Sayfa 259 / 464 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
7,741 ile 7,770 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Eyup Sultana gidelim deseya, adam tarlalar suruldu diye aylardir icerde yatiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İzmir de olduğum için gidemedim Çağlayan'a. giden taraftarlarımıza binlerce kez teşekkür ediyorum. alın başkanı gelin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aziz yıldırım önce kendisine yöneltilen suçlardan kurtulsun sonra bize karşı dava açsın madem elindeki delillerle.Ne savcının iddanamesinde bizimle ilgili böyle birşey var nede etik kurulu raporunda(Şimdi saldırmayın heme o rapor gerçli değil diye.Gerçerli değilse bile sonuçta orda bizimle ilgili yazı var ve suçsuz diyor).Madem Aziz Yıldırım elinde bu delilleri bulunduruyor koysun ortaya.Eskişehirden de kime teklif edildiyse çıksın evet bize teklif ettiler kabul etmedik desin.

Başka bir takıma teklif edildi deseler diyecem ki haklılık payları vardır.Ama zaten kanlı bıçaklı olduğumuz Bülent'e teklif yapmaları hemde onun Fener'e karşı duracağını düşünmelier akıl alır şey değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aziz yıldırım önce kendisine yöneltilen suçlardan kurtulsun sonra bize karşı dava açsın madem elindeki delillerle.Ne savcının iddanamesinde bizimle ilgili böyle birşey var nede etik kurulu raporunda(Şimdi saldırmayın heme o rapor gerçli değil diye.Gerçerli değilse bile sonuçta orda bizimle ilgili yazı var ve suçsuz diyor).Madem Aziz Yıldırım elinde bu delilleri bulunduruyor koysun ortaya.Eskişehirden de kime teklif edildiyse çıksın evet bize teklif ettiler kabul etmedik desin.

Başka bir takıma teklif edildi deseler diyecem ki haklılık payları vardır.Ama zaten kanlı bıçaklı olduğumuz Bülent'e teklif yapmaları hemde onun Fener'e karşı duracağını düşünmelier akıl alır şey değil.
    zaten trabzon eskisehire tesvik primi verse direk bulent uygun cikar soyle bize tesvik primi verdiler diye bu adamda sorusturmada vardi zaten niye solemedi ozman diye dusunmek gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    zaten trabzon eskisehire tesvik primi verse direk bulent uygun cikar soyle bize tesvik primi verdiler diye bu adamda sorusturmada vardi zaten niye solemedi ozman diye dusunmek gerekir.
    İyi o zaman, kimse Fenerbahçe'den teşvik aldım demiyor, şike teklifi aldım demiyor, o zaman Fenerbahçe de suçsuz.

Anlamıyorum, maç sonuçlarını koymuşsunuz buraya, Trabzon teşvik verdi demiyor ki kimse, vermeye teşebbüs etti, vermedi ya da veremedi olay neyse artık.

Sahanın içi ile sahanın dışı ayrılsın istiyor Fenerbahçe diyenlere karşı buyrun;

Başkan Yıldırım, "Sahanın dışında bir şey varsa sahanın içinde de vardır. Bunun lamı cimi yok" ifadelerini kullandı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Genclerbirliginin 3 Trabzonlu olayi su Hursut olayimi

Hursut gazetelere demisti bende hayretler icerisindeyim, adam Kayseriliymis galiba .

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

eses maçını güle oynayamı kazandık ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sahanın içi-dışı şöyle gündeme gelmişti. mahkeme uzun sürer, mahkeme sonuçlanana kadar saha içine bakılıp karar verilsin; mahkeme sonuçlandıktan sonra herhangi bir suç bulunduysa ona da o zaman ceza verilsin. Fenerbahçe hiçbir zaman sadece sahaya bakalım demedi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

saha içinde zaten yok saha dışında da olmadığını başkan bugün çok güzel gösterdi herkese ne kadar da inanmak istemeyenler olsada herşeyi belgeleriyle açıkladı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Şeref Dede: "Siz hiç futbolcu dinlediniz mi ?" Hakim: "Hayır" Şeref Dede: "Cesetsiz, cinayet olur mu?"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz YILDIRIM;

Bülent Uygun’un stada gelmesiyle başlayan bir süreçten başlıyor. O maçı izlemek en doğal hakkı. Ama bu Fenerbahçe olunca farklı yerlere çekiliyor. 50 bin kişi içerisinde maçı seyretmek cesarettir. Şike yapan insan 50 bin kişinin, insanın içine gelerek kendini gösterir mi? 1.5 trilyon para var, bu para geldi, siz Eskişehir’e prim olarak verdiğiniz diyorlar. Fenerbahçe’ni bütçesi 225 milyon dolar, 400 trilyon liralık bütçesi var. Bugün futbolculara 12 milyon Euro başarı primi verdik. Maç satın aldı diyorlar, biz futbolculara 12 milyon Euro dağıttık. O verdiğimiz sözü yerine getirmek için bankalardan çeşitli yerlerden para aradık. TFF’den hiçbir şekilde avans almadık, bu seneye kadar herkes kullanıyordu biz de bankadan alacağımıza TFF’den avans kullandık. Bu para bankaya aktarıldı, Denizbank’a, listedeki oyuncalara dağıtıldı. (Başkan listeyi hakime verdi) Kulübe para çekilmedi. Tamamen futbolcuların hesaplarına yatırıldı başka yere gitmedi. Bu paranın gelir de gideri de var. Nasıl verdi kim verdi hiçbir şey yok, kim aldı nereden aldı yok. Poşet çanta içinde para var niye tutmadınız biliyorlar ki para yok. Suç yüklemek için böyle yaptılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

en dikkat çekici nokta; bu iddianame çağlayanda yazıldı demesi Aziz Başkanın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım;

Ali Kıratlı benim adamım değil. Abdullah Başak’ı ben maçlarda görürüm. Senede en fazla iki defa gelmiştir. Biz bunarla beraber operasyon yapıyoruz! Ali Kıratlı hiçbir döneminde benim evime gelmedi. İlhan Ekşioğlu’na talimat verdiğim söyleniyor. Telefon görüşmelerinde hiçbir talimatım yok. Ortam dinlemesi, fiziki takip, telefon dinlemesi var bir tane delil yok. Örgüt lideriymişim hep yüz yüze konuşuyormuşu!. Eskişehir’e giden kişi belli, savcılık iyi araştırma yapsaydı; amaç bizi karalama. Eskişehir’e giden şahsın kaç kere gittiğini, tesislere gidip gitmediğini bu dosyanın içine koyarlardı. Savcı Mehmet Berk, 5 maçın sonucunu bildiğini bana da söyledi. Hatta Buca maçı için benimle kavga etti sayın savcı Mehmet Berk. Ama bu maçı iddianameye koymadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Olaylar olaylar..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Sivasspor eski yöneticisi Ahmet Çelebi: Trabzon'un Sivas'a teşvik girişimini o zaman Başkan Mecnun Odyakmaz'a iletmiştim.

Sivasspor eski yöneticisi Ahmet Çelebi: Aziz Yıldırım'ın adeta yalvararak, bunu önleme isteğini tapelerde görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adini Trabzon koydum, isim ver isim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Adini Trabzon koydum, isim ver isim
    İbrahim Akın cinci-üfürükçü artık neyse hocaya Fenerbahçe'den 100 bin tl aldım derken, isim ver isim diye sordunuz mu? senin nezdinde koca bir "temiz lig camiası"na soruyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İbrahim Akın cinci-üfürükçü artık neyse hocaya Fenerbahçe'den 100 bin tl aldım derken, isim ver isim diye sordunuz mu? senin nezdinde koca bir "temiz lig camiası"na soruyorum.

Onu sen yanlis Ibrahime soruyorusun. Ibrahim Akini arayip ona sor ? kim verdi parayi sana.

Beni Trabzonspor kismi ilgilendirir, suana kadarda pek Trabzonspor konusulmadi. Bi "Trabzonlular" var onlarida ismi cismi belirsiz. 1 milyonlarini heryere goturup tesvik yapamamis adamlar kimseler artik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Onu sen yanlis Ibrahime soruyorusun. Ibrahim Akini arayip ona sor ? kim verdi parayi sana.

Beni Trabzonspor kismi ilgilendirir, suana kadarda pek Trabzonspor konusulmadi. Bi "Trabzonlular" var onlarida ismi cismi belirsiz. 1 milyonlarini heryere goturup tesvik yapamamis adamlar kimseler artik
    Tırnak içine aldıgın Trabzonlular senin ikinci başkanınla konuşanlar, hatta başkanınla konuşan trabzonlular olmasın. 1 milyon euroya bağlarız diyenler mesela

İbrahim Akın hiçbir açıklamasında isim vererek suçlama yapmadı. Biliyorsan sen söyle. Para verdiliğini inkar eden adama kim verdi diye sormak temel fıkrası gibi olur

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

isim yok açıklamamış

fenere gelince poşette para var size gelince isim ver

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben posette para ver dedimi ?

Posette ne oldugu belli degil, para haric hersey var yazilan cizilene gore.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ibrahim akin benim konum degil nerden cikardin bende bilmiyorum ama dedigim gibi ona git sor soracaklarini

Trabzonlular dedigimiz Nevzat Sakar ozaman , vay be.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Savcı şaşırtmıyor yine tutuklulukların devamını istemiş.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ahmet Celebi Mecnuna iletti
    Mecnuna Mehmet Yildiz soyledi
    ?

Mehmet Yildizin ifadesindede baska soyluyor yanlis hatirlamiyorsam , kime inanacagiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

savcının şikeli dediği 13 maç içinde manisaspor maçınında olduğunu ve davada 1 tane bile manisasporlu oyuncu olmadığını biliyomuydunuz ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

mehmet yıldız tapelerinde de var para geldi diye söylemiyor kimden geldiğini karıştırma orasını boşver diyor tapeleri okuduysan bilirdin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizle ilgili kisim kisa, ona ragmen okumadim. Mehmet Yildizin ifadesine bakmistim diye hatirliyorum ama onuda unutmusum.

Bugun artik saliverilsinler, kac ay etti orgut baglantisida yok. Sike davasi ile baglantisi olanlar hep saliverildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

trabzon zaten son ay dinlenmiş pek tapeleri yok olanlarda zaten çok iyi bi şekilde hasıraltı edildi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    trabzon zaten son ay dinlenmiş pek tapeleri yok olanlarda zaten çok iyi bi şekilde hasıraltı edildi
    Kim hasırlatı etmiş onları?Ne çokta sevenimiz varmış arkadaş bizim haberimiz yok.Tehdit edenler,hasıraltı edenler,adımıza teşvik vermek isteyenler.Çok yanlış tanımışım bu halkı çok.
    Last edited by Trabzonspor : 30.Mart.2012 at 19:43

Mesaj Yetkileri