Sayfa 269 / 464 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
8,041 ile 8,070 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani bu bir namus meselesiydi? Ali Koç öyle söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Fenere yararı olacak bir hareket bile olsa bu sözün üstüne bence dönülmemesi gerekirdi. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

aynen öyle musti... şike falan yokmuş,sahaya yansımamış denecek ve kapanacak... kaldığımız yerden aynen devam şike mi? ne şikesi? şike ne arar la TSL'de?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    aynen öyle musti... şike falan yokmuş,sahaya yansımamış denecek ve kapanacak... kaldığımız yerden aynen devam şike mi? ne şikesi? şike ne arar la TSL'de?
    Kendinizi o kadar sartlamissiniz ki iddianameyi yazan savcı bile çıkıp bilerek yazdım yok böyle bir şey dese siz yok yok var diyeceksiniz. TSL yi bilmem ama biz de yok. Olduğunu bu kadar düşünüyorsanız herkes kendi takımını sorgulasın.

Fenerbahçe suçsuz çıksın dediğim tüm sözler için özür dileyeceğim diyenlerin özür dilemesine de az kaldı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yönetim geri çektiyse Auvv, Aziz Yıldırım geri çektiyse bir bildiği vardır.

Bu nasıl bir anlayış ben merak ediyorum. Yönetim geri çektiyse bir bildiği olamaz mı ? Öte yandan bu kulüp Aziz Yıldırım'ın tapulu malı mı ? Son sorum da F.Bahçe'Li arkadaşlar neden bu kadar körü körüne Aziz Yıldırım'a inanıyor, daha doğrusu inanmaktan öte birşey sizinki resmen tapıyorsunuz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çocuk oyuncağı değil ki bu olmamış gibi devam edelim. Bir senedir Türkiye bunu konuşuyor ve kulüpler bunun ceremesini çekiyor. Özellikle Fenerbahçe. Aziz Yıldırım'ın basına fotoğrafı sızıyor, binbir çeşit iddialar atılıyor vs vs... Hiç bir şey olmamış gibi devam edileceğini ben sanmıyorum. Bir kere hiç bir şey olmamış gibi devam etmesine Fenerbahçe izin verirse, bunu kendine yedirebilirse ben Fenerbahçe'nin büyüklüğünden ve şikeye karışmadığından şüphe ederim. Başta Fenerbahçe bu davanın peşini bırakmamalı böyle bir durumda. O yüzden meraklar içerisindeyim, neden davadan geri çekildi. Onu da göreceğiz.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Bu nasıl bir anlayış ben merak ediyorum. Yönetim geri çektiyse bir bildiği olamaz mı ? Öte yandan bu kulüp Aziz Yıldırım'ın tapulu malı mı ? Son sorum da F.Bahçe'Li arkadaşlar neden bu kadar körü körüne Aziz Yıldırım'a inanıyor, daha doğrusu inanmaktan öte birşey sizinki resmen tapıyorsunuz.
    Kesinlikle bende katılıyorum buna. Nasıl bu kadar körü körüne bağlı olabiliyor taraftar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şike arıyorsanız Fenerbahçe Spor Kulubüne değil başka yerlerde arama yapmak zorundasınız. Aaa 1 milyon doların dekontu ne olmuştu Gazete Küpürü ile savunma yapanlar önce bunun cevabını vermeli!

CAS davası geri çekildiğine göre Fenerbahçe istediğini almış demektir. Fenerbahçeli dostlar kesinlikle sakin olsun. Her şey güzel olacak, olması gerektiği gibi olacak. Benim tek aklıma yatmayan Fenerbahçe'nin 1 sene daha Avrupa'ya gitmeyecek olmasıymış. Bu olursa işte mantık-akıl iflas eder.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kulubü bugünlere getiren Aziz başkanıdır, içeride bu kulüp için yatan da Aziz başkanıdır. Elbette ona güveneceğim. Çünkü onu yıkmaya çalışıyorlar. O izin vermez, ondan iyi kimse savunamaz Fenerbahçeyi. Bir gün onun gibi başkanınız olursa ne dediğimizi o zaman anlarsiniz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayatta her insan hata yapabilir, Aziz Yıldırım da yapmış olamaz mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hayatta her insan hata yapabilir, Aziz Yıldırım da yapmış olamaz mı ?
    Böyle bir durumda hata yapabilir mı? Bile bile boyun mu eğecek bunu yapacak olsa en basta Beşiktaş iyi niyetini gösterip sözde kupayı iade ederek yaptıgı gibi o da başkanlıktan istifa ederdi en azından maa böyle demişti, Aziz Yıldırım istifa etseydi Fenerbahçe Avrupadaydi. O yüzden bu davayı çekerken Aziz baskan almamız gerekeni almıştır karsı taraftan, hatta ilk duruşmada serbest kalacak eminim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Davayı Fenerbahçe'nin menfaatine olmayan şartlarla geri çeken kim olursa olsun, yazıklar olsun. Yönetim, Aziz Yıldırım farketmez. Netleşsin bakalım neler olduğu.

Şike veya teşvik primi iddiaları boşa çıksa bile, üzeri kapatıldı demek için hazır bekleyenler var. Şike veya teşvik primi olduğu onlar için kesin, üstü kapatılacak. Ya yoksa? Olmayan bir durumla ilgili bir kurumu, onu yöneten insanları ve onu destekleyenleri zan altında bırakmak, çamur atmak, lekelemek hangi ahlaka sığar? Varın cevabını siz verin.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aziz yıldırım açıklamamı yapıcakmış ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kusura bakmayın Muhammet ama sözlerine hiç katılmıyorum senin, yukarıda Osman abinin mesajı var bence F.Bahçe'Lilerin tavrı öyle olmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bence bu kararda etik kurulunun raporu çok önemli bi rol oynuyor.Nihat özdemirin yaptığı açıklamalar hep iyi haberler geliyor başkanımız beraat edicek klubümüz suçsuz çıkıcak gibisindendi hal böyleyken uefa ile bence anlaştılar sen bana ceza verme bende davamı geri çekim şeklindi bi anlaşma olabilir ama ne kadar doğru tartışılır bence doğru olanı yaptılar ama yanlış zamanda inşallah bizide aydınlatırlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Bence bu kararda etik kurulunun raporu çok önemli bi rol oynuyor.Nihat özdemirin yaptığı açıklamalar hep iyi haberler geliyor başkanımız beraat edicek klubümüz suçsuz çıkıcak gibisindendi hal böyleyken uefa ile bence anlaştılar sen bana ceza verme bende davamı geri çekim şeklindi bi anlaşma olabilir ama ne kadar doğru tartışılır bence doğru olanı yaptılar ama yanlış zamanda inşallah bizide aydınlatırlar.
    Ceza verilmesini gerektirecek bir durum varsa, versinler cezayı. Neyin pazarlığı. Biz suçsuz olduğumuza inanmıyor muyduk en başından? Ben hala inanıyorum. Varsa suç teşkil eden bir eylem, varsa üstünü kapatmak isteyen, onlara da yazıklar olsun.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yine avukatın verdiği bilgilere göre Etik kurulu raporlarında aklanmışız, bu gelecek duruşmada bizim lehimize etkisi büyük bir emsal olacak. Şuan kafalardaki tek soru, çok rahat kazanabileceğimiz bir davadan neden çekildik ? Bu sorunun cevabını Aziz Yıldırım akşam yapacağı açıklamada umarım verir.

Bir de bardağın öbür tarafı var tabi, Biz Etik kurulunda da aklansak, Mahkemede de aklansak, Uzayda da aklansak, süreç başındandır aksini düşünen 1 adamı bile ikna edemeyiz fikrini değiştiremeyiz çünkü inandığınız gibi yaşamazsanız yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız. Süreç sonunda Fenerbahçeliler için aklı kurcalayan tek soru kalmasın, başkanları, yöneticileri ve yaşanan olaylar hakkında vicdanlar rahat olsun kafi. Bu zamana kadar adalet arayanların beklediği tek adaletin "Fenerbahçe'nin koşulsuz şartsız ceza alması" olduğunu sakın ama sakın unutmayın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Uefa ile falan pazarlik mi olur yahu tamam TFF ile anlasilmistir ama UEFA'nin tavri net sahaya yansisa da yansimasa da agir yaptirimlar uygulanmalidir dediler adamlar buraya geldiklerinde.

MAA da eger FB davayi kazanirsa parayi ben veririm demisti bi bildigi varmis demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesin gözüyle bakılan 45milyon eurolar hayal oldu desenize.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Av.Emre : Başkanın açıklaması akşam olacakmış,onu bekleyin..Beni tanıyanlara şunu söyleyeyim,biz bu işi her yönüyle kazanmak üzereyiz,ama rehavet yok

Av.Emre :CAS bir hamleydi, istediğimiz elbette bir hamlede mat etmek ama zor bu, yine de CAS görevini fazlasıyla ifa etti #dahayenibasliyor izleyin..

Av.Emre :1.Aziz Yıldırım ile ilgili şike/tesvik yönunden delil yok! 2. Tamer yelkovan'in ifadesine dahi gerek duyulmadigi dogru

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

parayı da TFF'nin vereceği konuşuluyor.

FB davayi bizi haksiz yere Samp Ligine almadilar diye acmadi mi? Zaten bunun neyine anlasma olacak ki anlasma gelin seneye direk ceyrek final oynayin manasinda mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

dava açılan kurum UEFA istersen benim topumu aldı diye dava aç adam yine adına laf gelmemesi için herşeyi yapar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben baştan beri bunu dedim ama almadığım ceza kalmadı. Artık çok da önemsememek lazım. Herkes işini yüzdürmei öğrenmiş nasıl olsa. Bu nasıl bir balonsa artık, ne şike kaldı ortada ne teşvik. Ben kendi adıma Galatasaray'ın Denizli'ye teşvik gönderdiğini düşünüyorum.Bunun kulübe ya da başkana güvenmekle alakası yok. Kurulu düzen öyle işlerken her kulüp bu tarz işlere girişmiştir. Ama sobelenen Fenerbahçe ve bazı ekipler oldu. Siz kabul etseniz de etmeseniz de gerçekler birgün gün yüzüne çıkacaktır.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Okadar yok Dupont oldu avukatımız,kesin kazanıcaz gibi laflardan sonra davanın çekilmesi gerçekten enteresan.Madem kesin kazanılacak diye görüyorsun neden çekiliyorsun? Ozaman kesinlikle çekilmemesi lazım,bu dava bizim namusumuz diyen arkadaşlar,şimdi 180 derece dönüp madem çektik kesin Aziz Yıldırım'ın bir bildiği vardır deniyor.Ne diyim valla hayırlısı olsun arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Okadar yok Dupont oldu avukatımız,kesin kazanıcaz gibi laflardan sonra davanın çekilmesi gerçekten enteresan.Madem kesin kazanılacak diye görüyorsun neden çekiliyorsun? Ozaman kesinlikle çekilmemesi lazım,bu dava bizim namusumuz diyen arkadaşlar,şimdi 180 derece dönüp madem çektik kesin Aziz Yıldırım'ın bir bildiği vardır deniyor.Ne diyim valla hayırlısı olsun arkadaşlar.
    Aynen katılıyorum.Namus meselesi yapanlar şimdi tamamen başka şeyler söylüyor.Burda konuşuluyordu şu kadar para alıcaz Uefa'ya şu şu olacak falan.Davanın çekilmesi çok garip.Ama bu çekilmeyi bu kadar doğal karşılamak çok daha garip.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Davanın çekilmesinin sebebi açıklandımı arkadaşlar bilgisi olan varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana bu davada gizlice alttan altta yürütülen durumlar var gibi geliyor. Yoksa Ali Koç'un yaptığı "namus davası" açıklamasından sonra Fenerbahçe böyle birden pat diye vazgeçmezdi. Aylardır o kadar savunuldu edildi ve birden vazgeçiliyor. Benim mantığım almıyor bu durumu. Birileri bir şeyler biliyor ve bir şekilde hallediliyor bu olay. Bakalım foyası çıkacak mı ortaya.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Namus" ve "Onur" ismi koyulan bu dava geri cekilmemeliydi. Sahislar bu karari verirken taraftari dusunmeliydiki, bu surecte kendi takimlarina olumsuz sartlara ragmen sahip ciktilar.

Bu karari veren sahislar belliki bi yerle anlasmis, buda TFF'den baskasi olamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

başkanın açıklamasını beklemekte fayda var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

davadan feragat edildi ve CAS'a gidilen tüm davalarda ya UEFA kazanmış ya da karşı taraf feragat etmiş ve anlaşma yoluna gidilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sitede bugün sorun var o sebeple hızlı yazacağım.

Ali Koç bu dava bizim namus davamızdır DEMEDİ. Aksini iddaa ediyorsanız videosu varsa buyrun burada paylaşın.

Platini hangi hakla gelip Başbakan'la görüşüyor? TFF başkanı nasıl bizden Cas davamızı geri çekmemizi istiyor?

Bunlar konuşulmuyor ama çekilmesi konuşuluyor Sanki biz destek veriyormuşuz gibi yorumlar yapılıyor. Büyük Başkan çıkıp açıklayacak. O zaman anlayacağız her şeyi.

Mesaj Yetkileri