Sayfa 284 / 569 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
8,491 ile 8,520 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Niye Antalyaspor ile Gençlerbirliği için bir kıyaslamaya girdin ki ? Biz bundan 1-2 sene önce Gençlerbirliği-Ankaragücü maçlarını 30 liradan fazlaya izlemezdik.Şimdi 75 liralardan söz ediliyor.Bunun yerine ben evime 2 aylık LigTv bağlatırım vallahi

Bu arada nereye şikayet edilecekse edelim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Niye Antalyaspor ile Gençlerbirliği için bir kıyaslamaya girdin ki ? Biz bundan 1-2 sene önce Gençlerbirliği-Ankaragücü maçlarını 30 liradan fazlaya izlemezdik.Şimdi 75 liralardan söz ediliyor.Bunun yerine ben evime 2 aylık LigTv bağlatırım vallahi

Ben federasyona yazmayı düşünüyordum valla. Sahi Yıldırım Başkan da ne umursar ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arttırmak isteyen kafasına göre arttırıyor manasında yazdım. Kasımpaşada 150 mi ne yapmıştı bi ara mesela.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aslında Fedarasyon değil de topluca Ankaralılar birleşip kulübe yönelik bir şeyler yapsak daha iyi olur.Zaten senede 1 defa Ankara'ya gelecekler ona da 75 lira istemeleri büyük yanlış bence

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında Fedarasyon değil de topluca Ankaralılar birleşip kulübe yönelik bir şeyler yapsak daha iyi olur.Zaten senede 1 defa Ankara'ya gelecekler ona da 75 lira istemeleri büyük yanlış bence
    O fiyatı Gençlerbirliği belirliyor diye biliyorum ama?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu konuda bi fikrim yok ama Gençlerbirliğine girmek istersen bir arkadaş 20 liraya sokarım seni diyor da o zaman da maçın anlamı kalmıyor benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu konuda bi fikrim yok ama Gençlerbirliğine girmek istersen bir arkadaş 20 liraya sokarım seni diyor da o zaman da maçın anlamı kalmıyor benim için.
    Eh yani. Ben bu maça gidip eşşek gibi bağıracaktım ne güzel. 15. dakikada sesim kısılacak, ama ben yine de bağırmaya devam edip 2 hafta konuşamayacaktım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maalesef yapalabilecek bir şey yok galiba.Yine evimizde televizyonun karşısında izleyeceğiz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fiyatları Gençlerbirliği belirliyor. Geçen sezon Fenerbahçe maçında da abartılı fiyata satmışlardı. 75 TL abartının da abartısı olmuş. Verecekleri cevap "Pahalıysa almayın kardeşim o zaman" olacaktır. Biliyorlar, nasıl olsa o biletlerin tamamına yakını satılacak. Kural koyucu olan Futbol Federasyonu'nun bir standart getirmesi lazım. Tepkilerinizi öncelikle kendi kulübünüze de yazın bence. Daha etkili olur sanırım. Kulüpler Birliği diye bir oluşum içindeler ne de olsa. Anlaşsınlar kendi aralarında.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Suan saat sabahin 4u ve biz pankart boyuyoruz. 12 de basladik 7ye kadar devam edecek. Yine cok guzel oldu Cluj macinda stada asilacak.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu senede Akhisar maçlarından dört büyükler 80 TL diye biliyorum.

Geçen sene Gençlerbirliği bizimle oynadığı maçta 40 lira yapmıştı deplasman tribününü. Bu işe artık birilerinin dur demesi gerekiyor, Anadolu külüplerinin büyük takım taraftarları için görmüş olduğu "yolunacak kaz" bakış açısını.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Geçen sene Gençlerbirliği bizimle oynadığı maçta 40 lira yapmıştı deplasman tribününü. Bu işe artık birilerinin dur demesi gerekiyor, Anadolu külüplerinin büyük takım taraftarları için görmüş olduğu "yolunacak kaz" bakış açısını.
    60 küsur liraydı benim hatırladığım. Geçen sezon kale arkası Galatasaray ve Beşiktaş'a 45 liradan satılmış diye duymuştum. Bize 60 liraydı. Bu sezon Galatasaray'a 75 yapmışlarsa, yarıştan erken kopmazsak sezon sonuna doğru olmasının da etkisiyle 100 lira görülür sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE="AKYaLUlWFFY"]Elmander'in Almanya'ya attığı gol[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilet fiyatları gerçekten çok can sıkıcı oluyo.. Yıllardır Fenerbahçe için bu fiyatlar çekiliyodu, Hatta 2 yıl önce Karabükspor 200 lira fiyat çekmişlerdi.. Maalesef Federasyonun bu konuda yaptırımı bulunmuyor..

Çözüm olarak da bilet fiyatlarını kategorilendirip sezon başında belirlenmesi zorunlu kılınırsa Federasyon tarafından, bi nebze de olsa bunun önüne geçilebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Allah'dan uzun süreli bir sakatlık yok şükretmek gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Rennes'de M'Vila kadro dışı bırakılmış. Fırsat bu fırsat teklif yapsak ya devre arası transferi için, normalden daha ucuza anlaşılabilir belki şuan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Rennes'de M'Vila kadro dışı bırakılmış. Fırsat bu fırsat teklif yapsak ya devre arası transferi için, normalden daha ucuza anlaşılabilir belki şuan.
    ingiltere'den takipçileri vardı galiba onun.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Doğrudur, hatta Milan başta olmak üzere bazı büyük kulüplerin takibinde bildiğim kadarıyla. Zor bir transfer tabi, Türkiye'ye gelmek istemeyebilir veya paramız yetmeyebilir bilmiyorum ama en azından bir yoklama çekilebilir.

Edit: Sadece M'Vila değil, Mavinga da kadro dışı bu arada.

Milan artık öyle ilgi cekici bi lup değil cok fazla paralar da vermiyor. Yarışabiliriz o tarz klublerle ancak mvila bizim aradıgımız oyuncu mudur orada cekincelerim var

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Milan artık öyle ilgi cekici bi lup değil cok fazla paralar da vermiyor. Yarışabiliriz o tarz klublerle ancak mvila bizim aradıgımız oyuncu mudur orada cekincelerim var
    milan her zaman milandır nasıl çekici bi kulüp değil

Quote Originally Posted by Facx View Post
    milan her zaman milandır nasıl çekici bi kulüp değil
    öyle düşünme artık futbolcular ve menejerler öle dusunmuyor. Eskidendi o. Turkiye cok cazip geliyor para vermio cunku milan

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Boateng, De Jong, Nocerino, Montolivo, Ambrosını, Muntari, Flamini ve Strasser varken Milan orta saha mı alacak Orta sahanın ortasında yeterince iyi oyuncuları var. Transfer döneminin son gününde Arsenal'a gider diye düşünülürken transfer yapamadı. Diaby'nin iyi başlangıcı bu transferi gereksiz kılmış olmalı. Ayrıca oyuncu ile Tottenham'da ilgileniyordu. Türkiye'ye transfer olacağını sanmam.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Boateng, De Jong, Nocerino, Montolivo, Ambrosını, Muntari, Flamini ve Strasser varken Milan orta saha mı alacak Orta sahanın ortasında yeterince iyi oyuncuları var. Transfer döneminin son gününde Arsenal'a gider diye düşünülürken transfer yapamadı. Diaby'nin iyi başlangıcı bu transferi gereksiz kılmış olmalı. Ayrıca oyuncu ile Tottenham'da ilgileniyordu. Türkiye'ye transfer olacağını sanmam.
    Boateng ile Montolivo aynı tarz oyuncular değil M'Vila ile, onlar daha ofansif oyuncular. Ambrosini oldukça yaşlandı, Strasser ise ilk 11 oyuncusu değil, geçen sezon Lecce'ye kiralandı. Ama De Jong, Nocerino ve Flamini ile aynı tarz ve haklısın onlar varken almazlar bence de. Belki De Jong alınmadan önce gündeme gelmiştir veya yanlış hatırlıyorumdur bilemiyorum, yada senin dediğin gibi Arsenal ile karıştırmışta olabilirim, öyle aklımda kalmış.

Normal şartlarda Türkiye'ye gelmeyeceği konusunda da katılıyorum. Ama şuan normal şartlar dışında bir durum var, kadro dışı bırakılmış. Yani mesela Quaresma belki normal şartlarda Galatasaray'a gelmeyi düşünmezdi geçen sezon teklif yapılsaydı ama bu sezon kadro dışı bırakıldığı için teklif yapılsa Beşiktaş'ta kalmaktan daha sıcak bakabilir şimdi. Aynı şey M'Vila için de geçerli olabilir denemek lazım. Transfer dönemi olmadığı için şansımız daha yüksek olabilir onu ifade etmeye çalıştım. Mesela senin de belirttiğin gibi belki Arsenal ilgileniyordur ama şimdi Diaby iyi perofrmans gösterdiği için askıya almışlardır, biz teklif yaptığımızda da araya girmeyebilirler bu yüzden (Diaby de aynı tarz değil aslında ama misal olarak verdim). Belki de bizim düşündüğümüz kadar önemli bir kriz yoktur, ufak bir disiplin cezasıdır bilemeyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Takımda güven sorunu var gibi biraz, bi cluj galibiyeti takımı eski haline getirir ama hangi oyuncularla. Fatih Terim şuan deli gibi düşüncelidir ne yapsam ne etsem diye. Cluj macında umut elmander çıkacağı kesin ilerde. Peki ya diğer pozisyonlar? Sene başında çok alternatifli kadro diye nitelendirdiğimiz kadrodan adam akılkı 11 çıkaramıyoruz. Umarım cluj macını kazanriz çnkü aksı bi durumda takım resmen çöker,güvensizlik tavan yapar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hastayım şu adama ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Hastayım şu adama ya
    Üstteki mesaj harika

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu haftaya başlarken bizi yakalama ve geçme şansı olan takımlar:

Sivas
    Trabzon
    Fenerbahçe
    Kasımpaşa
    Gençlerbirliği
    Orduspor
    Antalyaspor

Bu şartlarda puan kaybettik ama hala lideriz. Herhalde en şanslı haftamızdı ligde, bir tek Antalya yakaladı onların da averajı yetmedi geçmeye. Umarım artık kendimize geliriz çünkü her zaman böyle olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hisse satışı ve sermaye arttırımı ile ilgili açıklama gelmiş.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14774.php

Mesaj Yetkileri