ben niye hiç bir takımla başarı yakalayamıyorum oyunmu zorlaşmış anlamadımki gelen geçen 3-4 atıyor iç saha deplasman farketmeden varmı önerdiginiz bi taktik falan
ben niye hiç bir takımla başarı yakalayamıyorum oyunmu zorlaşmış anlamadımki gelen geçen 3-4 atıyor iç saha deplasman farketmeden varmı önerdiginiz bi taktik falan
yıldım, herkes sözleşme istiyor anasını satayım birde 1.5 alan 4-5 istiyor deliricem![]()
maaş bütçesinde tutma geliri sözleşme zamanlarında.Transfer bütçesine çek.Herif kendini padişah sanmıyorsa istemez.
3-1-4-1-1
Kanatlar defansif,defansın ortası toparlayıcı biraz daha arkada kalanı,İleri hattın ilk 1'i gizli forvet.Avrupa'da başarı getirir(2017 de getirdi bana en azından).Güçlü bir kulüpsen ligde bu taktiğe göre kapanıyorlar.İlk golü duran toptan atarsan açılıyorlar sonra patlatıyorsun.
bu çalan şarkı pes 2013te de çalıyo muydu bana bi yerden tanıdık geliyo ama
Kalecimi antrenmanda sakatladim. Ceviri hatasi olabilir mi bu?
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı olun,
2.Sezondayım ve ben GALATASARAY yı yönetiyorum ancak ligi 2.sırada tamamlayan Trabzonspor şampiyonlar ligi eleme turuna oyuncu kaydetmediğini gördüm.
Bu bir önceki kariyerimdede beşiktaşın başına gelmişti.
A.Vien den evinde 8 tane yiyen TS yi görünce baktım ki oyuncu kaydetmemiş hiç.
Bu ciddi bir hata ve bunun yetkililere bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkürler
Emrah
TÜRKÇE FM İÇİN !!!LİSANSLI OYUN !!!
Beşiktaş'ı aldım. Sahada bütün oyuncularım zenciVar mı böyle bi sıkıntı yaşayan?
Afrika uluslar kupasinda bir kural degisikligi mi gerceklesti yakin zamanda?
2020 kamerunda yapilacak turnuvaya sadece yerel liglerde oynayan oyunculari cagirabildim , sadece ben degil butun takimlarda durum ayni sekilde.
Renk seçimlerinde bir problem var gibi.
Zenit için hiç bir şey anlaşılmıyor.
http://prntscr.com/h63m95
Bir de gol olduğu zaman eskiden yanıp sönerdi, şimdi düz yazı geçiyor yukardan. Gol mü değil mi ilk bakışta anlaşılmıyor.
http://prntscr.com/h63mw4
Acaba benim tema seçimim ya da ayarlarım ile alakalı bir durum mu?
gerçekten yok mu yoksa ben mi bulamadım bilmiyorum ama maç esnasında tam ekrandan çıkamadım. ben hep saha>bölünmüş'ü seçerdim. sağ tarafta kendi takım istatistiklerim sol tarafta maç olurdu. önemli an geçince de sol kısma da rakip takım istatistiğini ayarlardım. şimdi tam ekran bir maç yaptım. kim ne yaptı ne etti hiç bişey anlamadım![]()
Arkadaşlar sizde de maç içinde taktiksel değişiklik yapmamanıza rağmen durduk yere aşağıda taktiksel değişiklikler yapılıyor yazısı çıkıyor mu?
Son guncellemeyle daha da yavaşladı oyun. Taktiği onayladigimda baya tıkanıyor.
Takım konuşmaları da hantal.
Aynı benim de öyle. Ben bir de kapsamlı izliyorum maçı, bir maç nerdeyse 20dk. sürüyor, ölüm gibi bir şey.
Yeni taktik ekranı bana yorucu geldi.
Maç içinde oyuncuların puanını gösteren yerde oyuncuların kondisyonu da gözükse iyi olurdu.Yorulan var mı diye taktik ekranı açmak zorunda kalıyorum.
Sakatlıktan oynanmıyor.Devamlı 5 as oyuncum sakat kalıyor.Bir ara 11 oyuncum sakattı.Her milli takım arasında sakatlık oluyor.
Savaşçı ortasahalarım Dier ve Wanyama devamlı kırmızı kart görüyor.Fenerbahçede de topal ile souza çok gördü.Neredeyse 10 kişi kalmadığım maç yok.
Toby Alderweireld gibi bir adam devamlı kafa topu ıskalıyor.Ametörde olmayacak hatalar yapıyor defans.
Yandan ve yerden gelen çok basit ortalarda kaleci topu tutmuyor.Ayağıyla kornere vuruyor.Çömelme animasyonu mu yok anlamıyorum.
Belki benim bilgisayarla da ilgili olabilir ama oyuncular bazen siyah kafalı oluyor.Ve maç sesi maçtan sonra da devam ediyor.
Maç öncesi toplantı ne işe yarıyor anlamadım.
Yönettiğim iki takımda da oyuncular kırmızı okla puan düşüşü yaşıyorlar.Daha önceki oyunlarda yaşamazdım bu sıkıntıyı.
Tottenham'ı kim araştırdıysa yazıklar olsun.Davinson Sanchez'i D.Lovren'den daha az atletik yapmışlar.Dele Alli'nin saçı Mohawk.Trippier'in tek olayı orta açma ve vizyon fakat oyunda vizyonu 11 orta açması 15.Andrew Robertson farkla daha iyi gözüküyor vizyon ve orta açmada.Dele Alli'nin pası da çok abartılmış.Berbat hazırlanmış profiller.Bir an önce editör çıksa da oynayabilsem oyunu düzgün şekilde.
Türkiye'deki puanlamalar bana göre çok başarılı.Fenerbahce'de yiğithan 1 yıldan uzun sakat , bir hata olmalı.Hasan ali ve ismail overrated.Aynı şekilde Volkan ve Kameni'de overrrated.
Savaşçı Ortasaha (Ball Winning Midfielder) ile oynarken Ayakta Kal (Stay on Feet) dersen sadece o ikisi dışında takımında genel olarak daha az kart görür. Bende BWM ile oynuyorum ama herhangi bir kart sorunu ile karşılaşmadım.
Oyuncuların görünümü içinde SI forumlarında, beta sürüm sebebiyle kapatıldığı yapıldığı yazılmış. Aynı şey Regen oyuncuların yüzleri içinde geçerli. Muhtemelen random veriyor maç motorunda.
Sakatlık gerçekten can sıkıyor. Antrenman, hazırlık dönemi maçları vs vs hepsinin etkisi var. Sağlık merkezi sekmesi altında, Risk değerlendirmesi bölümünde, maç yükü, antreman yükü etkisini görüp, sakatlanma riskini inceleyebilirsin. Sanıyorum fm18'de baya vaktimiz alacak bir bölüm olacak antrenmanlar.
Oyun inanılmaz yavaş bilmiyorum sadece bende mi böyle ama oynanacak seviyede değil. Tam sürüm çıkana kadar açmayacağım.