadroyu böyle idare etmek wuuw

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Federasyon olarak yaptığınız uyarıaları dikkate alıp, sizlerin isteğiniz çercevesinde bir Lig organize etmeye çalışıcaz.

Önümüzdeki yıl ( umarız takım başında olmazsınız) bunların hepsini faaliyete geçirip daha üstün bir lig kuralları koyup yolumuza devam edeceğiz.

Teşekkürler, Çin Federasyonu.

Abi fedarasyondan yazı geldi bak bi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hahaha =) fena yazıymış ben geldiğimde tekrar 2008 kuralları geçerli olmasında
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 10:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

güzel skor abi..

bu arada ismini bağışlarsan.

Veda maçında hüzün vardı...

futbolcularda hocalarının gidişine üzülüyo olsa gerek ki yenildik

Ve acısıyla tatlısıyla beijingle bir sezon geride kaldı. Puan durumu istasikler bilgiler ve sezon değerlendirmesi aşşağıda..

Puan durumu...

Takım istatistikleri.. Kendi evimizdeki formumuzu deplasmanada yayabilseydik sonuç çok farklı olabilirdi..

Oyuncu istatistikleri.. gol atamadığımız için gol krallığında oyuncumuz yok fakat motm de 5er maçla 2 oyuncumuz yer aldı.

Ve Gökhan Akdenizli'nin sezon değerlendirmesi..

ikincide olabilirdik 5cide biz 5ci olduk arada puan farkı neredeyse yok. Beklentileri yerine getiremedik çin tecrübe isteyen bir lig. oyuncuları tanımanız gerekir. Kuralları çok sert. Bu gidişim sessiz oluyor ama dönüşüm muhteşem olacak...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beijing taraftarları hocalarını göz yaşları ile uğurladı...

Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 10:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri