Sayfa 283 / 436 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
8,461 ile 8,490 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Erdem Aykut Kocamanın paralı askeri olsan bu kadar olurdu.Herkes istifa diyor sen savunuyorsun.

Avrupa'da bütün maçları aç izle.Tekrar rakip takım 10 net poziyona giriyor atamıyor.Biz poziyona girmden uzaktan şutlarlar falan gol atıyoruz. Hangi maçı rahat izledik ben izlemedim seni bilemem ama.
    şans işte. ben de senin için fanatik Galatasaraylı biri anca senin kadar olur diyorum .
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    şans işte. ben de senin için fanatik Galatasaraylı biri anca senin kadar olur diyorum .
    Katılıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bunu bir tek ben düşünüyorum sanıyordum. Demek benim gibi düşünenlerde varmış
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bunu etrafımda cok duyuyorum.Sıkıntı yok alıştım artık.Ben FENERBAHCELİYİM ve emin ol senin gibi sözde değil özde fenerliyim.Kimseye'de ispat etmek zorunda değilim ayrıca.Galatasarayı hayatım boyunca tutmam (AVRUPADA TÜRK TAKIMI DİYE DESTEKLERİM)

Şans evet ama siz bunu kabul edemiyorsunuz siz herhalde başka maçı izleyip fener maçına yorum atıyorsunuz ?

Siz diyorum çünkü bu sayede taraftarıda ikiye bölüyorsunuz.

Fenerbahce Şu anda ilk 10'da bulunan 9 takımdan (DAHA MAÇLAR BİTMEİD DEĞİŞİKLİK OLABİLİR)

9 Puan almış bu başarı ise senin için devam edin Aykut Kocamanla.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce Şu anda ilk 10'da bulunan 9 takımdan (DAHA MAÇLAR BİTMEİD DEĞİŞİKLİK OLABİLİR)

2,5 yılda 1 şampiyonluk, 1 Türkiye kupası, 1 Buçuk puanla kaybedilen şampiyonluk...

Başarı bu bizim için.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    2,5 yılda 1 şampiyonluk, 1 Türkiye kupası, 1 Buçuk puanla kaybedilen şampiyonluk...

Başarı bu bizim için.
    Keşke neticeye değil haticeye bakabilsek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Başarı bu bizim için.
    Daum 2 Yıl Üste Üste Şampiyonluk.Şl'de Tecrübe.Üçünçü Sezon şampiyon Gönderildi.Sonra geri geldi son maçta gene şampiyonluk kaybetti.Gönderildi ?

Zico 1 Şampiyonluk.İkinci Sezon ŞL'DE Çeyrek Final.İkinci Sezon Galatasaray Maçında Yenildi diye gönderildi.

Bu adamların günahı neydi neden gönderildi ? Hadi Daum Avrupa'da başarılı olamıyor anlaarım.

Ya Zico Hem Avrupa'da Hem ligde iyi gidiyordu neden gönderildi ?

Ayrıca Zico-Daum korkak defansif özellikleri yüksek bir oyun sistemi oynatmıyordu ?

Nedir bu Aykut Kocaman ısrarı anlamıyorum.

Aykut Kocaman,Aziz Yıldırım İkisiyle Şikeçi damgası yedik.Vaslui Maçından gazetelere nasıl manşet olmuştuk hatırlıyan varmı "7 YILDIZLI ŞİKECİLERLE MAÇIMIZ VAR" ?

Galatasaray Braga maçına giderken ne yazdı portekizlerle "OSMANLILARLA MAÇIMIZ VAR"..

Aykut Kocaman'ı destekliyorum diye sözde taraftar oluyorsam senin gözünde İnan bu hiç umrumda değil. Neyse sen başka ben baskayim.
    Bunu yapan ben değilim herkes düşüncesini özgürce yazıyor birbirine cevap veriyor.Bazı kesim istmeiyor bazı kesim istiyor.Ben sahada'ki futbola takım top oynuyor mu ? Yok.İki Pas yapıyormu ? Yok ? Eeee Seni burda karabük gelip 3 atıyor Antalya Gelip 3 Atıyor.Deplasman'da bir galibiyet Akhisar (ODA ZORLA) Deplasman maçlarının genelinde kötü oynayıp zorla alınan berabirlikler.Sonra Aykut Kocaman kusura bakma sen istiyorsun diye.Aykut Kocaman'I savunumam.Fener top oynar kaybeder eyvallah savunurum bırak top oynamyı fenerin poziyonu yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bunu etrafımda cok duyuyorum.Sıkıntı alıştım artık.Ben FENERBAHCELİYİM ve emin ol senin gibi sözde değil özde fenerliyim.Kimseye'de ispat etmek zorunda değilim ayrıca.Galatasarayı hayatım boyunca tutmam (AVRUPADA TÜRK TAKIMI DİYE DESTEKLERİM)

Şans evet ama siz bunu kabul edemiyorsunuz siz herhalde başka maçı izleyip fener maçına yorum atıyorsunuz ?

Siz diyorum çünkü bu sayede taraftarıda ikiye bölüyorsunuz.

Aykut Kocaman'ı destekliyorum diye sözde taraftar oluyorsam senin gözünde İnan bu hiç umrumda değil. Neyse sen başka ben baskayim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım davası olduğu için susuyor ve bu yüzden zararı çok dokunuyor.

Bağırması gereken yerde bağırsaydı hakem aynı şekilde kendisin 2 defa faul yapılmasına rağmen çalınmayan, kızmış Meireles sarı kart göstermiş olurdu, ki o sarı kartın gösteriş şekli bile yanlış. Arkada savunma yerini almış durumda. 11 maç da ceza almazdı. Fenerbahçe orta saha rotasyonunda zaafiyet görmezdi.

Şu anda bu kadar az puan alınmasından Aykut Kocaman kadar Aziz Yıldırım suçludur.

En büyük suçlu ise görevlerini yapmayan, isteksiz oynayan futbolculardır. Sahaya çıkacaksan terleyeceksin, tabir-i caiz ise geberene kadar oynayacaksın. Sahada dolanan, 15 dakika kala vazgeçen futbolcu topluluğu istemiyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aziz Yıldırım davası olduğu için susuyor ve bu yüzden zararı çok dokunuyor.
    Cengiz keşke hep sussaydı ve arka planda kalsaydı. Ne geldiyse başımıza onun efelik tavrından ve sırf taraftarı gaza getireyim diye dile getirmiş olduğu imkansız şeyler yüzünden geldi. "3 sene üst üste şampiyonluk" sözü mahkeme kararının gerekçesinde ana madde oldu. Ama o uslanmıyor, iki başarısızlıkta yine gündem değiştirme uğraşında "Yok biz yayın havuzundan çıkarız" falan hep imkansız ama taraftarı gaza getirme çabası içinde olan beyanlar. Ne koltuk sevdasıdır nasıl bir koltuk aşkıdır yarabbi ! Gör işte adam husumet yarattığın tüm adamlar senin yüzünden Fenerbahçe'ye cephe ve bundan her türlü Fenerbahçe zarar görüyor, kulübün ömrü Aziz Yıldırım'ın hesaplaşmalarını mı çekecek ?

Aziz Yıldırım çok akıllı bir adam, taraftarın belli bir kısmının Aykut Kocaman'ı sevdiğini biliyor ve tabir-i caizse kendine kalkan olarak kullanıyor, biliyor ki Aykut Kocaman giderse Kral çıplak kalacak ve sıra ona gelecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

üzüntüden ne yaptığımı bilmiyorum özür dilerim, timsaha geldik aptal bi gülümsemeyle editliyorum..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hocamızın kararının ardından, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sayın Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmeyeceğini belirterek kendisine destek olacağını vurguladılar.

Sayın Başkanımızın açıklamalarının satır başları ise şöyle,

"Seyirci istifa diye bağırınca soyunma odasına gittim. Hocaya, 'Sakın yanlış bir şey yapma, sakın istifa etmeyi düşünme' dedim...

"Seyirci böyle zamanda sahip çıkacak. Suç, Aykut Kocaman'da değil, oyuncular kendilerini eleştirmeli. Protestonu yaparsın katılıyorum. Kaybettiğimiz, iyi oynamadığımız bir maç. Ama bu protesto istifa ile olmaz, alkış ile olur. Protestonun bin türlü şekli var. Kötü gün taraftarı olmak önemli bir şey. Taraftarımız her kötü günümüzde bu bilinçle hareket etmiştir; bu bilinç Fenerbahçe taraftarının doğasında var. Herkes destek versin istifayı geride bırakalım. Ligde de, Avrupa'da da şampiyon olabiliriz. Rakipleri yakalarız, ümidimiz var.Böyle bir umut varken faturanın Aykut Kocaman'a kesilmesini doğru bulmuyorum. Onu kaybetmeyelim, herkes bu konuda destek olmalı..."

Başkanımız, stadyumun sadece belli bir bölümünden gelen bir grubun 'istifa' seslerine yönelik ise şunları söyledi;

"Bu protestoyu gerçekleştiren az sayıdaki kişinin oluşturduğu 'belli grubun' kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Benim sözüm sadece bu gruba yöneliktir. Ben 1 yıl hapiste yattım, Aykut Hoca en zor dönemde takımı sırtladı. Bugün bu protestoyu yapan bu grup bu süreçte ne yaptı? Kulübüne nasıl bir katkıda bulundu? Sözüm sadece onlaradır... Buarada bugün olduğu gibi her zaman kulübüne, takımına, hocasına sahip çıkan tüm Fenerbahçeliler'e ve taraftarlarımıza teşekkür ederim."
    Aziz Yıldırım'ın resmi siteden açıklaması.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen o seyirceye Aykut Kocaman İstifa diye bağıralarından daha cok feneri seviyor dersen o seyirci sanada sahip cıkmaz.

Nesil
    2006

Birde buna bakmak lazım 191 maçtır takımın başında olan Aykut Kocaman için.

İstifa etmesini doğru buluyorum, rezil bir top oynuyoruz. Ama açık ara zirvede bırakıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post

Birde buna bakmak lazım 191 maçtır takımın başında olan Aykut Kocaman için.

İstifa etmesini doğru buluyorum, rezil bir top oynuyoruz. Ama açık ara zirvede bırakıyor.
    Galatasarayın bir Sezonu cok kötüydü oda 2010/2011 Sezonuydu toparladılar.

Beşiktaş 2 sezondur inişli cıkışlı grafik sergiliyordu.Bu sene kendine geldi.

Trabzon'un bütün oyuncularını galatasaray aldı.Yeni takım kuramıyorlar şimdi.O yüzden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un bütün oyuncularını galatasaray aldı.Yeni takım kuramıyorlar şimdi.O yüzden.
    Fenerbahçe'de her şey yolundaydı diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Fenerbahçe'de her şey yolundaydı diyorsun.
    Fenerbahce Spor Kulubu geçen sezon psikolijik olarak çökmüştü bunda şüphe yok.Geçen sezon Formamı giyerek ara sıra sokağa cıkardım.Geçen sezon bitti o müsama ona tanındı.kimse bir şey dedimi ? Fenerbahce 15 sıradada biterse ligi kimse bir şey diyemezdi.

Bunda sıkıntı yok.2011/2012 bitti.Süreç halen devam ediyor.Başkan Dışarda özgür.Mahkeme şike yaptığımızI söyledi.Yargıtay vereceği karar bekleniyor.Şu anda (AMA UNUTULDU)

2012/2013 yapılan transfeler.Göz doldurdu artık fenerbahce şampiyonluğun adayıydı ? Ama geçen sene herkesin müsaama gösterdiği Aykut Kocamanın bu seneki durumu göze batıcaktı.Çünkü başkan cıkmış.Fenerbahce transfeler yapmıştı.

Ben bu sene televizyon actığımda.Gecen seneki fenerbahce'den biraz esintiler görmek isterdim.Basan mücadele eden geçen sene hemen hemen her maç yaptık bunu kaybetsek bile yaptık.

Ama bu sene yok ? Futbol yok ortada'ki TÜRKİYE'DE HİÇ BİR KULUBUN SAHİP OLMADIĞI KADROYA SAHİBİZ.Ama gene olmuyor gene olmuyor.

Alex "(PEK SEVMEM)" Gönderildi bu yüzden hata yapma şansıda kalmadı.Aykut Kocaman'ın.Taraftarın büyük bir bölümü %70-%80 seviyor Alex'i.

Şunu diyorum.Ben Aykut Kocaman düşmanı falan değilim.Oynadığımız futbol futbol değil.Bunu 2010/2011 Beri Söylüyorum.Geçen sene susmuştum bir tek ara sıra diyordum oda ama kulup ne hallerde diye geçiştiriyordum.

Bugün gördüğümüz gibi.Maçın 70-75 dakikasında I Love Alex.Diye bağrındı taraftar.(TABİ HERKESİ TEMSİL ETMİYOR)

Ben bu futbolla ileriyi göremiyorum.Antalya 3-1 Yenildik Karabükspora 3-1 yenildik.Birde bunların deplasmanı var.Ordada yenilirsek 12 puan şimdiden gitti ? Birde artık eskisi gibi anadolu kulupleri büyük takımlardan korkmuyorlar.Oynuyorlar her maçı kazanmaya oynuyorlar.Kadro iyi Teknik Direktör kötü.

Ama Dersen ki Türkiye'de en iyi Sportif Direktör en iyisi kim diye.Hiç Tereddütsüz "AYKUT KOCAMAN" Derim.

Çünkü seçtiği oyuncular ve kaliteleri belli.Aykut Kocaman kesinlikle iyi bir teknik direktör değil.Hangi takıma giderse gitsin.İsterse 1.amatör lig'de bir takım yönetsin bir iyi bir teknik direktör değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hiç bir şeyi kabul etmiceksin yani 3 Temmuz'u da o 3 takım yaşadı zaten

Nesil
    2006

Farketmez. Sonuçta Aykut Kocaman zirvede mi? Zirvede. Orada da bıraktı. Umarım kabul edilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Farketmez. Sonuçta Aykut Kocaman zirvede mi? Zirvede. Orada da bıraktı. Umarım kabul edilir.
    O zirvede olmasını gerektiren puanlar yüzünden 3 Temmuz sürecide yaşandı. Yani kendi yaptı kendi buldu gibi bir durum var Fenerbahçe için.

Öyle tabi ama ben yakın gelecekten bahsediyorum, geçmişte başarımız vardır doğrudur ama bu başarıyıa giden yolumuz geleceğe umut vermiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Volkan FBTV'de canlı yayında..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Volkan FBTV'de canlı yayında..
    Yönetimden biri olması gerekirken Volkan.Vay be Düşünsenize.Chelsea böyle şeyler olucak.Cehc cıkıcak konuşucak .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yönetimden biri olması gerekirken Volkan.Vay be Düşünsenize.Chelsea böyle şeyler olucak.Cehc cıkıcak konuşucak .
    Merak etme Bütün yönetim kurulu ordaydı, onların röportajı geçtiği için yazmadım.. Hatta Aziz Yıldırım da kısa bir açıklama yaptı.. Dediğin gibi bi durum yok yani..

2 sene önce deplasmanda yenilmeyen Fenerbahce ve gecen sene bu seneki Fenerbahce insan gercekten hayret ediyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    2 sene önce deplasmanda yenilmeyen Fenerbahce ve gecen sene bu seneki Fenerbahce insan gercekten hayret ediyor.
    2 sene önce kümeye oynayan galatasaray geçen sene ve bu sene liderliğe oynayan galatasaray insan hayret ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ahmet Ercanlar ‏@chemedya
    Futbolcular yavas yavas samandiradan ayriliyor ama Bienvenu daha simdi geldi. Bu cocukta bir terslik var...

Gülmekten sandalyeden düşüyodum

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ahmet Ercanlar ‏@chemedya
    Futbolcular yavas yavas samandiradan ayriliyor ama Bienvenu daha simdi geldi. Bu cocukta bir terslik var...

Gülmekten sandalyeden düşüyodum
    Ahaha Koptum ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hahaha. Çok iyi ya, gece gece iyi güldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hahahah süper ya

Mesaj Yetkileri