uzaktan ve yanlış açıdan gördüğümüz resimlerle rezalet dedik ama gerçekten 3 forma da güzel olmuş.
uzaktan ve yanlış açıdan gördüğümüz resimlerle rezalet dedik ama gerçekten 3 forma da güzel olmuş.
koyu çubuklu formada göğüste iki göz mü var ben mi benzetiyorum
peki çubukludaki Türkiye haritasını gördüm diyenler? Bakalım kaç kişi farketmiş
bu çubuklu alınır beyler![]()
(/s)
Yakından bakınca formalar hakkındaki görüşler tamamen değişcek kanımca.Süper olmuş formalar
mavi lacivert tamamen sade olsaymış daha güzel olabilirmiş.
Formalar yakından güzel de maçlarda falan öyle futbolcuların dibinden çekim olmayacak.İzlerken futbolcuların üstünde yine kötü duracaktır formalar.
aygün ve teşhisleri...
hele bir sahaya çıksınlar da, görürüz![]()
(/s)
Aygün düz mantıkta zirveye ulaşmış![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Valla ben formayı sokakta giydiğimde Lig TV beni 40 metreden kamerayla çekmeyeceği için bi problem olmaz kötü dursa bile..
ya alabildiğine kötü olsun veya kötü dursun. yine seve seve 100 liraya alıp, giymeyecek miyiz?![]()
(/s)
100 lira dimi küsuratı olmasın aman diyim
gerçi ben isim yazdıracağım için biraz artacak ama olsun sorun yok![]()
Bende alacağım ancak yazdıracağım isim bu sefer fantazi olacak yani tahmin eden eder zaten![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
bence sen iki forma al birine emma birine cenker yazdır bi tane şişme bebeğe formayı giydir arkanızı dönüp foto çektirin
ben formanın sırt yazı fontunu da merak ediyorum geçen seneki fontu hiç beyenmemiştim
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Font konusunu bende merak ediyorum küçük harf yazılar iyi gidiyordu geçen sene gereksiz bozdular.
Mavi - Siyah'tan almayı düşünüyorum ama arkasına ne yazdırsam bilmiyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Felaket bir tanıtım var şu an.Organizasyon,düşünce falan çok hoş da sunucu adam içine etti ve etmeye de devam ediyor biri şunun mikrofonunu kapasın![]()
Muhteşem bir şov yapıldı ama sabah şekeri mahvetti cidden. Formaları görmüştük zaten, futbolcuların üstünde de güzel durmuş. Özellikle beyaz forma daha bi güzel duruyor. Çubuklu forma ile hiç oynanmasa keşke. Dizayn, tasarım falan filan, çubuklu formayı muaf tutmak lazım bunlardan. Her sezon standart, aynı çubuklu olsun. Onun yanına ne tasarlayabiliyorlarsa yapsınlar.
Ekleme: Çubuklu formanın standart hali de, Lefter'i kaybettiğimizin ertesinde futbolcularımızın bir maç öncesi giydikleri çubuklu forma diyeyim daha kolay canlandırılsın gözlerde.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Abi cidden çok uzak şu armayla bayrak yaHele bayanlar giyince koltukaltına taşıyor.
Last edited by Nedvedmania : 27.Temmuz.2012 at 22:54 Reason: Avatar nerden çıktı :)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Formaların fiyatları belli oldu mu ? Böyle bi şovun ardından fiyatları merak ettim doğrusu![]()