Eğer Fenerbahçe suçsuz bulunursa ben Aziz Yıldırım'ın ilginç şeyler yapacağına inanıyorum.Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmesi en hafifi olur.
Eğer Fenerbahçe suçsuz bulunursa ben Aziz Yıldırım'ın ilginç şeyler yapacağına inanıyorum.Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmesi en hafifi olur.
11. Ağır Ceza Mahkemesi F.Bahçe'nin yayın yasağı talebini reddetti..
Her şey açıkca gösteriyor ki fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım'ın kalemi kırılmıştır. Bravo 11. Ağır Ceza Mahkemesi![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yayın yasağını reddediyorsan, düzenli olarak kamuoyunu bilgilendirecek basın toplantıları düzenlersin! Tabii mahkeme değil ama emniyet birimleri... Hem kimseye en ufak bir açıklama yapmayacaksın; hemde mahkeme yayın yasağı getirmeyecek ve ağzı olan konuşacak... Şu olan durum bile "bu siyasi bir operasyondur" gerçeğinin apaçık ispatıdır. Resmi makamların kimseye en ufak bilgi vermediği bir ortamda ağzı olanın konuşmasına müsade etmek başka türlü nasıl açıklanır?
Bu operasyon o operasyonun devamıdır. İtaat edenler paçayı yırtacak, karşı koyanlar çeşitli dalgalarla içeri tıkılacak. Ama hesap edemedikleri birşey var: Bu defa baltayı Fenerbahçe'ye vurdular. (Biliyorsun; Şamil Tayyar mebus olmadan önce, gazeteci sıfatıyla kimin adını ağzına alsa ertesi gün gözaltına alınıyordu. Yani kimin gözaltına alınacağının listesi adeta polisten önce ona geliyordu.)
Alt alta sıralarsak:
-03 Temmuz günü malum gazetede Hamdi Akın röportajı...
-04 Temmuz günü Taraf Gazetesinin meşhur davayı anımsatan başlığı...
-04 Temmuz günü Şamil Tayyar...
Bu soruşturmada yayın yasağı getirmeyeceklerse yayın yasağı diye birşeyin ne anlamı var ki ? Başka hangi meselede bu kadar fazla dedikodu üretilebilir ? Sözde dosya üzerinde gizlilik var; maşallah dosyanın %100 içeriğini bilmeyen yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok merak ediyorum, eğer ki bu yaygaradan Fenerbahçe haklı çıkarsa o zaman kelime yapanlar ne diyecek..![]()
Açıklamanın olmadığı yerde neyin yayını? Bu haberleri "açıklama olmadan" kim nasıl üretiyor? Ya el altından "soruşturma sürerken" birilerine haber servis ediliyor; yahut birileri bir yerlerinden üretiyor. Bu durumda; ya yayın yasağı getirilir, yahut Emniyet'in basın sözcüsü belli konularda bilgilendirme toplantıları yapar.
Yayın yasağı gelmiyorsa soruşturma sürerken özellikle TRT ve Doğan Grubu'na bağlı kanallarda yapılan açıklamaların önüne geçilsin o zaman. Her ne kadar hoşuma gitmese de Fenerbahçe halka açık bir şirket. Borsada işlem gören hisseleri var. Bundan daha önemlisi milyonlarca taraftarı var, prestiji var. Ya yayınlar edebiyle yapılsın, sanki suç kesinmiş gibi hükümlerle karalanmasın. Ya da yayın yasağı getirilsin.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Şu dakikaya kadar soruşturmayla ilgili hiçbir şey konuşmadım, konuşmam da. Hele bir soruştuma sonuçlansın öyle. Ancak Aziz Yıldırım'ın "Biz en fazla iki gün daha sorgudayız, sonra biz onları sorgulayacağız" demesi hoş değil. Velhasıl, umarım bir şey çıkmaz ve Türkiye futbolunun devlerinden birinin tarihine leke sürülmez. Çünkü bu lig Fenerbahçe'siz düşünülemez.
Yokmu?
Sende haklısın..
Koskoca emniyet müdür soruşturma sürüyor diyor, açıklama yapmıyor. Gazeteler, tvler bangır bangır bağırıyor. Daha nasıl şike yaptı diyecekler? Anlamış değilim...
TariboWest
Ya takip edemiyorum ama küme düştük haberimiz mi yok şimdiden ikinci lig planlamalarını yapmış bi kaç arkadaş. Vay anasını ya harbi harbi buna inanmak istiyor insanlar (:
"Fenerbahçe, Sivasspor, Giresunspor, Kartalspor ve Mersin İdman Yurdu kulüplerine cezai müeyyide uygulanması yüksek ihtimal." (DHA)
"Son yıllarda yıldızı parlayan bir Türk hakem de inceleme altında." (Doğan Haber Ajansı)
Ben ilk olarak bütün branşlarda Milli Takım'lara ambargo koymaktan yanayım. Lig Tv düzgün yayıncılık yaptı; yoksa havuzdan çekilelim diyeceğim de... Doğan Holding ise Maliye'nin kestiği vergi borçlarının sorumlusu Fenerbahçeymiş gibi saldırıyor. Artık hangi niyetle yapıyor ve ne amaçlıyorsa...
Bu yargiyla dava senelerce surer, bi sonuc da cikmaz. O kadar sayisiz dava kenarda dururken bi de bu cikti simdi. Eger dava surecini dusunursek aylar boyunca bu konu yazilacak, cizilecek. Tarafli tarafsiz bi o tarafa bi obur taraf cekilecek. Italyadaki sike davasini hatirladigim kadariyla kisa surede sonlandirmislar, sonuclardan haberdar olmustuk dogrudan.
Acikcasi superligin ya da altliglerden herhangi birinin temiz bi sekilde yapildigina da inanmiyorum. Eskiye donuk de bicok sike iddiasinin varligini biliyoruz. Bunlarin suc kapsamina alinmasindan sonra is ciddiye bindi. Bu olanlar bundan sonrasi icin kluplere cekiduzen vermeleri yonunde bir uyari olacaktir.
Milli takımlara oyuncu verilmesin demek istenmiş.