''Dön baba dönelim'' diye çok güzel bir deyim var,bakın oyunun demosundan bu yana 1 ayı aşkın süre geçti,bu yakarışları duyan,anlayan,buradaki,ilgili yöneticiler,araştırmacılar...Bizi gerekli şahsiyet duyup,yorumlarımıza,eleştirilerimize,kısacası siteye kulak verirse anca o zaman anlaşılırız.Yoksa her geçen dakika aleyhimize işkemesine rağmen bakın aynı yerdeyiz
Extensor,kardeşim sende daha fazla büyütme istersen olayı,bence bi Galatasaray'lı olduğun açık ve buna göre öneriler eleştiriler yapıyorsun,yapıcı olan eleştiri OBJEKTİF olandır ve bişeyi eleştirmek işin en kolayı,içinde olup yardım edebilmek ise en zorudur.
Sayın [Türker BEY] artık zahmet olmazsa insanları zan altında bırakmaktan vazgeçip,sizde bişeyler söyleyin bizi eleştirin,kimin haklı olduğu birkez daha ortaya çıksın,artık kabak tadı vermeye başladı çünkü.Size ve sevgili asistanınıza sevgi ve saygı duyulmadığınızı daha nasıl anlatmalı insanlar size??

biz bu adama dl yada gk özelliği eklemelimiyiz işte bende ergün aml de değil amc de değil dediğimde perpetua bana ben ergünü 1-2 maç aml de izledim demişti