-Avrupa'da Galatasaray'dan ve İstanbul'dan başka bilinen markamız yok,sizce neden ?
-Valla Türk lirasından 6 sıfırı sildik ama 6-0 ı silemedik.
Verdiğin cevabı![]()
-Avrupa'da Galatasaray'dan ve İstanbul'dan başka bilinen markamız yok,sizce neden ?
-Valla Türk lirasından 6 sıfırı sildik ama 6-0 ı silemedik.
Verdiğin cevabı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Teknik direktörlere yapılan her türlü espriye karşıyım ama benim anlamadığım aynısına tepki gösteren Fenerbahçelilerin çok anlayışlı hale dönüşmeleri![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Öncelikle olay çok gereksiz, bakanın verdiği cevap hele de derbi öncesi, olmamış. Sonra Galatasaray'lı arkadaşların burada hiç bir Fener'liden ses çıkmamasına rağmen kendi kendine gaz vermeleri daha bi gereksiz, ardından bir Fenerli ses çıkarınca hurraaaaaaaa cevap verme takıntısı, en gereksizi. Olayın gereksizliği en baştan ama, neyse. Yakışmamış Bağış'a.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Her zaman merak etmişimdir şu uefa kupasını küçük görenlerin sadece derbi dışında kaç kere avrupaya geçtikleri ve avruapdaki en büyük başarıları nedir?
Yıllardır kimse o kadronun yarısını bile kuramadı açık ve net bu onlara yapılan büyük bir saygısızlık eğer sen daha büyük başarı elde ettiysen onları küçümseyebilirsin bildiğim kadarıyla ülkece avrupada başka kupamız yok olsa zaten kazanan biz olurduk
yahu ben zaten bakana yakışmamış diyorum. bana niye saldırıyorsunuz6-0 a gelmiş ya olay ben şimdi de uefa kupamız var'a gelir dedim
yoksa bir art niyetle yazmadım
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Uefa konusunda çok hassasız ondandır.
Valla ben açıkça art niyet veya kinaye sezdim, yanlış anlamışız demek ki.
Gabi abi sende niye paylaşıyorsun burada bunu durduk yere mesele çıkıyor ya. Twitter'dan bakana sallayıp rahatlamıştım burada gördüm yine sinirlendim.![]()
Ben diyim havada kalmasın Bizim UEFA kupamız var arkadaş. Hiç anlamıyorum 6-0'la UEFA arasında 2 sene var ama 6-0 muhabbeti olunca kabul biz UEFA kupamız var diyince auuuuvvv. Böyle rütbelerdeki insanların bu tarz laflar etmemeleri lazım az dikkatli olmaları lazım ama bizde parası olanı milletvekili yaptığımız için normal karşılıyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
Bakü'ye GS Store açılmış. Bir tane de Bağdat Caddesine açılıyormuş, riskli bir karar olmuş.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fenerbahçe taraftarı da zaten seyircili maçlar oynandığından beri deplasman yasağı kalksın diye tribünden protestosunu sürdürüyor. İlk maç olan GS maçında da yönetim buna kayıtsız kalmadı, olay bundan ibaret. Aslında tüm taraflarlar yasak kalksın istiyor ama işte bunu ilk FB yönetimi dile getirince karşı çıkmak gerekir psikolojisiyle karşı çıkılıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
O bakanın cevabı konusunda soruyu soranın konuşma şekline, tavırlarına bakarsak aslında cevap iyi olmuş![]()
Bakan fenerlimi acep ?baksana bizim avrupada biliniyor olmamız baya dokunmuş
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tebrikler gündem olmuş, bakan arkadaş.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Olur böyle geyikler bakan da olsan futbol bu taraftarlık bu. Takılmayın bu kadar. Bizim de başarılarımız var onların da var sonuçta herkesin söyleyecek, rakibine takılacak bir sözü var ki futbolun dogasında olan bir şey bu çok da mühim değil gülüp geçeceksin.
Soruya verecek cevabı olmayınca espriye vurmuş. Ben de merak ediyordum sorunun gerçek cevabını halbuki![]()
Mutlaka bir saldırı olacaktır ancak bu tür saldırılar yapan kişileri herhangi bir kulübün taraftarı olarak sayamayız.Sadece Fenerbahçe forması giyen saldırganlar olarak belirtiriz.Fenerbahçeli demeye bin şahit ister.Aynı şey bütün kulüpler için geçerlidir.Mesela geçmişte Fenerium'lara da saldırı düzenlendi ancak saldıranları ben Galatasaraylı olarak saymıyorum.Sırf rakip kulübün lisanslı ürününü satıyor diye bir çok kişinin ekmek parası kazandığı bir mağazaya saldırmak taraftarlık değildir,insanlık da değildir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ayrıca diyorsunuz ki sırf FB dedi diye karşı çıkılıyor. Aslında durum tam tersi; kaç yıldır bu deplasman yasağı uygulaması kulüplerin oy birliğiyle uygulanmış olmasına rağmen, taraftarları bu işten hariç tutarak söylüyorum, bir anda FB yasak kalksın diye Kulüpler Birliği'ne salık verince herkes bu işe olur diyor.
Taraftar bazında burada görüyoruz ki bu işi destekleyeni de var desteklemeyeni de ama iş kulüplere gelince herkes FB'ye karşı el pençe divan, bu nasıl iş şimdi? Dediğinizle bağdaşıyor mu?
Karşı çıkılıyor derken, mesela Ultraslan çıkıp deplasman yasağı kalsın demiş, ama şimdi Fenerbahçe gündeme getirdi diye o dönemde yasak kalksın diye savunanların içerisinde, yasak kalkmamalı düşüncesine dönüş yapanlar olmuştur anlamında yazdım.
Olaya kulüpler bazında bakmadım, taraftarın bakış açısı olarak değerlendirdim.
"YÜCE ATATÜRK"
Hayır, durum o şekilde değil. Protesto etmek ayrı bir şey, resmi başvuru ayrı bir şey. Fenerbahçe bu girişimi neden sezon başında ya da gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere yapmadı? Galatasaray açısından olay bundan ibaret. Eğer sezon başında gündeme gelseydi ya da gelecek sezondan itibaren geçerli olacağı konuşulsaydı en başta Galatasaray destek verirdi bundan eminim. Galatasaray yasağın kalkmasına karşı değil, kalkacaksa adil olması açısından bunun sezon başında olması gerektiğini savunuyor. Bu şekilde olduğunu herkes biliyor da şu an için Fenerbahçe cephesinin işine gelmiyor bunu anlamak. Galatasaray'ı yasağın kalkmasına karşı olarak gösterip tartışmaların uzamasını amaçlıyorlar.
Not: Ben kişisel olarak yasağın kalkmasına hala karşıyım o ayrı.
Ayrıca ben Fenerbahçe'nin bu konudaki samimiyetine hiçbir şekilde inanmıyorum. Sezon başından bu yana gerek kulübünüz gerek teknik direktörünüz sürekli Galatasaray'ın üzerine oynuyor. Çünkü baskı altına almak istiyorlar. Bir gerçek var ki Fenerbahçe baskı kaldırma konusunda Galatasaray'dan daha başarılı bir kulüp. İki kulüp arasındaki derbi maçlarında Fenerbahçe'nin üstünlük kurmasının en büyük sebebi de bu zaten.
Hakemler ve federasyon Galatasaray'ı kolluyor, Milli takım teknik direktörü Galatasaray'ı kolluyor... medya mensupları Fatih Terim'den korkuyor ona soru soramıyorlar... GS-FB maçının hakeminin Halis Özkahya olmasını Galatasaray istedi... Son birkaç haftadır dikkat edin Fenerbahçe cephesinden sürekli Galatasaray'la ilgili açıklamalar geliyor. Çünkü Fenerbahçe gerilim ve kaostan besleniyor.
Tüm bu tartışmalar bir stratejinin ürünü. Fenerbahçe tarafından uygulanan ve nispeten başarıya ulaşan bir strateji. Galatasaray'ın maça konsantrasyonunu başka noktalara çekme açısından etkili olmuş gibi görünüyor. Bu tür durumlarda aklıma hep Aziz Yıldırım'ın sözleri geliyor: "maçların sadece sahada kazanılmadığını öğrendim".
Last edited by Walter Sakana : 14.Aralık.2012 at 13:43
Fenerbahçe'nin girişimi sezon başı yapmama sebebi ilk iki maçını içerde oynaması ve cezalı olması bence. Ayrıca diğer konuda da yazdığım gibi amaçlardan birisi taraftarın sesine kulak vererek artı puan kazanmak. Aynısını da Galatasaray yönetimi yapıyor, tamam kalksın deseler bu sefer Galatasaray taraftarları biz Beşiktaş maçına gidemedik sizin yaptığınız iş mi diyecekti. Bunu göze alamadı bizim yönetim. Herkes aslında kendini düşünüyor, ama Galatasaray tarafının kendini düşünmesi nedense tepki çekiyor.
Samimiyet konusunda benim de şüphelerim var, kusura bakılmasın ama Fenerbahçe biraz tutarsız olabiliyor. Örneğin sakatlanan Göksenin Köksal için geçmiş olsun mesajı yayınlanmıştı Fenerbahçe sitesinden, bir dönem Milli Takım'da ayartılmaya çalıştığı iddiaları ortaya atılan, Ömer Onan'ın veliahtı olarak görünen Göksenin için açıklama yapan kulüp neden Domercant için yapmadı ?
Ayrıca hakem konusunda ilk defa maçtan önce bu denli baskı görüyorum, gazeteciler biliyormuş Ömer Temelli'ye göre, benim gördüğüm genel tahmin Bülent Yıldırım'dı. Ayrıca hakem belli oldu İbrahim Seten Galatasaray çok rahatsız hakem ev sahibini kollamıyor diye şeklinde karıştırdı ortalığı, oysa bu hakemle geçen sene FB - BJK maçında BJK'de sarı kart görmeyen oyuncu yok neredeyse. Dün yapılan toplantıdan sonra Ömer Temelli, gazetelerde Galatasaray'lı yöneticilerin rahatsız olduğu haberleri varsa demek ki istedikleri hakem gibi bir şeyler söylemiş. Bize kupa verirken hasetinden çatlayan Yıldırım Demirören'in bizim tarafımızdan satın alınmış olma ihtimali hiç gerçekçi değil bence.
Son günlerde aleyhimize çok fazla şey yazılıyor ve söyleniyor, bir kaosun içine çekilmeye çalışıyoruz bunun en ciddi kısmı da hakem konusu. Fenerbahçe yenilirse ilk suçlu hakem olacak, kazanırsa da galibiyetin değeri hakeme rağmen kazandık, hakemi de yendin ile taçlandırılacak gibi geliyor bana.
Yazmıştım daha açık yazayım yoksa senaryolar güzel...
Taraftar haftalardır deplasman yasağı kalksın diye maçlarda tepki gösteriyorlar, yönetim de taraftarın bu isteğine olumlu yaklaşıp, yani taraftarının gönlünü hoş tutmak adına, ilk maç öncesi bu isteğini açıklıyor, kalkıp bu maçtan sonra ya da 2 hafta önce açıklanacak bir durum yok. Şimdi açıklanması, zamanının şimdi olmasından çünkü maç bu hafta.
Kalkar kalkmaz o beni ilgilendirmez sadece kalkmasını isteyenlerin çark etmiş olmasını görmek bile, yanardönerlilikleri konusunda benim tebessüm etmemi sağlıyor, bu da yeterlidir benim için.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasaray üzerine oyunlar oynanıyor! Enteresan, senelerdir bunu Fenerbahçeliler söylerdi yok öyle şeyler diye karşı çıkılırdı, gün gelir devran döner diye boşuna dememişler.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi gergin gördüm seni.
uA konusunda bir şeyler yazılmış, uA forumda kaldırılsın diyenler de var, Galatasaray taraftarlarından da kaldırılsın diyenler var. Kulüp ile taraftarları karıştırmamak lazım.
Ben olay çıkmasın diye kalkmasına karşıyım ama bir yandan iyi olabilirdi, bizim taraftar uyuyor bu sene, Fenerbahçe taraftarı gelse, motivasyon artardı.
Fenerbahçe'nin deplasman konusunda samimi olup olmadığını öğrenmek için geçen sene oynanan 2.yarıdaki Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki tutumlarına bakabilirsiniz. En az Beşiktaş taraftarı kadar Fenerbahçe de deplasman konusuna önem vermişti.
Yok bizimki sizinki kadar geniş çaplı değil, daha ufak çaplı birşeyBiz daha Fenerbahçeliler kadar dünya çapında bir paranoyaya ulaşamadık henüz.
Emniyetinden federasyonuna, Uefa'sından CAS'ına, hükümetinden yayıncı kuruluşuna, medyasından diğer 17 kulübüne, hakimlerinden savcılarına hatta Ziya Şengül, Mehmet Ali Aydınlar, Nihat Özdemir, Aziz Yılmaz gibi Fenerbahçe'nin içinden olanlarına kadar... ohooo daha çok fırın ekmek yememiz lazım bizim![]()
Allahtan hükümet Galatasaray'a yakın yoksa halimiz nice olurdu.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=41227Bakan Suat Kılıç, geçmişte yaşananlar ne olursa olsun, taraftarlara deplasman yasağı getirilmesini medenice bulmadığını ve bu yasağın kaldırılması yönünde girişimde bulunan kulüpleri desteklediğini bildirdi.
Bu da stat paylaşımı konusundaki tarafsızlığıyla hayranlık uyandıran sayın Gençlik ve Spor Bakanımızdan...