basarılar arkadasımm....
Kötü kaybettik..
istikrarsızlığımız devam ediyor. Şampiyon belli gibi.
Rakip penaltı kaçırdı 1 sıfır oldu bizim oldu.
üst sıramdaki ekiple maçım güzeldi kendi kalemize gol atmasak 3cülüğe yükselebilirdik..
Fena ezildik ama 1 puanı kopardık..
Lig sonuncusuna karşı yine rahat galibiyet alamadık.
ŞOK!!!
Şoku çabuk atlattık ve lidere ağır bir darbe vurduk..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işler sarpa sardı kadro kurmakta çok zorlanıyorum. Bu kadar çok sakatlık olması beni şaşırttı doktorların görevine son verdim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Veee şok gelişme WestHam'dan Gökhan Akdenizliye transfer teklifi. Beijing hocasının cevabı merakla bekleniyor..
Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 08:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar dilerim![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Teşşekkürler..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4tane yedek seçebildim son maçta şuan oynanıyo. 2 yedek kaleci aldım birisi 16 yaşında. ilk 11 deki kalecim sakatlandı. yerine yedeği aldım oda sakatlandı. 16 yaşındaki kaleciyi oyuna almak zorunda kaldım. Sabır sınırlarımı zorladı bu çin ligi![]()
Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 08:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
westham a git baba bence durma derimCoca Cole deip gecme bizim TSL den kaliteli bana kalirsa
Ne yönetimin ne taraftarın bana benmde onlara tahammülüm kalmadı. İyisiyle kötüsüyle bu sezonu bitirip tekliflere bakıcam. Çok zor bir lig hırs olmalı bi gün geri dönücem ve BEiJiNGi şampiyon yapıcam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadromuzun son hali içler acısı![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve beklenen basın toplantısı Gökhan Akdenizli hakkındaki eleştirilere basın toplantısıyla cevap verdi..
- Sevgili arkadaşlar 13 kişiyle maça çıkılırmı ? Reserve takımdan oyuncu kabul etmiyorsunuz kadroda çin uyruklu hariç 4ten fazla futbolcu kabul etmiyorsunuz ülkeye yabancı kaleci sokturmuyorsunuz 3 tane yabancı oyuncudan başka ilk onbirde oyuncu oynatmaya izin vermiyorsunuz. devre arası 30 gün veriyorsunuz ama transfer sezonu lig başlayınca açılıyor. Bu sistemle ancak kendi yağınızla kavrulursunuz. Ne asia cup ta ne diğer organizasyonlarda başarılı olamazsınız. Burdan federasyona sesleniyorum ya sisteminizi değiştirin yada kimseden kupa beklemeyin. Parası olan bir kulup olan shandong ligi domine etmiş ligin bitmesine 6 hafta var açık ara şampiyonluğunu ilan etmiş. Parası olanın kazancağı bir lig çekişmenin az olduğu bir lig... Üzülerek açıklıyorum sezon sonu Beijingle yollarımızı ayırıyoruz...
Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 08:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puan durumunu görebilirmiyiz
Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 09:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ayriliyo musun hocam ?
Flahsss
Oda ne.!
Yılların Teknik adamı, takımından ayrılma noktasına mı geldi?
Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 09:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Skor kötü ):
hocam hayırdır.
canınızı sıkan yöneticiler mi var yoksa?
hemen gelelim yardımaa![]()
Federasyon olarak yaptığınız uyarıaları dikkate alıp, sizlerin isteğiniz çercevesinde bir Lig organize etmeye çalışıcaz.
Önümüzdeki yıl ( umarız takım başında olmazsınız) bunların hepsini faaliyete geçirip daha üstün bir lig kuralları koyup yolumuza devam edeceğiz.
Teşekkürler, Çin Federasyonu.
Abi fedarasyondan yazı geldi bak bi.![]()
güzel skor abi..
bu arada ismini bağışlarsan.
Veda maçında hüzün vardı...
futbolcularda hocalarının gidişine üzülüyo olsa gerek ki yenildik![]()
Ve acısıyla tatlısıyla beijingle bir sezon geride kaldı. Puan durumu istasikler bilgiler ve sezon değerlendirmesi aşşağıda..
Puan durumu...
Takım istatistikleri.. Kendi evimizdeki formumuzu deplasmanada yayabilseydik sonuç çok farklı olabilirdi..
Oyuncu istatistikleri.. gol atamadığımız için gol krallığında oyuncumuz yok fakat motm de 5er maçla 2 oyuncumuz yer aldı.
Ve Gökhan Akdenizli'nin sezon değerlendirmesi..
ikincide olabilirdik 5cide biz 5ci olduk arada puan farkı neredeyse yok. Beklentileri yerine getiremedik çin tecrübe isteyen bir lig. oyuncuları tanımanız gerekir. Kuralları çok sert. Bu gidişim sessiz oluyor ama dönüşüm muhteşem olacak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beijing taraftarları hocalarını göz yaşları ile uğurladı...
![]()
Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 10:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)