1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: IFFHS Dünya Kulüp Sıralaması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediğim gibi isteyen istediğine inanır ben Fenerbahçe de orda olsa aynı şekilde saçma derdim emin olun ...İnter italya ligini şampiyon tamamladı , Galatasaray Türkiye ligini 5.ci ayrıca şampiyonlar liginde oynadı cidden son 1 senede bu takım mı daha iyiydi Galatasaray mı Allah aşkına ? Nannar sana söyleyeceğim de bir tane uefa kupasıyla ilgili veya başarılıarınızı inkar etmemle ilgili mesajımı bul , bulamazsan da elini vicdanına koy ve düşün 1 senede senin takımın mı daha başarılıydı yoksa İnter mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Dediğim gibi isteyen istediğine inanır ben Fenerbahçe de orda olsa aynı şekilde saçma derdim emin olun ...İnter italya ligini şampiyon tamamladı , Galatasaray Türkiye ligini 5.ci ayrıca şampiyonlar liginde oynadı cidden son 1 senede bu takım mı daha iyiydi Galatasaray mı Allah aşkına ? Nannar sana söyleyeceğim de bir tane uefa kupasıyla ilgili veya başarılıarınızı inkar etmemle ilgili mesajımı bul , bulamazsan da elini vicdanına koy ve düşün 1 senede senin takımın mı daha başarılıydı yoksa İnter mi ?
    Anlamak istemiyorsun sanırım üstteki yazdığım mesaja bak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Anlamak istemiyorsun sanırım üstteki yazdığım mesaja bak.
    zaten üstteki yazdığın mesaja cevap verdim ama sen anlamak istemiyorsun herhalde tekrar tekrar yazdırma bana Allah aşkına fanatizmin doruklarında olmayan her insan 1 sene içinde İnter'in Galatasaraydan çok çok daha başarılı bir yerde olduğunu görebilir...

Mesaj Yetkileri