Oğuz kopilotum olursa yaparım ancak..
Rövanş olabilir ama insan gibi bi sahada lütfenmümkünse kenarları ağ olmasın
![]()
Karting'de miniaturk'ün orda arkadaş bana arkadan çarptı ben pit alanında dururken, kask kafamdan uçmuş, dizim önde bir yere çakılıp kanamıştı.. Ah ah kulakları çınlasın.![]()
Abi ben acıbadem'de oturuyorum ve biz de birçok kez gittik koşuyolu'daki karting'e ancak orası çok küçük yahu ve boyutuna göre de hafiften pahalı. Ben Maltepe Sahil'deki karting'i öneririm eğer oraya gitme şansınız varsa ama Koşuyolu'ndaki yarışlar da gayet keyifli olur benden söylemesi![]()
Tuzla'dakini çok methediyorlar.
Tuzla'da ki büyük ve ulaşım olarak uzak.![]()
Koşuyolunda kinde drift imkanın çok fazla.![]()
Emrah abi ben kasksız sürüyorum. Sanırsam arkadaşın iyi bir hızla sana çarpmış.![]()
Zaten aldım ehliyeti de bir de boynuzunu kırdım fazladan.![]()
Her türlü rövanş ister. Hatta bir takım kurup pazarligine katılalım.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Acayip hırs yapmış gördüm sizi.Yaparsak rövanşı kıran kırana bir maç olacak sanırım..
Ayrıca karting olayında işi çarpışan otoya çevirenlere acayip kıl oluyorum.Kuzenlerle gittik bir seferinde.Ben spin attım.Kardeşim geldi lap diye bir koydu.Neye uğradığımı şaşırdım.Benim arabada sorun vardı.Tam gaz alamıyordu ama intikamım acı olmuştu.Diyor ki ben sana bilerek mi vurdum.Frene basmassan bilerek vurmuşsundur dedim bende.Hala laga luga yapıyordu.Birde bana vuran kuzenden alabilseydim intikamı çok güzel olacaktı valla..
![]()
So what?
Saike
Oynadığımız final maçı mıydı sanki? Rövanşının da olması lazım ama benim olduğum güne denk getirirsek güzel olur yine benim açımdan.Havalar soğudu malesef, kapalı bir saha bulmak lazım.
![]()
yok mu ufukta yeni bi halı saha organizasyonu ben de katılmak isterim bundan sonrakilere...
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bende bunu düşünüyordum sabah otobüsle okula gelirken.Yapalım yakın zamanda bir organizasyon.Bayramdan önce veya bayramdan sonra olabilir.Ayda yılda bir buluşma yapacağız diye bir kaide yok sanırım..![]()
So what?
Saike
Bayram ve sonrasında olması sağlıklı olabilir. Malum vize dönemlerindeyiz, sıkıntı çıkmasın sonra.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bayram ve sonrası artık kar topu oynarız.![]()
18-19-20 Aralık tarihlerinde İstanbulda olabilirim. Kar topu oynama organizasyonu güzel olur o tarihte.![]()
Lütfen biz ki kış ortası karlı havada maç yaptık, azıcık kar bizi durduramaz.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bize 2 tane stoper verin, burak abi ,ben,anil,emrah abi,bir de kaleci olalim karsimiza kimi cikarirsaniz cikarin iddialiyim cok.
Şimdiden söyleyeyim. Serhat ve Ben aynı takımda olacağız. Defansın beli ve kemiği olarak oynacağız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Heryerde oynarım ama yaş 15 çok güçlü bir şey değilim az tekniğim. Forvet oynamam o yüzden iyi olabilir ama beki ve ya kanadı tercih ederimGelmek istiyorum bu seferkine umarım aranıza alırsınız
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.