Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 256 sonuç

Konu: Fenerbahçe-PSV / Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Psv kazanacak gibi görünüyor. Bunu neye göre söylüyorum.

Öncelikle bir Avrupa takımı ve Şampiyonlar liginde sürekli oynamanın verdiği tecrübe var. Oyuncular değişsede takımın bir ağırlıgı vardır. Cska maçı nasıl sıradan giderken bir anda Cska lehine döndüğü sonunda ibrenin Fenerbahçe'ye döndüğünü gördünüz. Ne olacağı belli olmaz.

Fenerbahçe'nin savunma zaafları göz önüne alınırsa Psv bu kez affetmeyecektir. Bu konuyla ilgili ilk maç baz alınmamalıdır.

Sonuncu ve en korktuğum şey oda Türklerin özelliğidir. Herzaman işimizi yapmak için yumurta'nın kapıya dayanmasını bekleriz. Fenerbahçe bu durumdan dolayı müthiş avantajını kullanamayabilir. Galatasaray'ın fırtına gibi estiği dönemlerde yada Milli takımla grup maçlarında bir kere rahat çıktığımızı gördünüz mü? Hep son maçta oluyor.

Umarım Fenerbahçe kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kazım oynarsa arkasında önder oynamalı appiah oynar ise gökhan oynamalı
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

PSV'nin muhtemel 11'i
    PSV Eindhoven, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Hollanda ekibi, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirdiği 1 saatlik antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas, dayanıklılık ve şut çalışmaları yaptı.

Teknik direktör Jan Wouters'in, yarın Fenerbahçe karşısında Gomes, Kromkamp, Marcellis, Salcido, Zonneveld, Mendez, Bakkal, Simons, Perez, Farfan, Lazovic 11'ini sahaya sürmesi bekleniyor.
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilk maçtaki 11 yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    6 Kasım'ın haftasında ben 6 gol bekliyorum. Şahet o gün 7 Kasım ama olsun...

PSV'nin kazanması baya süpriz olur. Kadıköy'de bizi devirecek hiçbir kulüp dünya üstünde bulunmuyor. Şuanki görüntü ile.
    Ayıp ettin Batu abi 7 atarız o zaman
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    ilk maçtaki 11 yani
    Addo cezalı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DisCo View Post

Öncelikle bir Avrupa takımı ve Şampiyonlar liginde sürekli oynamanın verdiği tecrübe var. Oyuncular değişsede takımın bir ağırlıgı vardır. Cska maçı nasıl sıradan giderken bir anda Cska lehine döndüğü sonunda ibrenin Fenerbahçe'ye döndüğünü gördünüz. Ne olacağı belli olmaz.

Fenerbahçe'nin savunma zaafları göz önüne alınırsa Psv bu kez affetmeyecektir. Bu konuyla ilgili ilk maç baz alınmamalıdır.

Sonuncu ve en korktuğum şey oda Türklerin özelliğidir. Herzaman işimizi yapmak için yumurta'nın kapıya dayanmasını bekleriz. Fenerbahçe bu durumdan dolayı müthiş avantajını kullanamayabilir. Galatasaray'ın fırtına gibi estiği dönemlerde yada Milli takımla grup maçlarında bir kere rahat çıktığımızı gördünüz mü? Hep son maçta oluyor.

Şu bölümüne katılıyorum.Hakılısın.

"Saracoğlu cadı kazanı"

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Jan Wouters, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferi için ''cadı kazanı'' benzetmesi yaptı. Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile yapacakları maç için basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jan Wouters, karşılaşmada ekstra dikkat etmeleri gereken birşey olmadığını ifade ederek, ''Buranın tam bir cadı kazanı olduğunu biliyorum. Yarın gol atıp bu cadı kazanındaki insanları susturmayı hedefliyoruz. Buradaki atmosfer harika. Hiçbir yerde görülmemiş olabilir. Atmosferden de zevk almamız gerekiyor'' dedi.

Gruptan bir üst tura çıkmak konusunda henüz şanslarını yitirmediklerini, diğer maçlarda alınacak sonuçların da önemli olacağını ifade eden Wouters, ''Diğer maçların sonuçlarına bakarak da en iyisini yapmaya çalışacağız. Şansımızı tam olarak yitirdiğimize inanmıyorum'' diye konuştu.

''HÜCUM OYNAYACAĞIZ''

Wouters, Fenerbahçe karşısında hücum futbolu oynayacaklarını söyledi. Hollanda Ligi'ndeki son maçlarında 4 hücum oyuncusuyla mücadele ettikleri hatırlatılarak yöneltilen soruya Wouters, ''Yine hücum oynayacağız ama nasıl oynayacağımıza yarın karar veririz'' yanıtını verdi.

Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu ifade eden Wouters, ''Yarın bizim için tabii ki gol gerekiyor. 0-0 için gelmedik. Buraya tabii ki yenmeye geldik'' diye konuştu. Wouters, ilk maç hatırlatılarak ''Sizce tuhaf değil mi, Semih dirseğine karşın yarın oynayacak'' sorusuna, ''Buna ben karar vermiyorum. UEFA karar veriyor'' yanıtını verdi.

Hollandalı teknik adam, son lig maçlarında çok top kaybı yaptıklarını, yarın özellikle buna dikkat etmeleri gerektiğini vurgularken, ''Top kayıplarında hızlı bir biçimde yerimizi almamız gerekiyor'' dedi.

Takımdan ayrılan teknik direktör Ronald Koeman'ın görevini geçici olarak yürüten Wouters, Koeman'ın kendileri için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, ''Benim için PSV'de çalışmak büyük bir gurur. Yarın elimizden gelenin en iyisini ortaya koymamız gerekiyor. Yakında bir hoca gelecek ama kim olduğunu bilemem'' açıklamasını yaptı.

GOMES: ''HERŞEY SON MAÇTA BELLİ OLACAK''

PSV Eindhoven Kalecisi Gomes, gruptan çıkacak takımların son maçta belli olacağına inandığını ifade ederek, yarın Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alacaklarını düşündüğünü kaydetti. Takımın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son 3 maçtaki performansıyla kendisinde nasıl bir düşünce bıraktığı sorusunu yanıtlayan Gomes, ''Önümüzde çok önemli maçlar var. Hangi takımların gruptan çıkacağı son maçta belli olacak. Biz de en iyi sonuç alarak ilk 2 içinde yer alıp grutan çıkmayı hedefliyoruz'' dedi.

Geride kalan 3 maçta ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına inandığını belirten Gomes, ''Fenerbahçe ile 0-0'lık maçı galibiyete çeviremedik. Fenerbahçe büyük bir takım ama yarın elimizden geleni yapıp, iyi bir sonuç hedefliyoruz'' diye konuştu. Fenerbahçe maçına iyi bir konsantrasyon sağladıklarını kaydeden PSV'li oyuncu ''Takım olarak iyiyiz ama bizim için zor bir maç olacak. Fenerbahçe için de zor olacak. Umarım şans bizden yana olur'' diye görüş bildirdi.
    06.11.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

biraz garip bir maç olcak havasındayım, bence berabere biter bu maç, bana kalırsa, fenere yarar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

kazanacağımızdan hiçbir şüphem yok 2-0 yada 3-0 bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımımızdan hiç şüphe etmedik etmiyoruz.Bu maçı çok rahat alıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Mantıklı düşündüğümüz zaman Fenerbahçe'nin bu maçı alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz ama Fenerbahçe'nin maçı rahatlıkla alacağını söyleyemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kazanalım; gruptan çıkalım işi zora sokmayalım. Zor maç olacak ama umarım gülen taraf biz oluruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

hadi fener bari sen bizim yuzumuzu guldur. bu mac benim icin dahada onem tasiyor. psv hollandali takim oldugu icin. yenerse bir turk olarak cok gurur duyacam.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Defanstaki sorun kafamı karıştırıyor inşallah kazanırız ama araya atılan toplarla gol yiyerek yenilirsekde hiç şaşırmam çunki bu işi psv iyi yapıyor ama inşallah fenerbahçemiz bu maçtanda alnının akıyla çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu maç bence tehlikeli çünkü gruptaki ilk 3 macın aksine ilk defa kazanmak için çıkıyoruz.önceki maçlarda yenilmeyelim diye çıkarken şimdi kazanmalıyız diyoruz buda defansta zaafiyet yasatabilir bize o yüzden önceki maclar gibi sabırlı oynamalıyız sabreder rakibin açık vermesini beklersek kazanırız

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

FB saldırmamalı. Kontrollü oynamalı. Sonuçta PSV'nin kazanması lazım. FB atak oynayınca defans yol geçen hanı oluyor. Top bizde, kontrollü oynarsak, iyi kontralarla alırız maçı diye düşünüyorum...

Deivid'in oynamaması bence avantaj, çünkü son maçlarda çok top kaybediyordu. Appiah oynarsa orada iyi olur. Çünkü FB'nin topa sahip olması ve topu çevirmesi lazım. Deniz biraz bozuyor ama adam savunmada mükemmel. Ah Deniz ah, biraz daha çabuk oynasan topları, işte o zaman herşey daha güzel olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Tam bende bunu yazmaya gelmiştim Arkadaşa katılıyorum.. Türklerde var böyle bir şey. Bu maçı kazanırsak, çok rahatlıyacağız.. Ama ne olacağı belli olmaz.. Maçtan sonra görüşmek üzere..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Fener bu gece tur vizesini alabilir.Zor da değil PSV'yi yenmek.Akıllıca bir oyun oynanırsa rahat bir maç olabilir.PSV şuan kötü bi dönemde..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Haydi Fener dağıt şu PSV'yi...

puan alırsa Fenerbahçe bu iş tamam... Formda Fenerbahçe Koeman'da yok PSV'de favori Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    puan alırsa Fenerbahçe bu iş tamam... Formda Fenerbahçe Koeman'da yok PSV'de favori Fenerbahçe...
    Koeman oynamıyordu zaten, teknik direktördü. Öyle bir söyledin ki sanki Koeman futbolu bugün bırakıyor gibi. Şaka tabi.

Koeman iyi futbolcuydu,oynasaydi gercekten Fbnin isi zordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

koemanın tecrubesi yeter tabi ama yeni gelende koemanın yardımcısıymıs daha genc fizikli falan belki kondisyonla kurtarır buda

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

PSV kazanır gibi duruyor, inşallah yanılırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahce Ve galatasaray İnsallah bize moral verir...

Fenerbahceyi baya zor maç bekliyor....Lugano ve deivid eksikligi etkileyebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu maçı alırız Colin Kazım oynuyor sağ kanatta maça defansif bir futbolla başlamalıyız

Nesil
    2006

Kazım oynuyorsa PSV'yi sahaya cehennem edeceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ülke puanı açısından Fener'in kazanmasınız isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Şu Derbi yüzünden geLmedik kaLmadı başımıza Bjk nin akşam dağıLmasının en büyük nedeni Derbinin Maçtan Sonrada devam etmesi,Liverpool macına odakLanaması oLdu.Fenerbahce'de farkLı değiL ÇekilirLer ÇekilemezLer derken psv maçı diğer avrupa maçları kadar önemsenmedi,derbinin gölgesinde kaLdı
    Takımıma Güveniyorum ancak Beşiktaş'ın böyle bir konsantrasyon eksikLiğinden akşam düştüğü haLLeri görünce oLası bir puan kaybından korkuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İddaa kuponumda son maç Fenerbahçe..inşallah kazanacak

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hiç şüphem yok heycanda yok.KAZANICAZ...

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri