yukardaki mesajimi mac sonunda alintilamayi cok isterim 'bak gordunuz mu dedim ben' diye![]()
yukardaki mesajimi mac sonunda alintilamayi cok isterim 'bak gordunuz mu dedim ben' diye![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kimsenin bi yere takıldığı yok. Umut daha dirençli bir topçu mevlüt defansın arasında ezilip kalıyor. Formdan bahsediyorsun bide tunayın yerine emre çolak oynasın diyorsun. Bune yaman bir çelişkidir arkadaş. gs nin bütün maçlarını izleyen biri olarak Emre çolağı neden milli takıma çağrıldığını bile anlamakta zorluk çekiyorum (form olarak) sen tutmuş umutun formsuzluğunda bahsedip mevlütü savunuyorsun sonrada emre çolak diyorsun. Tebrik ederim seni.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Galatasaray maçlarını tamamına yakın bende izledim. Sezona iyi başlayan Emre Çolak vardı ama son zamanlarda biraz düştü. O kadarda kötü durumda olduğunu düşünmüyorum. Her oyuncunun performansında zaman zaman düşüş olabilir. Dediğim gibi Tunay yerine Emre Çolak'ta olabilirdi illa olacak diye bir şey yok. Abdullah Avcı Tunay'ı tercih etmiş saygı duyulmalı. Ayrıca sende bir iki maçla bir oyuncuyu değerlendiriyorsan bende seni tebrik ederim. Mevlüt kapalı savunmalarda eziliyor, Umut'ta ondan geri kalıp harikalar yaratıyor dimi. Braga ve Romanya maçlarında gördük stoperlerin arasında nasıl kaybolduğunu.
Artık hocalarda takıntı haline gelmiş. Sakatlıktan çıkan oyuncuyu hemen ilk 11'e koyuyorlar. Umut sakatlıktan önce çok iyi gidiyordu ama sakatlanıp iyileştikten sonra hala toparlayamadı. Bunu Hamit'tede yaptılar. Onca maç eksiği olan oyuncuyu hem takımında, hemde Milli takımda yük bindirince bir yerde patladı. Tam eski Hamit döndü derken sakatlık her şeyi mahvetti.
Valla kim oynamış iyi mi oynamış formsuzmuymuş hiç önemli değil şu maçı alalımda.
emre çolak ıda iyiden iyiye kanat yaptık valla mc oynasa aynı belözoğlu gibi oynuyo tabi genç olması nedeniyle sakarlıkları çok oluyo ama kanatta oynucak bi oyuncu değil emre çolak tunayda anca anadolu takımlarında iyi oynar gökhan töre kadroda yok mu sakat mı ?
Son maçlardaki performansımıza ve Abdullah Hoca'nın kafa yapısına baktığımda Macaristan yener diyorum, böylece şansımız biter, biz de rahat ederiz. Yazık şu taraftara. Kadro kalitesi olarak çok rahat 2. olmamız lazım ama malesef.
Yine Türkiye'ye oynadık hadi bakalım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Emre Çolak bir maçla asılacak oyuncu değil. Bu sezon galatasaray takımının en iyi oyuncusu,uzun vadede de bunu sağlamlaştıracaktır. Ben Alper Potuk'a üzülüyorum sadece. Geçen yıl bize transfer olsaydı şu an fenerbahçe'de oynamasa bile bu maçtan önce milli takıma çağırılmış olurdu,şimdi de sahada olurdu. Harika bir potansiyeli var,Abdullah Hoca yazık ediyor. Eskişehirspor'dan Veysel'de mesela rahatlıkla bu kadar eksik varken kadroya girebilirdi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Alper Potuk bu sezon ligde en formda orta saha oyuncusu yerliler arasında. Günden güne üstüne koyarak yola devam ediyor ama maalesef takımlarında oynamayan oyunculardan dolayı sıra gelmiyor. Katılıyorum keşke geçen sezon devre arasında gitseydi Fenerbahçe'ye yada bu transfer sezonunda bir ara Galatasaray ile adı geçmişti oraya transfer olsaydı. Bu formuyla Eskişehirspor'da fazlada durmaz.
ali ece çok güzel bir şey söylemişti, -emre'nin iyi futbolcu olduğunu hala kabullenemiyor orası ayrı- en zengin olduğumuz bölge orta saha ancak en az kullandığımız bölge de orta saha. italya usulü bir sistemle de oynayabiliriz bence. 4 tane mc gibi... çok mc var.
![]()
Umutluyum sebebini bilmiyorum ama umutluyum.
gidin istediğiniz kadar basın iddiadan bu maçı almama durumumuz yokbenden söylemesi
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ay-yıldızlılarımız sahaya; Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ömer Toprak, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop, Caner Erkin, Nuri Şahin, Tunay Torun, Mehmet Ekici ve Mevlüt Erdinç ilk 11'i ile sahaya çıkacak.
Macaristan Milli Takımı ise sahaya; Bogdan Adam, Vanczak Vilmos, Korcsmar Zsolt, Meszaros Norbert, Kadar Tamas, Varga József, Elek Akos, Gera Zoltan, Hajnal Tamas, Koman Vladimir ve Szalai Adam ilk 11'i ile çıkacak.
tff.org'dan
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
4-1-4-1 oynayacakmışız.
Hadi be Caner diyorum. Bu maçta ondan çok umutluyum, Fenerbahçe'de böyle zor virajlı maçlarda ortaya çıkar umarım bugün de mücadelesini ortaya koyar ve oyunu sırtlar.
...
17 maç deyince yanıltıcı olur. 17 maçta ne kadar süre almış o önemli.
Resmi maçlar: 8 maç oynamış, 308 dakika oyunda kalmış. 90 dakika oynadığı maç yok.
Hazırlık maçları: 9 maç oynamış, 367 dakika oyunda kalmış. 90 dakika oynadığı maç yok.
Toplam: 17 maç oynamış, 675 dakika oyunda kalmış. 90 dakika oynadığı maç yok.
Macarlarda en önemli kozlarından Dzsudzsak oynamıyor sanırım.
Başarılar Türkiye'm, bu maçı alıcaz başka yolu yok
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Şöyle 1 Caner asist Mevlüt gol![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Golll Mevlut
Yone volkan yine hata, atin sunu takimdan ya
Şu Volkan sevdasından vazgeçemiyoruz bir türlü. Kaleci mi yok Türkiye'de!
Gol öncesinde içimden Volkan çok kilo almış Fenebahçe maçlarınıda izlemiyorum umarım performansında düşüş yoktur demiştim 3 dakika sonra gol oldu ..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Volkan ve Gökhan Gönül ne yazık ki Fenerbahçe'deki performanslarını milli takıma yansıtamıyorlar. İstisnaları var tabii. Yine de 1-2 hata ile kaleciliğini sorgulamak abartılı.
1-2 hata mi. Tarihe bakar misin. Volkan feneri de cok kez yakti. Bukadar da hata yapilmaz. Normal goller ye be de kahrolmayalim beceriksizligine