Sayfa 279 / 436 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
8,341 ile 8,370 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    1 pozisyonu vermedi diye diğerini vermek zorunda değil işte. 1 faul vermemiş oo çifte standart , ona vermediysen bize de veremezsin. Eğer verirsen tükürürüm , yuvarlak işareti yaparım , küfür ederim. Siz bunu doğal bir şey olarak kabul ediyorsunuz.
    Senin dediklerinle benim dediklerim arasında alaka yok. Profosyonel oyuncu itiraz etmez gibi bişeyler döndü orda bende 2 dakika önce kendisine aynısı yapıldı devam ettirdi 2 dakika sonra kendisi başkasına yapınca kırmızı görünce haliyle sinirlendi dedim ne var bunda ? Çifte standart değil mi bunun adı ? Bi standartı olmalı hakemin ama yok işte. Belki o pozisyonda gol yicektik gözünün önünde çekti adamı yahu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Fenerbahce yine havuzdan cekilecekmis yarin haberler o yönde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu olay Fenerbahçe'nin itirazından sonra 5-6 maça kadar düşer diye tahmin ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu mantıkla bakarsak Engin de haklı, onun da yaptıklarının temel sebebi penaltımızın verilmeyişi. Hakem Meireles'in çekilmesini görmemiş olabilir, sonrasında gözünün önündeki çekmeye kart vermemesi gerekmez, o zaman eyyam olur çünkü.
    Last edited by uAburak89 : 21.Aralık.2012 at 03:54 Reason: İmla.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aynen. Haklı olsun olmasın o el hareketini yapamaz hakarettir bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Aynen. Haklı olsun olmasın o el hareketini yapamaz hakarettir bu.
    Nasıl ya yapamaz ? Geçin bu profesiyonal ayaklarını. İnsanlar haksızlıklar karşısında bazen çıldırabiliyor. Sonuçta hepimiz insanız ve hayatımızda anlık duygularımıza yenik düştüğümüz zamanlar vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Nasıl ya yapamaz ? Geçin bu profesiyonal ayaklarını. İnsanlar haksızlıklar karşısında bazen çıldırabiliyor. Sonuçta hepimiz insanız ve hayatımızda anlık duygularımıza yenik düştüğümüz zamanlar vardır.
    Eyvallah vardır'da.Bu adamlar Profsyenol olmak zorunda 11 maç yok bunun günahını kulup cekicek.Adam oturduğu yerden parasını kazanıcak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Giydiğin formanın sorumluluğunu taşıyorsun. Meireles'in orada kendine hakim olması lazımdı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

1 pozisyon önce Yekta'ya bacak arası atıyorum, bana müdahalesi oluyor ve pozisyon devam ediyor.

1-2 pozisyon sonra aynısını ben yapıyorum ki ikisi de atak kesme aynı durum yani, ancak bana faul çalınıyor ardından kırmızı veriliyor.

Şu senaryoya göre ben olsam ben de aynısını yapardım. Profesiyonellik de bir yere kadar Chelsea görmüş diye sinirleri alınmamış ya insandır haksızlık durumu olunca sinirlenir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    1 pozisyon önce Yekta'ya bacak arası atıyorum, bana müdahalesi oluyor ve pozisyon devam ediyor.

1-2 pozisyon sonra aynısını ben yapıyorum ki ikisi de atak kesme aynı durum yani, ancak bana faul çalınıyor ardından kırmızı veriliyor.

Şu senaryoya göre ben olsam ben de aynısını yapardım. Profesiyonellik de bir yere kadar Chelsea görmüş diye sinirleri alınmamış ya insandır haksızlık durumu olunca sinirlenir.
    Sinirlenebilirsin ama sinirini dışa vurmayacaksın. Sadece Meireles haksızlığa uğramıyor. Haksızlığa uğrayan birçok futbolcu sinirlerini kontrol edebiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@ThreepWooD

İngiltere'de olsa bunu yapamazdı bile.Oyununa devam ederdi.Hakem'in taktiri ona faul calmamış buna calmış.Amatör Lig'lerde Hoca'lar derler.HAKEME OYNAMA,BİR ŞEY DEME,İTİRAZ ETME.Sonuç 11 Maç ceza aldı.Bizi Süper Lig'deki KASIMPAŞA maçına kadar yanlız bıraktı.Geri dönmesi tempo tutması ligi kapattı.

O hareketi yapmıyacaktı hakeme.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    @ThreepWooD

İngiltere'de olsa bunu yapamazdı bile.Oyununa devam ederdi.Hakem'in taktiri ona faul calmamış buna calmış.Amatör Lig'lerde Hoca'lar derler.HAKEME OYNAMA,BİR ŞEY DEME,İTİRAZ ETME.Sonuç 11 Maç ceza aldı.Bizi Süper Lig'deki KASIMPAŞA maçına kadar yanlız bıraktı.Geri dönmesi tempo tutması ligi kapattı.

O hareketi yapmıyacaktı hakeme.
    Kalınla yazdığım yeri bana kanıtlayamazsın sadece bir düşünce bu.Bende yapardı diyorum.

Evet belki yapmamalıydı ancak baktığımızda birçok futbolcu bugün kırmızı yiyince falan küfür ediyor. Hareket konusuna gelmeyeceğim çünkü ben halen hakem'e yaptığını düşünmüyorum.

Ceza çok ağır ve düşürülmeli, sezonu kapattı diye birşey yok.İşimize gelince büyük oyuncu işimize gelmeyince bir anda bunu unutur gibi yapmayalım

Meireles madem ki bu kadar iyi bir profesiyonel form da kalacaktır.

Son görüşlerim de bunlardır konu hakkında ceza düşer umarım.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    .
    Ceza çok ağır ve düşürülmeli,
    Bir şey sorcam fener gs bilmemne bir yana bırak. Bak benim için hiç farketmez FB şampiyon olsun kupalar alsın, sorum şu ;

Bu ligde hakeme karşı (yanlış karar verse dahi) yapılan bu tarz terbiyesizlik veya değil "tepkilerden" bıkıp usanmadın mı? Bu tarz şeylerin sonsuza dek önüne geçmek istemiyor musun?
    İstiyorsan eğer bu bir şanstır artık he yok ben istemiyorum Fener'in maçları benim için daha önemli bu sene şampiyon olsun ne olursa olsun diyorsan da Turk futbolu neden gelişmiyor niye şampiyonlar liginde en basit kura olarak görülüyoruz bilmem ne diye şikayet etmeyeceksin.

Bu olay TFF için bir şans ya cezadan vazgecmeyecek ya da bu tarz şeylerin önüne daha da geçemez.
    He bak Demirören'i günahım kadar sevmem ama geldiğinden beri desteklediğim kararları desteklemediklerimden daha fazla.

Engin ve ardından Meireles olası en ağır şekilde cezalandırılmalı ki bir daha oyuncular bu tarz davranışlara kalkışmasın. Hakem kararı ne olursa olsun hakem sahanın mutlak hakimidir. Raporunda da istediği gibi yazar bu dünyanın her yerinde böyledir. Federasyonlar hakeme mutlak güvenirler biz de güvenmek durumundayız.

Sen şimdi diyeceksin ki Meireles tükürmedi, hakem de tükürdü diyor.
    Yani biri yalan söylüyor. Bu yalan söyleyen konumuna neden hakem getiriliyor? Meireles yalan söylüyor belki. Sonuçta futbolda dünyanın her yerinde bu tip durumlarda futbolcuya pek söz hakkı verilmez. FIFA ve UEFA her olaganustu hakem kararında bir açıklama gereği duyduğu zaman, maçın mutlak hakimi hakemdir diye özellikle belirtiyor. Kısacası hakem ne derse o.
    Ayrıca Meireles FB klubunun gucunu arkasına alarak sütten çıkma ak kaşıkmış gibi demeçler veriyor.
    Yok sıfır kart gordum demek istemiş de bilmem neymiş de hakeme seni seviyorum demiş de. Canım ya ne iyi niyetliymiş. Ayıp ayıp asıl sizin klüp olarak para cezasını geçirmeniz lazım kendisine. Aynen bizim Engin'e yapmamız gerektiği gibi (yapıldı mı bilmiyorum).

Herkes istediği gibi işine geldiği gibi yorumluyor bu tip olayları. Aynı durum bizim de başımıza geldi adam hakemin yakasına sarıldı gelip hala 11 maçın az oldugunu söyleyenler oldu ben ceza mercii olsam ikisine de sezonu kapattırmıştım.
    Olaya bir de federasyon ve hakemler açısından bakın, bu adam en sağlam ceza verilmezse bir daha da sahada otorite bilmem ne beklemeyin. Türk futbolunun gelişmesinden falan da bahsetmeyin.

Ayrıca FB yönetimine söylüyorum;
    "devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz"

Bu ne şimdi? Sürekli aynı tehdit, yeter artık ya havuzdan cıkmak istiyorsanız cıkın yani bunu sürekli neden kendi lehininizde kararlar cıkması için kullanıyorsunuz. Çıkın havuzdan paranız sizin olsun ama o zaman Turk futbolunun zarar gordugu kadar Fb klubu de zarar görecek bunu da çok iyi bildikleri için sürekli pazarlık unsuru olarak kullanıyorlar. Hem çıkamıyorlar hem de çıkarız diye tehdit unsuru oluşturuyorlar. E çıkın mademki, Avrupa'da çıkanların durumu ortada işte.
    Last edited by davidvilla : 21.Aralık.2012 at 11:33

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Sen şimdi diyeceksin ki Meireles tükürmedi, hakem de tükürdü diyor.
    Yani biri yalan söylüyor. Bu yalan söyleyen konumuna neden hakem getiriliyor? Meireles yalan söylüyor belki.
    Sonuçta futbolda dünyanın her yerinde bu tip durumlarda futbolcuya pek söz hakkı verilmez. FIFA ve UEFA her olaganustu hakem kararında bir açıklama gereği duyduğu zaman, maçın mutlak hakimi hakemdir diye özellikle belirtiyor. Kısacası hakem ne derse o.
    Ayrıca Meireles FB klubunun gucunu arkasına alarak sütten çıkma ak kaşıkmış gibi demeçler veriyor.
    Yok sıfır kart gordum demek istemiş de bilmem neymiş de hakeme seni seviyorum demiş de. Canım ya ne iyi niyetliymiş. Ayıp ayıp asıl sizin klüp olarak para cezasını geçirmeniz lazım kendisine. Aynen bizim Engin'e yapmamız gerektiği gibi (yapıldı mı bilmiyorum).
    Sorun da tam burda kardesim. Bu adam tükürmemis, bunu onun sozleriine bakarak degil de goruntulerden anliyoruz. Yani su durumda hakemin yalan soyledigi cok acik. Sarikirmizi renkli gozluklerini cikarip da videolari izlersen sen de cok rahat idrak edebilirsin. Yapmadigi sey yuzundrn ceza alan ikinci oyuncumuz bu kisa sure icinde. E herkesinde bir sabri var,bu kulup de patlama noktasina geldi bu konuda artik. Hakemler sahanin hakimidir,kabul, fakat kendi kafalarina gore oyunculara suclama yukleyip ceza almalarini,hatta cezalarinin 11maca cikmasini saglayamazlar

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Sorun da tam burda kardesim. Bu adam tükürmemis, bunu onun sozleriine bakarak degil de goruntulerden anliyoruz. Yani su durumda hakemin yalan soyledigi cok acik. Sarikirmizi renkli gozluklerini cikarip da videolari izlersen sen de cok rahat idrak edebilirsin. Yapmadigi sey yuzundrn ceza alan ikinci oyuncumuz bu kisa sure icinde. E herkesinde bir sabri var,bu kulup de patlama noktasina geldi bu konuda artik. Hakemler sahanin hakimidir,kabul, fakat kendi kafalarina gore oyunculara suclama yukleyip ceza almalarini,hatta cezalarinin 11maca cikmasini saglayamazlar
    O püh sana gibi bi hareket var kafa hareketi lig tv de arkadan cekim sonra 3g olarak on cekimi bulunmuş bence orada bi su kitlesi olup olmadıgı anlaşılmıyor ki puh hareketi anlaşılıyor. Siz oradan ne kadar tukurmedi diye iddia etseniz de karşı taraf da o kadar tukurdu diye iddia edebilir. Yani demek istediğim bunları geçiniz.
    O meireles'in hareketlerini sokakta biri sana sinirlenip yapsa gömersin kafayı.
    Hakem niye durup dururken futbolcu için bana tükürdü desin. Hakem fanatik Galatasaray'lı hatta öyleki bize 10 tane penaltı verdi sizi 7 kişi bıraktı sonra da evine gitti oooh kafayı vurdu yattı.
    Bu mu yani?
    Sizin Meireles ne kadar dürüst şerefliyse bizim Halis Ozkahya ondan 10 kat daha dürüst ve şereflidir.
    Bilmemne Torres bütün parasını koyuyormus Meireles'e ben de Halis Ozkahya'yı tanıyorum ve butun mal varlıgımı koyuyorum yalan söylemediğine dair.

Bu arada hadi senin bakış açından bakmak istiyorum, hadi tükürmedi, orada artık ne soyluyorsa onu sinirle hiddetle söylerken agzından tükürük gelmiş olabilir yani hepimizin basına gelen bişey hakem de bunu tükürdü olarak almış olabilir.
    Hadi hakem yalan söylüyor diyelim ona da tamam.Tükürmedi olarak kabul edelim.
    Bu hareketleri yapan adamın hakeme cok tatlısın demediği kesin bu itirazlarına en az 10 maç verilmezse en agır ceza verilmezse bir daha bu hareketlerin önüne nasıl geçeceğiz?
    Bir kere o el hareketinden en az 10 maç almalı. Gelmiş burada Turk insanını gerizekalı yerine koyuyor. Ok işareti yaptım diyor. Benim portekizli arkadaslarım var iş yaptıgım adamlar var üşenmedim gonderdim videoyu ne yapıyor bu dedim bu el hareketi ne dedim? Adam telefonla aradı beni bunu Portekizde yapsa 12 maçtan daha fazla alırdı dedi. Bu uluslarası bir hareket ve hakaret içeriyor. Bak bunlar hep hakem yalan soyluyorsa olarak düşündüğüm konular. Tükürmeyi cıkarsak bile en az 10 maç almalı yani yoksa önüne geçemeyiz, sonu yok.

Ayrıca oyuncuların arkasında koskoca klüpler var fakat hakemlerin arkasında kimse yok, kimse durmuyor. Bu da dipnot.
    Last edited by davidvilla : 21.Aralık.2012 at 13:55

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bir şey sorcam fener gs bilmemne bir yana bırak. Bak benim için hiç farketmez FB şampiyon olsun kupalar alsın, sorum şu ;

Bu ligde hakeme karşı (yanlış karar verse dahi) yapılan bu tarz terbiyesizlik veya değil "tepkilerden" bıkıp usanmadın mı? Bu tarz şeylerin sonsuza dek önüne geçmek istemiyor musun?
    İstiyorsan eğer bu bir şanstır artık he yok ben istemiyorum Fener'in maçları benim için daha önemli bu sene şampiyon olsun ne olursa olsun diyorsan da Turk futbolu neden gelişmiyor niye şampiyonlar liginde en basit kura olarak görülüyoruz bilmem ne diye şikayet etmeyeceksin.
    Yo bıkmadım eğer haklıysan tabii ki itiraz edeceksin. Orada haklı olan bir Meireles'den çıkarılacaksa Türk futbolundaki itiraz meselesinin acısı, evet o zaman Fenerbahçe daha önemli.

İtirazın kalkmasıyla nasıl ülke futbolunun gelişeceği ise en büyük merakım, en basit kura ile de alakası olmayan bir mesele.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Markus Merk
    "Bana göre Halis Özkahya, Meireles konusunda doğru kararlar verdi. Son zamanlarda izlediğim en iyi maçlardan birisiyldi. Halis Özkahya, olağanüstü bir performans gösterdi."

Ahmet Çakar
    "Bence birinci dakikadan 90. dakikaya kadar çok ama çok iyi bir yönetim gösterdi. İnanılmaz soğukkanlı, sakin ve oyuncularla ilişkisi kusursuz. Ne çok sert, ne de bazı hakemlerimiz gibi sürekli oyuncuyla konuşur halde. Yani tatlı sert ve otoriter duruşu, maçı kontrolünde çok önemliydi. Aslında maçta fazla da bir kritik pozisyon yaşanmadı. Gösterdiği tüm kartlar yerindeydi. Oyunculara "Ben buradayım. Dikkatli olun" dedi. Son yılların en hatasız ve en disiplinli derbilerinden birini yönetti."

Erman Toroğlu
    "Meireles'in Yekta Kurtuluş'u arkadan çekmesi sarı kart. Yani hakemin sarı kart ve ikinci sarı karttan kırmızı kart kararı doğru."

Ömer Üründül
    "Halis Özkahya, bir tek orta alanda Meireles'i sinirlendiren Yekta'nın açık faulünü devam ettirmenin dışında yardımcıları ile birlikte çok başarılı bir yönetim gösterdi."

Başta her zaman kaynak gösterdiğiniz tarafsız Markus Merk olmak üzere ülkenin en önde gelen hakem yorumcuları ve bütün Türkiye hakem süperdi derken sadece sizlerin böyle bir karalama olayına girişmeniz en fazla ne kadar objektif olabildiğinizi gösteriyor.

Ben Meireles'in tükürdüğünü görmedim. Küfrettiğini de işitmedim. Ama yaptığı hareketleri gördüm. Hakemin maçı tarafsız ve adil yönettiğini gördüm. Bugüne kadar ülkenin en önde gelen hakem yorumcularının çok nadiren bir hakemi bu kadar övdüklerini gördüm. Tablo bu şekildeyken, hakem maçı Markus Merk'in deyimiyle "olağanüstü" başarılı yönetmişken hakemin kalkıpta Meireles'e yapmadığı bir şeyden ötürü iftira atacağına zerre inanmıyorum. Hakemin öyle bir art niyeti olsa en başta maçı taraflı yönetirdi.

Meireles eğer yalan konuşmayıp o yaptığı hareketlerin başka anlamlara geldiği zırvasıyla milleti enayi yerine koymaya kalkmasaydı, birazcık delikanlı ve dürüst olsaydı belki farklı bir açıdan bakabilirdim olaya. Ama şu tabloda art niyetli olan, yalan konuşan ve iftira atan (hakeme) kesinlikle ve kesinlikle Meireles!

Ha şu da var; Fenerbahçe taraftarı ahlaksızlığın arkasında duruyorsa, ahlaksızı destekliyorsa yapacak bir şey yok. Fatih Terim'in Meireles'in yaptığı hareketler yanında çok masum kalan "onu çekme bunu çek" hareketinde yaygara koparanların bugün nasıl bir değişim gösterdiğini görmek pek şaşırtıcı değil aynı zamanda...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ceza düşecek belli de öyle 12'yi 5-6 maça çekmezler beklenti içinde pek olmasın bence kimse.Yaptığı hakaret ortada arkadaşın biri arka sayfalarda bir video koymuş Meireles tükürmüyor hakeme ama yaptığı hakaret aşırılıktır.O hareketi kimse savunamaz.Fenerbahçe gibi önemli kulüpte el üstünde tutulan bir futbolcunun hakeme karşı coşması da profesyonellik değildir çok net.Arkasını dönüp çıksa ne tükürmediği şeyden ceza yiyecekti ne o hareketi yapacaktı.Önce hakeme şikeye yakınanlar bir de Meireles'e objektif bir şekilde baksınlar daha iyi olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne yaparsa yapsın, hakeme o şekilde hakaretin cezası 12 maç değil, tükürdüğü için 8 maç ceza aldı, o nedenle tükürmedi denirse Tahkim tarafından o ceza 5-6 maça inecek, aslında 4 maça inecek ama yine de bindirme yaparlar, 4 maç olmaz.

İtiraz, isyan buna, tutturmuşsunuz, yaptığı hareket yanlış, burası Türkiye, hakaret ağır vs vs, olay o değil ki, olay tükürükten verilen 8 maç ceza.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Kimse kusura bakmasın ama Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve bu TFF ile Fenerbahçe rahat olamaz. Gerçekten Türk Futbolunun temizlenmesini istiyorsak, önce kendi takımlarımızdan başlamalıyız. Takım ve renk ayırt etmeksizin. Siyasetin veya başka güçlerin futbola müdahalesine karşı çıkmalıyız. İnsanları nefrete sürükleyen gazetecileri, televizyonculardan kurtulmalıyız. Tıpkı eskisi gibi birbirimizi kırmadan hep birlikte maç izlemeliyiz. Birbirimizin düşmanı değiliz... Ama nedense birileri bu rekabeti körükleyerek rant peşinde koşuyorlar. Bu futbolcular, taraftar Milli maçlarda yan yana değiller mi? Öncelikle gerçekten Türk Futbolu'nun parazitlerden arınması gerekiyor artık. Yoksa komplo teorilerinin, şiddetin ve nefretin önüne geçilemez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mierels haksız.Yaptığı hareketi hakeme resmen "GAY" diye ititafta bulunmuş hadi parmağını nedne içeri sokuyorsun ? O hareketi bile sadece 7-8 maç yer.Savunmayın şu adamı sonra herkes aynı hareketi yapmaya başlıyıcak.Kasımpaşa maçına kadar yok

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Raul M.' se verilen ceza çok fazla, düşürülmeli bencede.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence Raul meireles o kadar insanın önünde hakeme gay işareti yapacak aptal birisi değil,zira bence orda anlatmak istediği daha önce hiç kırmızı kart görmediği idi. Tükürme işine ise bişe diyemem izlemedim onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

6-7 maç idealdi.12 maç fazla olmuş bence indirmesi lazım tahkimin.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ya şu muhabbete de hasta oluyorum yahu.''Adam kariyerinde hiç kırmızı kart görmemiş''Ne şimdi bu yaptığı hareketi haklı mı çıkarıyor.Şu ana kadar olmayacak birşey bundan sonra da mı olmayacak.Futbolcu öyle ya da böyle her zaman kırmızı kart riski taşır.bkz.2006 Dünya Kupası Finali Zidane karşıdaki küfür etti diye çaktı kafayı çıktı.Zidane'ın o maç öncesi kaç kişi kırmızı kart görebileceğini tahmin etti acaba.Meireles'i ne yaptığı hareket ve tavırları ne de bundan önce kırmızı kart görmeyişi haklı pozisyona getirir.Bu adamın bu kadar savunulması(yaptıkları ortada olduğu halde)fazla gereksiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ya şu muhabbete de hasta oluyorum yahu.''Adam kariyerinde hiç kırmızı kart görmemiş''Ne şimdi bu yaptığı hareketi haklı mı çıkarıyor.Şu ana kadar olmayacak birşey bundan sonra da mı olmayacak.Futbolcu öyle ya da böyle her zaman kırmızı kart riski taşır.bkz.2006 Dünya Kupası Finali Zidane karşıdaki küfür etti diye çaktı kafayı çıktı.Zidane'ın o maç öncesi kaç kişi kırmızı kart görebileceğini tahmin etti acaba.Meireles'i ne yaptığı hareket ve tavırları ne de bundan önce kırmızı kart görmeyişi haklı pozisyona getirir.Bu adamın bu kadar savunulması(yaptıkları ortada olduğu halde)fazla gereksiz.
    Yaptıkları nasıl ortada bende bu muhabbete hasta oluyorum.Herkesin tükürdü dedigi pozisyonu cepheden olan acıdan gördük ve tükürmedigi anlasıldı.Türk argosunda o hareket homo işareti diye dünyanın her yerinde öyle mi oldugunu sanıyorsunuz ? Bu kadar profesyonel bir oyuncu aptal degil ya milyonların önünde o anlamda bir isareti yapsın ne ceza gelecegini bildigi halde.Küfretmişse birşey diyemem onunda cezası bu kadar olmamalı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yaptıkları nasıl ortada bende bu muhabbete hasta oluyorum.Herkesin tükürdü dedigi pozisyonu cepheden olan acıdan gördük ve tükürmedigi anlasıldı.Türk argosunda o hareket homo işareti diye dünyanın her yerinde öyle mi oldugunu sanıyorsunuz ? Bu kadar profesyonel bir oyuncu aptal degil ya milyonların önünde o anlamda bir isareti yapsın ne ceza gelecegini bildigi halde.Küfretmişse birşey diyemem onunda cezası bu kadar olmamalı.
    Tabi ben sana homo işareti yapsam sen boynuma atlayacaksın demi sevginden

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tabi ben sana homo işareti yapsam sen boynuma atlayacaksın demi sevginden
    Dedigimi düzgünce okusaydın bu zırvayı yazmazdın diye düsünüyorum.TÜRK ARGOSUNDA böyle bu işaret.Dünyanın her yerinde böyle olmak zorunda degil biz böyle anlıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Dedigimi düzgünce okusaydın bu zırvayı yazmazdın diye düsünüyorum.TÜRK ARGOSUNDA böyle bu işaret.Dünyanın her yerinde böyle olmak zorunda degil biz böyle anlıyoruz.
    Canım kardeşim homo işareti yapıp ardından parmağını sokmak ne pardon onu da mı başka anlamda yaptı yahu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dünya'da bilmemde TÜRKİYE de o hareketin cezazı bu olur anca.Ceza doğru.Savunmak diğerlerine fırsat vermektir.Bu mantıkla gidersek Engin Baytar'da haklı ? Oda hakkını arıyordu.Ligdeki bütün oyuncular haklı.

Sonra armayı öpmesi yaptığı hatanın farkına varıp fanatizm gönlünü feth etmek istemiştir.Miereles hayatında kırmızı kart görmemesi görmeyeceği anlamına gelmez.

Mesaj Yetkileri