Sayfa 278 / 436 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
8,311 ile 8,340 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Öncelikle Meireles tükürdüğü hala kanıtlanamadı.

Yaptığı hareket onun yetiştiği kültürde belki bizde ki gibi bir anlamı yok. Zaten bu amaçla yapmadığını söylüyor. Gay ve gay olmanın doğal bir olay olduğu İngiltere'den geliyor ki orada bu evlilikler bile normal.

Bu kulüp küfür etmeyen oyuncusu için yenen cezaya ses getirmemişken bunada getirmez. Mahkeme kararından dolayı mı çok korkuyorlar anlamıyorum.

11 maç ve bir maçda sarı karttan gelen 12 maç çok fazla.

Meireles umarım mahkemeye vereceğim demişti ve verir. Kendini haklı çıkarır. Başka hiçbir şekilde çözülmez.
    İyi de, kamuoyuna bir şey kanıtlamak zorunda değiller ki. Öyle bir mecburiyet yok yani. Hakem tükürdü diye yazdıysa kanıtlanmıştır (pfdk için), gerisi fasa fiso.

Ayrıca tükürüp tükürmemesi yaptığı diğer tüm hareketleri ve hakeme hal hatır sormasını meşrulaştırır mı? Hadi tükürmedi, hadi küfür etmedi... onu da kabul edelim, yuvarlak işareti 0 anlamına gelsin. Peki o yuvarlağın içine soktuğu parmak ne? O ne anlama geliyor? Buna ciddi ciddi inanmıyorsunuz değil mi?

Cezanın az veya fazla olmasıyla, tükürdüğü veya tükürmediğiyle, hakettiği veya haketmediğiyle ilgili fikir belirtmiyorum. Sana göre azdır bana göre çoktur veya sana göre haketmemiştir bana göre haketmiştir vs... kişiden kişiye değişebilir. Ama yaptığı hareketlerin yorumu kişiden kişiye değişmemeli. O hareketlerin "sence"si "bence"si olmamalı. O hareketleri tasvip etmemek bu kadar zor olmamalı. Bugün tükürüp tükürmediğinden ziyade bugün o hareketleri yapan ve sonrasında hala utanmadan sıkılmadan "yok o hareket şu anlama geliyor" "yok şu hareket bu anlama geliyor" diye yalan söylemesi konuşulmalı...

Beşiktaş zamanında en önemli oyuncusu Nouma'nın gözünün yaşına bakmadı, anında kapının önüne koydu. Galatasaray'da Engin hakemin yakasına yapıştı, 11 maç ceza aldı. Git bak Galatasaray Sohbet Alanı sayfa 262'den (7844.mesajdan) itibaren, taraftarlar Engin'i yerden yere vurdu, haketti, az bile aldı diye yazdı. Meireles ise neredeyse peygamber ilan edilecek az kaldı...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ya zaten ülkemizde ligde verilen ceza kupada geçerli oluyor ama kupada olan ligde geçerli olmaması gibi saçma bir kural var adam 5 maçını zaten türkiye kupalarında geçirecek

Meirelesin cezasıo tükürme 6-9 maç herhalde sözlü taciz el hareketi filan bildiğim kadarıyla 4-7 maç gibi cezası olmalı yani ikisini toplayınca o kadar bir ceza vermişler burda birisi haklı demeyeceğim ama suçu kendinde araması gereken meirelestir tabi o sırada kalbi 180-190la attığından pişman olacağı hareketler yaptı

Son olarak enginin cezasıyla karşılaştıranlara sözüm enginin cezası azdı 15 maç filan olması gerekiyordu karşılaştırınca tabi meirelesin cezası ağır gözüküyor ama kurallara göre yerinde bir karar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu federasyonun ucu herkese dokunmaya basladi, simdi gorim Aziz Yildirim Fenerbahcenin menfaatlarini nasil koruyor ?

Nesil
    2006

Maçta ikinci sarı kart görüp oyundan atılmasının ana sebebi hakeme tükürmesi gösterilmiş. Zaten bende film koptu tartışmaya devam edin....

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maçta ikinci sarı kart görüp oyundan atılmasının ana sebebi hakeme tükürmesi gösterilmiş. Zaten bende film koptu tartışmaya devam edin....
    ciddi mi bu ? Atılma sebebi o mu ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürmesinden dolayı ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 11 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına
    Buradan o anlamı nasıl çıkardın ? Ben dediğin gibi anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ceza doğru.Yaptığı hareket ingiltere'de farklı yorumlanabillir.Ama burası türkiye o hareketi sokakta birine yapsan sana dalar.Ceza doğru halen neyin itirazını yapıyoruz anlamıyorum.

Hakeme küfür etmişte olabilir.İngiltere'de maç başına 3-4 F*ck diyorlar ama burası TÜRKİYE maalesef ligde sanırım 23 haftaya kadar yok büyük kayıp.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

12 maç.. Birde bunun form tutması var Fenerbahçe için çok büyük bir kayıp oldu..
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yS5EzsmzS8Q

Tüm arkadaşlar şunu bir izlesin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yS5EzsmzS8Q

Tüm arkadaşlar şunu bir izlesin.
    Videonun sonuna doğru ani bir tepki veriyor orada ağzında tükürük birikip bir anda parlayınca hakemin yüzüne gelmiş olabilir mi o tükürükler ? O yüzden de tükürdü diye yazmış olabilir raporuna.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe şampiyon olmayacak buna izin vermiyoruz desinler bari de hem Aykut Kocaman'ın hem oyuncularımızın hemde biz taraftarların en azından emekleri boşa gitmesin. Yazıktır günahtır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@CRaCPoT

Bir takım Miereles kalmışsa kapatalım kulubu gidelim.Alex neden gönderildi koşmuyor diye.Orta saha'nın en iyi adamı gitti.Sezer ve Salih onun boşluğunu tamamlar mı bu tartışılmalı.

Ayrıca şampiyon olucam diyorsun Süper Lig'de ilk 8'de bulunan 7 takımdan 6 puan topluyorsun.Sonra şampiyonluktan bahsediyorsun.

Hakem hatası bir maçta oldu es-es maçı 1 puan aldık.Onu cıkart 5 puan kalır.

Yine 17/17 yaparsak anca öyle başka türlü olmaz.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Mesele tükürmesi.

Tükürmekten dolayı ceza vermeseler, hakaretten dolayı alacağı ceza bu kadar olamaz, 6-7 maçlık bir ceza gelir maksimum.

Sorun burada çıkıyor, tükürdüyse ceza doğru, tükürmediyse ki bakıldığında tükürmediği görülüyor en azından ben görüyorum, bu ceza verilmemeliydi.
    Yaptığı hareket bile en az 6-7 görüntüler tükürmemiş diyor ama türkümüş yazıyor.Hakemin vicdanına kalmış bir olay görüntüler insanı bazen aldatabilir.Ama türkümediği halde türkürmüş yazdıysa mebali ağır olur hakem için.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Açık bir şekilde tükürmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5-7-10-12-50 sayının bir önemi yok.
    Meireles tükürdü tükürmedi, hareket çekti çekmedi, hakaret etti etmedi bir önemi var mı ?

Kartı gördükten sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta Karabük maçında oynayacaktı. Başka Problem ?

Futbolcunun hakemle hesaplaşacağı yer saha değildir, saha olmamalı. Meireles gibi profesyonel bir oyuncu böyle bir koz vermeyecekti. Zaten "Vurun Abalıya" durumu mevcut. Aziz Yıldırım Fenerbahçe menfaatleri için 1 dakika düşünmem diyor, Lütfen artık birileri başkana kendisi orada oldukça bu kulübün başından dertlerin eksik olmayacağını ve onun yüzünden Fenerbahçe'nin başının yandığını söylesin artık. İşi gücü her şeyi bırakıp Aziz Yıldırım ve Karşıtlarının savaşını izliyoruz, bu zararın kulüp üzerinde nereye kadar devam edeceğini, Fenerbahçe'nin ne zaman bu şeylerden arınacağını merak ediyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ayrıca el hareketine ek olarak Eboue'nin yanındayken de o el hareketini yapıyor.Yani ben hakem'e hakaret olarak yaptığını düşünmüyorum.

Tükürük olayını geçtim zaten 12 maç nedir abi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    5-7-10-12-50 sayının bir önemi yok.
    Meireles tükürdü tükürmedi, hareket çekti çekmedi, hakaret etti etmedi bir önemi var mı ?

Kartı gördükten sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta Karabük maçında oynayacaktı. Başka Problem ?

Futbolcunun hakemle hesaplaşacağı yer saha değildir, saha olmamalı. Meireles gibi profesyonel bir oyuncu böyle bir koz vermeyecekti. Zaten "Vurun Abalıya" durumu mevcut. Aziz Yıldırım Fenerbahçe menfaatleri için 1 dakika düşünmem diyor, Lütfen artık birileri başkana kendisi orada oldukça bu kulübün başından dertlerin eksik olmayacağını ve onun yüzünden Fenerbahçe'nin başının yandığını söylesin artık. İşi gücü her şeyi bırakıp Aziz Yıldırım ve Karşıtlarının savaşını izliyoruz, bu zararın kulüp üzerinde nereye kadar devam edeceğini, Fenerbahçe'nin ne zaman bu şeylerden arınacağını merak ediyorum.
    Burada oyuncuya iftira atan bir karar ve hakem var. Biz hala "profesyonel" gibi kelimeler kullanıyoruz. Meireles 3-4 maç ceza almalı zaten. Hırsızın hiç mi suçu yok?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Burada oyuncuya iftira atan bir karar ve hakem var. Biz hala "profesyonel" gibi kelimeler kullanıyoruz. Meireles 3-4 maç ceza almalı zaten. Hırsızın hiç mi suçu yok?
    Şuna bile cevabınız varsa ne diyeyim.Şu konuda ki en mantıklı yorumu yaptı adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şuna bile cevabınız varsa ne diyeyim.Şu konuda ki en mantıklı yorumu yaptı adam.
    Var yahu niye olmasın? Sen hırsızlık yapsan sana cinayetten ceza verseler. Sonrada hırsızlık yapmasaydın hakettin müebbeti deseydim mantıklı olur muydu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Var yahu niye olmasın? Sen hırsızlık yapsan sana cinayetten ceza verseler. Sonrada hırsızlık yapmasaydın hakettin müebbeti deseydim mantıklı olur muydu?
    Hocam hala sen kırmızı karttan sonraki pozisyonları tartışıyorsun.Daha ne kadar açık yazabilir anlamadım ki.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

PFDK’nın oyuncumuz Raul Meireles hakkında vermiş olduğu 12 maçlık ceza kamuoyunun malumudur.

Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız.

PFDK kararı sonrasında bu kararla ilgili olarak devam eden disiplin yargılaması nedeniyle göstermek zorunda olduğumuz sabır ve sukunet saklı kalmak kaydıyla;
    Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun olağanüstü olarak toplanacağını,
    Kararla ilgili olarak Tahkim Kuruluna gerekli müracaatın yapılacağını ve duruşma talep edileceğini,
    Tahkim Kurulu’nda yapılacak duruşmaya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve diğer tüm ilgililerin bizzat katılacağını,
    Tarafımızdan konuya verilen önem nedeniyle hukuki mücadelemizin devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz:

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Kulüpten konu ile ilgili açıklama.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet kardeşim yukarıda bizler yazmadık mı ?
    "Caner küfür etmemesine rağmen, Veysel o kelimeyi ben kullandım demesine rağmen 2 maç ceza alan Caner'di" diye.... Senin önünde böyle bir kurul böyle bir zihniyet varken, Hırsızı mı sorgulayacaksın : )

Aziz Başkan başta olduğu sürece böyle şeyleri daha çok görürüz, Edilmeyen küfürden cezalar, Olmayan tükürükten infazlar, bu işin sonu yok. Aziz Yıldırım'ın hasımları onu vurmak için 2 seneyi aşkındır en kolay yolu seçti ve bunu uyguluyor, Ve bu işten inanın sadece Fenerbahçe zarar görüyor, ne Yıldırım ne de diğerleri.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

"Caner küfür etmemesine rağmen, Veysel o kelimeyi ben kullandım demesine rağmen 2 maç ceza alan Caner'di" diye.... Senin önünde böyle bir kurul böyle bir zihniyet varken, Hırsızı mı sorgulayacaksın : )

Aziz Başkan başta olduğu sürece böyle şeyleri daha çok görürüz, Edilmeyen küfürden cezalar, Olmayan tükürükten infazlar, bu işin sonu yok. Aziz Yıldırım'ın hasımları onu vurmak için 2 seneyi aşkındır en kolay yolu seçti ve bunu uyguluyor, Ve bu işten inanın sadece Fenerbahçe zarar görüyor, ne Yıldırım ne de diğerleri.
    Aziz Yıldırımı çok da desteklemem fakat bırakalım da başa geçmek isteyenler geçsin mi? Ne olduklarını bilmediğimiz adamlar mı başa geçsin? Sırf yönetime geçmek için Fenerbahçeye zarar veren adamlardan hayır gelmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan istifa edemiyorsa hesap soracak. Biz zarar görüyoruz diye sinecek de değiliz. Böyle gitmez bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Aziz Yıldırımı çok da desteklemem fakat bırakalım da başa geçmek isteyenler geçsin mi? Ne olduklarını bilmediğimiz adamlar mı başa geçsin? Sırf yönetime geçmek için Fenerbahçeye zarar veren adamlardan hayır gelmez diye düşünüyorum.
    Ben mevcut kongre üyelerinin Aziz Yıldırım'a karşıt bir ismi Başkan seçeceklerini zannetmem. Yine Aziz Başkan'a yakın isimlerden biri gelecektir. İnan mevcut durum Fenerbahçe'ye daha çok zarar veriyor, verecektir.
    Başkan istifa edemiyorsa hesap soracak. Biz zarar görüyoruz diye sinecek de değiliz. Böyle gitmez bu.
    Ben de bunu umuyorum.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

PFDK görüntü falan izlemiyormuş, hakem raporuna göre ceza veriyormuş diyenler var, goygoy mu troll mü gerçek mi bilemedim ama doğru gibi sanki, olaya ve karara bakınca ancak bu şekilde mantıklı. Tahkimde bakılıyormuş görüntü işlerine.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Profesyonellikten dem vurmayın artık,o anki gerginlik,taraftar baskısı herkesi hata yapmaya zorlar.Aykut Kocaman'ın Sivas maçı sonrası bize oyun oynanıyor minvali açıklamalarından sonra emin olduğum birşey var bizim futbolcularım bilerek yahut bilmeyerek bu tür şeylerle dolduruluyor bu psikoloji ile sahaya çıkıyorlar,gol attıktan sonra hemen amblemi öpmeler bunun bir belirtisi olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İstediği kadar profesyonel olsun 2 dakika önce hakemin gözü önünde çekilen Meireles'e devam kararı gelirken 2 dakika sonra hemen hemen aynı pozisyona faul+sarıdan kırmızı kart verince profesyonelliği kalmıyor o da insan sonuçta isyan ediyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İstediği kadar profesyonel olsun 2 dakika önce hakemin gözü önünde çekilen Meireles'e devam kararı gelirken 2 dakika sonra hemen hemen aynı pozisyona faul+sarıdan kırmızı kart verince profesyonelliği kalmıyor o da insan sonuçta isyan ediyor.
    Size göre hakemlerin eyyam yapması gerekiyor tamam anladık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Size göre hakemlerin eyyam yapması gerekiyor tamam anladık.
    Anlamadım? Ben ortada çifte standart olduğundan bahsediyorum sen eyyam yapması gerekiyor size göre diyorsun. Ne kastettiğimi anlamadan yorum yapıyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Anlamadım? Ben ortada çifte standart olduğundan bahsediyorum sen eyyam yapması gerekiyor size göre diyorsun. Ne kastettiğimi anlamadan yorum yapıyorsun.
    1 pozisyonu vermedi diye diğerini vermek zorunda değil işte. 1 faul vermemiş oo çifte standart , ona vermediysen bize de veremezsin. Eğer verirsen tükürürüm , yuvarlak işareti yaparım , küfür ederim. Siz bunu doğal bir şey olarak kabul ediyorsunuz.

Mesaj Yetkileri