Ne Nobre, ne de Bobo, ikisini de seviyoruz.Forvetlerimizden memnunuz .Eksik kalsın Fatih Tekke![]()
Ne Nobre, ne de Bobo, ikisini de seviyoruz.Forvetlerimizden memnunuz .Eksik kalsın Fatih Tekke![]()
Last edited by DisCo : 26.Temmuz.2008 at 16:35
Fatih büyük ihtimalle Köln'e gidicek Fatih ile anlaşmışlar galiba fakat Zenit bonservis için 7 milyon eurodan aşağıya inmediği için bu kadar uzamış.
Arkadaşlar tamam tartışalım ama tartışmanında,görüşlerimizi belirtmeninde bir adabı var.Lütfen ortama germeden,güzelce fikirlerimizi belirtelim.Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
So what?
Saike
bence Bobo Tekke'den kalitelidir geçen sezon Bjk orta sahası ve defansında problemler vardı orta saha dirençsizdi defanstan da oyun kuramıyorduk.Bu sene bu sorunları çözersek Bobo nası bir forvet herkes görmüş olur
Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'in transferi bitirdik açıklamaları ile birlikte bende transfer yapacağımızı düşünmüyordum.Gerçi Levent Erdoğan 2 transfer daha yapacağız diye açıklama yapmıştı ama bu söylemin taraftara kombine aldırmak için reklam olduğunu düşünüyordum ama şimdi bu Tekke haberleri çıkınca acaba diyorum.Kaynakta sağlam bir kaynak.Yani bir duyumları varki haber yapıyorlar.Laf olsun diye haber yapan bir kaynak değil.Eğer bu haber doğruysa diğer oyuncuda M.Topuz'mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.(M.Topuz'u satmıyoruz diye yorum yapılmasın,bu benim düşüncem)
Dediğim gibi Tekke haberi sürpriz oldu.Trabzon'dan ayrılmadan önce leblebi gibi gol atıyordu.Her ne kadar Rusya'da bu performansını devam ettiremesede kalitesi tartışılmaz.Beşiktaş'a geldiğinde yine aynı performansı sergilermi orası hakkında bir kesinlik yok ama katkı sağlayacağını düşünüyorum..
Aslında elimizdeki forvetler yeterli diye düşünüyorum.Ama yabancı kontenjanından dolayı Bobo yada Holosko dan 1 si yedek kalacak genelde.Eğer ki Bobo çok çok iyi bir fiyata satılırsa bence Fatih Tekke'nin gelmesinde bir sorun yok.Çünkü Tekke onun yerini kapatabilir ve bizde bu değişimden kar ile çıkarız.(Tabii Bobo iyi bir fiyata satılırsa)
So what?
Saike
Bobo bence maksimum 8 milyon euroya gider Zenit ise Fatih'i 7 milyon eurodan aşagıya satmıyor.(Zaten paraya ihtiyaçları yok)Bobo yıllık ne kadar alıyor bilmiyorum ama Fatih yıllak 2 milyon eurodan daha fazla bir para alıyor Beşiktaş'a gelirsede bu fiyat en az 2 milyon euro olurki senin dedigin bu transferden kar ederiz lafıyla benim görüşlerim pek uyuşmuyor.
Cisse'nin yerine Cardozo
Beşiktaşımızda yaşanan Cisse ikilemine yeni bir perde daha eklendi. İspanyol kulüplerinden teklifler aldığını yönetime bildiren Fransız oyuncu hakkında Ertuğrul Sağlam ‘Kalmalı’, Sinan Engin ise ‘Gidebilir’ raporu vermişti. Ancak Sağlam’ın raporu doğrultusunda takımda kalan tecrübeli futbolcunun yerine çok uzaklardan ünlü bir yıldızın önerildiği ortaya çıktı. Arjantin’in Boca Juniors takımından Neri Cardozo, Beşiktaşımıza teklif edildi.
MERCEK ALTINA ALINDI
Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’a gelen Matias Delgado’nun babası Eduardo, kulüple sözleşme yenileme konusunda görüşmelerde bulunmuş ve anlaşmaya varmıştı. Eduardo’nun, Boca forması giyen Cardozo’nun çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ve futbol yaşamını Avrupa’da sürdürmek istediğini Beşiktaş’a ilettiği belirtildi. Öneriyi dikkate alan Sinan Engin, Cardozo hakkında iyi referanslar aldıktan sonra Cisse’nin gidişine yeşil ışık yaktı.
2 KEZ MİLLİ OLDU
21 yaşındaki Neri Cardozo, orta sahanın ortasında ve solunda görev yapabiliyor. 2003 Dünya Gençler Şampiyonası’nda dördüncü olan Arjantin Milli Takımı’nın formasını giyen Cardozo, turnuvanın en göze çarpan isimleri arasındaydı. Genç yaşına rağmen, Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giyen Cardozo, “Artık Avrupa’da futbol oynamak istiyorum” açıklamasından sonra tepkileri üzerine çekmiş ve Boca’daki formasını da kaybetmişti. Güçlü bir oyuncu profili çizen Cardozo, frikikten attığı gollerle de dikkat çekiyor
Bence Bobo Beşiktaş'ın dediği kadar(10 Milyon Euro) yok..Maksimum 5-6 eder bence..Ama Fatih'in Beşiktaş'a çok katkısı olacağına inanıyorum.
Bence tekke fazla para verilmeyecekse gelsin 3 mn euro civarında..Nobre gidebilir...
Kolpa olduğu her yerinden belli![]()
Sivok çok yararlı olacak
sivok ve zapotocvil güsel defans olur ins.zago ve ronaldo gibi olurlarsa kesin sampiyonuz
Zapotocny gerçekten de iyi bir stoper..Schalke maçında da iyi oynadı.Beşiktaş gerçekten de iyi oldu bu sene.Ama şampiyonluk yarışında iyi bir yerde bitireceğini sanmıyorum.Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bence kadrosu daha kaliteli.
Af yok! Bobo her an gidebilir!
Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem programına katılan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Beşiktaş gündemine dair çar***ı açıklamalarda bulundu. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in affedilmelerinin söz konusu olmadığını söyleyen Erdoğan, Bobo'nun da her an satılabileceğini ve takıma Fatih Tekke'nin de aralarında olduğu bir kaç yıldız oyuncuyu alabileceklerini açıkladı.
Avusturya'daki kampta kavga ettikleri için kadro dışı bırakılıp satış listesine konulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affedilmelerinin mümkün olmadığını açıklayan Erdoğan, "Kararımız kesindir. Karardan geri dönüş mümkün değil. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a yeni takımlarında başarılar diliyorum." dedi.
Bobo'nun her an satılma ihtimalinin bulunduğunu söyleyen Erdoğan, "Bobo'ya teklifler geliyor. Her an her dakika Bobo'yu satabiliriz." şeklinde konuştu.
Bobo'yu satmaları halinde takıma takviye yapacaklarını vurgulayan Erdoğan, "Fatih Tekke'nin de aralarında bulunduğu bir kaç oyuncuyla ilgileniyoruz. Görüşmeler devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Sinan Engin'in bugün "Herhangi bir oyuncuyla görüşmüyoruz. Transfer yapmayacağız" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Zannedersem işlerin daha sağlıklı yürümesi adına bu açıklamayı yapmıştır." dedi.
Şampiyonluk yarışına da değinen Levent Erdoğan "Trabzonspor çok önemli transferler yaptı. Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray da yıldız isimleri kadrolarına kattı. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek, ancak yıldız oyuncuların uyum sorunu olduğunu da unutmamak lazım. Biz bu yarışta ipi göğüslemek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz." şeklinde konuştu.
Radyospor.com
------------------------------------------------------------------------
Fatih Tekke Geçen Sene Fenerbahçe'den Dönmüştü Bu Sezon Beşiktaş'a Gelebilir
Trabzonspor'da geçen seçimlerde başkanlığa adaylığını koyan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu transfer gündemine dair ilginç açıklamalarda bulundu. Fatih Tekke'nin geçen yıl Fenerbahçe'den son anda döndüğünü kaydeden Hacıosmanoğlu, "Şimdi de Beşiktaş'a gelebilir" dedi.
Radyospor'a açıklamalarda bulunan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Fatih Tekke'ye dair ilginç açıklamalarda bulundu. "Fatih Tekke'nin kendisine Trabzonspor'da oynamazsam Türkiye'de Beşiktaş'ta oynarım." dediğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Zenit izin verirse gelebilir." şeklinde konuştu.
Fatih Tekke'nin adının Fenerbahçe ile geçmesi üzerine ise Hacıosmanoğlu , "Fenerbahçe geçen sene Fatih için Zenit'e 8 milyon euro teklif etti. Zenit 10 milyon euro isteyince bu transfer gerçekleşmedi. Fatih geçen yıl Fenerbahçe'yle anlaşmıştı. Şimdi de anlaşabilir." dedi.
Radyospor.com
So what?
Saike
Levent bi sus be adam.Bobo satılmayacak, transfer de büyük ölçüde kapandı.Kabullen artık.Ayrıca ''Bobo'yu satanı biz de satarız!''
Geçen gün de 2 yıldız futbolcu alacağız diyorduBilmiyorsan sus adam sansınlar
![]()
Anlaşılan bu adamı yönetimde iplemiyor.Transfer kapatılsın artık.Hiç kimseye ihtiyaç yok.Bu kadro bu sezon bizi götürür..
Fatih Tekke açıklaması!
Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı takıma transfer olacağı yönünde medyada ismi geçen Rusya Ligi takımlarından Zenit'te forma giyen Türk futbolcu Fatih Tekke'nin transfer gündemlerinde olmadığına açıkladı.
Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi: ''Son günlerde bazı basın organlarında yer alan, Fatih Tekke'yi transfer edeceğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Fatih Tekke çok değerli bir futbolcudur, ancak hiçbir zaman kulübümüzün transfer gündeminde olmamıştır.''
Kaynak : AA
So what?
Saike
Fatih Tekke Beşiktaşın aradığı santrofor değil
Bobo'yu oynatmayı düşünüyor o zamanOlmadı Nobre de oynar, sanki çok etkisiz bir futbolcu...
![]()
Yahu ben anlamıyorum en etkili oyunculara sahip olduğumuz bölgeyi bazı arkadaşlar beğenmiyor.
Bobo gibi elimizde çok yetenekli bir adam var.Yıllardır hep Avrupa takımlarının Arjantin'den,Brezilya'dan gençleri ucuza alıp çok pahalı bir fiyata satmasına gıpta ile bakarken Beşiktaş bu transferlerden birisini yapıp Bobo'yu aldı.Yani hep dediğimiz şeyi gerçekleştirdi; "Türk takımları neden böyle transferler yapmıyor?" Geçen sezonun ilk yarısında attığı gollerle bizi taşıdı ama ligin 2.yarısında yaşadığı sakatlıklar,formsuzluk ve aldığı cezadan dolayı ilk yarıdaki kadar yararlı olamadı.Onun yokluğunu Holosko ile Nobre bir nebze kapattılar Allah'tan..
Sonra Holosko var.Geçen sezon gol krallığında 2.sırada tamamladı Semih'in ardında.Manisa'dan alındığında küçük takım topçusu Beşiktaş'ta yapamaz dendi ama o yapılan yorumların aksine harika bir performans sergiledi.Liderliği ele geçirdiğimiz Galatasaray maçındaki performansı onun için ödenen parayı karşılardı.Hücum hattımıza canlılık getirdi.Hep 1 farkla kazanıyoruz diye eleştirildiğimiz dönemde farklı galibiyetler almamızda önemli rol üstlendi.Ayrıca Nobre'ninde canlanmasını sağladı..
Nobre dediğimiz adam kaç senedir Türkiye'de oynuyor.Bayağı tecrübeli bir oyuncu.İleride yaptığı presi bugün rakiplerimizin hangi forveti yapıyor Allah aşkına? Ayrıca çok fırsatçı.Golü kokluyor adeta.Geçtiğimiz 2 sezonda hep sezonun 2. yarılarında açılmaya başlıyordu ama bence bu sezon iyi performansını genele yayacak..
Sonra arkada bekleyen 2 tane genç santraforumuz var.Birisi Batuhan diğeri Can Erdem.2 side yetenekli oyuncular.Batuhan daha çok öne çıkıyor.Çünkü ondan çok şey bekleniyor.O hem Beşiktaş'ımın hemde Milli takımımızın geleceği..
Daha nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum..
So what?
Saike
Osasuna Toraman için geliyor!..
Takım arkadaşı İbrahim Üzülmez ile yaşadığı kavganın ardından Beşiktaş Kulübü tarafından kadro dışı bırakılıp satış listesine konulan İbrahim Toraman'a, İspanya'nın Osasuna kulübü talip oldu.
İbrahim Toraman'ın menajeri Ahmet Bulut, yaptığı açıklamada, İspanya Birinci Ligi'nde (La Liga) mücadele eden Osasuna'nın, İbrahim Toraman'ı kadrosuna katmak istediğini belirterek, "Osasuna, İbrahim'i transfer etmek istiyor. Bonservisi için görüşmeler yapmak üzere önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecekler" dedi.
İbrahim Toraman'ın Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu kaydeden menajer Bulut, "Kendisi aslında Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyordu. Ancak şu anda kulübün kararları doğrultusunda yönünü belirleyecek. Osasuna da kendisine talip oldu. Gelecek hafta yapılacak görüşmeler sonunda anlaşma sağlanabilirse İbrahim Toraman gelecek sezon Osasuna forması giyebilir" diye konuştu.
DEMİRÖREN'DEN AF DİLEDİ!
Öte yandan LİG TV'den Atakan Kurt'un verdiği habere göre bu sabah İbrahim Toraman Yıldırım Demirören'in Şişhane'deki ofisine gitti. Demirören'den af dileyen ve futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini söyleyen İbrahim Toraman'a başkan "Olay biraz soğumalı. Benim kararım değil, yönetimin kararı önemli" dedi.
"AYRILMAYI İSTEMİYORUM"
Beşiktaş'tan ayrılmayı istemediğini belirten deneyimli futbolcu, "Olmaması gereken, üzücü bir olay yaşandı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Böyle bir olay yüzünden Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum. Burası benim yuvam ve burada kalmak istiyorum" diye konuştu.
Menajerinin, İspanya'nın Osasuna kulübünden bir transfer teklifi geldiği yönünde kendisini bilgilendirdiğini kaydeden İbrahim, "Ben Beşiktaş'ta kalmaktan yanayım" dedi.
Bunun yanı sıra İbrahim Toraman'ın yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'nde konuyla ilgili basın toplantısı yapacağı açıklandı.
Kalması gerek Tori'nin..
Allah icin su takima bi' sagbek alin yeter ya. Veya kaleci. Ama imkansiz, bu 2 mevkide hic isim gecmiyor. Tandogan'in ayagina muhtaciz bu sezon yine. Rustu'yu Hakan'i izleyip verem olacagiz yine.
Hayir amaclari ne anlamadim ki.
Gidip forvet almak su an yapilacak en buyuk aptallik olur. Turkiye'deki en alternatifi bol ve iyi forvet hattinin bizde oldugunu dusunuyorum ; Kezman'in gonderilecegini ongorerek. Su 2 mevki disinda transfere gerek yok.
Toraman iyi ki de gitti, ama keske Uzulmez ile degil Zan ile kavga etseydi yahu.
Sağ bek mi?Serdar Kurtuluş var ya.Tandoğan yedek olacakRüştü ve Hakan bizi bu sene idare eder.Hakan geçen seneki hatalarını tekrarlamazsa bence ilk 11'e girebilir...
@gahanthegod
Bu dediğin 2 mevkiyede yabancı transferi yapmamız mümkün değil.Elimizdekilerden iyi yerli oyuncular biliyormusun bu 2 mevki için? Bence Serdar Kurtuluş ve Rüştü bu mevkide bizi rahat götürürler.Yedekleri Hakan Ve Ali Tandoğan'da yedek için iyi sayılırlar.
So what?
Saike
Serdar bence sagbek icin cok agir. Gecen sene cok az oynadi zaten, oynadigi zamanlarda da kevgire dondu sag taraf. Tabii bunda o maclarda sag acik oynayan Ozkan ve Yozgatli'nin geriye donmemesinin de payi buyuk. Bana kalirsa onliberoda daha basarili kendisi ama halihazirda 2 tane onlibero var zaten takimda. Ayrica Serdar, Tigana doneminde onlibero oynarken her mac bacaga bacaga tekmeler yerken niyeyse Saglam doneminde sagbekte 10 mac oynayamadi toplam. Yarin sakatlanmayacagi ne malum? Serdar'a takriben 45 maclik bir maratonda guvenebilir miyiz?
Ali Tandogan? Yapmayin, sene sonunda kontrat biterken son 5 macta adam gibi oynuyor, gerisi kapris o adamin. Zaten yedekligi hazmedecek bir yapida oldugunu sanmiyorum.
Sagbek olarak ben acikcasi Abdurrahman'i dusunuyorum, Tandogan'dan iyi oldugu kesin. Serdar ile farkli tipte oyuncular, dolayisiyla farkli tipte maclarda rotasyon olusturabilirler ikisi.
Kaleci olarak cidden bu kadar rahat olunmasini anlamiyorum. Gecen sene CL'de yedigimiz hemen her golde kaleci hatalari bas aktordu. Ligte de keza oyle. Kaybettigimiz 3 derbinin 2'sinde kaleci hatalariyla kaybettik [hakem hatalarini bu postluk tenzih ediyorum]. En basit ornekler. Arada gume giden Ankaraspor, Belediye, Kasimpasa gibi maclari saymiyorum, kaleci hatalarinin yasandigi. Hazir Galatasaray de Sanctis'i getirmisken Aykut veya Orkun'u falan alsak [ki imkansiz oldugunu biliyorum] hic itiraz etmem, GS'den gelmis olmalarina ragmen.
Tamam dediklerinde haklısın ama şartlar maalesef bu oyuncularla yetinmemizi gerektiriyor.Ayrıca Aykut ve Orkun'u isteyecek kadarda yetersiz değil bence kalecilerimiz.Galatasaray bu 2 oyuncuyu yetersiz görüp başka bir kaleci alırken bizim bu oyunculara tamah etmemiz zaten mevcut yönetimle beraber aşağılara düşen saygınlığımızı dahada düşürür..
So what?
Saike