Sayfa 23 / 149 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence Alanzinho 10 numara oynamamalı. Şahsi görüşümdür. Trabzonspor'da 10 numara oynaması gereken birisi varsa o Colman'dır. İlla ben başkasını 10 numara oynatacağım diyorsa Hugo Broos Engin Baytar'ı değerlendirsin.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

7 yabancı oldu o kadroda .. Hey maşallah şurda 2 sene öncesine kadar ilk 11'de bir tek Yattara oluyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gabric'in çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ya hiç gereği yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Alanzinho gözden çıkarıldı izlenime kapıldım inşallah yanılırım..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Biraz daha bekleyelim bence..

Şuanda Hajduk ile UEFA Maçında oynuyor Gabric..UEFA maçlarında olmayacak yani..Buna ragmen lig için çok ısrar etti Broos..Hayırlısı bakalım..
    Last edited by Fietra 10 : 07.Ağustos.2009 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Colman'da Alanzinho'da yedek kalmaz bana göre.Gabric direk 11 için alınmamıştır.Rotasyon için alınmştır...

Trabzon'un bana göre ideal kadrosu şudur;

-----------------Sylva--------------

Serkan-----Song----Egemen-----Cale

----------------Tjikuzu------------

-------------Selçuk---Colman------

Yatttara---------------------Alanzinho

-----------------Gökhan-------------

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Colman-Cale-Alanzinho hatta mevcut kadrodan Yattara diyeyim bunları gelmeden önce tanıyormuydun ? Gabric'i izlemişliğin var mı ? Ben de tanımıyorum ama 23 yaşında Milli Takım'a çağrılıyor olması iyi bir referans.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Colman'da Alanzinho'da yedek kalmaz bana göre.Gabric direk 11 için alınmamıştır.Rotasyon için alınmştır...

Trabzon'un bana göre ideal kadrosu şudur;

-----------------Sylva--------------

Serkan-----Song----Egemen-----Cale

----------------Tjikuzu------------

-------------Selçuk---Colman------

Yatttara---------------------Alanzinho

-----------------Gökhan-------------

Anıl hiç düşünmüyorki Alanzinho'yu solda onu diyorum ben..Rotasyon için değil direk 11'e alındı..Engin'i sürekli oynattı solda ama Alanzho'yu değil..meraklardayım bende..Hatta Alanzinho için sol açık oyuncusu değil dediğini hatırlıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Alanzinho gözden çıkarıldı izlenime kapıldım inşallah yanılırım..

Biraz daha bekleyelim bence..
    Gözden çıkarılacak birisi var ise o da Yattara olmalıdır.. Yönetim böyle bir saçmalığın içine girmez.. Alanzinho gibi topu alıp direk kaleye gidebilen oyuncu yok Ligde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

O zaman Colman'ın yedeği olur Alan...

Ofansif anlamda orta sahanın ortasında oynayacak en iyi oyuncu Colman Trabzonda...

Yattara-Gabric-Gökhan olur o zaman...

Bunların alternatifleri Barış,Engin,Umut olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Gözden çıkarılacak birisi var ise o da Yattara olmalıdır.. Yönetim böyle bir saçmalığın içine girmez.. Alanzinho gibi topu alıp direk kaleye gidebilen oyuncu yok Ligde.
    Bu konuda haklısın..Ama hoca ve Alanzinho arasında bir sogukluk var gibi..günahlarını almayayım sadece böyle geliyor bana

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sylva - Song - Cale - Tjikuzu - Colman - Gabric - Alanzinho - Yattara ediyor 8 yabancı.. +2 kim de kim yedek kulübesinde olacak merak ediyorum.. Ama dediğim gibi 2 sene önce tek yabancımızın Yattara olduğunu düşünürsek kulübün geldiği noktayı takdir etmek gerekir.. Seviyorum Sadri Baba'yı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu arada sol kanat iki Hırvat'a emanet..Cale içinde iyi olmuştur bu transfer

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ama Cale » D.Zagreb
    Gabric » Hajduk'dan gelme.. bunlar Hırvatistan'da 2 ezeli rakip.. Kavga fln etmesinler de

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Profesyonel oyuncu bunlar abi Trabzon'da iki Hırvat birbirini bulmuşta kavga edecek

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Song gider büyük ihtimalle.. Yattara'yi göndermezler.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bordo - mavili kulüpte Genel Sayman Mahmut Aksu'yla birlikte Hırvatistan'a giden Başkan Sadri Şener, Hajduk Split'li yöneticilerle masaya oturdu ve 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transferi sonlandırdı. Şener, Gabric'in transferi için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyordu. Genç ve gelecek vadeden bir isim. Kendisiyle bu akşam oynayacağı UEFA maçı sonrası 4 yıllık sözleşme imzalayacağız. Zaten daha öncede bir ön protokol yapmıştık. Kulübüyle de gerekli her türlü resmi işlemi tamamladık. Gabric yarın Trabzon'a geliyor. Tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan bordo - mavili takımın yıllık 700 bin Euro vereceği futbolcunun, yarın Trabzon'a gelerek basın önünde de bir imza atacağı öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gabric şuan Hajduk-Zilina maçında forma giyiyor.. Yani malesef Avrupa'da forma giyemiyecek bizde. oLsun önemLi değiL

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Demekki Trabzon Avrupa'ya önem vermiyor...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bence Trabzon'un kadrosu UEFA icin yeterli gruplara kalirlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Demekki Trabzon Avrupa'ya önem vermiyor...
    Ne alakası var..Play Off turunu geçersek grup maçlarında oynayailecek..Ayrıca Sadri Şener UEFA'da başarılı olmayı çok istediğini belirtiyordu sezon başından beri..Gruplara kalırsak Gabric ile yola devam edeceğiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sol acık ihtiyacı deniliyordu ,Play-off cok önemli trabzon için 2 maçta oynamıyacak işte elenirse ne olacak ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Bence Trabzon'un kadrosu UEFA icin yeterli gruplara kalirlar.
    Yalnız iyi kura çekmeliyiz..Seri başı takımlardan üstte yer alanlar çok dişli..Roma , Lazio ,Valencia , Villareal falan..Tabi bunların yanında Litex,Cska Sofia,Hapoel Tel Aviv,Partizan gibi takımlarda var..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sol acık ihtiyacı deniliyordu ,Play-off cok önemli trabzon için 2 maçta oynamıyacak işte elenirse ne olacak ?
    Broos ısrarla sol açık istiyordu , Gabric'i istiyordu..Avrupa'da play-off turunda oynamayacagını bile bile istedi..Demekki grup aşamasına elindeki oyuncularla kalamyı planlıyor..Çok vahim bir durumda yok bu konuda zaten..Mevcut oyuncular yeterli olabilir
    Last edited by Fietra 10 : 07.Ağustos.2009 at 03:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Yalnız iyi kura çekmeliyiz..Seri başı takımlardan üstte yer alanlar çok dişli..Roma , Lazio ,Valencia , Villareal falan..Tabi bunların yanında Litex,Cska Sofia,Hapoel Tel Aviv,Partizan gibi takımlarda var..
    Trabzon cok iyi bir hazirlik dönemi gecirdi bana sorarsan zor dedigin takimlarla en azindan kafa kafaya mücadele ederler fakat temennim kolay bir rakibin gelmesi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsunbakalım nasıl biri ilkkez duydum ismini

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hayırlı olur inşallah bu sene ortasahada müthiş bir rekabet olacak Keşke forvettede bu rekabet yaşansa..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Sylva - Song - Cale - Tjikuzu - Colman - Gabric - Alanzinho - Yattara ediyor 8 yabancı.. +2 kim de kim yedek kulübesinde olacak merak ediyorum.. Ama dediğim gibi 2 sene önce tek yabancımızın Yattara olduğunu düşünürsek kulübün geldiği noktayı takdir etmek gerekir.. Seviyorum Sadri Baba'yı
    M'rh senmisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız dikkatimi şu çekti. Yönetim ve teknik heyet UEFA'Da büyük hedef koymuşken neden UEFA da oynatamayacaklarını bile bile bu adamı aldılar ki. Acaba yaşı genç olduğu için gelecekte iş yapabileceğini düşündükleri içinmi? Valla bilemiyorum. O zaman bu transferi UEFA için değil lig ve gelecek için yaptılar. Ayrıca Potansiyel yeteneğine bakmıştım geçen 135 ti sanırsam. Umarım faydalı olur Türk futbolu ve Trabzonspor'a..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hayırlı olsun.

Engin ve Alanzinho'nun akibetini merak ediyorum.Bana göre ikiside 11'i hakedecek performanslar sergilediler.Keşke ikisinden biri forvet olsaydı diye geçiyor içimden.Orta sahadaki bolluk malesef forvette yok.

Bu arada Demirören Batuhan'a teklifler olduğunu ve satabileceklerini söyledi dün gece.Artık bu konuya yönelirsek kaparız Batuhan'ı.Çok istiyorum transferini..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gabric i Beşiktaş kariyerime aLmıştım. FM de profiLini iyi yapmışLar ama PA düşük.

Ayrıca FM de ki mevkiLerine göre MLC oynuyor.

İyi transfer hayırLı oLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu transfer bence gereksiz. Zaten hali hazırda Engin - Barış var yedek olarak oynatacağı. MC olarak değerlendirecekse Colman'ı Tjikuzu - Selçuk var. Barış 2 sene önce geleceği müthiş parlak deniyodu gelen teknik adamların hiçbiri onu değerlendirme yoluna gitmedi oda ilginç.

Default Gabriç Resmen Trabzonspor'da!..

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon şampiyonluğun en büyük adayının Trabzonspor olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un Hajduk Split'ten transfer ettiği Drago Gabric için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sadri Şener ve sportif direktör Ünal Karaman'ın da katıldığı imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Şener, teknik direktör Hugo Bross'un isteği üzerine sol kanattaki açığı gidermek amacıyla Gabriç'i transfer ettiklerini belirtti.

Şener, Avrupa Ligi'ne büyük önem verdiklerini de ifade ederek, ''Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor'dur. Ayrıca inşallah Avrupa Ligi'ne kalır, yeni bir vizyon ve açılım yakalarız. Bunun yanı sıra yarın oynayacağımız Sivasspor maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'' diye konuştu.

Gabriç de Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Trabzonspor'a önemli katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Transferim için çok uğraştı. Bunun karşılığını vermek istiyorum. Çok hızlı bir oyuncuyum. Bu özelliğimle takıma katkı yapmak istiyorum'' dedi.

Hırvat oyuncu Gabriç, Avrupa maçlarında yer almamasının kendisi açısından olumsuz olabileceğini ama Trabzonspor'un çok başarılı sonuçlar elde edeceğine inandığını da kaydetti.

Konuşmaların ardından Gabriç, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Maraton

Mesaj Yetkileri