Şu Almeida'nın ne kadar alacağı varsa verip göndersinler. Ben bu kadar amaçsız bir futbolcu görmedim. Adam vasıfsızın teki. Etkisiz eleman diyeceğim ama adam takımına kötü etki ediyor.
Şu Almeida'nın ne kadar alacağı varsa verip göndersinler. Ben bu kadar amaçsız bir futbolcu görmedim. Adam vasıfsızın teki. Etkisiz eleman diyeceğim ama adam takımına kötü etki ediyor.
Steam ID: fotosuki
Bu foto bir takımdan inancın, hırsın ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Dalga geçildi demiyorum ama her ne kadar dalga geçen varsa önce kendi milyon dolarlık takımlarına baksınlar ne yaptıklarına![]()
Ayrıca bir kişi emeği çöpe attı demiş, ne çöpe atıldı pardon? Bir kişi net pozisyon kaçırınca çöpe mi atılıyor her şey. Futbol bu içerisinde her şey var. Emeğin falan gitti yok. Neden Olcay'ın hırsla topu takip edip oraya kadar koştuğu söylenmiyor acaba? Neden illa negatif bir yön aranıyor?
FM Gazetesi
Ben maçı değil Şenol Güneş'i izledim. Soner ve Sapara'yı çıkartıp, Barış ve Volkan'ı oyuna almasının mantığını çözemiyorum 1 saattir. Halil'e 90 dakika sabredebilmesini bile anlayabilirim ama bunun açıklaması yok.
Ben bir şey merak ediyorum, kadro değeri ve ayrılan bütçe bakımından Beşiktaş kaçıncı sırada ? Tüm zorluklara rağmen falan deniyor da, Antalyaspor kadar da mı bütçesi yok Beşiktaş'ın ? 11. sırada hatta yarınki maçtan galip çıkarsa haftayı 12. sırada tamamlayacak bir takım için yapılan yorumlarda biraz terslik var gibi. Bazı kişileri tenzih ediyorum tabii ki..
Samet Aybaba: Son dakikada kacan golde tüm takimi saha icinde yerde yattigini gorunce takim oldugumuzu http://anladim.Biz takim olduk
Nokta.![]()
FM Gazetesi
Bende üzüldüm elbet, ama bunlar olur. Sonuçta 90'a kadar gol olmadı ve öyle de bitti. Adama yüklenmek gereksiz. O adam bizim çok işimize yarayacak daha. Bir hamlede bitirmek olmaz. Hele ki böyle günlerde.
Samet Aybaba: Batuhan Karadeniz kendine verdigim sansi kullanamadi.
FM Gazetesi
Kaçan bir pozisyon sonrası 4-5 futbolcunun yere yatması ile biz gerçek bir Takımız mantığını çözemedim ben yahu
Biri zaten yorulduğundan yerde gibi gözüküyor bi kızma durumu yok.Aslında oradakiler bir ikazdır, öfke göstergesidir.Aybaba'da istediği şekilde anlamış pozisyonu benim gözümde özeti budur..
Ben halısaha'da bile tanımadığım adam net kaçırında yere yatıyorum öfkemi belli ediyorum biz de mi gerçek bir takım olduk acaba![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Borçla sahadaki futbolun ne alakası var ? Öyle ya da böyle bir takım kuruldu sonuçta. 4 maçtır kazanamıyor takım, Antalyaspor veya başka iyi olan takımlar Beşiktaş kadar övülmüyor. Sadece buradan bahsetmiyorum, spor yazarları olsun falan sizce de yaratılan havada bir sıkıntı yok mu ?
Bir tane forvetimiz olsaydı iyi olurdu ya.Bu arada maçı izleyemedim NTVspor'dan takip ettim.Şenol hoca neden Soner'le Saparayı alıpta kötü oynayan olcan ve Halil'i oyunda bıraktı merak ediyorum ?
Takım olmak nedir? Türkiye liginde hangi takımlar takımdır? Adam 2 aydır takım oluyoruz diye uyutuyor milleti. Açıp puan durumuna bakmıyor mu merak ediyorum? Diğer takımların başarısızlıklarıyla kendi başarısızlığını örtüyor. Neymiş, liderle arada 6 puan varmış. Galatasaray maçlarını kazansa şimdi bavul topluyordu.
Steam ID: fotosuki
Batuhan harbiden bu genç yaşında iyice dibe vuruyor . Yahu bu adam hiç çalışmıyor mu hiç mi kendini geliştirmiyor inanılması güç. Yanındaki arkadaşına pas verirken bile zar zor veriyor gibi hali var. Bu adamdan gol bekliyorsak işimiz var. Koşmaya mecali kalmamış.
Bu takım devre arasında forvet ve kanat oyuncusu transfer edene kadar çift forvet oynamalı. Almeida - Holosko arkalarında Fernandes ve merkezde üç merkezi orta saha ile rakibi yoran bir takım ortaya çıkabilir. Bu sisteme uygun orta saha oyuncuları da var. Oguzhan,Hasan,Necip ve Veli gibi. Kanatlardan ne orta geliyor ne de sıfıra inebiliyor oyuncular. Direk Almeida - Holosko'lu forvet hattında Almeida rakiple uğraşırken boşlukları Holosko değerlendirir. Kaçırsalar da olur yeter ki o adamları kanatta oynatmasın. Bu maçın en sevindirici iki şeyi ; Ersan'ın hazır olması ve tabii ki Oğuzhan'ın performansı. Oğuzhan umarım hep böyle devam eder , çizgisini hiç bozmaz.
Last edited by Mamadou : 21.Ekim.2012 at 23:05
Kardeşim bu takımdan bizim zaten bu sene beklentimiz olamaz. Tabi ki belli bir beklentimiz var, Avrupa kupalarına gidelim yeter. Henüz ligin başı daha bir durAyrıca bir şey hatırlatmak istiyorum, zor maçlarımızın tamamı bitti, geride kaldı. Devre arasında yapacağımız transferler ile takım kendine gelecektir. Az sabır
Bende kızıyorum ama ılımlı olmak lazım artık.
FM Gazetesi
Şimdi soruyorum:
Özyakup bugüne kadar neden oynamadı?
Hasan Türk oynadığı 1 saniyeyi bile boşa harcamadı ama yok.
Genç kadro kurulacaktı,takımda o kadar solbek var,Boral oynuyor.
Almeida ile Batuhan Karadeniz arasında ne fark var?
Herkesin kendini yere atması bir öfke midir,yorgunluk mudur,takım olma mıdır?
BJK ilk yarıda futbol mu oynadı?
Borçlar olabilir,geçen senede Galatasaray'ın bir sürü borcu vardı.Ne yıldızlarla takım kuruldu,ne de gençlerle.Şahan mı genç,Boral mı genç?
Yeter artık.
Şampiyonluk istemiyorum,düzgün yönetim istiyorum (yönetimden futbolcuya teknik direktöre kadar)
O görüntü benim de hoşuma gitti. Maçı ne kadar istediklerini gösteriyor. Takımı gol kaçırırken tribünde tüyünü dahi oynatmayan adamlar da gördük daha 3-4 hafta önce
Aslında iyi kötü futbol kaygısı yapmamalıyız. Ligde hiç bir şey oynamadan 13,14 puanda olan takımlar varBiz o takımlardan daha fazla gol atmamıza rağmen, o takımlara göre bazı maçlarda tek devrede olsa daha iyi futbol oynamamıza rağmen o takımların 4,5 puan gerisindeyiz. Bu takımda oyuncu kalitesinin abartıldığı kadar yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Bu takımın en büyük eksikliği saha içerisinde takımı organize edecek oyuncu sayısının çok az olması. Bir Toraman var bide Fernandes var lider özellikli. Genç takım kuruyoruz ama bu takımı saha içinde yönlendirebilecek tecrübeleri unutuyoruz. Sadece takım oyununu oynayabilen oyuncuları bırakıyoruz. Ahh şu takımda bir Ernst olaydı ne güzel olurdu. Geçen sezon ki takımdan tek o adamın ayrılışına üzülüyorum. En azından bir sezon daha oynasaydı yada Nene transferi gerçekleşseydi keşke.
Maçın 2. yarısı tempolu güzel geçti, galibiyeti kaçıran taraf bence BJK'tı.
Tam da bu resmi koymak için girmiştim tam olarak noldu burada ?
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
O son saniyede kaçan gol, hâlâ aklımdan çıkmıyor. Böyle bir şanssızlık ve beceriksizlik olamaz. Futbol şansı yanımızda değildi maalesef.
Oğuzhan'ın bundan sonra daha da sık oynaması gerektiğini gördük. Bugün, Fernandes ile birlikte orta sahanın en iyisiydi. Buraya daha önce yazdım mı bilmiyorum da; Hasan Türk, Oğuzhan, Muhammed ve Necip'ten oluşan bir orta saha hayalim var. Bakalım bir gün gerçeklecek mi? Bu gece; Uğur'un yerine Ersan sol bek oynasa, Toraman stoper, Hasan Türk orta saha başlasa bu futboldan daha geri oynamazdık sanırım. Almeida, Batuhan, Holosko ve Mehmet Akyüz'ü toplasan bir Mustafa Pektemek etmez benim gözümde. Artık çaresiz devre arasını ve Pektemek'in takıma geri dönmesini bekleyeceğiz, yapacak bir şey yok. Belki, o zaman şu kaçan golleri görmeyiz daha fazla.
Beşiktaşlılar kusura bakmasın ama Samet Aybaba ile bu iş olmaz.Yerine daha iyi bir teknik direktör olsa daha başarılı olur...
Hayırlısı be Gülüm.
Oğuzhan çok iyi futbolcu çok klass oynuyor.
Onur sen ne ayaksın arkadaş ya. Aldı 1 puanı valla
Cüneyt Çakır bu sezon bizi resmen 2.kez ateşe attı. OLcan`a kart vereceğine oyunu devam ettirdi ve goLü yedik.
Ya oyunu, mücadeLeyi feLan geçtim hakem abiLer artık şu maç sonuçLarına etki etmesi yahu. Etmesin !
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Özeti ne zaman izlesem son pozisyonun kaçmasından sonra ben bile kendimi yere bırakasım geldi her sefer.. Çok yazık oldu gerçekten.. Çok çok iyi mücadele ve iyi bi oyun ortaya koydu Beşiktaş ama olmadı maalesef..
Beşiktaşlılara diyorum ki takımınıza sahip çıkın, fazlasıyla hakediyolar..