Kağıt olayı efsane yahu.Hele o mimikler falan harika oyunculuk hahaha.
![]()
Kağıt olayı efsane yahu.Hele o mimikler falan harika oyunculuk hahaha.
![]()
Ben oldum olası statlarda küfür olayını iğrenç buluyorum, binlerce insanın hep bir ağızdan organize küfür etmesi kadar zavallı bir şey yok. Kendi taraftar grubum yüzünden statlardan tiksinmiş birisiyim. Hangi sebeple olursa olsun küfür edilmesi kimseye bir şey kazandırmıyor. Bu akşam gereksiz yere maçın büyük bölümünde küfür eden taraftara ayıp gerçekten, kime olursa olsun.
Bu arada alkış olayı da abartıldı bence, büyük takımlar birbirini alkışlamadığı sürece benim için bir önemi yok. Görüldüğü gibi başka takım forması altında bile birbirini çekemeyen insanlar alkışlasalar ne olur alkışlamasalar ne olur.
Burak Yılmaz'ın mesajı sadece bu sene için değil, sonuçta 2 senedir biz giderken, siz bakıyorsunuz. O gerçek bu sezon gidemesek bile değişmeyecek.
Furkan Galatasaray'ın oyuncusu, alkışlarsa bizimkilerden tepki gelirdi. Uğur Uçar alt yapıdan çıkma, tapelerde görebilirsiniz, kendisine yapılan şike teklifini reddediyor. Ayrıca @himone doğru söylüyor, bu alkış olayı suni gündem. Yıllardır birileri şampiyon oluyor alkış falan göremedik, en basiti son iki sezondur biz şampiyon oluyoruz. Birinde şampiyon olduktan sonra alkışlama şansı vardı, diğerinde de şampiyon gelmiştik zaten. Mevzu bile yapılmadı.
Last edited by uAburak89 : 10.Mayıs.2014 at 00:13
Beşiktaşlılar Fenerbahçe'nin gerçek yüzünü görebildi sonunda
Kağıt olayı süper, rekabette böyle şeyler olmalı, renk katıyor bence.
Furkan'ın falan alkışlamaması yanlış, sen kiralıkta olsa o takımın formasını giyiyorsun ve öyle bir karar alınmışsa buna uyman gerekir. GS taraftarının gözüne şirin gözükeceği bir gerçek ama yaptığını tasvip etmiyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Boyle bir ortamda alkislamamalarini gayet doğal karşılıyorum. Malum, kulübün yoneticileri bile birbirine girerken, hakaret ederken oyuncularin bu durumdan etkilenmemesi mümkün degil.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Salih'in çalımını da unutmamak gerek![]()
Kağıt olayında espri güzel ,Mancini Avrupalı adam,bunlara falan alınganlık göstermez. Maç sonu verilen duruş pozları falan da güzel atışmalar.Yeterki ana avrat birbirlerine küfür etmesinler... Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerginlik ancak Aziz Yıldırım giderse azalır... Maç önü alkışlama olayına gelince, biz şampiyon olduğumuzda ışıkları söndüren ,polis arabalarını devirip etrafa saldıran bir camia şimdi çıkıp centilmenlikten bahsetmesin lütfen![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ayrıca bizimkiler 2 senedir sizin mabed dediğiniz mekanın duvarlarına şampiyonluk imzalarını kazıyıp geliyor... Bunu da unutmamak lazım.Fakat gün Fenerbahçe'nin günüdür ve hak ederek kazandıkları şampiyonluğu sonuna kadar kutlamak en doğal haklarıdır. Tebrik ederiz... Açıkçası seneye daha güzel ve çekişmeli bir lig bekliyorum. Çünkü bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olsa da ŞL'ye gidemeyeceği için ve bizim de Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kadar ilerlediğimiz için ligde motivasyon sorunumuz vardı. Seneye durumlar değişeceğinden işi daha sıkı tutar bizimkiler. Beşiktaş'ın da stadı tamamlanırsa çok güzel bir yarış olacağına inanıyorum.Umarım yanılmam da keyif alırız....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Daha bir kaç gün önce fenerbahçe'ye söven futbolcularına övgü dolu sözler söyleyenler gelmiş burda tribünlerde edilen küfürden ötürü "fenerbahçe'nin gerçek yüzü" falan geyiğine giriyorlar. Taraftarlar her stadda küfür eder,futbolcular her sahada küfür eder bunlar nispeten futbolun içinde olan şeylerdir. Doğru olmasa bile bu oyunun doğasında var. Eskiden de vardı,şimdi de var gelecekte de olacaktır.
Asıl garip olan eskişehirspor'u kupa maçında yenip kupayı kazanan takımın uçağında kupayı fenerbahçeye küfür ederek kutlamayı seçmesidir.
Süleyman Seba değerlidir. Onun isminin geçtiği bir küfür edilmişse edenler çok yanlış davranmışlar. Karşılıklı kağıt atakları da gayet sempatik olmuş. Gerçi Burak Yılmaz'ın ki biraz bizim uefa kupamız var gibi olmuş ama bu düşünce de benim fenerbahçe sempatizanlığımdan kaynaklanıyor olabilir.
Ben genel olarak lokalimize verilen değerin azaltılmasına karşıyım. Yani şampiyonluğa karşı bizde şampiyonlar ligine gidiyoruz, avrupa'da şunu şunu yaptık gibi şeylerin ortaya atılması gibi. Derbi maçları için "normal bir lig maçı,bu maçta da sonraki maçta da kazanan 3 puan alacak" gibi söylemlere de karşıyım. Avrupa önemlidir, derbi dışındaki maçlarda önemlidir evet ama onlar farklı bir kategoridir. Fenerbahçe şampiyon olduğunda kutlamalarına "hahaha siz önce avrupa'da şunu şunu yapın" bahaneleri sunmak benim bakış açıma göre yanlış. İsimler değişebilir yarın bir gün galatasaray,beşiktaş şampiyon olduğunda da aynı şeyin yapılmasının yanlış olacağını düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dün tribünler iğrenç buldum, ben şampiyon diye orayı inletmelerini beklerdim, üstelik de güzel futbol bol gol olan maçta, sürekli edilen küfürler, keyif almak için izlediğim maçta beni fazlasıyla sinir etti. Bu rezilliklerden kurtulmanın da pek mümkünatı yok ülkemizde sanırım.
Ha bir de Lig tv, hadi küfürleri kıstın yahu Mustafa Kemal'in Askerleriyiz tezahüratı yapılırken niye kızıyorsun, geziymiş şuymuş, hükumet protestosuymuş hadi tamam onlarda da kıs ama yahu Mustafa Kemal diyorlar ya ayıp...
Kağıt olayı sene boyunca makarası yapıldı zaten, hatta bu durumla en çok dalga geçenler muhtemelen Galatasaraylılar bile olabilir, her oyuncu değişikliğinde kağıt gördüklerinde tebessüm ediyorlardır, bunu da güzel bir şekilde gönderme yaparak hoşluk kattılar Fenerbahçeli oyuncular. Maç sonunda da dinlediğim tüm futbolcular Mancini'ye duydukları saygıdan, şahsıyla alakalı bir durumdan değil, ortaya çıkan tebessüm ettiren olaydan ibaret olduğunu üstüne basa basa tekrarladılar.
Maç yorumu da yapmak lazım aslında, oldukça güzel bir maçtı, sezonun yükünü çeken oyuncular son kez taraftarın önünde kapanışı gerçekleştirdiler. Ellerinden geleni de yaptılar.
Bu sene mutlaka ama mutlaka şampiyon olunmalıydı, Ersun Yanal, sadece şampiyon olmayı düşündü, kadro kendisinin değilmiş, yardımcıları değilmiş, futboldan anlamazmış vs vs hiç ilgilenmedi ve tek amaca doğru yürüdü. Şimdi sözleşme uzatılırsa, uzun vadeli plan yapmasına izin verilirse, takıma katıp katmadıklarını o zaman eleştirebiliriz. Dün soyunma odasında oyuncularla olan ilişkisini de gördüğümde, arka planda o coşkusuna tanık olduğumda, Fenerbahçe için her zaman daha iyisini yapacağına olan inancım tam. Kendisiyle yine 1 yıllık, 2 yıllık kontrat yapılırsa, önümüzde sezon yine sadece şampiyon olmak için mücadele eden bir takım olarak devam eder.
Yeniden yapılanma lafına da inanmıyorum, Fenerbahçe tarihi boyunca hep zirve mücadelesi içerisinde olmuştur, şampiyon olamamışsa 2. olmuştur, uzun seneler şampiyonluk hasreti çekmemiştir bu nedenle de bir kaç değişiklikle yine şampiyonluk yarışında bulunur, başarısız bir sezon geçirilirse, ertesi sene kadro tamamen değişse bile, ülkemizde 3 büyükler şampiyonluğa ulaşabilir, yatırım, uzun vadeli plan lafları fazla ülkemiz için fazla.
"YÜCE ATATÜRK"
Kagit olayi cok guzel bir gondermeydi sahsen televizyon basinda cok eglendim bir Galatasarayli olarak.
Yazdıkların benle alakasız ama "fenerbahçe'nin gerçek yüzü" ifadesini ben kullandığım için üstüme alındım. Eğer banaysa veya genellemen beni de içeriyorsa;
Fenerbahçe'ye söven futbolcuları övdüğümü nerede gördün? Alıntı ile gösterebilir misin? Tepki göstermediğim doğrudur (nedenini aşağıda yazdım) ama hiçbir zaman övmedim veya iyi yapmışlar demedim.
Tribünlerde edilen küfürden ötürü değil, son 2-3 sezondur size dost yaklaşan bir camiaya, hele hele Süleyman Seba gibi taraflı tarafsız herkesin saygı duyduğu bir isme karşı edilen küfürlü tezahürattan dolayı o ifadeyi kullandım.
Küfür olayı bizim toplum yaşantımızın her alanında var. Bu kolay kolay engel olunabilecek bir şey değil. Bu konuda sana katılıyorum. Şu anki olay şu; Fenerbahçe küfür ediyor Galatasaray cephesi "biz edince ortalığı ayağa kaldıran ahlak bekçileri şimdi niye susuyor" diye yükleniyor, Galatasaray küfür ediyor Fenerbahçe cephesi aynı şekilde yükleniyor... kısır bir döngü yani. Bu şekilde de devam edecek gibi görünüyor. Bunu ben de yaptım. Bizimkiler ettiğinde FB cephesi kendi oyuncuları veya yöneticileri ettiğinde sessiz kaldığı için ben de bizimkilere tepki göstermeyip sessiz kaldım, Fenerbahçe'liler ettiğinde "hani şimdi niye susuyorsunuz" diye tepki gösterdim.
Yanlış yanlışı örtmez ama bizimkilerin uçakta Fenerbahçe'ye sallamaları sizin şampiyon olduğunuz maçta statta çalınan şarkılardan (bestesini şampiyonluk konusunda paylaşmıştım) veya önceki dönemlerdeki yapılanlardan (bazı arkadaşlar dile getirdi) pek farklı değil. Sizinkiler de şampiyonluğu kutlarken Melo ve Trabzon'a sallamayı ihmal etmediler. Stat hoparlörlerinden çalınması bunun yönetim organizasyonuyla yapıldığını ortaya koyuyor.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Ne uzadı bu tartışma ya. Herkes herkese küfür ediyor. Bu bilinen birşey. Video çıkınca mı şaşırdınız ? En basitinden bizim geçen yıl her maç sonu statta "Fener ağlama" çalınıp toplu bir şekilde küfürlü tezahurat yaptırılıyordu yönetim tarafından.
Her zaman olan bir şeydi, yine olacak bir şey.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
"15 sene oldu
senin süren doldu
yeter artık seba
artık istifa"
"Ahmet Dursun, Seba Gitsin"
"Bilmem ne ol git Seba"
Gibi tezahüratlarla başlayan daha sonra Beşiktaş taraftarlarının organize ettiği küfürlerle Başkanlığa veda eden Süleyman Seba başka Seba'ydı sanırım?
Eveli vaktinde bir demecinde "60 yıl bu kulübün içindeydim. Ondan sonra çıkıp bana küfür ettirdiler. Ama ne oldu, rüzgâr ekenler fırtına biçti. Küfürle gelenler, küfürle gitti." "Beni istemeyenler, çıkmış 'Geri dön' diyorlar. Millet yalaka olmuş. Şu an rahatım yerinde ama dönüş işi ilerde düşünülecek bir konu." diye bir açıklaması olmuştu.
Tabi bu söylediklerim, küfrü meşrulaştırmak veya haklı gerekçelere sunmak değil. Hatta üst taraftaki yorumumda bunu belirttim. Lakin burada ve Sosyal medyadaki aşırı hassasiyeti görünce geçmişe dem vurmak istedim. Zamanında küfürlerle giden bir başkanın bugün küfürlere tabii olmasından rahatsız olanlar dünü unutanlardır. Bilin istedim.
...