Sayfa 24 / 149 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gabric için Luca Modric ten sonra Hırvat FutboLunun en büyük yıLdız adayLarından birisi deniLiyor.

Ben Gabric in çok başarıLı oLacağına inanıyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu transfer bence gereksiz. Zaten hali hazırda Engin - Barış var yedek olarak oynatacağı. MC olarak değerlendirecekse Colman'ı Tjikuzu - Selçuk var. Barış 2 sene önce geleceği müthiş parlak deniyodu gelen teknik adamların hiçbiri onu değerlendirme yoluna gitmedi oda ilginç.
    Barış 90 dogumlu ve Ersun Hoca çıkardı onu ön plana..Broos'ta bayagı şans verdi ona kampta..Bu sene onu kiralamayarak kullanacagınında işareti verdi aslında..Bence Barış'ı en az bir yıl daha beklemeliyiz..Fiziği yeni yeni oturuyor daha..Katetmesi gereken biraz yol var fizik anlamında..

Gabric'te Hırvatistan aday kadrosuna çagrılan bir oyuncu..Banko oynamıyor ama o kadroda olması iyiye işaret..Cale'de bize geldiğinde u-23'de şans buluyordu bir yılda değişilmezi oldu milli takımın..Hırvat milli takımının sol tarafını bizim oluşturmamız çok iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alanzinho - Gabric - Engin AML
    Yattara - Gabric - Barış. AMR

Önünde 2 tane aday var. AMC Alanzinho oynatırsa Yattara - Alanzinho - Gabric oynar. MC Tjikuzu - Selçuk olsa bu sefer Colman dışarıda kalıyo. Yani her türlü forma şansı tıkanıyo.

Dediğin doğru Cale'de ilk geldiğinde pek kimse bilmiyodu iyi oyuncu çıktı Gabric içinde öyle söyleniyo. Yeteneklerine lafım yok izlediğim videolardanda gözüküyo ne kadar yetenekli olduğu ama Türk oyuncuların oynamasını istediğim için

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gabric müthiş transfer bravo Trabzonspor yönetimine.Alanzinho bundan böyle bence AMC'de oynayacaktır.Orada hiç sırıtmıyor zaten.

----------------------FC-Gökhan

AML-Gabriç----AMC-Alanzinho----AMR-Yattara

--------------MC-Colman------MC-Selçuk----------

Müthiş bir hücum hattı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kim koşacak,top kapacak peki,Sylva mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Gabric müthiş transfer bravo Trabzonspor yönetimine.Alanzinho bundan böyle bence AMC'de oynayacaktır.Orada hiç sırıtmıyor zaten.

----------------------FC-Gökhan

AML-Gabriç----AMC-Alanzinho----AMR-Yattara

--------------MC-Colman------MC-Selçuk----------

Müthiş bir hücum hattı
    MC'lerden birinde Tjikuzu oynayacak onla birlikte o bölgenin en büyük adaylarından biri Ceyhun..Colman'da Alanzinho ve Selçuk'la müthiş bir rekabet içine girecek.Aynı şekilde Engin'de Gabriç ve Alanzinho ile çekişecek.Yattara'da yine sol kanat olmasına rağmen sağdada oynayabilen Gabriç ve Barış'la kıyasıya bir mücadele içine girecek geçen sezonki gibi 1 maç oynayıp 5 maç yatarsa yedek kulübesinde oturur.Bu sezon ortasahamız gerçekten çok iyi keşke birde forvet alsak..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Trabzonspor'u çok yakından takip eden Lig TV muhabiri Can Karyağdı ; takımın en büyük sorununun top rakipteyken fazla pres yapmaması olduğunu söyledi..

birtek Tjikuzu-Selçuk la olmaz bence kaldı ki Selçuk da o kadar pres yapan bir oyuncu değil ..

bu konuda nasıl bir taktik geliştirecek acaba Broos..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Trabzonspor'u çok yakından takip eden Lig TV muhabiri Can Karyağdı ; takımın en büyük sorununun top rakipteyken fazla pres yapmaması olduğunu söyledi..

birtek Tjikuzu-Selçuk la olmaz bence kaldı ki Selçuk da o kadar pres yapan bir oyuncu değil ..

bu konuda nasıl bir taktik geliştirecek acaba Broos..
    Bence ben Tarbzonspor'u Can'dan daha iyi takip ediyorum kaldı ki o Karyagdı'yı bir çok Trabzonsporlu gibi sevmiyorum..Henüz resmi maç oynamadık ama Heerenveen,Liege ve MVV maçlarını izlemiş biri olarak boş konuşuyor..MVV belki en kolayları oldugu için onu örnek veriyorum attıgımız gollere baksın sadece..Heerenveen karşısında da aynı şekilde ikinci gol..Top rakipteyken bıktıran baskıdan top kaptık ve gole ulaştık..Broos'un istediği oyunda bu zaten kalabalık ve basan orta saha..Bunu başarmışa benziyor kamp maçlarına bakarsak..

Ayrıca forvet transferine de gerek yok kanımca..Emrah abiylede konuştuk bunu çok güzel birşey söylemişti bu takımın bu sene Gökhan'ı yedekte oturtmaya lüksü yok..Kaldıki bu sistemde Gökhan 20 Umut 15 gol gibi rakamlar pek mantıklı değil ortasahalar skora çok daha fazla etki edecek..Gökhan-Umut ve İsaac seviyesinde yerli bir oyuncu yeterli olacaktır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eğer öyleyse sorun yok ama yumşak bir orta sahası var bence Trabzonspor 'un..

tabi bunu sadece muhtemel ilk 11e bakarak söylüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi transfer Gabriç ama Trabzonspor bu sene yine 4-5. sıralardan birinde sezonu bitirir diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tjikuzu-Colman-Selçuk..Bu orta saha kurgusu yakın zamanda değişeceğe benzemiyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Hayırlı olsunluk bir durum yok henüz öyle görünüyor
    Yerel kanallar işin imzaya kaldıgını söylediler ama öyle değilmiş durum..Bosnak arkadaşımdan adam hakkında bilgi sitedim Hırvatistan'dan kasetlerini gönderecek bugün yarın bana..90 dakikalık 3 maç kasetini buldugunu söyledi..yarın elimde olacak inşallah..
    Beyler 2 lig maçı dün elime geçti 2-3 gün dedik ama bayagı sürdü izlediğim kadarıyla eleman mücadeleci ve hızını iyi kullanmayı biliyor..Türk futbolundan örnek vermek gerekirse Tuncay stilinde bir oyuncu skora etki etme konusunda da becerikli görünüyor..Geriyi pek düşünmüyor gibi izlenim elde ettim hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah birde forvet alsalar

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Mehmet Batdal ile anlaşma sağlanmış..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Tek forvet oynayacağımızı düşünürsek Mehmet 3. forvet için yeterli bir isim..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bencede tek forvet oynanacağı için Mehmet iyi olur.Birde Samsundan bi iim daha varmış gündemde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım Turgut Şahin

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Vay be Fm efsanesi Bucalı Mehmet Batdal.. Çok iyi fiziği var bakalım neler katacak takıma..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Daha da gitmem Buca maçlarına.. Kendi elleriyle küme düşüyor Bucaspor.. Bank Asya da tutunamazlar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bakalım son alınan yenilgilerden sonra yönetim transfer konusunda bir atak yapacak mı? Yoksa yine bütün sene Umut ve Gökhan'la saç baş mı yolacağız?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abd'li bir forvet oyuncusuyla anlaşılmış ntvspor altyazı geçti...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amerika'nın tüm forvetleride hareketli oyuncular. Gerçi milli oyuncuları için diyorum ama kimi aldı acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yazmadı ntvsporun sitesinde fln acaba ben televizyonda son anda yanlış gördüm voleybol takımına falan mı aldılar =)

Eddy Fobbs Trabzonspor'da

Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) takımlarından Trabzonspor, ABD'li pivot Eddy Fobs ile anlaştı. Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, ABD'li oyuncu ile bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedilerek, 1980 doğumlu, 2 metre 11 santimetre boyundaki oyuncunun, 2007-08 sezonunda Mersin Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon da OYAK Renault'da forma giydiği belirtildi.Önceki sezon toplam 13 maçta görev alan Fobs'un, 8.8 sayı ve 7.8 ribaunt ortalamasıyla oynadığı vurgulandı. Eddy Fobs ise Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, burada takımı adına başarılı işlere imza atmak istediğini ifade etti.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

=) Basketçiymiş arkadaş hayırlı olsun Trabzonspor'a

Sizin sözünü ettiğiniz ABD'li forvet bu olsa gerek başka bir haber yok çünkü

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bi an Altidore geliyor sandım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Allah sizi ne yapmasın Bende tam transfer oldu diye sevinmiştim. Yöneticilerden bu arkadaşlara ''İnsanların hayalleriyle oynama, dalga geçme'' sebebiyle ceza verilmesini istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yaw Basket haberini niye ekliyonuz Bizi de umutlandırdınız iyi bir golcü geldi diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya kardeş kusura bakmayın bu ntvsporu izlerken Trabzonspor amerikalı forvetle anlaştı diye yazdı basket falan da göremedim ondan bir an için yazdım böyle =) ceza verilmesine razıyım kusuruma bakmayın =)

Mesaj Yetkileri