Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 85 arası toplam 85 sonuç

Konu: Topuz ve Ünal: Hiç bir yere gitmiyoruz!

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by KEREM-83 View Post
    trabzon olamıo 25 senedir sampiyon kayseride kimmis..1-2 sene ilk 4-5 e girdi die gaza gelinmis..haa imkan var mı elbet..zengin sehir maddi sorunu olmaz ok ama sampiyonluk ole kolay bi is degil..anadoluda tsden sonra sampiyon olabilcek tek takim bursadir..
    trabzondan bize ne trabzon olmıoyo diye kimse olamayacakmı kayseride kimmiş dediğiniz takıma geçen sezon berabere kaldık diye yarım saat sevindiniz kayseri deplasmanında

şuarada haklısın bu ligde böylesine şike böylesine 3 büyük yanlısı hakem, böylesine 3 büyük yalakası medya oldukça tabiki şampiyon olamayız biz.

Bursaspor nasıl şampiyon olur anlamıyorum...Trabzon çok büyük bir kulüpmü kadrosu kayserispordan güçlümü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben kendi memleketimn takımını seviyorum tamam mı hemde çok seviyorum her maçınada gidiyorum kendi takımımı övmeyecemde neyi övecem hayatımda stadını bile görmediğim bana 1000 km uzaktaki sadece tvden izlediğim istanbul takımınımı övecem.Benim aslan gibi memleketimin takımı var her maçını canlı canlı izlediğim o coşkuyu stadında tattığım tabikide öveceğim takımımı ligin tozunu atacağız seneye göreceksiniz

KISKANANLAR ÇATLAYACAK!...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Kayseri 2 sezondan beri başarılıyız diyor ama 2 sezondur Trabzonu geçemiyor.....Aramazıdaki büyüklük farkı.sonra da sagda solda laf atmayın...Üslupumu şimdiye kadar hiç bozmadım.bozdurmayın...Büyük klüp olmak için mazide lazım..bunuda unutma...Kadroya gelirse var mı sizde bi yattara,bi gökdeniz...çıkardımı klübünüz hiç bi hami bi tekke..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Ben kendi memleketimn takımını seviyorum tamam mı hemde çok seviyorum her maçınada gidiyorum kendi takımımı övmeyecemde neyi övecem hayatımda stadını bile görmediğim bana 1000 km uzaktaki sadece tvden izlediğim istanbul takımınımı övecem.Benim aslan gibi memleketimin takımı var her maçını canlı canlı izlediğim o coşkuyu stadında tattığım tabikide öveceğim takımımı ligin tozunu atacağız seneye göreceksiniz
    Hadi bakalım bu sezon bitiminde burda ol. Allah'ın izniyle bende burda olursam o zaman göreceğiz eğriyi doğruyu. G.Ünal'la, M.Topuz'la, Cangelle'yle, ERtuğrul Sağlam'sız ligin tozunu attırıyorlarmış. Daha önce de dedim Yavaş attırın. Ertuğrul sağlam'la attıramadıysanız tozu, şimdi hiç attıramazsınız. Hatta tozu geçtik çamur bile tutabilirsiniz.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Öhö öhö, istersek 10.000 km uzaktaki takımı tutarız.. Kime ne ? Ayrıca bu muhabbet çok sıktı, kusucam artık.. Gündeme gelmek için yapılıyor bütün bunlar.. Kayseri forumlarında Bizans diye bahsedilmesi ayrı bir rezillik.. Ligin tozunu falan attıramaz Kayseri, Ertuğrul hoca olsa belki de.. Bu sene hiç ihtimal vermiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Kayseri 2 sezondan beri başarılı ama 2 sezondur Trabzonu geçemiyor.Aramazıdaki büyüklük farkı.sonra da sagda solda laf atmayın...Üslupumu şimdiye kadar hiç bozmadım.Trabzon'ada laf atmayın...Büyük klüp olmak için mazide lazım..bunuda unutma...Kadroya gelirse var mı sizde bi yattara,bi gökdeniz...çıkardımı klübünüz hiç bi hami bi tekke..
    ESKİ KADROYU SAYMA HAMİ, TEKKE MAZİDE KALDI DOSTUM

o zaman varmı sizde gökhan,topuz,aydın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ertuğrul Hoca bu takım sayesinde başarılı oldu Samsunda neden oalamdı çünkü orada kadro yoktu ertuğruluda göreceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    lütfen bu konuyuda kapatım ben tek başıma sizle baş edemem

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kıskananlar Çatlayacak yazmışsın da, neyi kıskanacaz ? Sanki Kayseri her sene şampiyon oluyor, güldürmeyin adamı ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ağzından çıkanı kulağın duyuyomu senin.Tarih denen bişey vardır.1-2 sezon en büyük başarınız olan 5.liğe ulaştınız kendinizi Trabzonspor'dan üstün görüyorsunuz.1967'de kurulmamıza rağmen 6 şampiyonluğumuz var.Hemen hemen Kayseri'de aynı yılda kuruldu.bu 40 yıl içinde neler yaptınız sorabilir miyim.En büyük başarınız?Avrupa'da kimleri dize getirdiniz?Liverpool mu?Lyon mu?Barcelona mı?Böyle 1-2 sezonluk coşan takımların haliniz sonra görüyoruz.Sizinde gideceğiniz yer aynı.Hadi canım hadi!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by dnz009 View Post

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ertuğrul Hoca bu takım sayesinde başarılı oldu Samsunda neden oalamdı çünkü orada kadro yoktu ertuğruluda göreceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    lütfen bu konuyuda kapatım ben tek başıma sizle baş edemem
    Onlarda G.Ünal, M.Topuz yok. Yattara, Gökdeniz, Stepanov, Ersan Martin, Ceyhun var. birde yazmış kıskananlar çatlasın diye. Neyinizi kıskanalım 4 büyük takımda defalarca şampiyon olmuş zaten. Ne başarınız var ki kıskanalım? Kadro mu? Kadroysa FB'nin kadrosuna bak. Kadroysa GS'nin, BJK'nin, TS'nin kadrolarına bak. Şampiyonluksa yine bu 4 takıma bak. Milli takıma en çok oyuncu çıkaranlarda yine bu takımlara bak. Neyiniz varda neyinizi kıskanalım?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kıskananlar Çatlayacak yazmışsın da, neyi kıskanacaz ? Sanki Kayseri her sene şampiyon oluyor, güldürmeyin adamı ya..
    Mesele şampiyonluğu kıskanmak değil Oyuncuları kıskanmak bunu herkes biliyor şuan türkiyenin en iyi forveti ve en iyi sağ kantı bizde bu ikisininde kayserisporda kalmasını kimse sindiremiyor herkes kendi takımına istiyor bu yüzden tartışma çıkıyor burada

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mazide lazım diyorum...sen bana eski takımı sayma diyorsun 2 seneden beri var kayseri 2 sene önce nerdeydi.öle 2seneyle avrupa takımı olunmuyor.Laf attıgın takım senin hiç gidemediğin fransada,ingilterede,ispanyada lyonla,liverpoolla,barcelonayla oynamış klüptür haddini bilde konuş..diceksinki nie hep geçmişten bahsediyosun...çünkü geçmişimle gurur duyuyorum.. bahsetmek en dogal hakkım....aydın diyosun bide aydın kim???stepanov var???topuz kim serkan,gökdeiz var,gökhan kim yattara var sen şimdi yattara'yı kanat oyuncusu zannediyosundur ama bize gelene kadar santrafor oynamış bizde bile bazen oynuyor...bide kayserili Umut var daha genç hani milli takımda oynayan belki hatırlarsın..

trabzondan bize ne trabzon olmıoyo diye kimse olamayacakmı kayseride kimmiş dediğiniz takıma geçen sezon berabere kaldık diye yarım saat sevindiniz kayseri deplasmanında

şuarada haklısın bu ligde böylesine şike böylesine 3 büyük yanlısı hakem, böylesine 3 büyük yalakası medya oldukça tabiki şampiyon olamayız biz.

Bursaspor nasıl şampiyon olur anlamıyorum...Trabzon çok büyük bir kulüpmü kadrosu kayserispordan güçlümü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

KISKANANLAR ÇATLAYACAK!...

harbi yani ne svindik aylarca kayseriden nasıl puan alabildik die sevindik yanii..laf yarısına girmim senle cunku ufaksın daha..ben sen daha dunyada yokken maclara giderdim kayserili kardesim bırak da bilelim turkiye ligini..

trabzonu gunahım kadar sevmem ama ona laf etmek icin insanın gecmisi ve simdiki hali biraz kaliteli olmalı..kayseri daha iki sezon once ligden dusmeye aday kadıkoyde fenerden 7 yemis takımdı..onun icin yavas diorum..

ha kayseri olamaz mı sampiyon olur...ancak fm de tabi..o da editorden kolpalarlaa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    trabzonu savunuorum way be tarih bunu da mı gorcektii..hakikaten mantık war yaa

yattara gokdeniz huseyin serkan ve digerlerii..bi de topuz onal...

baskanla akp arasında bag war mı die soru sormsutum bilen war mı??

Del Piero_10 Misafir

İyice kontrolden çıktınız artık cezalar gelecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türkiyenin en iyi forveti bana göre Ümit Karandır.. Mehmet Topuz evet belki mevkisinde en iyisi ama en azından Galatasaray açısından bakarsak, Sabri, Arda bunlarda çok kaliteli oyuncular.. Neden kıskanalım biz ? Ayrıca oyuncu kıskanmak ilginç biraz.. Oyuncular gelir, geçer.. Kalıcı olan kupalardır..

104 Senelik Beşiktaş
    102 Senelik Galatasaray
    100 Senelik Fenerbahçe

Bu takımlar Türkiye nin en büyük takımları v bu değişmez... Kayserispor forumlarında bu takımla nefretle bakılsada Ülkemizin en öndeki klübleri...Kayserispor hiç bir şekilde bu takımlarla baş edemez...2oyuncuyla bu iş olsa...

Kayserispor kendini bu takımlarını arasına koydurmak istiyo ama bunun için bir 60-70sene gerek en az 12/17TSL Şampiyonluğu-6/10FTK- vs... vs... işte ancak bu şekilde büyük takım olunur... Bilbordlara resim koydurmakla SAT-MI-YO-RUZ demekle olmaz bu işler...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yeter Be Tamam Sustum ÖzÜr Dİlerİm Bu Konudan Mİdem Bulandi Artik Tamam İstedİĞİnİzİ Yazin Ama LÜtfen Kirici Olmadan Yazin Unutmayain Burada Sadece Sİz Yoksunuz Kayserİspor Taraftarida Var Şu Konuda Bİ BaŞarilar Dİlerİz DİyeceĞİnİz Yerde Takimi KÖtÜleyİp Duruyorsunuz.hanİ Anadoludan Şampİyon Çiksin Dİyen Bu Mİllet DeĞİlmİydİ Ne Oldu Şİmdİ Bİr Takim Bunu Yapmaya ÇaliŞiyor Neden Kİmse Arkasinda Durmuyor Seneye Şampİyon Olamayiz Ama 5 Yil İÇİnde Olacak Bu Artik Eskİ Kayserİspor Yok TÜrkİyenİn En İyİ Stadi Şuan Yapiliyor En İyİ Tesİslerden Bİrİsİ Kayserİsporda Kalİtelİ Oyuncular Tutuluyor Yenİ Kalİtelİ Oyuncular Aliniyor Bekleyİn GÖrÜn Ama Şnu Deyİm Seney İlk 3teyİz

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Türkiyenin en iyi forveti bana göre Ümit Karandır.. Mehmet Topuz evet belki mevkisinde en iyisi ama en azından Galatasaray açısından bakarsak, Sabri, Arda bunlarda çok kaliteli oyuncular.. Neden kıskanalım biz ? Ayrıca oyuncu kıskanmak ilginç biraz.. Oyuncular gelir, geçer.. Kalıcı olan kupalardır..
    +1907

karan cok iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim stad yapıldığı zaman, Türkiyenin en iyi stadı artık hangisi olur.. O da ayrı bir tartışma konusu.. Kayseri başarılı olsun isteriz, özellikle Avrupada.. Ama bu işler iki oyuncuyla olmaz, ayrıca bu sene Teknik direktörünüz Tolunay Kafkas galiba.. O tam bir soru işareti..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Yeter Be Tamam Sustum ÖzÜr Dİlerİm Bu Konudan Mİdem Bulandi Artik Tamam İstedİĞİnİzİ Yazin Ama LÜtfen Kirici Olmadan Yazin Unutmayain Burada Sadece Sİz Yoksunuz Kayserİspor Taraftarida Var Şu Konuda Bİ BaŞarilar Dİlerİz DİyeceĞİnİz Yerde Takimi KÖtÜleyİp Duruyorsunuz.hanİ Anadoludan Şampİyon Çiksin Dİyen Bu Mİllet DeĞİlmİydİ Ne Oldu Şİmdİ Bİr Takim Bunu Yapmaya ÇaliŞiyor Neden Kİmse Arkasinda Durmuyor Seneye Şampİyon Olamayiz Ama 5 Yil İÇİnde Olacak Bu Artik Eskİ Kayserİspor Yok TÜrkİyenİn En İyİ Stadi Şuan Yapiliyor En İyİ Tesİslerden Bİrİsİ Kayserİsporda Kalİtelİ Oyuncular Tutuluyor Yenİ Kalİtelİ Oyuncular Aliniyor Bekleyİn GÖrÜn Ama Şnu Deyİm Seney İlk 3teyİz
    Türkiye'nin en iyi stadı Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'dur. Onun kalitesini geçecek bir stad daha Türkiye üzerinde yapılmamıştır. Şampiyon çıksın eyvallah ama bize bizans takımı diyerek değil. Reklam yapıp bilboardlara bilmem ne yazmakla değil, FİFA'ya gitmekle değil adam gibi şampiyon olsunlar. Bu kayserispor elbet gelip 4 büyüklerden futbolcu isteyecek. Ne yüzle yapcak bunu? Mağdem kendinize o kadar güveniyorsunuz. Satın o 2 oyuncuyu yenisini çıkarın. Başarı 40 yıllık tarihte 2 oyuncu çıkarmak değildir. Başarı giden oyuncuların yerine yeni oyuncular çıkartmaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

tamam arkadaşlar tartışmayı bitirelim ben herkesten özür diliyorum daha fazla tartışmayalaım tartıştık bitti haklı ve ya haksızım özür dilerim sizlerden sizlerinde bana özür dileyip konunuyu kapatalım olur mu?(:

Daha fazla ileri gitmeyelim herşeyi zaman gösterir

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

dün gece star tv de lige doğru adlı programda Süleyman Hurma,M.Topuz ve G.Ünal vardı Süleyman Hurma takımını bi övdü ki gülmekten krize girdim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dikkat ettinzmi bilmiyorum ama hep aynı şeyleri söyledi iki futbolcuda bence uyarıldı böyle deyin diye

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ama helal olsun adama da satmam dedi çırpındı belki de bu sene kayseri çok iyi yerlere gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama o futbolcular gitmek istiyo bu takımdan ama sözleşmeleri var kapı gibi. Mehmet Topuz ne dio Başkanım ne derse o olur diyo. Yani gitmek istiyo ama gidemio sözleşmesi var çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar dün Star Tv'deki programı izledim açıklamaların hiçbiri gerçek gelmedi bana Ziya Şengül'ün yorumları olayı açıkladı zaten araya zırt pırt girdi Hurma

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

ah gökhan ünal ı aslında satsalar olur cangele ondan kat kat ii bir oyuncu

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri