vay arkadaş yine kaçtı
vay arkadaş yine kaçtı
Burak bir şey deniyor beyler...
Abi yeter ya![]()
Valla helal olsun Ali Palabıyık intikamını aldı sayılır helal aynısını tevfik ilk yarıda yaptı aynısı kart yok koray da yapmıştı herhalde
Not:kart yanlış demiyorum aynısını yaptılar onları görmedi
kart dogru selcuk atildi 10 kisiyiz.
Atarsak Bruma'nın kişisel çabaları sayesinde atarız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sabri neden kırmızı görmedi ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu arada dikkatimi çekti bu sezon Drogba'ya faul yapmak serbest herhalde
Adam 6 haftada 10 küsür gole ulaşacakken hala 2 golde.Akıl almaz goller kaçırıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
kaçan gollere aklim ermiyor su an mac en az 8-1 olmasi lazimdi.
Aklıma gelen en mantıklı açıklama, GS'a büyü yapılmış!
Sırf Burak tek başına 5 gol atardı. Rize'nin de yerinde biraz daha diri takım olsa maçı lkazanırdı.
bitti maç 1-1
Valla ne denilebilir ki Real Madrid işte bu pozisyonları gole çevirerek 6 attı bize biz ise bu maçta 6 atacakken 1 gol attık aradaki farkta bu zaten...Bu kaçan 3 puanları çok ararız biz...
9-5 falan bitecek maç 1-1 bitti, daha bir şey demiyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu maçın berabere biteceğini tahmin etmiştim öylede oldu. Rize ilk sezonunda çok iyi bir konumda. Devamıda gelecektir bu performansın.
Maçtan önce yazdım bunu ama dünyaları kaçıracaklarını tahmin edemezdim
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=17
Şu pozisyona nasıl kırmızı verilmez? Hakemin ne düşündüğünü çok merak ediyorum.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yahu imkansız bu sonuç, yok böyle bir şey. O goller nasıl kaçar? Bu golleri atamıyorsan hoca ne yapsın, başkan ne yapsın, antrenör ne yapsın, biz ne yapalım! Gene güme gitti 2 puan. Kötü oynayıp hak etsek bir şey demeyeceğim de bu ne.
Bruma diyorum başka bir şey demiyorum. Bu adam varken ilk 11'e direk bu adamı yazın sonrasını doldurun.
Berabere kaldığımız 4 maçta da ilk yarıdan işi bitirebilirdik, olmadı. Kazandığımız maçlarda da berabere kalabilirdik hatta yenilebilirdik. Bir de tabii Madrid maçı var gol yiyene kadar oyunun hakimi olup sonra fark yediğimiz. Bu durumu sadece taktik, oyuncu tercihleriyle açıklamak mümkün değil. Bu sezon 1. olacağımız bir alan kesin şimdiden, gol kaçırma rekoru bizde olacak.
bi brumaya bakiyorum bir amrabata birisi sahin birisi ferrari arkadas yalniz bruma boyle devam etsin elimizde zor tutariz yonetim burayi okuyorsa cocugun parasini zamaninda verin ribery vakasi olmasin![]()
Bu insanlar nasıl hakem oluyor aklım almıyor hakem olmak bu kadar kolaysa bizde olalım mis gibi iş valla istediğin şekilde veriyorsun kararları ohh kebap.
Yahu maçı izlemiyorsun, izlemiyorsun sonra gelip burada saçmasapan yorumlar yapıyorsun. Yemin ederim sıkıldım senin bu yorumlarından ben. Orada Selçuk atılmasın diye Sabri bir çaba gösteriyordu kendince, Rizespor'lu oyuncu da gidip Sabri'yi ittirdi mittirdi saçmasapan hareketler yaptı Sabri başta bir iki itti gitsin diye gitmedi ısrarla taciz etti Sabri'yi e Sabri'de sonuçta agresif adam tuttu bağırdı falan filan. İkisine de sarı kart çıktı, bitti, gitti. Öyle kırmızı kartlık bir şey yok yani. Adamı tuttu diye kırmızı kart vereceksen her maç en az 3 kırmızı kart olmalı maçlarda.
Maça gelirsek eğer, haftalardır bahsettiğim kadro ile başladı Galatasaray ve çokta iyi başladı. Takımın dengesini komple bozan olay Amrabat'ın oyuna girmesi oldu. Amrabat yerine Ceyhun ya da Yekta girse farka giderdi Galatasaray fakat bir anda 4-4-2 diye dönünce kimin nerede oynadığı meçhule dönüştü. Bunun sonucu da kaos ve futbol şansı ile Rize beraberliği kurtardı. Özellilkle vurgulamak istedigim bir nokta var ki o da Bruma ve Dany. Bruma çok yetenekli ve banko oynamalı her maç.. Fakat Dany pozisyon alması sıfır yani ben oynasam daha iyi pozisyon alırım bu adamdan. Tamam hızlı eyvallah fakat çok kötü pozisyon alıyor. Mümkünse bekte değerlendirilsin stoper oynayacak kadar bilgisi yok futbola dair. Ofsayta bırakması gerekirken adamları sweeper gibi hep ofsaytı bozuyor gereksizce..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu takım önceki maçlarda kaçırdıklarının yarısını atsa bir tek bursa beraberliği ile 16 puanla lider ve gol olarak en yakın rakibine fark atardı net
Bu arada yine diyorum bu takım şampiyon olur rakiplerine oranla çok güçlü kadromuz var
Sen o harekete kırmızı değil mi diyorsun ? adam resmen boğazına yapışıyor yahu. adamı gelip sabrinin elinden alıyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=VgWH3...ature=youtu.be
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yahu yemişim Sabri'nin kırmızı kartını hakemde ne hatalar var buna mı takıldınız takıla takıla...Emenike'nin Paşa maçında yaptığı hareketi ne çabuk unuttunuz yahu bu bizim hakemleri normal karşılamak lazım.
gençler emre belözoğlu fanları olarak sizin dediklerinizin şuanda çok bi anlamı yok haberiniz olsun. emre için günlük rutin sayılabilecek bir "movement" ppm bile denebilir
Kendisini savunuyor mu dedim. O sırada takım arkadaşın kırmızı kart görüyor bir kaos yaşanması gayet normal. Hangi maçta kime kırmızı kart verirsen ver bir kaos oluyor tartışma çıkabilir ne yani bogazından tuttu sıktı diye kırmızı kart mı olacak anlayamadım ? Ufak bir sürtüşme olarak görüyorum ben bunu. Eğer ki devam etselerdi kırmızı derdim fakat öyle anlık bir itişme kakışma sarı kart doğru bence.
Ayrıca senaryo yazmıyorum gördüğümü söylüyorum. Anlık ortamın stresi, gerginliği vb. şeyler. Ama dediğim gibi anlık bir şeydi. Devam ettirselerdi kırmızı olabilirdi fakat karşısındaki oyuncunun tacizi ve aynı anda hakemin başka bir oyuncuya kırmızı kart gösterir durumda olması vb. ve maçın hızlıca baslaması ile olaylar fazla büyümedi. Büyüse tamam haklısınız..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Boğaz tutma , sıkma sarı kart mı ? Herkes birbirini boğazlasın maçta sarıyla geçiştirelim o zaman. Sanki her maç futbolcular birbirini boğazlıyor sıkıyor da normal gibi konuşuyorsunuz.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz