Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 95 sonuç

Konu: İspanya maçı Sami Yen'de!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bana göre yalnış karar.Sonuçta Türkiye'nin en iyi Stadı Şükrü Saraçoğlu ve bu maç burda oynatılmalıydı.He Kadıköy Anadolu yakasında diye veya ne bilim uğursuz stat diye(böyle düşününlerin sayısı hiç azımsanmayacak sayıda) git o zaman İnönü'de oyna.Neyse olan oldu artık.Konuşmanın faydası yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hayır aksine bende Saraçoglunda oynansa birşey demezdim ama senin ilk mesajını görünce EreN aksine yorum yapma geregi duydum,İgneyi öyle bir sokuyorsun ki

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Sizde anlamamakta ısrar ediyrsunuz. Zaten milli maclara ilgi az oluyor. Kapasite bu durumda önem arz etmiyor. Sami Yen'in zemini kötü diyemezsiniz, yenilendi büyük restorasyonlar yapıldı.

Birde işin maneviyat rolu var. Fatih Terim bu silahı hep kullanır oyuncuları motive ederek macı kazandırır. Tarihe bakalım. Gerek milli takım düzeyinde, gerek kulüp düzeyinde Türkiyeye en büyük basarıları getirmiş staddır Sami Yen. Terim de bunu kullanıp oyuncularına artı motivasyon saglar. Yeniliriz yeneriz ne olur bilinmez ama takıma olumlu yönde yansıyacagını düşünüyorm.
    Milli maçlara ilgi az mı oluyor? Neden az olsun yahu. Neyin maneviyatı? Gs maneviyatı mı? Milli takım? ne alaka anlayamadım. Fatih Terim'le birlikte şu anki milli takımda kaç oyuncu büyük başarı yakalamış ki bu stadda?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde ek olarak İspanyollar evinde hissedecek kendini, tüm Sami Yen Sarı kırmızı her yer ..
    Yalnız ben bu karardan şunu anlıyorum, telekom arena bitsin, demekki her milli maç orada oynanacak..
    Last edited by EreN : 12.Ocak.2009 at 21:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sizde anlamamakta ısrar ediyrsunuz. Zaten milli maclara ilgi az oluyor. Kapasite bu durumda önem arz etmiyor. Sami Yen'in zemini kötü diyemezsiniz, yenilendi büyük restorasyonlar yapıldı.
    bu maç kimle ?

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Galatasaray'lyım ama,Şükrü Saraçoğlu'nda oynanması lazımdı diyorum.

Aslantepe olsa neyse.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Her şey bir tarafa, maçı stad değil oyuncular kazanacak. Her maç BJK-Liverpool gibi olmaz. Umarım kamuoyunda da maçın önüne geçmez bu konu çünkü bu en çok İspanyolların işine gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Santiago Barnebau'ya karşı Ali Sami Yen. Neyse olan olmuş artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post

Milli maçlara ilgi az mı oluyor? Neden az olsun yahu. Neyin maneviyatı? Gs maneviyatı mı? Milli takım? ne alaka anlayamadım. Fatih Terim'le birlikte şu anki milli takımda kaç oyuncu büyük başarı yakalamış ki bu stadda?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde ek olarak İspanyollar evinde hissedecek kendini, tüm Sami Yen Sarı kırmızı her yer ..
    Yalnız ben bu karardan şunu anlıyorum, telekom arena bitsin, demekki her milli maç orada oynanacak..
    Milli takımda çok galatasaraylı var kadıköyde oynayamıyoruz oldu mu?

Türkiye'nin kazandığı başarıların hepsi bu stadta.Şükrü Saraçoğlunda İnönüde hangi zafer kazanıldı Allah aşkına?Fatih Terim içinde bu stadın önemi çok büyük ve bu yolla oyuncuları motive edecek ve maçıda kazanacaktır.Vallahi ben çok umutluyum şahsen bu maç Ali Samiyen'de değilde Şükrü Saraçoğlunda oynanacak olsaydı bu kadar umutlu olamazdım.Ali Samiyen'in havası tüm stadlardan farklı ve motive olmak geçmişlede ilgili olarak daha kolay..(BENCE)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Milli takımda çok galatasaraylı var kadıköyde oynayamıyoruz oldu mu?
    Hayır olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saçma bir karar millet gülecek Kadıköy gibi bi stad varken Ali Sami Yen'de oynanıyor.Bir yorumda maneviyat için gelmiş milli takım sanırsın Galatasaray'lılardan oluşuyor diğer oyuncular ne anlasın maneviyattan.Kadıköy'de olsa daha az umutlu diyenler de var ben bunun mantığını kavramış değilim.Bu 1 değil 2 değil.Kaldı ki Galatasaray bile o stadı beğenmeyip taşınıyor neyin tartışmasını yapıyoruz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saçma bir karar millet gülecek Kadıköy gibi bi stad varken Ali Sami Yen'de oynanıyor.
    O gülenler acsın da kendi kaba etlerine gülsün

Bir yorumda maneviyat için gelmiş milli takım sanırsın Galatasaray'lılardan oluşuyor diğer oyuncular ne anlasın maneviyattan.
    Hayır Galatasaraylı degil; ama o basarıları yasayan adam aynı kişi. En basitinden taktik verirken "2000 yılında hiç bir macta favori degildik burada oyuncularla konuştum ve burada tarihi yazdık. Şimdi sizinleyim ve tarihi bu sefer sizinle yazalım" dese -ki bu benim en amator halimle buldugum gaz yöntemi. Bu işin piiri oln Terim bunu daha iyi kullanır.- sadece Galatasaraylı oyuncuları mı motive etmiş olur; yoksa Gs li olmayan oyuncular da bu konuşmadan motive olmaz mı ? Azıcık düşünme ile bu sonuca ulasılabilir.

Kadıköy'de olsa daha az umutlu diyenler de var ben bunun mantığını kavramış değilim.Bu 1 değil 2 değil.Kaldı ki Galatasaray bile o stadı beğenmeyip taşınıyor neyin tartışmasını yapıyoruz?
    Doğru mantıgı yok o dediginin. Ama Milli takım ile oynadıgımız maclara bakalım Kadıkoyde; istemedigimiz bir cok sonuc ile karsılastık.
    Ayrıca Gs o stadı begenmediginden degil; daha büyütmek ihtiyacı oldugundan ayrılıyor. Devlet stadın yıkılıp orada yapmamıza izin verseydi hiçbir yere gitmeyecektik

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aslantepeye'de Bekleriz .Hiç bir zaman kapasite önemli degildir.Önemli olan o taraftarın yapacagı destektir ki maneviyat önemlidir

Orası neresi ki ?

Aslantepe diye bir stad yok Alican'ım Türk Telekom Arena orası

Her neyse konuyla alakasızdı ama dipnot olarak belirtmek istedim.

Bence de yalnış bir karar Şükrü Saraçoğlu daha uygun olabilirdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kadıköy'de olsa daha az umutlu diyenler de var ben bunun mantığını kavramış değilim.Bu 1 değil 2 değil.Kaldı ki Galatasaray bile o stadı beğenmeyip taşınıyor neyin tartışmasını yapıyoruz?
    Daha az umutluyum çünkü Şükrü Saraçoğlunda oynansa maç Terim'in elinde pek fazla bi motive seçeneği olmucak yukardaki arkadaşında dediği gibi en kötü o cümleyi söylese tüm futbolcular üzerinde etki yaratacaktır. Ali Samiyende 15000 kişi bile yeter bu gazla.Bu yüzden Ali Samiyen'deki maç daha çok umut vaadediyor.Şükrü Saraçoğlunda böyle bir atmosfer olmucak.Fenerbahçe bi çeyrek finale çıktı diye ne kadar abartıldı.Oysaki GS kaç şampiyonlar liginde ve uefada yarı finaller çeyrek finaller oynadı.Ayrıca katılırsınız katılmazsınız o sizi ilgilendirir ben sadece kendi fikrimi beyan ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben hala sizin GS taraftarı olduğunuz için öyle düşündüğünüzü varsayıyorum. Belki Fenerli Gökhan Gönül rahatsız olacak böyle bir söylemden. Bana nispet yapar gibi burdaki başarıları anlatıyorlar diyecek. Nasıl genelleyebiliyorsunuz hala anlamadım.

Ben hala sizin GS taraftarı olduğunuz için öyle düşündüğünüzü varsayıyorum. Belki Fenerli Gökhan Gönül rahatsız olacak böyle bir söylemden. Bana nispet yapar gibi burdaki başarıları anlatıyorlar diyecek. Nasıl genelleyebiliyorsunuz hala anlamadım.
    İşte hocalık beceriside burda çıkıyor emin ol Fatih Terim o takımın başındayken hiç bir futbolcu bunu söyleyemez Terim soyunma odasında onları gazlayınca futbolcu bunu düşünmücektir bile

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben Aslantepe diyorum Murat Abi'm .Ki orasının ismi gelir açısı ile bir süreligine degişti mabed aynı mabed yani
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Belçika Maçına gittim gerçekten mükemmel bir stad Şükrü Saraçoğlu. Ama Ali Samiyen'inde kendine has bir havası var. Stad farkedermi önemli olan futbol

burası ne böyle ya benim babam senin babanı döver muhabbetine dönmüş..

ne farkeder samiyen veya saraçoğlu alt tarafı bi maç ellerinize yazık bu kadar yazı yazıyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bırakın Allah aşkına sırf Galatasaray stadı diye savunuyorsunuz nokta!
    Şükrü Saraçoğlu'nda oynanmaz arkadaş eyvallah o zaman İnönü'de oynanır.Ne işin var orada?

Galatasaray stad yaptırıyor ama hala orada maç oynatıyoruz.Neymiş efendim stad az doluyormuş İspanya maçında da 40 bin kişi getiremeyeceksek vah halimize be.

Bu kadar fanatizm , bu kadar tutuculuk olmaz ki..
    Fatih Terim'in maneviyatıymış , yahu o başarıyı Türkiye için kazandı Galatasaray sadece kupayı alanın altında yazıyor bunu siz asla anlayamazsınız.Fatih Terim karşısında kim olursa olsun hangi statta oynarsa oynasın yenmeye oynar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Belçika Maçına gittim gerçekten mükemmel bir stad Şükrü Saraçoğlu. Ama Ali Samiyen'inde kendine has bir havası var. Stad farkedermi önemli olan futbol
    Arada Şükrü'de olursa 35bin , İnönü'de olursa 12binlik seyirci farkı var.Atmosfer vs.yi karşılaştırmak yanlış olur.Kriz kriz diyoruz azcık fazla kazansa ne olur?
    Last edited by JunkChorn : 12.Ocak.2009 at 23:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Güzel kapanış olacak(ASY'de ki son milli maç olabilir.), maça gitmeyi düşünüyorum. Torres'i görmem gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Güzel kapanış olacak(ASY'de ki son milli maç olabilir.), maça gitmeyi düşünüyorum. Torres'i görmem gerek.
    Torres'te seni görecek mi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in özel isteği bu karar malum Saraçoğlu uğursuz geliyor ya

Nesil
    2006

Torres'te seni görecek mi
    Yaparız bir iki hareket, gösteririm kendimi.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bence Ali Sami Yen en isabetli karar Şükrü Saraçoğlu'nun kapasitesinin ASY'den fazla olmasına rağmen ASY'de daha iyi bir atmosfer yakalandıgını düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Orası neresi ki ?

Aslantepe diye bir stad yok Alican'ım Türk Telekom Arena orası

Her neyse konuyla alakasızdı ama dipnot olarak belirtmek istedim.

Bence de yalnış bir karar Şükrü Saraçoğlu daha uygun olabilirdi.
    Stadın adı TTA ama semtin adı Aslantepe. Belediye tarafından Seyrantepe semti Aslantepe olarak değiştirilmişti.

Hangi statda oynanacağı farketmez. Gelsin Bizim , beşiktaşın fenerin bağıran taraftarları, ortaklaşa bağıralım. Avrupa maçlarında diyordunuz türk takımlarına destek çıkalım diye. Hadi buyrun o zaman Türk Milli takımına destek çıkın. 90 dk bağırın.

Bence milli takıma gereken önem verilmiyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şu maneviyat işini çözemedim. Milli Takımdaki oyuncular için statların farkı olduğunu düşünmüyorum. Zira tribünler kırmızı-beyaz olacak. Ha yok illa da maneviyat diyorsanız keşke Ernst Happel'de oynasaydık mağlum 118'de gol yediğimiz maçtan yarı final kopardık.Futbolcular belki orda daha fazla hırslanırdı bu mantığa göre. Keşke yetişseydi de Kayseri'de oynansaydı olmadı doğal olarak yüksek kapasiteli statlardan biri seçilmeliydi. Sonuçta 20 bin kişi yerine 50 - 60 bin futbolseverin maçı izlemesi daha güzel olurdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Saha cok onemli degil, Turkiyede cogu saha ayni derecede futbolculari atesler. Onemli olan onlar ne kadar etkilenecek ve nasil performans sergilicek

Her nerede olursa olsun Aslanlarımız çıkıp yürekten oynayacaklardır.
    Stadın Ali Sami Yen olması Türk futbol tarihinin en büyük zaferlerinin orada kazanılması açısından tabii ki bir itici güç. Bu Fatih Hoca için de Aslanlarımız için de geçerli.Hayırlısı olsun inşallah kazanan biz oluruz.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Oynadığımız takım İspanya benim gördüğüm ilk kez içerde onlarla oynayacağız.Belki önceden oynamışızdır bilmiyorum.Yani bu takım 40 yılda bir geliyor.Bu takımı 20 bin kişiye mi izletmek daha mantıklı 50 bin kişiye mi?

Metallica konseri ASY yerine daha ufak bir statta olsaydı daha mı iyi olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Madem kapasite olarak daha küçük olan ASY seçildi.O zaman sponsor biletleri en aza indirilsin.O maçta maç seyredecek adamdan çok destek verecek adama ihtiyaç var..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri