9 Maç kalmış Ligi 4. bitirirsin. Uefada da yarı final oynarsın dostum![]()
Ben bu oyunun maç motoru yüzünden neler kırdım Diaz bana yardım et sinirlerim fırlıyor yardmına ihtiyacım var![]()
5.Tur Tekrar
Spoiler: ISTATISTIK
Nihayet elendik. İlk maçta istemiştim bunu ama olmamıştı. Sıkışık fikstürde cidden ayakbağı oluyor. Keşke farklı veda etmeseydik ama şükür fazla etkilenmedi oyuncular ve takım uyumu falan. ve anladım ki siz siz olun köklü değiştimeyin ilk 11i stoperlerin 3ünüde değiştirince çok kötü oldu hatta ilk 11 komple değiştik. Önümüzde Avrupa maçımız var. Türkiyeden avantajlı döneriz inş
Abi başta şunu anlamıyorum ne yaparsam yapayım 1 adama 3 kişi dalıyor ve defans bom boş kalıyor yol geçen hanı oluyor böyle habire gol yiyorum ne yaparsam yapayım ya ben bu işi çözemedim sen biliyorsundur belki
Öncelikle oyuncularının mentali önemli bir husus neyse bunu bir kanara bırakalım. maç öncesi rakip takım talimatları yaparken oyuncuların birçoğuna sıkı markaj yap diyosan oyuncuların o oyuncuyu görünce yanına yapışmaya gidiyor olabilirler yada sürekli press yapın demişsen sürekli o oyuncuya prese gidiyor olaiblirler yani rakip takım talimatlarında bunlara dikkat et. Diğer yandan alan markajı denedin mi ?
İyi gidiyoruz hocamALyi alırız inşallah. Bu arada gençlere önem verdiği bildiğim için bi kaç oyuncu önermek istiyorum.
1. Aalborg BK da oynayan ve benim de eski öğrencim olan Nicolaj Thomsen.
2. Stuttgart altyapısında oynayan Soufienne Benyamina.
3. Werder Bremen altyapısında oynayan Florian Harheltz.
Evet önem veriyorum ama artık alıp oynatmıyorum kadrom iyice güçlendi hedefler büyüdü alıp kiralıyouz (: Thomsen Lynbryden biliyorum almıştım elemanı ama ota saham amcde dahil inanılmaz kalabalik..diğerleinin mevkiisini bilmiyorum ama yazdım oyunu açar açmaz bakacam eyv (:
City yenilecek gibi değil ki acayip bir taktikleri var gol atamıyorum heriflere gün geçtikçe güçleniyorlar birde (:
İngilterede ambargo koymak o kadar kolay değil ya evet kadromuz iyi ama diğerlerinin kadrosu bizden de iyi
umarım derdine deva olur
2 kupa zor hatta çok zor (: fa cup capital cup elendik. Al'yi alabilirsek süper olucak ama oda zor lig zaten mucizeClye katılım yederli bu sezon için
O degil cityi bi yenemedik gitti yaWigan macida nazari diyorum
Bu sene belki Avrupa Ligi'ne son katılımın olabilir. Malum hedef büyüyor. Artık Şampiyonlar Ligi istiyoruzBu yüzden o kupayı alman için son şansın olabilir. Bu kadar yaklaşmışken bırakma. O kupa gelsin
![]()
Bu sene en az 2 kupa alalım, kafamız rahat olsun...![]()
2.Eleme Turu 1.Maç
Galatasarayın lig maçı olan antalya deplasmanına gidip taktiklei hakkında not alayım demiştim. Amc snejder takımın beyniydi dedim durdurursam tutu alırım. Ama talihsiz bir sakatlık geçirdi 3 ay kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Eboue Muuslera gibi oyuncularda sakatlardı ve tam atlatamadıkları için kadroda yer almadı. Nitekim bu avantajı iyi değerlendirdik ve Sassa çeyrek final kapısını ardına kadar araladı
gs yi yenmen iyi olmuş ben sabırsızllıklaa birdahaki senenin başlamasını bekliyorum kadro efsane![]()
Bu Sassa hangi takımda oynuyordu ya?![]()
Botafagodan aldım eski öğrencimdir kendisi. unutturmazsan sezon sonu profil koyayım ne denli bir katil olduğunu gör (:
Şu sene şampiyonlar ligine gidersek çok güzel olacak seneye parola şampiyonluk diyorum ama Cityi geçmek çok zor olacak o kadar atak oynuyorlarki rakip üzerine gidip gol bile atamıyor
Galatasaray biraz şansızdı eboue muslera ve snejder gibi çok kritik adamları yoktu
30.Hafta
Devre arası bahsini ettiğim özellik çalışmalarını kesince başta forvet olmak üzere oyuncu performanslarındaki artış gözle görülür düzeye ulaştı. Manu'nun 1 maçı eksikde olsa maç sahada oynanıyor ve kazanılmadan 3 puan verilmiyor. An itibari ile şampiyonlar Ligi potasına girmiş bulunmaktayız. Umarım kalan 8 haftada bu potadan çıkmayız
Galatasaray'a o kadar atılır mı be ayıptırGönül koydum şimdi
Sassa coşmuş son haftalarda, bizim finne napıyor bu arada![]()
2.Eleme Turu 2.Maç
Yine yeni yeniden Sassa (: Baktık ilk 11de gökhan zan var pres ve sert top kapma dedik henüz 2.dakikada onun meyvesimidir bilmiyorum ama Gokhanın hatasını sassa affetmedi ara pasında gökhan daha yakındı Sassa gitti presledi aldı ve sonra dk 2de çekti fişi. Kritik bir sürece girerken 1 ay kadar aramızda olmayacak olan Mansuru umarım aramayız. Her maç final moduna girdik
Yağmurlu havada su yok bize (: Gittik belkide en zorunu çektik. Daha sezon başı dedik ki Manu'nun avrupada ne işi var potansiyel rakip başımıza bela olurlar nitekim olduda. Onu geçersek muhtemele rakip son şampiyon yine ingiliz ekibi liverpool olma olasılığı var..Diğer taraf oldukça rahat :F Aslında birde bardağın dolu tarafı var onlar kapalı kutu en azından ingilizleri tanıyoruz. Lynbgyde çeyrek finale kadar porto chelsea eleyip celta vigoya elenmiştik akip ne kadar iyi biz o kadar konsatre oluyoruz. Umarım diğer tarafla finalde karşılaşırız
Milli maç arasına girdik ama anlamadığım bir olay oldu birçok oyuncum kadro dışı kaldı milli takımların hazırlık maçları eleme malçarı değil bende avrupada olduğum için mi dedim ama pek mantıklı gelmedi. Neyse oyuncularımın gitmemesi hem sakatlık riskini azalttı hemde kondisyon olarak düşmemeleri bizim işimize gelir. Şans gülüyor mu ne (:
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
ManU dan çekinecek olsak ligde oynamazdık demiEn az 3 atarsın evindeki maçta.
en az 3 mü bizim 3 attığımız takım mı varManu ligin acısını fena alıcak gibime geliyor
inş diyelim..manu bu borumu manuyu banko eleyeceksek kupayı direk bize versinler
Aynen yoğun fikstürde ilaç oldu bu ara birde oyuncularım gitmiyor süper oldu
Sen geçen sene biz avrupaya gidiyoruz manu gitsin gitmesin önemli degil diyordun al bak ne oldu önemli degilmis![]()
Manuyu banko eleriz sıkıntı yok![]()
elenmemiş ya la manuadam haklı çıktı beyler
![]()
31.Hafta
32.Hafta
Nihayet üsttekiler de puan kaybeti Tottenham evinde WestHamla berabere kalırken Manu Chelsea karşısında boyun eğdi. İlk 4 e kapak attık son 6 hafta dişimizi biraz daha sıkmamız gerekecek. Önümüzdeki sezon bu performansı devam ettirirsek şampiyonluğa oynarız. Umarı bu sezonun ilk devresindeki gibi takılmalar yapmadan sezona başlarız.
Avrupa Ligi çeyrek finalinde Manu maçı öncesi basına yine eskisi gibi bir ayar verdik sürekli aynı şeyleri söylemek ne derece doğru bilmiyorum ama pek seçenekde yok olumlu yaklaşmaya çalışıyorum ters bir hamle moralleri bozup baskıyı artırabilir oyucular üzerinde. Maç öncesi tek tek oyuncularla konuşarak moralleri iyice yukarı çektik. Şimdi sahaya çıkma zamanı gazamız mübarek olsun (: