Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Beyaz Aslanların Dirilişi "Millwall"

kardeş çok iyi gidiyorsun üst lige çok rahat çıkarsın

25.maç

Bizim ilk okul çocuğu kamil kendini geliştirmeye başladı bu maçtada cok yoruldu kerata ama sonuç kötü (

26.maç

Çok ezik oynadığımız bir maçtı ama çok şanslıydık karşı takımın 20 şutuna karşılık biz yedi şut çektik ama sağlam çektik 5i kaleyi bulmuş 4ü gol oldu bu maçtan sonra soyunma odasında bizim veletlere bu senenin şampiyon takımın hocası olarak konuşuyorum diyerek iyice gazladım kerataları

johnstone's paint trophy south final leg 1

Yeni transferlerimizin sözü gectiği bir maçtı iki golu atan lee hughes ligin ilk sezonun gol kralıfinal maçında çok rahat bir top oynadık rövanş maçını ümitle bekliyoruz
    27.maç

By bilal396

Yahu ne mubarek bir takımdayım ben.Bir forvetin formsuzluğunu diğeri kapatıyor biri sussa diğeri konuşuyor yani Neill Harriss

28.maç

29.maç

Menager of the month

Transfer Dpsyası Ocak

Kamil Tevfik

arkadaşlar bu çocuk için önerdiğiniz bir antraman var mı acaba suanki pozizyonuyla bile ilerde bir wonderkid olacak çocuk birde artık başka bir kişiden ders almıyor
    30.maç

güzel oyundu fakat gol atıp skoru korumayı beceremedik gitti iki puan(
    31.maç

32.maç

Puan Durumu 32.Hafta

johnstone's paint trophy south final leg 2

ilk maçın rahatlığıyla takımın taktiğinde oynamalar yaptım top bizdeydi ama şut eksikliğimizi hala çözemedim gerçeği her maç değişio ama helal olsun bizim şoparlara kupada büyük finaldeyiz kuzey güney maçı olacak...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hiç fena gitmiyorsun tebrikler...
    üst lige büyük ihtimal çıkarsın fakat champions'da çok sağlam transferler yapman gerekiyor. umarım teklemeden premier lige çıkarsın.
    ilerde kulübü para babası bi arap satın alır, bütçe tavan yapar

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Milwall aslanları ile ilgili bir holiganizmi anlatan film izlemiştim. Taraftarları oldukça ateşli. Bol şanslar..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    kardeş çok iyi gidiyorsun üst lige çok rahat çıkarsın
    çok teşekür ederim arkadaşım şuanda oyunun ilk sezonun büyük bir bölümünü bitirdim 100 puan oldum leed united 90 puanlarda.. üst lig kesinleşti yalnız birincilik daha belli değil yarın ss'leri koyacam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    hiç fena gitmiyorsun tebrikler...
    üst lige büyük ihtimal çıkarsın fakat champions'da çok sağlam transferler yapman gerekiyor. umarım teklemeden premier lige çıkarsın.
    ilerde kulübü para babası bi arap satın alır, bütçe tavan yapar
    umdukların gerçek oldu arkadaş üst ligdeyim yalnız para babası arap daha yok ortalıklarda bende ozamana kadar transfer olabilirim belki başka takıma
    Last edited by bilal396 : 18.Şubat.2009 at 02:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Milwall aslanları ile ilgili bir holiganizmi anlatan film izlemiştim. Taraftarları oldukça ateşli. Bol şanslar..
    Mustafa abi The Football Factory - Green Street Hooligans hangisi ? Football Factory izledm biraz sıkıcı geldi. Green Street Holigaans müthiş.

Herkes Millwall'a gider yapıyo ondan kapattm zaten Football Factoryi

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bende aslında filmkoliğim abi ama direkt millwall'ı anlatan bir film izleyemedim daha doğrusu bi "yeşil sokak holiganları" adlı filmi seyretmiştim ordada daha çok west ham cephesinden bahsediyordu ama filmin sonlarına doğru millwall aslanları westhamları tokatlıyordu siz o filmi mi izlemiştiniz yoksa başka bir filmi adını biliyorsanız paylaşırmısınız

Bu arada arkadaşlar oyunun ekran görüntülerini yarın öğleden sonra felan eklerim bilgilerinizee..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Mustafa abi The Football Factory - Green Street Hooligans hangisi ? Football Factory izledm biraz sıkıcı geldi. Green Street Holigaans müthiş.

Herkes Millwall'a gider yapıyo ondan kapattm zaten Football Factoryi
    the football Factory olma ihtimali yüksek olabilir aslında ama merakla bekliyoruz filmin adınıve sana katılıyorum tangocu arkadasım yesil sokak holiganları mükemmel ötesi bir film
    Last edited by bilal396 : 18.Şubat.2009 at 02:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

33.maç

Rakip

34.maç

bu adamı bir türlü durduramadık bu takımdan 4 gol yedim 4'üde bu şopardan ara transferde alacaktım Alan Mahon daha mantıklı geldi keşke alsaymışım..

Lee Hughes şov başlıyor...
    35,36,37,38,39. maçlar

Last edited by bilal396 : 18.Şubat.2009 at 15:33 Reason: düzeltme

40.maç

totenham'dan gelen kalecimizin kalesinde devleştiği bir maçtı takımımız şampiyon olacaklarına artık inanıyorladı on kişi kaldığımız maçta biz daha üstündük yalnız bir gol daha kaydedemedik:'(
    40.hafta puan durumu

Menager of the month/mart)

player of the month(mart)

johnstone's paint trophy finall

Ve işte o an geldi veletlere verdiğim sözü devre arasında hatırlattım ve garanti top oynamaya başladılar kısa paslar vs.. maçın son on dakikasında kulübedeki yaramazlar takımı iyice havaya sokmak için başladılar "kumkapııı kumkapııı" diye bağırmaya maç bitti soyunma odasına geçtik ve bütün oyunculara;
    -bu kazandığımız daha ilk kupa şampiyonluğa çok yakınız şampiyonluk kupasınıda kaldırın hem kumkapıya ardından aksaraya geçeceğiz!!!"dedim ve mekanın inceliklerini takım kaptanı robinson'a anlattım oda diğer oyunculara artık ulaşılması kolay olan tek hedefimiz kaldı haydi hayırlısı

Jhonstone's Paint Trophy Gol Krallığı

41.maç

takım kupa maçınında gazıyla trenmere takımına sahayı dart etti!!
    42.maç

ilk sezon yapılan maçtn sonraki düşüşüne devam eden ve küme düşmeyi kesinleştiren yeovil takımına 2 puan bıraktık her ne kadar hakemler maçı almamız için 2 penaltı verselerde ve aynı anda bi kişiyede kırmızı kart gösterselerde

43.maç

en sonunda kazanmamız gerekn bir maçtı nitekim hem son haftalara giriyoruz hemde bundan önce yapılan 2 maçtada 90 dk berabere bitmişti swindon takımın kilidini açmayı becerdik en sonunda

44.maç-Şampiyonluk Turu Maçı Hemde En Dişli Rakibimiz
    Millwall&Leeds United

Bu takıma can fedaa!!Leed united takımını sahay gömdü Maçın ardından Londra'da bayram oldu The Den stadyumu Karnaval alanına dödü taraftırımız önünde şampiyonluk turunu attık
    Milwall Şampiyoonnnn

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tebrik ederim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tebrikler

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    tebrik ederim
    Bende teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tebrikler
    teşürler dostum yeni eğlenceli ss'ler gelior simdi
    Last edited by bilal396 : 19.Şubat.2009 at 17:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

45.maç

bir belalı takımızda swindondan sonra leicester oldu
    46.maç

Puan Durumu

Oyuncu verileri

Yeni transferlerimizden Lee hughes millwall'a geldikten sonrada formundan birşey kaybetmedi 39 gol Lewis Graban son haftalardaki suskunluğundan dolayı asistte üçüncülüğe düştü

Ve işte verdiğim sözleri tutmaya geldi sıra lig bitti ödüller dağıtıldı biz yöneticiler ve oyuncular atladık ucağa geldik istanbul Kumkapı'yaa;

uçaktayken bir telefon bize on numara karşılama yapıldı bizim ingilizlere türk aşısını veriyordum artık bizim iki velet taner taktak ve kamil tevfik ise gurbet özlemiyle yanıp tutuşmaktan duygusal anlar yaşadılarr..

Başkanımız ikinci hanımıda alacak galiba Aldı mikrofonu eline;
    "old macdonald had a farm" şarkısını söyleme başladı

Bizim yakışıklı Lewis Graban dişine göre bir donsözle oynamaya başladılar..
    Gecenin sonunda bütün oyuncuların omzunda dolaşıp şampiyon şampiyon diye bağırmaları beni çok gururlandırdı....

Başkanımız beni eğleceden sonra oteldeyken geldi yanıma ve;
    "bu gece Harcadığımız parayla premier lig standartlarında iki oyuncu alırdık ama herşeye rağmen değdi çok teşekürler Bilal Abi sen eğlecenden anlıyorsun"dedi ve elimi öptü gitti odasına..
    Yeni sezon için çalışmalar tarnsferler en yakın zamanda başlayacak yada ben kendime yeni bir takımda bulabilirim arkadaşlar sezon ortasında portsmuth istemişti ama kariyer yapıom diye gitmemiştim bilgilerinize en yakın zamanda görüşmek üzere

arkadaşlar ben sunderland'a transfer oldum ama bunu başlıkta nasıl değiştirecem acaba bileniniz varsa yardımcı olsun arkadaşlar simdiden teşekürler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bilal396 View Post
    arkadaşlar ben sunderland'a transfer oldum ama bunu başlıkta nasıl değiştirecem acaba bileniniz varsa yardımcı olsun arkadaşlar simdiden teşekürler
    Site adminlerine özel mesaj yoluyla başvur. Yeni başlığını onlara bildir değiştirirler. Kaldığın yerden devam edersin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne sunderlandı ya?

Site adminlerine özel mesaj yoluyla başvur. Yeni başlığını onlara bildir değiştirirler. Kaldığın yerden devam edersin
    tesekur ederim kardes
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    Ne sunderlandı ya?
    yaw sertancım kumkapıdaki eğlenceden sonra mali kriz bizide vurdu tartıştık başkanla sonra sunderland'a transfer oldum takım güsel maddi durumuda yerinde ama bu seferde premier lig beni sarmadı üst liglerde oynamak o kadar gusel olmuo bana gore değişik bir lig düşünüorum hatta simdilik bugun yarında kariyerime devam edip etmeme konusunda kararımı vereceğim hepinize cok tesekur ederim arkadaslar
    Last edited by bilal396 : 21.Şubat.2009 at 05:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MerhabaLar;

Yapmış oLduğunuz kariyerinizde;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69665

Eğer sizde yukarıda ki Link te yer aLana RekorLar böLümünde ki rekorLardan birisini kırdıysanız veya mevcut oLmayan bir rekor eLde etmişseniz bunu bizimLe payLaşırsanız seviniriz.

Kariyerinizde başarıLar.

TSİ yönetimi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri