Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Transfer haberleri başlamış, Krasic gidecek, Sneijder gelecek diyorlar.
Krasic kalitesini ispatlamış bir oyuncu, bu kadar kolay harcanmamalı bence.
Canım FEDA olsun sana !
STOPER İÇİN DIAKITE
Stoper için Lazio'da forma giyen Modibo Diakité gündeme geldi.
Sarı lacivertli yetkililer bu futbolcuyu takibe aldı.
İtalyan kulübü sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Diakité'yle yeni sözleşme yapmak istiyor; ancak Mali asıllı Fransız oyuncu, önerilen şartlar nedeniyle yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmıyor. Bu nedenle taraftarın tepkisini de çeken 25 yaşındaki oyuncuya fazla forma şansı verilmiyor. Rusya'dan da teklifler alan Diakité, eşinin Rusya'da yaşamaya sıcak bakmaması nedeniyle, bu teklifleri geri çevirdi. Diakité'nin eşinin İstanbul'a gelmeye ise sıcak baktığı öğrenildi.kaynak:ajansspor20 YAŞINDAKİ SOL KANAT OYUNCUSU
Devre arasında Stoch'un olası ayrılığını dikkate alan sarı lacivertli yetkililer, bu mevkii için uzun yıllar katkı sağlayabilecek bir oyuncu arayışındalar.
Bu çerçevede, Spartak Moskova'nın 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jano Anahrize önerildi.
Dün görevden alınan İspanyol teknik direktör Unay Emery'nin son maçlarda çok fazla şans tanımadığı genç oyuncu, takımdan ayrılmak istiyor.
2014 yılına kadar sözleşmesi devam eden Anahrize'nin piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gözüküyor; fakat sözleşmesinde özel bir madde bulunuyor. Moskova ekibinin bu ek maddeye bağlı olarak talep ettiği ücretin çok daha yüksek olduğu belirtiliyor. Bu futbolcu için kiralama yöntemi de bir seçenek olarak gözüküyor.
Birazda eğlenelim.
http://www.youtube.com/watch?v=8kF_Q...feature=g-logo
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
http://skorer.milliyet.com.tr/uefa-d...08/default.htmUEFA'dan Fenerbahçe ve Eskişehirspor'a iyi haber!
UEFA, Fenerbahçe ve Eskişehirspor'un Ödül gelirlerine konulan tedbir kararını kaldırdı.
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Fenerbahçe ve Eskişehirspor’un da aralarında bulunduğu, Finansal Fair Play uygulamasının gerekliliklerini sağlamadığı gerekçesiyle gelirleri geçici olarak dondurulan 23 kulüpten, 16’sı üzerindeki tedbirin kaldırıldığını duyurdu.
UEFA Kulüp Finansal Kontrol Birliği (CFCB), Türkiye’den Fenerbahçe ve Eskişehirspor’un da aralarında bulunduğu, Finansal Fair Play uygulamasının gerekliliklerini sağlamadığı gerekçesiyle ”UEFA organizasyonlarından elde ettiği gelirleri geçici olarak dondurulan” 23 kulüpten, 16’sı üzerindeki tedbirin kaldırıldığını açıkladı.
CFCB, 30 Eylül 2012 tarihine kadar kendilerinden istenen bilgileri güncellenmiş olarak vermesi gereken 23 kulüpten, 16’sının hesaplarında yapılan inceleme sonucunda gereklilikleri yerine getirdiği ve vadesi geçmiş borç hesabında denge sağlandığını bildirdi.
Fenerbahçe ve Eskişehirspor ile birlikte tedbir kararı kaldırılan kulüpler şöyle:
Borac Banja Luka (Bosna Hersek)
Sarajevo (Bosna Hersek)
Zeljeznicar (Bosna Hersek)
CSKA Sofya (Bulgaristan)
Atletico Madrid (İspanya)
Maccabi Netanya (İsrail)
Shkendija (Makedonya)
Floriana (Malta)
Buducnost Podgorica (Karadağ)
Rudar Pjevlja (Karadağ)
Ruch Chorzow (Polonya)
Sporting Lizbon (Portekiz)
Vaslui (Romanya)
Rubin Kazan (Rusya)
CFCB, ayrıca gelirlerindeki tedbir kaldırılmayan Hajduk Split (Hırvatistan), NK Osijek (Hırvatistan), Malaga (İspanya), Dinamo Bükreş ve Rapid Bükreş (Romanya), Partizan ve Vojvodina (Sırbistan) kulüplerinin dosyalarının, gerekli işlemin yapılması için yargılama komisyonuna sevk edildiği bilgisini verdi.
...
Meireles ve Mehmet Topal kart sınırındaymıs Gs maçı öncesi.Meireles oynatılmasa iyi olur aslında İBB maçında.Meireles olmassa Gs maçı bizim için çok sancılı geçer.
Düşüne düşüne kafayı yedim biz niye kazanamıyoruz deplasman maçlarında?
1. maç puan kaybedersin, şanssızlıktır
2. maç puan kaybedersin, hakem hata yapmıştır
3. maç puan kaybedersin, sakatlık ve cezalar yüzünden olur
ama 1 Ocak 2012'den bu yana normal sezonda deplasmanda sadece 3 galibiyetin varsa demek ki bir şeyi çok yanlış yapıyorsun. Bu sene Avrupa'da deplasman maçlarının çoğunu kazandık ama futbol yine aynı futbol, anlayış yine aynı anlayış. Alex'in kovulduğu hafta Möchengladbach maçında takım beklediğimiz oyunu oynadı. Onun dışında Ael ve Marsilya deplasmanında verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok, buna rağmen kornerden bulduğumuz tek pozisyonu gole çevirerek maçları kazandık. Kimine göre bu stratejiydi, bana göre şans. Ama O şans her zaman yüzünüze gülmüyor işte, o şansta bir yere kadar.
Yani kimse kusura bakmasın Kadıköy'de maçları kazanıp, deplasmanda rezil top oynayarak bu maçların genelinde puan kaybetmek için çok ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Aykut Kocaman bu kulübün en büyük değerlerinden biri, saygılı ve karakteriyle örnek olması gereken kişilerden ancak ona hocalığında en büyük zararı da yine kendi sevenleri veriyor. Hocayı savunmak başkadır, hatayı savunmak başkadır. Sırf bu yüzden taraftarlar bile birbirleriyle atışır duruma gelmiş. Bu böyle yanlış bir şekilde nereye kadar sürüp gider bilmiyorum.
...
Ayni seyleri okumaktan biz sıkıldık siz yazmaktan sıkılmadınız. Takim deplasmanda zorlaniyor, anladik. Kaldi ki son haftalarda deplasmandaki oyunu da begeniyorum.
Eskisehir macinda maca cok iyi baslamistik,malum oyun hakem tarafindan baltalandi, kirmizi kart ve penalti calindi. Buna ragmen 1puan cikarabildik.
Kayseri macinda yakaladigimiz pozisyonlarin sayisi cok fazlaydi, atamadik.
Avrupa maclarindaki deplasman sonuclarimiz zaten muazzam. 4mac ust uste kazandik deplasman maclarini.Hani diyorsunuz ya 1mac kazanamazsin sanssizlik, 2.mac hakem hata yapmistir. O zaman bu galibiyetler icin de ayni mantigi yurutebiliriz.
Vaslui maci sansti,
Monchengladbach maci hakem hatasiydi, Ael maci sakatlik ve cezalar yuzundendi,
Marsilya macini da kazandik.
O zaman ozellikle Avrupa'da bircok seyi dogru yapiyoruz
Bunlar hepsini sans diye nitelendirmek asiri onyargidir kusura bakmayin
Avrupa'da kazanıyoruz doğru,peki bunu niye lige yansıtamıyoruz? ya avrupada motivasyon ile kazanıyoruz ya da ligte takımlar kapanıyor biz bu kilidi açamıyoruz fakat bize karşı kapanan takım da göremiyorum,Kayseri de en az bizim kadar pozisyon buldu.Bir yerlerde yanlışlık var ne bu yanlışlık bulup çözmemiz lazım.
Stoch'u oyundan alis nedenini aciklamis Kocaman. Mac sirasinda ben de kizmistim da, aciklamasi gayet makul.
Oyundan çıkma kararına tepki
gösteren ve Dirk Kuyt'ın elini sıkmayan
Miroslav Stoch'la ilgili de konuşan Aykut
Kocaman, "Bazı oyuncularımızın
gelişimleriyle ilgili nedenleri ortaya koyan
davranışlardan birisi bu. Stoch bugün çok
başarılı oynadı. Son dönemlerdeki çıkışını
gösteren başarılı oyunlarından birisini
sergiledi. Oyundan çıkmasının en büyük
nedeni 3 gün sonra İstanbul Büyükşehir
Belediyespor maçı var ve artık fazla
hırpalanmaması gerekiyordu. Kenara almak
gerekiyordu. İşte oyuncular bunu
yakalayabilseler... Tabii ki anlayabiliyorum,
oynamak istiyorlar iyi giderken. Ama bunu
anlayabilseler belki iletişimleri çok daha
kolay olacak. Bana, antrenöre bir yere kadar
tepkiyi de anlayabiliyorum. Bizler yaş olarak
da olgun insanlarız, bunu kolay
anlayabiliyoruz ve absorbe edebiliyoruz kendi
içimizde ama kendi arkadaşına karşı
olmaması lazım. Bu çok yanlış. Bunu yarın
veya yarından sonra mutlaka konuşacağız.
Tepkiyi sahada performansını artırarak
vermeli oyuncu. Doğru olan bu." diyerek
sözlerini noktaladı.
ahah çok iyi koymuş lafı gediğine Alex 10 numara adam ya![]()
Alırım anahtarını Mayk demiş Alex![]()
Mirsad çalıştırıyomuş Krasic'i basket maçında da yanında idi zaten![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Az önce Ahmet Çakar çok güzel birşeye değindi.
İlk 8 de bulunan takımlardan Beşiktaş hariç diğerlerini yenememişiz. Galatasaray maçında kaybettik yine saldırılmaya başlandı havası var Aykut Kocaman'a ancak bazı konular da insanlar haklı.
Duygusal bakmamak gerek artık bu işe benim kendi açımdan rahatsız olduğum bir çok konu var ;
- Skor ne olursa olsun dakika 60-65'e kadar oyuncu değiştirilmiyor.
- Yapılan değişiklikler hep aynı Sezer-Baroni, Caner-Stoch, Krasic-Kuyt ezberlenmiş bir senaryo yeni birşey deneme gibi bir amacımız yok. Bu bazen işe yarar ancak bazen yaramaz, bu yapılanların ezber olması rakiplerimizin bize karşı 2 katı önlem alması demektir.
- Sistemsel yanlışlıklar bu kadar kaliteli kadro bana göre doğru kullanılmıyor, biz bir kontra takımı değiliz ancak öyle oynuyoruz. Gol beklenerek atılmaz bizim sistemimiz buna ters bekliyoruz açık verilsin de gol atalım ancak rakibin kaliteli olunca beklerken golünü yiyorsun.
İyi yönleri de olabilir ki var ancak bu kadar önemli 3 madde burada ortada iken ben açıkcası çok da iyi yönlerine takılmam.
Benim görüşlerime zıt kişiler de olabilir hatta var bildiğim de ancak duygusallığı bırakmamız gerek. Aykut Kocaman görevinden ayrılınca bana para gelmeyecek sonuçta
Ben de herkes gibi takımımın taraftarıyım ve görüşlerim bu şekilde.Belki bu gün kazansaydık bunları yazmayacaktım ancak kazanamadık zaten bu sistem bu olgu ile de kazanmamız çok çok zor..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ahmet Çakar söyleyince hoş biz söyleyince tu kaka : )
Gerçi söylemeye ne hacet durum ortada. Sanki ortada fol yok yumurta yok her şey güllük gülistanlıkmış da bu vahim durumu eleştirince tepki geliyor. Deplasmanda Beşiktaş'ın 5 Galatasaray'ın 4 attığı Antalya'dan içeride 3 yedik. Deplasmanlarda Fenerbahçe diye bir şey yok, Her puan kaybından sonra "Güçlü bir takımla oynuyorduk" diyor hocamız, Sanırsın biz Ankaraspor'uz. Yazık ne diyeyim.
...
Krasiçi niye aldık acaba ?
düşünüyorum bi türlü bulamadım kaytı alırken acaba forvet diyemi aldık yoksa sol açık diyemi sol açık diye aldıysak neden sağ açıkda oynuyor forvet diye aldıysak neden sağ açık oynuyor sağ açık diye aldıysak neden krasiçi aldık krasiçi sol açık diye aldıysak neden caner oynuyor caner ve stoch sol açıkta varken krasiçi neden aldık krasiçi madem aldık neden oyatmıyoruz çok tuhaf anlayan varmı![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sow harcanıyor net. Krasic'de hiç bir şey yapamıyor anlamadım Fenerbahçe keşke yerine daha iyi bir adam alsaydı hemde daha ucuza alabilirdi. Avrupa'da inşallah bu şanssızlıkları yaşamaz Fenerbahçe turları birer birer geçer.
Beşiktaşlıyım ama Aykut Kocaman'ın oyuncu seçimlerini bu sezon hayretler içerisinde izliyorum. Bana göre Krasic dışında transferde çok başarılı bir teknik adam ve belli bir oyun felsefesi var. Krasic transferini gereksiz gördüğümden dolayı yazdım ve maliyeti az buçuk bir şeyde değildi. Oynattığı futbolu beğenen de var beğenmeyen de. Fenerbahçe'de tek sorunun oyuncu seçimleri olduğunu düşünüyorum buda Aykut Kocaman kaynaklı bir durum. Tamamen arkasındaki beke destek olsun diye Caner ısrarıdır gidiyor. Sırf bu ısrarı yüzünden Stoch'u rotasyon oyuncusu haline dönüştürdü ki taraftarın bu sezon en umutlu ve beklentileri yüksek tuttuğu oyuncu Stoch idi. Elindeki oyuncu grubuyla Baroni'yi Alex'ten boşalan bölgeye atmak Mönchengladbach ve Beşiktaş maçı dışında pek tutmadı. Kuyt'ı sağ açık kullanmak için sezona iyi başlayan Mehmet Topuz kesik yedi. Gerçi Mehmet Topuz'un sakatlığı olmuştu diye hatırlıyorum. Geçen iki sezonda izlediğim Fenerbahçe'de Kuyt'ın Sow'a daha yakın oynaması gerekirdi. Kanatların daha üretken olması gerekirken bu sezon belki de tarihinin en iyi kadrolarından biri varken yeni arayışlara giriyor buda beklentiler bu kadar yüksek iken olacak bir şey değil.
Bir diğer konu ise Meireles. Meireles transfer edilmeden önce taraftarlar ve futbolu pek çok bilen yorumcularımız Meireles'den ne bekliyorlardı acaba. Hagi gibi, Alex gibi, Fernandes gibi takımı tek başına sırtlayıp zor anlarda takım ipten almasını mı. Taraftarlar (geneli değil) ve yorumcular daha saha içinde ne yaptığını çözememiş. Sebebi fazla gol atamaması ve asist yapmaması. Meireles dediğin oyuncu saha içinde her şeyden biraz yapabilen yönlü bir oyuncu. Burada kullanıcı adımdan dolayı adamı kayırıyor gibi olduk ama alakası yok tabi![]()
krasic aziz yildirimin hevesiyle alakali. kac yildir pesindeydi, firsat olunca aldi. aykut kocamanin dahli yoktur bence, o da stoch bu kadar formda bir sezon gecirmisken hayatta istemezdi krasici. ancak malum durum baskan hapisten falan cikti, bunun etkisi buyuk. hala bazi duygusalliklarla yonetiliyor klupler. serbest kalir kalmaz bir nevi transfer sovu yapti kendince ama fena kazik yedi bence
takima gelirsek, ben her gecen gun daha iyiye gittigini goruyorum takimin. alexle gecen 8 yilin ardindan takima yeni bir karakter kazandirmak kolay degildir herhalde. hele ki takimin beyni durumunda bir alex ise soz konusu. ya alexin yerini doldurmaliyiz ya da yeni bir duzene gecmeliyiz. yeni duzeni secen aykut kocaman da bazi zorluklar yasiyor. uzun suredir takimin basinda oldugu halde ilk defa bu sene istedigine yakin bir kadro kuruldu. gecen 2 yili kimse burda konusmamali, bana gore aykut kocaman bu senenin basinda, hatta alex gittikten sonra goreve baslamistir. bu yuzden bu kadar cabuk kellesini istemek acimasizlik olur. istedigine yakin bir kadro dedim cunku hala tam bir kadro degil. misal sow icin bir yedek yok, ortasaha takviye istiyor, krasic fiyaskosu da var vs. goruntude iyi bir takim gibi olsa da eksik yani cok fazla. umarim devre arasi falan takviyeler yapilir.
gs maci icin de bazilari mahkum falan oynadik demis ama sanirim macin heyecaniyla falan edilmis kelamlar bunlar. oyle bir durum yoktu cunku, gs abartilacak bir oyun sergilemedi. biz de oyle. mac konusunda da bahsettim, bizim kadar onlar da daha cok kesici adamlari tercih ettiler. hal boyle olunca pozisyonsuz bir mac oldu. gecen seneki ilk yaridaki yenildigimiz mac gercekten tam bir husrandi ama o gunku psikolojisi cok bozuktu takimin. bugun oyle bir seyden soz edemeyiz. macin hakki beraberlikti ama pozisyonsuz macta kaybettik. deplasmandan almak isteyecegin sonuc bana gore beraberliktir zaten. kimse geyik yapmasin, her maca kazanmak icin cikmaliyiz diye. rakibinden deplasmanda 1 puan almaktir ilk hedefin. kazanirsan da bu isin cilegi olurtabi bu kafa kafaya oldugumuz rakipler icin, anteple falan oynarken kazanmaya gidersin
![]()
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Hocam soruyu senin üzerinden hocayı destekleyen tüm arkadaşlara soruyorum. Aykut Kocaman'ı eleştirmek, Aykut Kocaman'ı sevenler tarafından açık açık bir küfür olarak algılanıyor, bu açık ve net. Onun üzerine bir eleştiri geldiği zaman eleştirinin içeriğine cevap vermek yerine "Siz böylesiniz, Siz şöylesiniz" diye başlıyor cümleler, anlamsız ve garip.
"gecen 2 yili kimse burda konusmamali" demişsiniz, Kocaman'ı destekleyen arkadaşların da genel görüşü bu, bana göre anlamsız çünkü Fenerbahçe o 2 yılda hiç Fenerbahçeliliğini kaybetmedi ne maddi ne manevi.
2010/2011= 54 milyon TL
2011/2012= 84 milyon TL
2012/2013= 72 milyon TL
Transfer harcamalarımız var. Beşiktaş ise bizim geçen sene yaşadığımız kısmi daralmayı bu sene yaşadı ve transfere ne kadar harcadı biliyor musunuz ? 4.2 milyon TL. Bu işin maddi kısmı. Manevi kısma gelelim. Yoksaydığınız iki senede bu taraftar Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir destekle takımına sahip çıktı, her yerde oldular, her platformda destek çıktılar.Kombineler, taraftar kartları, maçlara destekler en kötü zamanda bile en üst seviyede oldu. O stad hiç bir zaman 40 binin altına düşmedi. Destek hiç eksilmedi. Bir de diğer takımların kötü zamanlarını aklınıza getirin, stadlar dolmuyor.
Para desen para, Destek desen destek hem de en alası oldu, onun için 2 seneyi yok saymak ne kadar vicdana sığar, sizlerin takdiri.
İlk sorum
Ben hocadan neden umutlu değilim ? Çünkü bu kadar süre geçmesine rağmen hala futbolumuz oturmuş değil. (Normal şartlarda, Zorda darda kalmadığımız zaman için diyorum) Koca üç senede iki elin parmak sayısını geçmeyecek kadar maçta rakibimizi oyunumuza mahkum ettirmişiz. Gerisi hep kayıp. Ne zaman işler zora girer, sarpa sarar o gazla futbol oynuyoruz bu nereye kadar böyle sürecek ?
İkinci sorum
Takımımızın kullanabildiği (!) tek sistem var. B planımız dahi yok. Oyun içinde önde olsak da şablon aynı, geride olsak da şablon aynı. Forvet çıkar, forvet sok, sol açık çıkar sol açık koy hep aynı döngü. Örneğin dün Fatih Terim 2 forvetle başladı, skor avantajını yakaladı tek forvete döndü, eminim geride olan taraf olsaydı 3 forvete döner veya başka bir hücum şablonu oluştururdu ama bizde böyle bir şey yok, ne olursa olsun hep aynı. Üstüne üstün hata olduğunu, kötü oynadığımızı bile bile hep tercihlerde aynı.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=106Gençlerbirliği maçında Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı berbat futbol, İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği iyi futbol.
Bugün yine Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı futbol adına sıfırız. İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği (ilk yarıya nazaran) iyi futbol.
Beklenen şey ne olur ? Yahu bu Topal-Meireles-Cristian üçlüsü ile olmuyor, hücumda kötüyüz, Yaratıcılık eksikliği mevcut, bağlantıyı tam kuramıyor, oyunu karşı alana yıkamıyoruz, bunu değiştirelim artık.
Ama ben adım gibi eminim bu olmayacak ve haftaya yine (Galatasaray maçı için demiştim) Topal-Meireles-Cristian çıkacak.
Sürekli aynı şeyi yapan ve aynı senaryoyu yaşamayı seven bir hocamız var, Kötü giden bir şeyi değiştireyim, bu böyle olmuyor farklı bir şeyler deneyeyim diye bir takıntısı yok. Sürekli aynı şeyleri yapıp, aynı senaryoları yaşayan bir hocanın nasıl başarılı olmasını ve bu makus kaderi değiştirmesini bekliyorsunuz ?
Üçüncü Sorum
Yaşanılan her puan kaybından sonra "Bugün güçlü bir takımla oynadık" diye başlıyor cümleler. Rakibin kim olduğunun önemi yok, Rakipler hem sahada Fenerbahçe karşısında güçlü hem de hocanın algısında sürekli güçlü. Fenerbahçe sürekli rakiplere önlem alarak oynuyor, korkulan takım olmak yerine, korkan takım hüvüyetinde, Her sene dünyanın parası harcanarak oluşturulan, Sizin hayalinizdeki Fenerbahçe bu mu ?
ve Son Sorum
Dün hocamızda söyledi, bugün onu destekleyenler de söylüyor, takviye şart...
Allah Aşkına Fenerbahçe'nin başarılı olması için Orta sahada "Xavi-İniesta-Pirlo" ileri de "Messi-Ronaldo" falan mı olması gerekiyor ? Sanırsın ligde oynadığımız takımlarda dünya yıldızları var da Fenerbahçe onlara karşı eksik kalıyor, Senin 1 oyuncunun değeri kadar etmeyen Akhisar'a karşı son dakikalarda ecel telleri döküyosun, Ligin en pahalı takımının, en geniş ve iyi kadroya sahip takımının kötü futbolunun nedeni takviye eksikliği midir ? Sene başında kadrosunu dağıtan 4 milyon TL transfer harcaması yapan ve Fernandes dışında kendi takımına alacağınız oyuncu olmayan Beşiktaş kadar futbol oynayamıyorsan, her şeyin har vurup harman savurarak yapılacak takviyelerle mi iyi olacağını bekliyorsunuz ?
Şimdiden Teşekkürler.
...
Fenerbahce zaten harika transferler yapmış daha ne takviyesi. Baldemir'e katılıyorum. Aykut hoca yanlış oynatıyor biraz. Kuyt ile Sow çift forvet yan yana ya da arka arkaya oynasa. Orta ikili baroni meireles olsa kanatlarda da stoch ve krasic oynasa, ve kötü oynasalar dahi bu kadroda bir kaç maç ısrar etse bence cok iyi bir fenerbahce izleriz. Ha hadi izleyemediğimizi varsayalım. Bu saydıgım oyuncuların bulundugu takımın hangi bölgeye takviye ihtiyacı var onu hiç anlamadım. Bunların yedegi bile var Mehmet topuz,caner, mehmet topal sag bek Tr'nin en iyi sag beki, sol bek alınabilecek en iyi turk sol bek, Stoperde serdar (daha dune kadar en gelecek vadeden turk stoperlerden biriydi) egemen,bekir gibi ligin tecrubeli isimleri e bu da yetmezmiş gibi bir de Yobo.
Bir tek ben yıllardır kalede problem goruyorum fenerbahce'de o da Serkan tercihi ile bence önlem alınabilecek bir durum.
Ayrıyetten bu şablona dönülürse ve madem semih'i gözden cıkardıysanız bir tane alternatif turk santrafor alınabilir o kadar.