kagawayı 1-2 kez kanatma oynatmıştı öyle yapabilir gene mc de oynatabilir amc de ama welbeck kanat oynamaz gibi geliyo bana ashley young sakat mı ? nani ? olmadı işte kagawa oynar ben nani nin sakatlığı yok diye biliyorum forvetete hernandez welbeckten de kagawadan da çok daha tehlikeli ama Allah tan oynatmıyo![]()
Hakan Balta sakatlanmış.
Olacağı buydu. Yeni bir kadro uydurmak gerek şimdi.
--------------------------------Muslera----------------------------------
Eboue-----------Semih-----------------Cris-----------Dany(Riera)
Hamit------------Melo----------------Selçuk-------Emre(Nordin)
--------------------Umut--------------Elmander(Burak)------------
Çağlar oynar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şampiyonlar Ligi Magazin Programından bir kesit.
[YOUTUBE="UPTB0x-zqYo"]Fatih Terim ve Burak Yılmaz[/YOUTUBE]
Malesef Danny'de sakatlanmış.
Yok artık![]()
Kadromuzda en zayıf bölgemiz savunmayken sakatlıkların ardı ardına bu bölgeden gelmesi..
Normal futbol takımının yanına bir de olası stoper sakatlıkları için 25 kişilik stoper takımı depo etmek lazım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
şanssızlık beşiktaş da geçen sene böyle başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam![]()
![]()
![]()
![]()
durumları, ne sakatlığı olduğu hakkında bilgi var mı
hiç bir spor sitesinde ne hakan ne dany ye dair birşey göremedim de ciddi birşey değildir diye düşündüm
Muslera da sakatlanmış. :-)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dany için antremanda sakatlandı iddiası var.F.Terim Dany'nin hızına güvenip Cris'i ağır olmasına rağmen istedi anladığım kadarıyla ve o alternatifte artık yok Dany sakatsa şayet.Şu an iddia ama iddia olmasına karşın çok rahatsızm
yalnız işin garibi gökhan zanın omzu bayadır çıkmıyo![]()
muhtemel sakatlıklarda eboue'yi ya da gökhan zan'ı oynatacağıma ceyhun'u oynatırdım ben stoperde. trabzonspordayken beğenirdim ama Galatasarayda izleyemedik bir türlü.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ceyhun denenmeli bence..
Kamerun milli takım kampında sakatlanmış Dany. Stoper mevkiinde çok şanssız bu sezon GS.
Danny sakatlanmış gerçekten. TRT Spor da söylüyor.
Amerikan Bleacher Report sitesi, Şampiyonlar Lig'inde Galatasaray'ın en önemli oyuncusu olarak Nordin Amrabat gösterdi. ()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ceyhun'un kendisini sorgulaması lazım, onu Milli Takıma alan hocası var takımın başında ama ne Trabzsonpor da ne de Galatasaray'da forma şansı bulamıyor fırsatlar ayağına gelmesine rağmen. Yeterince çalışmıyor demek ki.
Kusura bakma Cihan mizah amaçlı olduğu için koymustum...
Semih ve Cris oynayacak demektir bu. Gökhan Zan'da forma şansı bulur. Dany'nin durumu ne acaba
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
2 oyuncu da oynayabilecek durumdaymış antalya maçında
http://www.ligtv.com.tr/haber/savunmada-sikinti-var
Oh iyi bari.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alın size baros
GALATASARAY 2-0 Beylerbeyi DAKİKA 25
GOLLER: Aydın Yılmaz 15' - Milan Baros 24'