Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

5 25.00%
  • Beşiktaş kazanır

12 60.00%
  • Berabere biter

3 15.00%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 97 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [19. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ben Beşiktaş'ta şunu anlamıyorum. Bu Ernst neden oynamaz. Daha iyisi mi var. Mevkiisinin TSL içindeki en iyi oyuncusu. En üzüldüğüm yanı biz rezil Cristian'a katlanıyoruz adamlar Ernst'i bile yedek bırakabiliyorlar.

O Schuster'in garipligi. Schuster inatci bir adam, hem sistem konusunda, hem oyuncu secimleri konusunda. Sene basinda da Delgado'yu onlibero olarak oynatmisti, surekli H.Arikan ve E.Guven'i izlemistik, sonra duzelmisti. Simdi ise yine ayni garip tercihleri yapiyor.

Bu arada kimse kirmizi karta birsey demesin, net kirmizi. Tabii bize karsi yapilan haraketerlerde bu net karti vermiyor hakemler maalesef, cifte standart ortada. En guzel ornegi birkac hafta evvel yine o stadda Alex'in yaptigi ayni hareket ve gormedigi kart.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Tamam da, geçen maçın kadrosu yazayım bak...

Cenk-Hilbert-Toraman-Ersan(Sivok)-İsmail-Aurelio-Guti-Q7-Nobre-Simao-Almeida

Zaten bu kadroda 5 yabancı var. Neyse tam açıklayamasak da eğer bu duyumun da tutarsa senin kadro seçimi konusunda gerçekten başarılı olduğunu kabul edeceğim Her maç öncesi bi takım çıkarırsın artık bize
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Tamam işte 5 yabancı var Sivok gelecek 6 Hilbert çıkacak 5 Ernst gelecek 6

Cenk-Ekrem-Toraman-Sivok-İso-Ernst(Fernandes)-Aurelio-Maestro-Q7-Simao-Almeida gibi olur düşüncesindeyim
    Hilbert in olmayışını cezasından dolayı tuttursanda, Nobre kısmını tutturamadın

Ben asıl kupada kimlerle oynayacağımızı merak ediyorum...
    Simao-Q7-Guti-Sivok oynaması kesin olan yabancılar. Nobre yi Almeida nın yerine oynatsa, kalan 2 yabancı kontenjanını Hilbert ve Fernandes ya da Ernst ile kullanır. Muhtemelen yanlarına da Necip i koyar... Ama böyle birşey de yaparsa Bobo tam küser Yok Hilbert i oynatmasa, bu sefer de Ekrem le oynarız, yine verem etkeniyle enfekte olma riskimiz var. İnşallah Ekrem le birlikte Üzülmez yerine İsmail i seçer de, bari bir kanat düzgün çalışır... Bu durumda da muhtemelen aynı kadroda Aurelio yerine Ernst ya da Fernandes i koyacaktır. Son bir ihtimal de, Aurelio nun yerine direk Necip le başlar ve sağ beke de Hilbert i koyar... Tabi rakibin zor olmaması, maçın İnönü de oynanacak olması Necip in yükünü azaltabilir ama Necip o defansif yükü kaldırabilir mi? Şüphelerim var açıkcası.

Son olarak Nihat iyileşse de, Nobre nin yerinde biraz da onu izlesek...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Hilbert in olmayışını cezasından dolayı tuttursanda, Nobre kısmını tutturamadın

Ben asıl kupada kimlerle oynayacağımızı merak ediyorum...
    Simao-Q7-Guti-Sivok oynaması kesin olan yabancılar. Nobre yi Almeida nın yerine oynatsa, kalan 2 yabancı kontenjanını Hilbert ve Fernandes ya da Ernst ile kullanır. Muhtemelen yanlarına da Necip i koyar... Ama böyle birşey de yaparsa Bobo tam küser Yok Hilbert i oynatmasa, bu sefer de Ekrem le oynarız, yine verem etkeniyle enfekte olma riskimiz var. İnşallah Ekrem le birlikte Üzülmez yerine İsmail i seçer de, bari bir kanat düzgün çalışır... Bu durumda da muhtemelen aynı kadroda Aurelio yerine Ernst ya da Fernandes i koyacaktır. Son bir ihtimal de, Aurelio nun yerine direk Necip le başlar ve sağ beke de Hilbert i koyar... Tabi rakibin zor olmaması, maçın İnönü de oynanacak olması Necip in yükünü azaltabilir ama Necip o defansif yükü kaldırabilir mi? Şüphelerim var açıkcası.

Son olarak Nihat iyileşse de, Nobre nin yerinde biraz da onu izlesek...
    Kupa macinda Necip ve Bobo oynamali bence ikiside kac mactir ilk 11'de baslamadi. Bobo oynadikca daha iyi oynayan biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, giydikleri tişörtle Trabzonspor maçında sakatlanan ve sezonu kapatan takım arkadaşları Ersan Gülüm'e geçmiş olsun mesajı verdiler.

Futbolcular ve teknik heyet üzerinde ''Geçmiş olsun Ersan Gülüm'' yazılı tişörtle sahaya çıkarak Ersan'ın yanında olduklarını gösterdiler.

dakika 70'e kadar çıkarır Guti'yi.

Aman yarabbi! Fena gol attı Simao frikikten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simao attı 1-1.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın bu maçtaki kadrosunun toplam değeri, İBB'nin 4 katı ama zar zor 1-1i buldu, futbolun ilginçliği bu işte.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Hakem eziliyor baski altinda , olmiyan pozisyonda faul verdi , simao da cok guzel atti frikikden

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aurelio daha cok kirmizi yer, defanstan once rakibi karsiliyan tek futbolcu bu tekli sistemi niye tercih ediyor hoca anlamiyorum. 4-2-3-1 de hersey daha garanti olmazmi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tam açtım Simao çok iyi gol attı valla frikikten,stadta bjk rakip taraftarı sayısı kaç acaba ? küfür ediyorlardı biraz önce baya kuvvetli bjkye,maçın başını izlemedim bilgi verildi mi ibb tarafındaki seyirci sayısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gökhan ünal aynı gökhan bomboş kaçırdı yaw

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Gokhan Unal kalede kaleci bile yokken penalti noktasinda yopu yandan disari atti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

üst oynadık gökhan ünal yaptığın hoş mu yahu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Ibb dünyalari kaciriyor son dklarda Bjk gol atar kazanir.

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ibb dünyalari kaciriyor son dklarda Bjk gol atar kazanir.
    Totem yaptim totem

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

iskender büyük 2-1 müthiş gol

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

neler kaciriyor IBB karsi karsiya

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

OY OY OY gole bak iskender 2-1

20. Default

Harika gol attı İskender. 2-1 son 3 dakika.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

iskender oyuna girdi ve mukemmel bir gol atti 2-1

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bitti tebrikler belediye

23. Default

Akşam Trabzonspor puan kaybederse iki kat daha üzülür Beşiktaş'lılar. 10 kişi kalmaları ve Guti, Quaresma'nın gününde olmamalarının büyük etkisi oldu Beşiktaş'ın oyununda.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Tayvan ligi olsa deplasmanda 4-1-3-2 oynarsinda , TSL de boyle oynarsan deplasmanda galibiyet alman cok zor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Tayvan ligi olsa deplasmanda 4-1-3-2 oynarsinda , TSL de boyle oynarsan deplasmanda galibiyet alman cok zor

İLk yarı sonuna kadar İBB nin pozisyonu yok. Pekte güzeL işLiyordu sistem zaten. Sende zaten Beşiktaş`a karşı bir Sergen yorumcuLuğu görüyorum. Hani kötü birşey buLayımda onu uzatıp, uzatıp daha nasıL kötüLerim diye düşünüyorsun epey sanırım.

Kırmızı kart oLmasaydı, çok rahat çevirebiLirdik ikinci yarı maçı ama Schuster yine değişikLikLerde geç kaLdı. DeğişikLikLerde geç kaLmasa maçı biLe çevirebiLirdik bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İLk yarı sonuna kadar İBB nin pozisyonu yok. Pekte güzeL işLiyordu sistem zaten. Sende zaten Beşiktaş`a karşı bir Sergen yorumcuLuğu görüyorum. Hani kötü birşey buLayımda onu uzatıp, uzatıp daha nasıL kötüLerim diye düşünüyorsun epey sanırım.

Kırmızı kart oLmasaydı, çok rahat çevirebiLirdik ikinci yarı maçı ama Schuster yine değişikLikLerde geç kaLdı. DeğişikLikLerde geç kaLmasa maçı biLe çevirebiLirdik bence.
    yok ya benim BJK ile alip veremedigim bisey yok , ama kendi gorusum BJK nin

-----------------almeida

Simao------------guti-------------quaresma

-------------ernst-------fernandez

kadrosu ile deplasmanda rakibini cok rahat ezicegini tahmin ediyorum , schuster'in 4-1-3-2 si evinde ise yarar ama deplasmanda cok zor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    yok ya benim BJK ile alip veremedigim bisey yok , ama kendi gorusum BJK nin

-----------------almeida

Simao------------guti-------------quaresma

-------------ernst-------fernandez

kadrosu ile deplasmanda rakibini cok rahat ezicegini tahmin ediyorum , schuster'in 4-1-3-2 si evinde ise yarar ama deplasmanda cok zor

iLk yarıyı izLediysen çokta etkiLi oLdu asLında takım. Hatta iLk yarıda İBB goLüne kadar bir goL buLsaydı Beşiktaş bence Buca benzeri bir tabLo çıkardı. FutboL garipLikLer oyunu. O kadar baskı ve kornerden goL atamıyorsun, hatta kaLeciLeri hata yapıyor atamıyorsun rakibin tek kornerinde goLü atıyor. 1-1 den sonra da Fernandes in frikiğini kaLeci zor çeLiyor, dönüyor top mağLup oLuyorsun. Hem senin dediğin orta saha sistemi iLe oynayamaz bu takım. Ersan da sakatLanınca savunmada mecbur en az bir yabancı adam oLmak zorunda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    iLk yarıyı izLediysen çokta etkiLi oLdu asLında takım. Hatta iLk yarıda İBB goLüne kadar bir goL buLsaydı Beşiktaş bence Buca benzeri bir tabLo çıkardı. FutboL garipLikLer oyunu. O kadar baskı ve kornerden goL atamıyorsun, hatta kaLeciLeri hata yapıyor atamıyorsun rakibin tek kornerinde goLü atıyor. 1-1 den sonra da Fernandes in frikiğini kaLeci zor çeLiyor, dönüyor top mağLup oLuyorsun. Hem senin dediğin orta saha sistemi iLe oynayamaz bu takım. Ersan da sakatLanınca savunmada mecbur en az bir yabancı adam oLmak zorunda.
    Necip ne oldu ? Sakat değilse ben oynayabilir hiç bir eksiği yok Necip in .
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İBB maçı 4e falan taşırdı bitirici isimleri olsa gökhnın falan kaçırdığı neydi öyle ya iskender çok iyi gol attı puan kaybetseler bu maçta yazık olurdu tebrikler ibb

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İskender çok güzel bir gol attı atamasaydı yandaki adamlara pas vermedi diye çok söverdik

Akşam bizde Trabzonu yenebilirsek çok güzel olur

Yalnız birşey söylemek istiyorum Quaresmanın Ali Güzeldal'a yaptığı hareket ne gol tehlikesi var ne başka birşey bu hırs bu öfke belki iyi birşey ama bu şekilde bir oyuncunun futbol hayatını riske atıcak kadar hırs yapıp o hareketi yapmak adilik , daha neler söylerim de kurallar müsade etmez

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri