Bence Alanzinho 10 numara oynamamalı. Şahsi görüşümdür. Trabzonspor'da 10 numara oynaması gereken birisi varsa o Colman'dır. İlla ben başkasını 10 numara oynatacağım diyorsa Hugo Broos Engin Baytar'ı değerlendirsin.![]()
Bence Alanzinho 10 numara oynamamalı. Şahsi görüşümdür. Trabzonspor'da 10 numara oynaması gereken birisi varsa o Colman'dır. İlla ben başkasını 10 numara oynatacağım diyorsa Hugo Broos Engin Baytar'ı değerlendirsin.![]()
I'm back...
7 yabancı oldu o kadroda ..Hey maşallah şurda 2 sene öncesine kadar ilk 11'de bir tek Yattara oluyordu
![]()
Gabric'in çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ya hiç gereği yok.
Last edited by Fietra 10 : 07.Ağustos.2009 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Colman'da Alanzinho'da yedek kalmaz bana göre.Gabric direk 11 için alınmamıştır.Rotasyon için alınmştır...
Trabzon'un bana göre ideal kadrosu şudur;
-----------------Sylva--------------
Serkan-----Song----Egemen-----Cale
----------------Tjikuzu------------
-------------Selçuk---Colman------
Yatttara---------------------Alanzinho
-----------------Gökhan-------------
O zaman Colman'ın yedeği olur Alan...
Ofansif anlamda orta sahanın ortasında oynayacak en iyi oyuncu Colman Trabzonda...
Yattara-Gabric-Gökhan olur o zaman...
Bunların alternatifleri Barış,Engin,Umut olur...
Bu arada sol kanat iki Hırvat'a emanet..Cale içinde iyi olmuştur bu transfer![]()
Ama Cale » D.Zagreb
Gabric » Hajduk'dan gelme.. bunlar Hırvatistan'da 2 ezeli rakip.. Kavga fln etmesinler de![]()
Profesyonel oyuncu bunlar abiTrabzon'da iki Hırvat birbirini bulmuşta kavga edecek
![]()
Song gider büyük ihtimalle.. Yattara'yi göndermezler.
Bordo - mavili kulüpte Genel Sayman Mahmut Aksu'yla birlikte Hırvatistan'a giden Başkan Sadri Şener, Hajduk Split'li yöneticilerle masaya oturdu ve 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transferi sonlandırdı. Şener, Gabric'in transferi için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyordu. Genç ve gelecek vadeden bir isim. Kendisiyle bu akşam oynayacağı UEFA maçı sonrası 4 yıllık sözleşme imzalayacağız. Zaten daha öncede bir ön protokol yapmıştık. Kulübüyle de gerekli her türlü resmi işlemi tamamladık. Gabric yarın Trabzon'a geliyor. Tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Öte yandan bordo - mavili takımın yıllık 700 bin Euro vereceği futbolcunun, yarın Trabzon'a gelerek basın önünde de bir imza atacağı öğrenildi.
Gabric şuan Hajduk-Zilina maçında forma giyiyor.. Yani malesef Avrupa'da forma giyemiyecek bizde. oLsun önemLi değiL![]()
Demekki Trabzon Avrupa'ya önem vermiyor...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bence Trabzon'un kadrosu UEFA icin yeterli gruplara kalirlar.
Sol acık ihtiyacı deniliyordu ,Play-off cok önemli trabzon için 2 maçta oynamıyacak işte elenirse ne olacak ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yalnız iyi kura çekmeliyiz..Seri başı takımlardan üstte yer alanlar çok dişli..Roma , Lazio ,Valencia , Villareal falan..Tabi bunların yanında Litex,Cska Sofia,Hapoel Tel Aviv,Partizan gibi takımlarda var..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Broos ısrarla sol açık istiyordu , Gabric'i istiyordu..Avrupa'da play-off turunda oynamayacagını bile bile istedi..Demekki grup aşamasına elindeki oyuncularla kalamyı planlıyor..Çok vahim bir durumda yok bu konuda zaten..Mevcut oyuncular yeterli olabilir
Last edited by Fietra 10 : 07.Ağustos.2009 at 03:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hayırlı olsunbakalım nasıl biri ilkkez duydum ismini
Yalnız dikkatimi şu çekti. Yönetim ve teknik heyet UEFA'Da büyük hedef koymuşken neden UEFA da oynatamayacaklarını bile bile bu adamı aldılar ki. Acaba yaşı genç olduğu için gelecekte iş yapabileceğini düşündükleri içinmi? Valla bilemiyorum. O zaman bu transferi UEFA için değil lig ve gelecek için yaptılar. Ayrıca Potansiyel yeteneğine bakmıştım geçen 135 ti sanırsam. Umarım faydalı olur Türk futbolu ve Trabzonspor'a..
Hayırlı olsun.
Engin ve Alanzinho'nun akibetini merak ediyorum.Bana göre ikiside 11'i hakedecek performanslar sergilediler.Keşke ikisinden biri forvet olsaydı diye geçiyor içimden.Orta sahadaki bolluk malesef forvette yok.
Bu arada Demirören Batuhan'a teklifler olduğunu ve satabileceklerini söyledi dün gece.Artık bu konuya yönelirsek kaparız Batuhan'ı.Çok istiyorum transferini..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Gabric i Beşiktaş kariyerime aLmıştım. FM de profiLini iyi yapmışLar ama PA düşük.
Ayrıca FM de ki mevkiLerine göre MLC oynuyor.
İyi transfer hayırLı oLsun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu transfer bence gereksiz. Zaten hali hazırda Engin - Barış var yedek olarak oynatacağı. MC olarak değerlendirecekse Colman'ı Tjikuzu - Selçuk var. Barış 2 sene önce geleceği müthiş parlak deniyodu gelen teknik adamların hiçbiri onu değerlendirme yoluna gitmedi oda ilginç.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon şampiyonluğun en büyük adayının Trabzonspor olduğunu söyledi.
Trabzonspor'un Hajduk Split'ten transfer ettiği Drago Gabric için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sadri Şener ve sportif direktör Ünal Karaman'ın da katıldığı imza töreni düzenlendi.
Törende konuşan Şener, teknik direktör Hugo Bross'un isteği üzerine sol kanattaki açığı gidermek amacıyla Gabriç'i transfer ettiklerini belirtti.
Şener, Avrupa Ligi'ne büyük önem verdiklerini de ifade ederek, ''Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor'dur. Ayrıca inşallah Avrupa Ligi'ne kalır, yeni bir vizyon ve açılım yakalarız. Bunun yanı sıra yarın oynayacağımız Sivasspor maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'' diye konuştu.
Gabriç de Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Trabzonspor'a önemli katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Transferim için çok uğraştı. Bunun karşılığını vermek istiyorum. Çok hızlı bir oyuncuyum. Bu özelliğimle takıma katkı yapmak istiyorum'' dedi.
Hırvat oyuncu Gabriç, Avrupa maçlarında yer almamasının kendisi açısından olumsuz olabileceğini ama Trabzonspor'un çok başarılı sonuçlar elde edeceğine inandığını da kaydetti.
Konuşmaların ardından Gabriç, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
![]()
![]()
Maraton