Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 291 sonuç

Konu: Toulouse F.C. [4.sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ruzgar birden bire tersine dondu sanki Bi sonraki 2 macimiz evde onlarida alip ligde yukarki siralara tirmanmak istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Halen Toulouse'un basindaysam sebeplerinden biri bu adam. Tek basina mac kazandiriyor. Kotu donemde attigi goller ile puan ve puanlar aldik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ryad Boudebouz, joker transfer hakki ile transfer edilmistir. Kanatlarda bir tane daha gol atabilen adam bulunmasi lazimdi. Onuda takima kattik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

4 macta 12 puan topladik. Bi sonraki macimiz evde Marsilya ile, zor olacagini biliyoruz ama suan takimda herkesin morali yerinde ve maci alacagimizi dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lidere yenildik evimizde

Bu senenin en guclu takimi ligde, pek fazla sansimiz yoktu. Adamlar sagli solu geliyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Derbide deplasmanda gulen taraf olduk

Yavas yavas benim istedigim oyun oynanmaya basladi, tirmanisimiz devam ediyor. Ocak ayina kadar devam, o zaman geldiginde durum degerlendirmesi yapip kendimize hedefler koyacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ligin ilk yarisi bittiginde 30 puani gecmis olmak istiyoruz. Bi onceki sezon toplamda 61 puan topladik, dedigimiz gibi ligin ilk yarisini 30+ puanla bitirirsek ligin ikinci yarisinda cok daha iddiali konumda oluruz.

Kotu basladik ama iyi bitirecegiz, ligin ikinci yarisinda sampiyon takim gibi oyniyacagimizi dusunuyorum. Erken konusmak icin ama 70 puani gorecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım çok gol atıyor ama bir o kadar da yiyor. Sezon sonunda 70'i görmenin yolu hızlı-kesici bir stoper'den geçebilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Takım çok gol atıyor ama bir o kadar da yiyor. Sezon sonunda 70'i görmenin yolu hızlı-kesici bir stoper'den geçebilir.
    Katılıyorum.
    Eğer taktiğinde DMC yoksa taktiğine bak nereden taviz verebiliyorsan bir tane DMC koy belki o zaman daha az yersin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cabaye-Tiote-Sissoko bunlar pek fazla ileriye cikmayan mc'ler, belki care olur dedim ama olacak gibi degil.

Iyi bir kesici almak istedik, paramizda vardi ama gelecek oyuncular Munoz'dan kaliteli degildiler. Ocak ayi geldiginde DC ve ST alacagiz. Takimdanda 4-5 oyuncu gonderecegiz.

Varmi tavsiyede bulunacak

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Tottenham'dan Bassong'u önerebilirim Stoper olarak çok atletik iyi bir kesici, kornerlere ayarlarsan forvetlerinden fazla gol atar sezgisi çok kuvvetli bir futbolcu. 2. senenin ortalarında satılık listesine konuyor genelde ama normalde kaça alırsın bilemiyorum Ben 3.8m dolara almıştım attığı goller yüzünden 27.5m şu an

Gelişmesini bekleyeceğin stopeler Prestia ve Ilori'yi tavsiye ederim. Bir de Deportivo'dan Encoms var 16 yaşında inanılmaz gelişiyor ama Deportivo bırakmıyor bi türlü. 11m dolar serbest kalma maddesi var ama değmez.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

DC olarak Cagliari de oynayan Davide Astori işini oldukça görür. ST olarak Danijel Aleksic veya Nelson Oliveira'yı almayı deneyebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Tottenham'dan Bassong'u önerebilirim Stoper olarak çok atletik iyi bir kesici, kornerlere ayarlarsan forvetlerinden fazla gol atar sezgisi çok kuvvetli bir futbolcu. 2. senenin ortalarında satılık listesine konuyor genelde ama normalde kaça alırsın bilemiyorum Ben 3.8m dolara almıştım attığı goller yüzünden 27.5m şu an

Gelişmesini bekleyeceğin stopeler Prestia ve Ilori'yi tavsiye ederim. Bir de Deportivo'dan Encoms var 16 yaşında inanılmaz gelişiyor ama Deportivo bırakmıyor bi türlü. 11m dolar serbest kalma maddesi var ama değmez.
    Sezon basi istedim oyuncuyu ama Galatasaraya gitti transfer listesine dusen adamlari bekliyecegiz, onlara gucumuz yetiyor

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    DC olarak Cagliari de oynayan Davide Astori işini oldukça görür. ST olarak Danijel Aleksic veya Nelson Oliveira'yı almayı deneyebilirsin.
    Yazdigin forvetler poacher isi gorurmu ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac oncesi agiz dalasina girdi Lille teknik direktoru, tennezul edip cevap bile vermedim cunki futbolcularimin sahada onlara gereken cevabi verecegini biliyordum. 3 mac daha var onlardan 9 puan alirsak, ligin ikinci yarisinda iyice cosariz gibime geliyor. Bu senede avrupaya gidemesek finans olarak kotu duruma gelebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kiralik verdigimiz iki forvetlerdende guzel haberler geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1 Sissoko sattik ama yerine onlaracasini yetistirme firsatimiz var.

Sezon basi baskanla gorusmustuk ve tesislerimizi yenilenmesini istemistik. Boylece takimdaki butun futbolcularin (as takimdakilerin, u19 takimdakilerin) gelisimini en iyi sekilde yapabilecegi ortami saglamis bulunacaktik.

Aboubakar'ı alıp kendin geliştirsen daha iyi olabilir.Çünkü pek azimli bir arkadaş değil.Tek tek özelliklerinin üstüne gidip geliştirince Bir Hulk bir Damiao gibi olabiliyor.Senelik 30+gol garanti gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Robeck View Post
    Aboubakar'ı alıp kendin geliştirsen daha iyi olabilir.Çünkü pek azimli bir arkadaş değil.Tek tek özelliklerinin üstüne gidip geliştirince Bir Hulk bir Damiao gibi olabiliyor.Senelik 30+gol garanti gibi.
    Gecen sezon aldim, cok macta oynattim Umut suskunken. Antremanlarinada ozen gosterdim, bu sebepten dolayi bu sene pek sabrim kalmamisti ona Seneye takimda yeri olacaktir ama bu sene yedek beklemesini istemedim, onun icin kiraladim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lille'i yendikten sonra bu maci garanti gibi gorduk, cunki ligin 2 flas ekibi ile ust uste mac yapiyorduk. Rehavete kapilan oyuncularim bu maci kaybettiler. Bir an evvel ligin ilk yarisinin sonra ermesini istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zayif rakibimize karsi cok guzel futbol oynadik. Son bolumde sikintiya sokabilirdik oyunu ama penaltilarini kacirdilar ve bizde 2ci golu atip oyunu garanti altina aldik.
    Son macimiz evde St.Ettienne karsi. O macida alip devre arasina umutlu gitmek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ligin ilk yarisina cok kotu basladik, yanlis hatirlamiyorsam 7-8 mac boyunca galibiyet dahi alamadik. Sonradan isler lehimize dondu ve birseyler yapmaya basladik. Hedef olan 30 puana ulastik. Ligin ikinci yarisinda bu hedefi 40 olarak belirledik, 70 puan toplayip avrupada oynamak istiyoruz.

Simdi oyuncularima 1 hafta izin verip kafa ve beden olarak dinlenmelerini soyliyecegim. Ligin ikinci yarisinda bambaska bir Toulouse olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yazdigin forvetler poacher isi gorurmu ? [/QUOTE]

İkisi de kısa ve hızlı oyuncular. Aleksic poacher olabilir ama Nelson Oliveira şüpheli

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Hiç "Umut" yok

Sizin kariyerlerinizde her zaman Umut var abi.Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Hiç "Umut" yok
    Valla bi ara darlandim ama umudumuzu koruyoruz Fizik cok onemli Fransa liginde onu oyuncularimi dove dove ogretiler bana Fransada
    Quote Originally Posted by peker0693 View Post
    Sizin kariyerlerinizde her zaman Umut var abi.Başarılar dilerim.
    Sagol kardesim, istedigimiz gibi gitmiyor suanda ama hep oyle gidecekte degil

Turkiye ligine politika karisiyor deniliyor ama Fransa ligi hep politika. Yabanci kurallari cok komik, butun Afrika yerli statusunde oyniyabilir Libya ve Misir haric. Belki ilerde Libyalilarda yerli statusunde oyniyabilir nede olmasa suanda orayida somurmeye basladilar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Usteki takimlari yenebiliyoruz ama altakileri yenemiyoruz.

Aradaki maclari unutmusuz hemen toplu ss yapistiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gelenler

Dentinho
    Enyeama
    Cristian Rodriguez

Gidenler

Albin
    Alan Kardec
    Riviere
    Ait Fana (kiralik )
    Ahamada (sozlesmesinin feshini istedi,takimin kotu performansindan dolayi, bize inanmiyanin bizle isi yok)

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Hocam bence gayet iyi gidiyoruz tek ihtiyacımız galibiyet serisi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

çok iyi gidiyorsun hocam...kendi gs kariyerimde senin sol açığı aldım...son hali aşağıda ve inan insan gibi oynamıyor...darma duman etti ortalığı..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by managerking66 View Post
    Hocam bence gayet iyi gidiyoruz tek ihtiyacımız galibiyet serisi.
    3 mac ust uste alinsa gerisi gelir ama cok degisik bir ligde oynuyorum.

4-2-3-1 (dmc yok) boyle bir sistemle oynuyoruz, ofansif futbol oynuyoruz. Buyuk takimlari yenip kucuk takimlara yeniliyoruz

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri