-
07.Haziran.2009, 17:57
Melih'in Beşiktaş Serüveni (9.0.3)
Herkese iyi günler.
Yaklaşık iki haftadır oynuyorum. Bugün paylaşmaya karar verdim.
Açık olan ligler;
Almanya, Arjantin, Avusturya, Brezilya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İtalya, Türkiye.
İşte Beşiktaş serüvenim;

Bilindiği gibi Beşiktaş'ın hedefi; bu yıl üç ayrı bölümden(Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası), en az ikisinden başarılı olmak.
Ben, bu kadroyla yerel hedefleri gerçekleştireceğimi ve UEFA Kupası'nda en azından gruplara kadar yükselip oradan 2. aşamaya çıkacağımı düşünüyorum.
Başkan:
Yıldırım Demirören

Takım çalıştırıcısı:
Melih Sarıışık

Beşiktaş'ın önemli oyuncuları:
Yabancılar:
Bobô, Holosko, Nobre, Delgado, Ernst, Cisse, Sivok.
Yerliler:
İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan.
Kadroda görmeyi düşünmediğim oyuncular:
Bobô, Nobre, Delgado, Cisse, Gökhan Zan.
Oluşturmak istediğim kadro:

İşe, ilk başta çalışanlardan başladım;
Yeni çalışanlarla sahanın gerisindeki takımı güçlendirdim.
Gönderdiğim ve Aldığım görevliler:

Beşiktaş'ın gerideki görevliler kadrosu:

Gelelim benim takımdaki hedefime; hızlı oyuncularla ve azimli oyuncularla oynamayı severim. Takımın hızlı hareket etmesi ve sahanın her yerine erişebilmesini hedefliyorum. Oyuncuların, topu kullanma yöntemi bakımından en az orta derecede olmasına dikkat ediyorum.
Topu verimli kullanmalarını istiyorum. Savunmayı ve hücumu eşit derecede yaptırmayı hedefliyorum.
Oyuncu alış-veriş merkezi:
Delgado'yu isteyen klüplerin olması, benim de ona karşı bir ilgimin olmaması nedeniyle satılık listesine koydum. Cisse ve Gökhan Zan'la sözleşme yenilemedim. Gelecek yıl için bir çok iyi oyuncuyla anlaştım. Bu konuda hatalarım da oldu. Bekir İrtegün'e gelecek yıl için Beşiktaş'ta oynamasını önerecektim. O sırada Fenerbahçe, Gaziantepspor klübüne 1 milyon €'luk önerdi. Ben de kaptırmamak için 1 milyon €'ya gelecek yıl için anlaştım. Ancak klübüyle sözleşme yenilemediğinden, bedelsiz anlaşabilirdim. Taner Gülleri'ni Kocaelispor'dan devre arasında almayı düşündüm. Nobre ve Bobo çok iyi oynamadıklarından onları satış listesine koydum. Ancak Taner Gülleri'ni almayı daha sonra aklıma getirdim o sırada Devre arası alış-veriş dönemi bitmişti. Kiralık gönderdiğim oyuncuları geri çağırmam da bir hata olabilir.
Aldığım ve Gönderdiğim oyuncular:

Gelecek yıl takıma katılacak oyuncular:

Beşiktaş JK Oyuncu Kadrosu:

Takımın dizilişi:

Oynanan Karşılaşmalar:
Hazırlık Karşılaşmaları:

Lig karşılaşmaları:

Puan Durumu:

Oyuncu Verileri:

Kupa Karşılaşmaları:
Türkiye Kupası:

Puan Durumu:

Son Durumu:

Oyuncu Verileri:

UEFA Kupası:

Puan Durumu:

Son Durumu:

Oyuncu Verileri:

Kuralları okudum ve onaylıyorum(kabul ediyorum).
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Last edited by bjk_melo_151 : 08.Haziran.2009 at 00:33
Mesaj Yetkileri