Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 26 / 32 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Maç sonunda alkışladım kendi adıma vicdanım rahat , tüm Galatasaray'lı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Takımımla da gurur duydum bugün , söyleyecek çok birşey yok . Dediğim gibi , özellikle muhabbetim olan Galatasaray taraftarı kardeşlerim Alican , Berkay , Kaan , Arif , Burak takım muhabbeti arkadaşlığımızdan öteye geçemez , gidin sevinin kutlayın şampiyonluğu , sezonun en iyi top oynayan takımıdır Galatasaray , bu maçta beraberliğe yatmış olsa da , doğru olanı yaptılar. Bunu Arena'da yapmış olsalar daha erken bitirirlerdi işi , neyse kısmet böylesineymiş.
    Öncelikle teşekkürler kardeşim benim doğru olanı yaptık kontrollü oynadık ve aldık şampiyonluğu...Herkes biliyordu böyle bir oyun oynayacağımızı eğer Dia kırmızı yemese belki gol atabilirdi Fenerbahçe...En tehlikeli adam oydu o atılınca daha da rahatladık ve şampiyon olduk...Bu sezonki muhteşem oyunumuzla hakkımızdı şampiyonluk kesinlikle...Hak yerini buldu şükürler olsun ki umarım gelecek sezon şu Süper Final saçmalığı olmaz...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Selçuk , Bilica hadi Semih'ide anlarımda Bekir ve Bienvenu'dan ne istedin ? Bekir bu sene gayet iyi oynadı bence Bienvenu'da formdayken bu maç oynamalıydı bana göre.
    Nereye kadar iyi ama 1-2 hafta iyi 3-4 hafta kötü istikrarlı futbolcular değiller en azından bi ş.l ön eleme maçı düşün karşına dortmund gibi bi takım gelse bekir-bienvenu-selçuk bu adamlarla bi yere varamayız bunu demek istiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

heh uefayı burayada taşımışız

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ligtv naptin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti eğer TFF maç öncesinde kupanın kadıköyde verileceği sözünü vermemiş olsalar ısrar etmezlerdi.Fakat sen TFF olarak sözü verdiysen arkasında durmak zorundasın.Galatasaray ezeli rakibinin stadında kupa kaldırma fırsatını yakalamışken ve TFF'den de sözü almışken bu fırsatı teper mi? Zaten normal şampiyonluk kutlama törenimiz stadımızda olacak. yani bunu sağa sola çekmeye gerek yok. maç öncesinde FB yönetimi ve tutuklu bulunan başkanı Aziz Yıldırım dahil herkes Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü gösterin, olay çıkarmayın diye basbas bagırdı.Maç öncesinde FB yönetimi iyi karşıladı bizimkileri. Maçta da öyle çok aşırı gerginlik olmadı. FB taraftarı eğer şampiyon olsalardı hiç olay çıkmadan gece bitecek ve "büyük FB taraftarı hiç olay çıkarmadı" olacaktı.Fakat işte GS kazanınca taraftarın psikolojisi bu travmayı kaldıramadı. Dediğim gibi suç FB taraftarının değil,kupayı orda vericez diyen TFF yönetiminindi. Yani şu olayları izlerken çok üzüldüm. polis arabalrının devirip yakan taraftar görüntülerinden,karanlıkta yapılan kupa törenine kadar 90 dakikadan sonra yaşananların özeti tek kelimeyle REZALET...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray'lı futbolcular harika sevindiler. Bu yüzden edilen küfürler yüzünden lig tv sesi kıstı. Afferin aslanlara. Siz hem aslansınız hem kaplansınız.

Şansal efendi buna neden laf etmediyse
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Fenerbahçe 107 yıldır galatasaray'ın sahasında kupa alamıyor hehe bu da ligtv'ye gelsin 3000 küsur gündür FB'yi yenemiyorduk ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Bu da güzelmiş.

Yaaa bu resim varyaaaa....

Tariheee geçer beee

Valla duygulandım..

Bağırın Ulan Şampiyon GALATASARAY DİYE
    Last edited by meddah : 13.Mayıs.2012 at 03:56

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galatasaray'lı futbolcular harika sevindiler. Bu yüzden edilen küfürler yüzünden lig tv sesi kıstı. Afferin aslanlara. Siz hem aslansınız hem kaplansınız.

Şansal efendi buna neden laf etmediyse
    Bir tek bunu ben mi gördüm dedim sende görmüssün.Galatasaray taraftarı bu sene küfretmedi ya futbolcusu hemen bu sezon bir eksiklik vardı onuda tamamlıyalım dedi heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

asıl ayıp gs taraftarının olmaması arkadaş taraftarıma o kupayla koşamadıktan sonra ne diye yüz tane maça çıkıyorum deplasman yasağı kalkmalı bir an önce

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sereftir seni sevmek galatasaray ah ulan ah turkiyede olabilseydim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    asıl ayıp gs taraftarının olmaması arkadaş taraftarıma o kupayla koşamadıktan sonra ne diye yüz tane maça çıkıyorum deplasman yasağı kalkmalı bir an önce
    abi orda birde gs taraftarı olsa bence ölüde çıkardı ordan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Attirson okudugum kadarıyla sadece tebrik edip, kutlaman gerekirken cocuklar gibi bu böyle su söyle siz böylesiniz falan diye konusuyorsun. Bence cok gereksiz. Hakedilen bir şampiyonluktu. Fenerbahçe şampiyon olsa onlarda haketmiş olurdu. Bugün oynayanda Fenerbahçe'ydi. Ama olmadı ve şampiyon Galatasaray oldu. Tebrik etmek gerek sadece.

Ayrıca yıllar sonra sampiyon oldugumuz için ben sahsen cok mutluyum o da ayrı mesele (:
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sereftir seni sevmek galatasaray ah ulan ah turkiyede olabilseydim...
    Madrid tayfayı topla abi Nuri,Hamit,Mesut,Arda falan takılırsınız Mesut Fenerbahçeli sanırım onu boşver o zaman
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Lucas Neill
    sabri yine fail

Nesil
    2007

TRT 3'de kupa görüntüleri yayınlanıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    bende özel güvenlik görevlisiyim adamın suçu ne ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by hakankor View Post

Kardeş bak geldik güzelce Fenerbahçe'li kimliğimizle tebrik ettik sevincinize bir nebze ortak olduk ama şimdi gelipde böyle gereksiz gereksiz hiç alemi olmucak şeyler ekleme insanı pişman etme be.!
    Last edited by meddah : 13.Mayıs.2012 at 03:57

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Kardeş bak geldik güzelce Fenerbahçe'li kimliğimizle tebrik ettik sevincinize bir nebze ortak olduk ama şimdi gelipde böyle gereksiz gereksiz hiç alemi olmucak şeyler ekleme insanı pişman etme be.!
    polis fenerliyi tekmelerken polis suçlu da fenerli güvenlğii tekmeleyince mi gereksiz mesaj oluyor ?
    Last edited by meddah : 13.Mayıs.2012 at 03:57

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnsanlık suçu işleniyor burda nesi gereksiz ?
    Last edited by meddah : 13.Mayıs.2012 at 03:58

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ü Aysal:Uzun ama güzel bir sene oldu.40 maç oynadık. GS,hak ettiği şampiyonluğu aldı. Aslında 2 şampiyonluğu aldı.Hem lig hem de Süper Final

Ünal Aysal: Bütün yorgunlukların acısı bir gecede çıkıyor. Şampiyonluk bütün Galatasaray camiasına armağan olsun.

Semih: Kadıköy'de kupa kaldırmak herkese nasip olmaz. İlk oynadığım sezonda şampiyon olduğum için çok mutluyum.

Semih Kaya: Fatih Terim'e teşekkür etmek istiyorum. Beni yoktan var etti. Kimse adımı bile bilmiyordu. Bana şans verdi. İyi kullandım.

Fatih Terim: Tüm GS'lilere söz verdim. Onlar burada olamadığı için, onları hissedeceğim için elimi kalbime götürüyorum.

Fatih Terim: Bütün taraftarlarımıza hayırlı olsun. Her şey için teşekkür ediyorum.

Fatih Terim, 5. defa şampiyon olarak lig tarihinde en çok şampiyonluk yaşayan teknik direktör oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi görmedin sanırım.Bir polis Fenerbahçeli bir taraftara tekme atmış onun resmi paylaşılmıştı arkadaş ona ithafen paylaşmıştır.Doğru,yanlış valla 2012-2013 sezonu başlayana kadar hiç bir şey umurumda değil benim sadece açıklamak için cevap yazdım.Yanlış anlaşılmasın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya hareketlere bak ALLAH'ım ya böyleleri çıkıyor işte sizede şampiyonuzluğunaza diyesim geliyor ama ne yazıkki demicem....

Bağırın ulan Şampiyon GALATASARAY DİYEEEEE....

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bu fotoğraf eklenince bir şey yok değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu resim bence maçın özetidir.

Yazık gerçekten bu kadar ortamı gerenlerden ve bu hale gelenlere, Tebrikler G.Saray'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Galatasaray tarihin en zor şartlarda oynanan liginde bileğinin hakkı, alnının teriyle ŞAMPİYON oldu. Burada yorumlarıyla bunu değiştirebilecek biri var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Ben şöyle düşündüğüm için üzülmüyorum bu şampiyonluğu Galatasaray sonuna kadar hakketi mi ? Hakketi biz bence zaten sezon başından beri ikinciliği hakediyoduk onuda aldık ligde adalet yerini buldu en azından

Sayfa 26 / 32 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri