Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: IFFHS Dünya Kulüp Sıralaması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende temmuz ayı sıralaması olduğunu dikkate alınmaması gerektiğini söylemiştim ama 1 senelik performans olduğunu söyledi arkadaşlar ... neyse her iki türlü de saçma bir sıralama oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Başarıdır da benim anlatmak istediğimle pek bir alakası olmadığını biliyorsundur umarım ...Mesela şimdi Dünya sıralaması diye bir konu var bulgaristan bizden üstte diye yakınıyoruz saçma geliyo .. burda da bana inter roma juventus bayern gibi takımların galatasaraydan altta olması saçma geliyor hatta İnter şampiyon olmuşken nasıl roma ve juventustan altta oluyor 1 senelik sıralamada o da saçma geliyor..
    İnter İtalya ligini şampiyon tamamladı. Avrupa'da ne yaptı? Her zamanki gibi 2. turdan gitti.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

burda biz veya sizi tartıştığımızı zannetmiyorum çoğu mesajımı Fenerbahçeli olarak yazmamaya özen gösteriyorum , isteyen istediğine inanır sen takımının son 1 senedeki performansıyla sıralamada İtalya şampiyonu İnter'in üstüne çıkabileceğine inanmayı tercih ediyorsan senin bileceğin iş ben gerçekleri gören taraftayım

Galatasaray 2000 senesinde Real Madrid hariç tüm avrupa takımlarının üzerine çıktıgında da inanmadı ki Fenerbahçeliler Biz Avrupa şampiyonlar ligini alsak da inanmayacaksınız ki Avrupa maçlarından önce Antu forumlarından yorum okumak özel zevklerim arasındadır... Çünkü ezeli rakibin taraftarlarının avrupadaki rakiplerimiz hakkındaki yorumlarını okumak hoşuma gidiyor Ama bu yorumların 2 yönü var... maç öncesi ve maç sonrası.... maç öncesi rakip her kim olursa olsun eğer az da olsa Galatasaray'ı yenme ihtimali varsa şişirilir de şişirilir...Mesela Benfica.... Benfica Galatasaray'a gol dolduracak, 5leyecek , ezecek falan filan maç biter , gs kazanır ,yorumlar değişir... bu nebiçim takım yahu ? Bunlara biz 5 atarız benfica TSL'de yer bile bulamaz... sonra sıradaki rakip gelir... Hertha berlin.... (maç öncesi )kesin fark atarlar Gs'ye ... GS almanya'da yine 5 yer gelir... sonra maç biter ,GS kazanır yorumlar yine ters yüz Avrupada kupa alırız , tesadüfen denir... Süper kupa alırız, Real Madrid istemedi de ondan aldınız denir Juventus'u , Milan'ı , Liverpool'u , vs vs dev takımları evire çevire yeneriz ; rakip eksikti, sizi küçümsedi falan denir Avrupada liste açıklanır... Listede GS üst sıralarda ise liste yalan Fb üstteyse liste dünyanın en gerçekçi listesidir...

İnan bana ben de Galatasaraylı olarak yazmadım ... Ya da ister inan ister inanma buna kim inanır ? Kadir İnanır Gece gece üslubumuzu ve espri anlayışımızı bile yerle bir ettirdiniz bize yaww
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediğim gibi isteyen istediğine inanır ben Fenerbahçe de orda olsa aynı şekilde saçma derdim emin olun ...İnter italya ligini şampiyon tamamladı , Galatasaray Türkiye ligini 5.ci ayrıca şampiyonlar liginde oynadı cidden son 1 senede bu takım mı daha iyiydi Galatasaray mı Allah aşkına ? Nannar sana söyleyeceğim de bir tane uefa kupasıyla ilgili veya başarılıarınızı inkar etmemle ilgili mesajımı bul , bulamazsan da elini vicdanına koy ve düşün 1 senede senin takımın mı daha başarılıydı yoksa İnter mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post

Galatasaray 2000 senesinde Real Madrid hariç tüm avrupa takımlarının üzerine çıktıgında da inanmadı ki Fenerbahçeliler Biz Avrupa şampiyonlar ligini alsak da inanmayacaksınız ki Avrupa maçlarından önce Antu forumlarından yorum okumak özel zevklerim arasındadır... Çünkü ezeli rakibin taraftarlarının avrupadaki rakiplerimiz hakkındaki yorumlarını okumak hoşuma gidiyor Ama bu yorumların 2 yönü var... maç öncesi ve maç sonrası.... maç öncesi rakip her kim olursa olsun eğer az da olsa Galatasaray'ı yenme ihtimali varsa şişirilir de şişirilir...Mesela Benfica.... Benfica Galatasaray'a gol dolduracak, 5leyecek , ezecek falan filan maç biter , gs kazanır ,yorumlar değişir... bu nebiçim takım yahu ? Bunlara biz 5 atarız benfica TSL'de yer bile bulamaz... sonra sıradaki rakip gelir... Hertha berlin.... (maç öncesi )kesin fark atarlar Gs'ye ... GS almanya'da yine 5 yer gelir... sonra maç biter ,GS kazanır yorumlar yine ters yüz Avrupada kupa alırız , tesadüfen denir... Süper kupa alırız, Real Madrid istemedi de ondan aldınız denir Juventus'u , Milan'ı , Liverpool'u , vs vs dev takımları evire çevire yeneriz ; rakip eksikti, sizi küçümsedi falan denir Avrupada liste açıklanır... Listede GS üst sıralarda ise liste yalan Fb üstteyse liste dünyanın en gerçekçi listesidir...

İnan bana ben de Galatasaraylı olarak yazmadım ... Ya da ister inan ister inanma buna kim inanır ? Kadir İnanır Gece gece üslubumuzu ve espri anlayışımızı bile yerle bir ettirdiniz bize yaww
    Abi haklısın ama tüm taraftarlarda bu tür saçma şeyler var. Juventus'u 2-1 yendiği maçta ve bir çok maçta ben babamla birlikte gol olunca sarıldım. O sıkı bir galatasaraylı ben de fenerliyimdir. Babam çeyrek finale çıktığımız gün sinirlendi bir triplere girdi ama ben galatasaray yendiği zaman ona böyle davranmıyordum.

Şahsi olarak ben o tür yorumlar yapmıyorum Mesela:

İnter'i yenmiştik biz 1-0 bahaneler olmadı mı oldu olurda, Man u'yu yendik burada 3-0 tuncay hat trick yaptı yedeklerle geldi dediler Ama sahada C.Ronaldo bile vardı. Kısacası ben sadece Fenerlilerin çekemediğini düşünmüyorum her takımda vardır çekemeyen başarıyı küçümseyen insanlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Dediğim gibi isteyen istediğine inanır ben Fenerbahçe de orda olsa aynı şekilde saçma derdim emin olun ...İnter italya ligini şampiyon tamamladı , Galatasaray Türkiye ligini 5.ci ayrıca şampiyonlar liginde oynadı cidden son 1 senede bu takım mı daha iyiydi Galatasaray mı Allah aşkına ? Nannar sana söyleyeceğim de bir tane uefa kupasıyla ilgili veya başarılıarınızı inkar etmemle ilgili mesajımı bul , bulamazsan da elini vicdanına koy ve düşün 1 senede senin takımın mı daha başarılıydı yoksa İnter mi ?
    Anlamak istemiyorsun sanırım üstteki yazdığım mesaja bak.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Abi üşenmeyip uzun uzun yazmışsın ama fenerbahçenin çok çok üstte olduğu bundan önceki bu istatistik konusundaki silinen mesajları okudum. Burda bu konuyu öven 3-4 arkadaşın o konuda bu da ne ki? bu sayılmaz, bu liste önemsiz önemli olan uefadaki dereceler, yorumlarını gördüm. Ne yani tek Fenerbahçeliler mi? hırsızın hiç suçu yok tabi size göre Bu gözler yanlış mı gördü o konudaki Gsli kardeşlerimin abilerimin yorumlarını yoksa gerçekten tek sorun Fenerbahçelilerde mi?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Anlamak istemiyorsun sanırım üstteki yazdığım mesaja bak.
    zaten üstteki yazdığın mesaja cevap verdim ama sen anlamak istemiyorsun herhalde tekrar tekrar yazdırma bana Allah aşkına fanatizmin doruklarında olmayan her insan 1 sene içinde İnter'in Galatasaraydan çok çok daha başarılı bir yerde olduğunu görebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi senden böyle bir mesaj beklemezdim. En azından objektif olmanı beklerdim. Bir Türk takımı avrupa maçına çıkarken ezeli rakiplerinin taraftar sitelerinde yazılanlar diye başlasan ve sadece Galatasaray'a yapılıyormuş gibi bahsetmesen çok daha iyi olurdu. Sonuçta unutmadık son UEFA şampiyonu Sevilla içeride dışarıda 5 atar, Chelsea'ye gol bile atamazsınız diyenleri. Hep ezeli rakibinin sitesini dolaşma, kendi taraftar sitene de arada göz at derim.

Taraftar sitelerinde yer alan böyle saçma mesajlar yüzünden takip etmem o tarz siteleri. Aynı haber kendilerine olduğunda harika, müthiş ama rakip için aynısı yapıldığın da bu ne saçma yorumları.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Abi üşenmeyip uzun uzun yazmışsın ama fenerbahçenin çok çok üstte olduğu bundan önceki bu istatistik konusundaki silinen mesajları okudum. Burda bu konuyu öven 3-4 arkadaşın o konuda bu da ne ki? bu sayılmaz, bu liste önemsiz önemli olan uefadaki dereceler, yorumlarını gördüm. Ne yani tek Fenerbahçeliler mi? hırsızın hiç suçu yok tabi size göre Bu gözler yanlış mı gördü o konudaki Gsli kardeşlerimin abilerimin yorumlarını yoksa gerçekten tek sorun Fenerbahçelilerde mi?
    Konunun başlarında mesajım var. Bunu belirttim. O zaman bu listeye saçma, UEFA sıralamasına bakalım diyenler şimdi tabi ki bu listeye bakacağız biz süperiz diyorlar.

O konuyu kapatmıştım, mesajları silmiştim. Bu konuyu da ilk gördüğümde kapatacaktım çünkü takım kavgasına doğru gideceği belliydi. Sağ duyulu mesaj atanların mesajları da arada kaynıyor, değer görmüyor ona üzülüyorum.

Fanatizm yapanlar için A takımı B takımı ayrımı yapmıyorum. Diğer konuda silinmiş mesajları da geri getireyim, burada takım isimlerini değiştirin benzer yorumları hatta orada geç müdahale edildiği için daha ileri gitmiş yorumları görebilirsiniz.

Bu liste yıllardır hazırlanıyor, o konuda bir kısım, bu konuda diğer kısım aynı düşünceleri paylaşıyor. Bu da demek oluyor ki haberin, içeriğinin pek önemi yok, takım ismine göre yorum yapılmakta. Acı ama gerçek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence bu tür her yöne çekilebilen konular hiç açılmasın tartışmanın ne olduğunu özümseyene kadar. Artık komediye vurmaya başladım işi.

Ciddi olarak konuşmak gerekirse de detaylı açıklama yapanlar oluyor ,doğru baz UEFA'nın son 5 sene puanlarının ortalaması değil de son seneki panların yer aldığı listedir,Avrupa takımlarından kimin nerde olduğunu görmek açısından.

Bu listede de doğru rakamlar her zaman Mayıs ayında oturur. Bu kadar basit. Galatasaray'a böyle böyle yapılıyor,yok Galatasaray çekilmiyor demenin hiç bir alemi yok.Şu anda şuursuz bir puan listesi bu. En çok maç yapan daha üst sırada yer alır tarzı,bir de o sene içinde Avrupa puanın pek yoksa biraz aşağılarda yer alıyorsun gözükmüyor,sonra bu sezon oynandığında taşlar yerine oturuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

5 senelik ortalamaya göre sıralanır her zaman. Takım sıralaması ortalamaya göre. Kendiniz uğrasıp 08/09 için sıralamayı düzeltebilirsiniz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    toplama göre diyecektim ,elim sürçtü
    Last edited by Melekovic : 03.Eylül.2009 at 16:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hatta hem Fenerliler hem Gs'liler sevinsin de birbirlerine saçma saçma sebeplerle girişmesin ,yok yere kalp kırmasınlar diye .% senelik toplamda Fenerbahçe, son seneki performans ile de Galatasaray önde diyelim ,iki taraftar da mutlu olsun. Herkes kazandı Beşiktaş da bu sene atılım yapar o da kazanır. Mutlu mesut bir hayat.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Hatta hem Fenerliler hem Gs'liler sevinsin de birbirlerine saçma saçma sebeplerle girişmesin ,yok yere kalp kırmasınlar diye .% senelik toplamda Fenerbahçe, son seneki performans ile de Galatasaray önde diyelim ,iki taraftar da mutlu olsun. Herkes kazandı Beşiktaş da bu sene atılım yapar o da kazanır. Mutlu mesut bir hayat.
    Olmazsa bu sene benim seneye senin gibi her sene devrederiz yahu .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olimpiyat ruhunu istatistiklere katarız abisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nesil
    2007
    Yer
    34

Serkan abi mesajları okudumda, genelde tebrik mesajlarıda gördüm.

Keza farklı bir yerden bakarsakda Fenerbahçeli arkadaşların oradaki yorumlarıyla burdaki yorumların değiştiğinide farketmişsindir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post

Keza farklı bir yerden bakarsakda Fenerbahçeli arkadaşların oradaki yorumlarıyla burdaki yorumların değiştiğinide farketmişsindir?
    Fenerbahçe'lilerin çoğunluğu o site hakkında aynı şeyi düşünüyor.Fenerbahçe üst sıralarda olduğu zaman CL Çeyrek Finalinden sonraydı.Yani gerçekçi değil demek zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk konularda fazla olay yok zaten, son zamanlarda artmış.

Keza farklı yönden bakmana gerek yok, benim mesajlarıma bakarsan hep aynı yönde olduğumu görürsün. Galatasaraylılar böyle yapıyor demiyorum ki, ben sadece ortadaki durumu gösteriyorum.

Yorumların A takımı ve B takımı olduğunda değiştiğinden bahsediyorum, yorumların değiştiğinin farkındayım ki hep bundan dert yanıyorum bu konu açıldığında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Galatasaray nağmalup uefa kupasını aldığındada herşey tesadüftü ve o liste yalandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray nağmalup uefa kupasını aldığındada herşey tesadüftü ve o liste yalandı.
    Bunun alakasını çözemedim şimdi. Bizim asıl tartıştığımız o dönemde bu liste doğru diyenler, Fenerbahçe öne geçtiğinde saçma, Galatasaray öne geçtiğinde doğru demesi. Sadece bu siteyle alakası yok, ben genel taraftar profilinden bahsediyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben öyle bişey hatırlamıyorum.Ama o zamanlar bu listeye bakacağımza UEFA'nın listesin bakıyorduk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalanmıymış cidden Ya niye bu kadar takıyorsunuzki. UEFA yı aldıktan sonra isterse hepsi siz şansın babasıyla aldınız desinler. Sonuçta aldınya ona bak. Alabiliyorsan sende al. Bence diğerlerinin ne dediği değil senin ne yaptığın önemli.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sonuçta kulüpler arasında bir liste vardı ve yalandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

afedersin ama hiç yapıcı yorum yapmıyorsun ... profilinde 16 yaşında yazıyor affına sığınıyorum 9 sene önce 7 yaşındayken forumlara girererek Fenerbahçelilerin ne yazdığını mı takip ediyordun ? burada kimse Galatasarayı kötülemiyor listeyi kötülüyor sadece ama ısrarla tamamen alakasız yorumlar yapmaya devam ediyorsunuz ...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fenerbahçe başkanının yaptığı açıklamaları bilmemem yanlış olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben galatasaraylılar yapmıyor demiyorum ki bizlerde de var çekememezlik tabiki de... 2 tür taraftar var bir. dışarda tüm türk takımlarını destekliyor..diğer tür sadece kendi takımını destekliyor...diğer takımları desteklemiyor ya da sadece ezeli rakibini desteklemiyor... forumlardaki yorumlar meselesine gelince,her forum fanatiklerin dolu oldugu platform oldugu için bu işi abartırcasına körü körüne yorumlayan fenerbahçeliler oldugu gibi ,Galatasaraylılar da var...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben 2.tür taraftargillerdenim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri