Eyup Sultana gidelim deseya, adam tarlalar suruldu diye aylardir icerde yatiyor.
Eyup Sultana gidelim deseya, adam tarlalar suruldu diye aylardir icerde yatiyor.
İzmir de olduğum için gidemedim Çağlayan'a. giden taraftarlarımıza binlerce kez teşekkür ediyorum. alın başkanı gelin.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz yıldırım önce kendisine yöneltilen suçlardan kurtulsun sonra bize karşı dava açsın madem elindeki delillerle.Ne savcının iddanamesinde bizimle ilgili böyle birşey var nede etik kurulu raporunda(Şimdi saldırmayın heme o rapor gerçli değil diye.Gerçerli değilse bile sonuçta orda bizimle ilgili yazı var ve suçsuz diyor).Madem Aziz Yıldırım elinde bu delilleri bulunduruyor koysun ortaya.Eskişehirden de kime teklif edildiyse çıksın evet bize teklif ettiler kabul etmedik desin.
Başka bir takıma teklif edildi deseler diyecem ki haklılık payları vardır.Ama zaten kanlı bıçaklı olduğumuz Bülent'e teklif yapmaları hemde onun Fener'e karşı duracağını düşünmelier akıl alır şey değil.
İyi o zaman, kimse Fenerbahçe'den teşvik aldım demiyor, şike teklifi aldım demiyor, o zaman Fenerbahçe de suçsuz.
Anlamıyorum, maç sonuçlarını koymuşsunuz buraya, Trabzon teşvik verdi demiyor ki kimse, vermeye teşebbüs etti, vermedi ya da veremedi olay neyse artık.
Sahanın içi ile sahanın dışı ayrılsın istiyor Fenerbahçe diyenlere karşı buyrun;
Başkan Yıldırım, "Sahanın dışında bir şey varsa sahanın içinde de vardır. Bunun lamı cimi yok" ifadelerini kullandı.
"YÜCE ATATÜRK"
Genclerbirliginin 3 Trabzonlu olayi su Hursut olayimi
Hursut gazetelere demisti bende hayretler icerisindeyim, adam Kayseriliymis galiba .
eses maçını güle oynayamı kazandık ?
sahanın içi-dışı şöyle gündeme gelmişti. mahkeme uzun sürer, mahkeme sonuçlanana kadar saha içine bakılıp karar verilsin; mahkeme sonuçlandıktan sonra herhangi bir suç bulunduysa ona da o zaman ceza verilsin. Fenerbahçe hiçbir zaman sadece sahaya bakalım demedi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
saha içinde zaten yok saha dışında da olmadığını başkan bugün çok güzel gösterdi herkese ne kadar da inanmak istemeyenler olsada herşeyi belgeleriyle açıkladı
Şeref Dede: "Siz hiç futbolcu dinlediniz mi ?" Hakim: "Hayır" Şeref Dede: "Cesetsiz, cinayet olur mu?"
Aziz YILDIRIM;
Bülent Uygun’un stada gelmesiyle başlayan bir süreçten başlıyor. O maçı izlemek en doğal hakkı. Ama bu Fenerbahçe olunca farklı yerlere çekiliyor. 50 bin kişi içerisinde maçı seyretmek cesarettir. Şike yapan insan 50 bin kişinin, insanın içine gelerek kendini gösterir mi? 1.5 trilyon para var, bu para geldi, siz Eskişehir’e prim olarak verdiğiniz diyorlar. Fenerbahçe’ni bütçesi 225 milyon dolar, 400 trilyon liralık bütçesi var. Bugün futbolculara 12 milyon Euro başarı primi verdik. Maç satın aldı diyorlar, biz futbolculara 12 milyon Euro dağıttık. O verdiğimiz sözü yerine getirmek için bankalardan çeşitli yerlerden para aradık. TFF’den hiçbir şekilde avans almadık, bu seneye kadar herkes kullanıyordu biz de bankadan alacağımıza TFF’den avans kullandık. Bu para bankaya aktarıldı, Denizbank’a, listedeki oyuncalara dağıtıldı. (Başkan listeyi hakime verdi) Kulübe para çekilmedi. Tamamen futbolcuların hesaplarına yatırıldı başka yere gitmedi. Bu paranın gelir de gideri de var. Nasıl verdi kim verdi hiçbir şey yok, kim aldı nereden aldı yok. Poşet çanta içinde para var niye tutmadınız biliyorlar ki para yok. Suç yüklemek için böyle yaptılar.
"YÜCE ATATÜRK"
en dikkat çekici nokta; bu iddianame çağlayanda yazıldı demesi Aziz Başkanın.
Aziz Yıldırım;
Ali Kıratlı benim adamım değil. Abdullah Başak’ı ben maçlarda görürüm. Senede en fazla iki defa gelmiştir. Biz bunarla beraber operasyon yapıyoruz! Ali Kıratlı hiçbir döneminde benim evime gelmedi. İlhan Ekşioğlu’na talimat verdiğim söyleniyor. Telefon görüşmelerinde hiçbir talimatım yok. Ortam dinlemesi, fiziki takip, telefon dinlemesi var bir tane delil yok. Örgüt lideriymişim hep yüz yüze konuşuyormuşu!. Eskişehir’e giden kişi belli, savcılık iyi araştırma yapsaydı; amaç bizi karalama. Eskişehir’e giden şahsın kaç kere gittiğini, tesislere gidip gitmediğini bu dosyanın içine koyarlardı. Savcı Mehmet Berk, 5 maçın sonucunu bildiğini bana da söyledi. Hatta Buca maçı için benimle kavga etti sayın savcı Mehmet Berk. Ama bu maçı iddianameye koymadı.
"YÜCE ATATÜRK"
Olaylar olaylar..
Sivasspor eski yöneticisi Ahmet Çelebi: Trabzon'un Sivas'a teşvik girişimini o zaman Başkan Mecnun Odyakmaz'a iletmiştim.
Sivasspor eski yöneticisi Ahmet Çelebi: Aziz Yıldırım'ın adeta yalvararak, bunu önleme isteğini tapelerde görebilirsiniz.
Adini Trabzon koydum, isim ver isim![]()
Onu sen yanlis Ibrahime soruyorusun. Ibrahim Akini arayip ona sor ? kim verdi parayi sana.
Beni Trabzonspor kismi ilgilendirir, suana kadarda pek Trabzonspor konusulmadi. Bi "Trabzonlular" var onlarida ismi cismi belirsiz. 1 milyonlarini heryere goturup tesvik yapamamis adamlarkimseler artik
![]()
Tırnak içine aldıgın Trabzonlular senin ikinci başkanınla konuşanlar, hatta başkanınla konuşan trabzonlular olmasın. 1 milyon euroya bağlarız diyenler mesela
İbrahim Akın hiçbir açıklamasında isim vererek suçlama yapmadı. Biliyorsan sen söyle. Para verdiliğini inkar eden adama kim verdi diye sormak temel fıkrası gibi olur![]()
isim yok açıklamamış
fenere gelince poşette para var size gelince isim ver
Ben posette para ver dedimi ?
Posette ne oldugu belli degil, para haric hersey var yazilan cizilene gore.
ibrahim akin benim konum degil nerden cikardin bende bilmiyorum ama dedigim gibi ona git sor soracaklarini
Trabzonlular dedigimiz Nevzat Sakar ozaman , vay be.
Savcı şaşırtmıyor yine tutuklulukların devamını istemiş.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ahmet Celebi Mecnuna iletti
Mecnuna Mehmet Yildiz soyledi
?
Mehmet Yildizin ifadesindede baska soyluyor yanlis hatirlamiyorsam , kime inanacagiz.
savcının şikeli dediği 13 maç içinde manisaspor maçınında olduğunu ve davada 1 tane bile manisasporlu oyuncu olmadığını biliyomuydunuz ?
mehmet yıldız tapelerinde de var para geldi diye söylemiyor kimden geldiğini karıştırma orasını boşver diyor tapeleri okuduysan bilirdin
Bizle ilgili kisim kisa, ona ragmen okumadim. Mehmet Yildizin ifadesine bakmistim diye hatirliyorum ama onuda unutmusum.
Bugun artik saliverilsinler, kac ay etti orgut baglantisida yok. Sike davasi ile baglantisi olanlar hep saliverildi.
trabzon zaten son ay dinlenmiş pek tapeleri yok olanlarda zaten çok iyi bi şekilde hasıraltı edildi