Ünal aysal gelirse peter kenyon ve ekibi geri dönecek.Adam gibi başkan adayı yokki arkadaş
Ünal aysal gelirse peter kenyon ve ekibi geri dönecek.Adam gibi başkan adayı yokki arkadaş
Arka Sayfada Vardı Paylaşılmıştı
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=494
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Harbiden mükemmelmiş iki tasarımda.
Barcelona - Galatasaray , Manu - Fenerbahçe maçları oynanacakmış19 Temmuz tarihi sanırım.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ondan sonra sırayla Fb BJK TS BUrsa felan Bank Asya'ya gelip orda birbirlerini yerlerse hiç şaşmamLig TV felanda yayın haklarını alır eski tas eski hamam olur herşey
![]()
Bülent Tulun TRT'de Gerets'le pazarlık halinde olduklarını söylemiş.
Galatasaray'ın ilk amblemi, 333 Şevki Ege tarafından çizildi. Bu, ağzında futbol topu olan kanatları gerili bir kartaldı. "Kartal", Galatasaraylıların üzerinde durduğu bir amblem örneğiydi. Ancak, kartal adı benimsenmeyince, Şevki Ege'nin kompozisyonu bir kenara itildi. Sonraları, Galatasaray amblemi doğdu ve benimsendi.
http://www.galatasaray.org/tarih/pages/tarihlogo.php
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray taraftar sitelerinden birine bakıyorum da, "Galatasaray'a kim transfer olsun? " diye bir soru var. Bazı cevaplar şöyle:
-Manuel Neuer, Schalke'de süper kaleci.
-Michael Owen var, bizde kesin patlama yapar.
-Robin van Persie.
-Drogba.
-Lincoln tarzı bir oyun kurucu. Lincoln olsun demiyorum ama olursa süper olur.
-Balázs Dzsudzsák
-Neymar, Eden Hazard, bu gençler süper.
-Gareth Bale, Fernando Muslera, Bryan Ruiz, Alexis Sanchez, Andrea Barzagli. Hepsi bir arada.
-Falcao, Mexes.
-Grosicki, Cenk Tosun, Karcemarskas.
-Marek Hamsik, Aaron Lennon ve birçok diğer isim.
Taraftarın hali bu. İstenen isimler ya çok göz önünde olup bir kere bile izlenmemiş isimler ya da Türkiye Ligi'nde basının övdüğü isimler.
Yoksa başkası olsa, Gareth Bale der miydi ? Adamın potansiyeli belli, takımında ne yaptığı belli. Kaç para ettiği belli.
Aristokrat gibi görünmek istemiyorum fakat taraftarın bu cahiliyetiyle daha çok kelle gider.
Edit : Bi tane daha buldum : "1:serdar kesimal 2:emana 3:seedorf 4:volkan şen 5:drogba 6:hazard 7:emenike 8choa 9
zan ipek 10:keita anlaşılan takımın komple değişmesi lazım ama ne olursunuz ihtiyar almayın ze roberto gibi falan aman aman önümüzdeki sezonda çileçekmek istemyoruz......"
Seedorf'un yaşını birisi arkadaşa söylemeli bence.
Bir kitle bu kadar medyanın gazına gelmez yahu yemin ediyorum gelmez. Medya ne diyorsa, kulağa hangi isim geliyorsa aynen yazılıyor. Muhakeme, tasnif hiçbir şey yok.![]()
Taraftar cahil,yönetim çok akıllı,çok başarılı yahu.Zaten bu kadar iyi araştırmacı olan ve futbolu çok iyi bilen bir ülke olsaydık futbolun beşiği Türkiye olurdu.Bizde Fm oynamasak bu yukarıdakilerden hariç başka oyuncu sayamayız.Hangi ligi şifresiz doğru düzgün izliyoruz.Ne yazık ki taraftarlar çok cahil.
Böyle bir şey dediğimi sanmıyorum Berk.
Ben iyi bir araştırmacı olmak, futbol bilgini olmaktan da bahsetmiyorum. Birazcık futbol kültürü bunları bilmeyi öğretir. İtalya'da da maçlar şifreli fakat hiçbir Udinese taraftarı "Oo Gareth Bale'i alsak süper olur. Hem televizyondan dinledim süper topçu." demez.
"Kültür" için maçların şifresiz yayınlanması tek yol değil.
Oh be sonunda Gerets geri dönüyor. Çok sevindim valla.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Taraftarın cahiliyetinden bahsetmedin mi ? Bu arada Udinese taraftarının böyle bir şey demeyeceğini nereden biliyorsun ki![]()
Kültür neyle kazanılır peki ? Futbol kültürü ? İzleyerek mi dinleyerek mi ? Tabi en iyi yaşayarak yaşanır da hangimiz yaşıyoruz futbolu ? Zaten önemli olan bu adam "Tottenham'da çok iyi oyuncu" demek değil.Şu ana kadar bu bilgini nereden kazandın ? Öncelikle izleyerek değil mi ? Şifresiz oynanan maçları izleyerek sevdin,oynadın,canlı gözle izledin,yaşadın belki de.Kültür olmasa da bir kültürün başlangıcıdır izlemek![]()
Aci olan kisim taraftarin cahilligi degil ki bu dunyada kac kisi diger ulkelerdeki genc potansiyelli yildizlari patir kutur sayabiliyor? Televizyondan izledigi kadar iste Hazard olsun Bale olsun bunlari soyluyorlar. Asil isin aci tarafi sportif direktorlerin de bu kadar cahil olmasi ve scout ekibinin adeta hicbir ise yaramamasi. Taraftar bu kadar cahil olur normaldir ama yoneticilerin taraftarlardan buyuk bir farka sahip olmasi lazim.
bir ülkede yaşamak ve o ülkenin liglerini takip etmek genç yıldızları da, kaliteli olgun yaştaki futbolcuları da bilmek için yeterlidir. Şu anda Ligleri izlenebilir ve oyuncu alınabilir dediğimiz 4-5 analig +10 civarı normal ligler var. Yani İtalya,İspanya,Almanya,İngiltere ve Fransa gibi ligler zaten çok göz önünde oldugu için oralarda yaşamaya bile gerek yok ama yerel basın oyuncuları daha çok ön plana çıkarıyor. Bu yüzden oralarda da yaşamak lazım. Onların yanı sıra Belçika,Rusya,Portekiz,Hollanda vb. liglerden de Türk takımlarında yıldız statüsünde oynayabilecek onlarca oyuncu mevcut. Ben Galatasaray yönetimiminin yerinde olsam bu işin peşine düşüp gittiği ülkede adam gibi futbol takip edecek, barlarda gece hayatlarına takılıp kulübü unutmayacak,gezip eğlenip vaktini boşa geçirmeyecek cinsten 20 tane kalifiye elemanı o ülkenin maddi gelir standartlarının biraz daha üzerinde bir maaşla çalıştırarak çok da güzel bir scout ekibi kurarımYani bu iş 2 yönetici+3 menajerle olmaz. Baya bildiğin seçilecek olan kişiler o üllkeye gidip orada yaşamlarını sürdürecek ve iş olarak da tüm ligleri takip edecekler. Sene sonunda da ülke çapında ön plana çıkan futbolcuların isim listesini yönetime sunacaklar. Bu sayede varya her sene hiç zorlanmadan eksik mevkilere adam buluruz. Maaliyeti de öyle çok aşırı olmaz bu işin
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İŞTE YENİ SEZON FORMALARIMIZ
Geçen sene Mart ayında kendi kaynaklarımızdan aldığımız kesin bilgilerle formaları daha çıkmadan 4 ay öncesinde duyurmuştuk. Bu sezon yepyeni bir marka ve gerek çok geç tasarlanmaları gerekse daha ilk sezon oldukları için çok sıkı korunan yeni formalarımız var.
Etrafta dolaşan duyumlar var ancak biz her duyumu buraya yazmıyoruz. Kendi güvenilir kaynaklarımız olmadığı sürece pek yer vermiyoruz açıkçası. Forumun başganlarından Recep Çınar yaklaşık 2 hafta önce sağlam bir kaynaktan yeni sezon formalarımız hakkında duyumlar almıştı, bu 2 hafta içinde ben kendi kaynaklarımdan bu duyumları kesinleştiremedim. Ancak Recep yeni bilgiler ve teyitler ile mesaj yolladı bana. Bugün de hemen hemen aynı bilgiler ile Footballove'dan Koray ile temasa geçilmiş. Bilgiler birbirleri ile örtüşünce artık yazmakta fayda var. Bizim bildiklerimizi, duyduklarımızı bütün taraftarlar ile paylaşmak gerek.
İŞTE YENİ SEZON FORMALARI;
- PARÇALI FORMA
- BEYAZ FORMA
- SARI FORMA
- SİYAH FORMA
AYRICA;
-Galatasaray Store kapanıyor, gelecek sene storeumuzun adı Galatasaray Nike Store olacak ve stada 3 katlı dev bir mağaza dikilecek.
-Korsan sorununa çözüm olarak formalarda müthiş ve taklit edilemez detaylar olacak. Barcelona-Arsenal-Man U kalitesinde ve ciddiyetinde formalar üretilecek.
-Nike Hollanda bizim işle ve formalar ile uğraşan ekip. Nike Türkiye ile alakamız yok. Muhatabımız tamamıyla Nike Hollanda.
-Sarı ve siyah formalarımız düz olacak ve Brezilya'nın Dünya Kupası'nda giydiği gibi omuzlardan şeritler inecek. Bu 2 formanın sadeliği formanın içine işlenmiş müthiş detay ve desenlerle süslenecek. Beyaz formamızda Nike'ın gelecek senede de kullanmaya devam edeceği tırtıklı çizgiler olacak. Biz boydan geçeceğini tahmin ettik.
-Formalar 2 tip üretilecek. Bir taraftar bir de Dri-Fit. Taraftar formalarının fiyatı 70-80 arası (tam rakamı vermeyeyim), Dri-Fit formalar ile 95-100 arası bir fiyattan satılacak.
Bizim aldığımız bilgiler bu yönde. Yeni bilgiler geldiği zaman yazmaya devam edeceğiz. Kesinlikle kaynaksız kullanmamanızı rica ederim. Özellikle kefal gazetelere bu ricam.
http://galatasarayformalari.blogspot...malarimiz.html
Ürün almak için stada mı gideceğiz ?
Haberin aynısını yazacaktım ama hayır tabii ki sadece Store'un adı değişiyor bence ve müthiş oldu Nike'la anlaşmamış gerçekten. Sarı forma alacağım %99
Ayrıca o tırtıklı çizgiler şu formadaki çizgilere benzerse müthiş bir tasarım çıkabilir ortaya;
http://www.bizde.com/r/galatasaray-2..._989329_r1.jpg