2-1 e abone oldun Murat.![]()
2-1 e abone oldun Murat.![]()
Giresun'dan ayrılmana üzüldüm ama burada da başarılı olacaksın bence..güzel gidiyor kariyer.
Artık yeni kulübüm için çalışıyorum...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2-1
artık başka bir skor bekliyoruz...![]()
Puan durumunuda ekle bari.
Fortis Türkiye Kupası
Daha ilk turdan elendim...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
taktigin nasıl murat kardes giresundaki taktik mi
İyi bir başLangıç Murat.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ne diyebilirim ki senin için muhteşemsin
2-1'den gidiyorsun..Fortis Türkiye Kupası'ndan elenmen kötü olmuş..Maddî açıdan iyi bir gelir olurdu..Devamını bekliyoruz..Bence de puan durumunu koysaydın
Kazanamıyoruz ama devam ediyoruz...
olsun abi kazanırsın sen
I'm back...
Abi bu sozu bi kenara yaz ben inaniyorum sen Giresunda yasadiklarni Bulancaktada yasayacaksinMurat Ozdemir Bulancaksporu Super Lige cikaracak
İnşallah...
3-1 güzel galibiyet başarılar...
Kendi evimde yine galibim...
Puan Durumu
iysin abi çıkarsın sen lige
İnşallah Ersin buradan çıkarsak PlayOff grubu varki orada başarılı olmak önemli...
rahat lider çıkarsın sen bu gruptan abi![]()
I'm back...
abi gerçekten çook başarılısın senin şu taktiğini çok merak ettim paylaşırsan sevinirim
İlk iki çıkacağından çıkacağına eminim.
600.cü yorum bendenınsallah süper Ligde görürüz Bulancaksporu
İnşallah görürüz ama çok zor![]()
abi yine çok iyi gidiyosun çıkarırsın sen bunu
murat inanmak başarmanın yarısıdır :P ama 1az zor senin işin ama sana inanıyoruz şampiyon !!![]()