Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: Fatih Terim Kadroyu Açıkladı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by YusufT View Post

P.S: M.Topuz ve M.Topal'in alinmasina sevindim cünkü hak ediyorlar..Ins. Euro 2008 parlarlar..
    Mehmet Topzu zaten ilk11de pek oynamasada artık aday kadroların bankolarından.Ayrıca eminim Terim Topuzada şans verecektir.Lig Tvdeki bir konuşmasında euro 08de ihtiyacı olan oyuncular arasında topzuuda demişti bize çok faydası olur demişti.

Semih konusuna gelince tamamen katılıyorum.Semihin oynaması için arkasında alex olacak boş kaleye attıracak.Fakat milli takımda işelr öyle gitmiyor.Baktığımızda semih alx siz hiç bir mata gol atamıyor ayrıca attığı bir çok gol çok basit gol

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Mehmet Topzu zaten ilk11de pek oynamasada artık aday kadroların bankolarından.Ayrıca eminim Terim Topuzada şans verecektir.Lig Tvdeki bir konuşmasında euro 08de ihtiyacı olan oyuncular arasında topzuuda demişti bize çok faydası olur demişti.

Semih konusuna gelince tamamen katılıyorum.Semihin oynaması için arkasında alex olacak boş kaleye attıracak.Fakat milli takımda işelr öyle gitmiyor.Baktığımızda semih alx siz hiç bir mata gol atamıyor ayrıca attığı bir çok gol çok basit gol
    evet.. Semih paslariyla ve Caliskanligiyla Fenerbahce'de iyi isler cikariyor..arkasinda bide Alex olunca..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir fenerbahçeli olduğum için Semih hakkında biraz yanlı olabilirim ama bence Semih gerçekten fırsatçı bir oyuncu. Pozisyonu devamlı takip ediyor, ısrarcı, son vuruşlarınıda beğeniyorum.

Gerçi Türkiye'den örnek vermek gerekirse bir Ümit Karan kadar zor golleri kaydedemiyor ama Fenerbahçe'de arkasında Alex olduğu için şu anda 11 gol attı. Alex olmayınca birşey yapamıyor diyorsunuz tamamda ligde Alex'ten çok asisti var yanılmıyorsam.

Zaten milli takımda direk ilk 11'de çıkacağını sanmıyorum Nihat ve Halil bizim için en yararlı ikili olur ama Nihat, Mehmet Yıldız oynayacak galiba. Muhtemelen Semih tıpkı eskiden fenerbahçede olduğu gibi Milli Takımın nöbetçi golcüsü olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Çoğu arkadaşımın söylediği sözlere katılmıyorum M.Topal hakkında. M.Topal'ı izlerken bana Türkiye'nin şu son 5 yılda çıkardığı en iyi liberolardan biri hatta belkide en iyi liberosu gözüyle izliyorum. Topal oyun bile kurabiliyor yahu. Özellikle uzun boylu olmaası ve bacaklarının çok uzun olması onun için bir avantaj ve daha bu çocuk 20 yaşında.

Belki yanlı yorum yapıyorsun diyenler olacak ama ben gördüğümü söylüyorum burada. Mehmet Topal gerçektende çok iyi bir futbolcu ve çok az tecrübe,biraz tecrübe ile Türkiye'nin hatta Avrupa'nın sayılı liberolarından biri olacaktır. Sonra dersiniz Gökay söylemişti diye.

Benden söylemesi. Özellikle Ankaragücü maçında hayatının maçını oynadı. Önüne gelen her topu kesti,hatta sahanın heryerinde ayak izi vardır.

Bence F.Terim çok iyi gördü M.Topal'ı ve iyiki aldı diyorum ben. Benim bu konu hakkında görüşüm budur.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Çoğu arkadaşımın söylediği sözlere katılmıyorum M.Topal hakkında. M.Topal'ı izlerken bana Türkiye'nin şu son 5 yılda çıkardığı en iyi liberolardan biri hatta belkide en iyi liberosu gözüyle izliyorum. Topal oyun bile kurabiliyor yahu. Özellikle uzun boylu olmaası ve bacaklarının çok uzun olması onun için bir avantaj ve daha bu çocuk 20 yaşında.

Belki yanlı yorum yapıyorsun diyenler olacak ama ben gördüğümü söylüyorum burada. Mehmet Topal gerçektende çok iyi bir futbolcu ve çok az tecrübe,biraz tecrübe ile Türkiye'nin hatta Avrupa'nın sayılı liberolarından biri olacaktır. Sonra dersiniz Gökay söylemişti diye.

Benden söylemesi. Özellikle Ankaragücü maçında hayatının maçını oynadı. Önüne gelen her topu kesti,hatta sahanın heryerinde ayak izi vardır.

Bence F.Terim çok iyi gördü M.Topal'ı ve iyiki aldı diyorum ben. Benim bu konu hakkında görüşüm budur.
    Mehmet Topal'in harika bir oyuncu ve evet bence Türkiyedeki en iyi Türk ön libero diye bilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Emre Aşık , Tümer , Serhat Akın hangi akla hizmet çağrıldı anlamadım. Hangi performansına bakıldı ? İdmanlarımı izlendi naptılarda çağrıldılar anlamadım. Fatih Tekke yine yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Kardoya şöyle göz attım yorumları okudum;

Bence Hamit ver arkasında Gökhan varken o bölgeye üçücü isim olarak Uğur fazla...

Nuri bu takımda ve Euro 2008'de mutlaka olmalı,Barış,Mehmet Topal bence formda da olsalar o tip bir turnuvaya hazır değiller.

Tümer avrupa'ya transfer oldu ve dikkat ederseniz Yıldıray yeni geldi takımda oyun kurucu eksiği vardı.Emre'ye destek çıkacak bir isim.Bence Fatih hoca bunu düşünerek aldı..Eminim 2008'de de kadro da olacaktır.

Forvette ise aylardır aynı şeyi söylüyorum maalesef lanet olsun Ümit Karan o takıma giremiyor.Semih ne kadar formda da olsa milli takımda oynayamıyor..Alex eksiği diyebilirm.

Ama Ümit Karan:
    Adam son 10dk oynayıp 2gol attı milli takımda yine alınmadı,Bu ligin en çok gol atan oyuncusu olduğunda da alınmadı..Çok şanssız..

Serhat umarım çıkış yakalar..
    Karan ve Semih hakkında dediklerin dogru..Belki Yıldıray Alex'in görevini yapar..

Terim Tümer degilde Karan üstünde dursa nebilim onu hazırlasa..İyi bir ümit çok iş yapar..Heleki Nihatla

Belediye maçında dönerek attıgı o golü unutamıyorum..Arsivde hep adamın golleri var Turnuva'nın en iyi golünüde kesin karan atardı

Tekke Sakat,Tuncayda Sakat
    Last edited by Emurafu : 02.Şubat.2008 at 01:50

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

kadro iyi fakat ugur boralın nasıl bir performans gösterecegini çok merak ediyorum sivas maçında sol kanat etkisiz kalıyordu ikinci yarı wederson girmesiyle o kanattan gol buldu bilmiyorum inşallah iyi bir performans gösterir oynayabilirse onun dışında hiç bir oyuncuya lafım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deli İbo niye yok

Emre Aşık cagırılmış İ.Toraman cagırılmamış,ayrıca bayadır forma giymeyen sakatlıktan yeni çıkan Gökhan Zan cagırılmış pehhh şacmalıgında bu kadarı..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

arkadaşım semihin bitiriciliğine kötü demişsinde liggin ilk yarısındaki FB-GS maçının 5. dk sındaki golünü düşünmeni tavsiye ederim o gol adamın bitiriciliğinin iyi olduğunun en büyük kanıtıdır ayrıca sivasa attığı golde kafayı vurdu kalece çıkardıktan sonra her futbolcunun aklına öyle bir vuruş yapmak gelmez hele ki saliseler içinde

bi ümit karan furyasıdır gidiyo burdan fatih hocaya sesleneceğinize önce kalliye seslenin o adamı banko yapsın kendi takımında as oynatsın ondan sonra zaten milli takıma seçilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    arkadaşım semihin bitiriciliğine kötü demişsinde liggin ilk yarısındaki FB-GS maçının 5. dk sındaki golünü düşünmeni tavsiye ederim o gol adamın bitiriciliğinin iyi olduğunun en büyük kanıtıdır ayrıca sivasa attığı golde kafayı vurdu kalece çıkardıktan sonra her futbolcunun aklına öyle bir vuruş yapmak gelmez hele ki saliseler içinde

bi ümit karan furyasıdır gidiyo burdan fatih hocaya sesleneceğinize önce kalliye seslenin o adamı banko yapsın kendi takımında as oynatsın ondan sonra zaten milli takıma seçilir
    Fatih Terim için oyuncunun formda olması önemli değilki oynayanı oynamayanı hep alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben zaten onu İ.Kaş takımında oynamıyor neden milli takıma alınıyor diyenler için dedim.Yasin'de oynamıyor.Ayrıca Kaş Yasin'e göre daha fazla forma şansı buluyor.Yasin anca ayda yılda bir Lugano-Edu ikilisinden birisi sakatlanırsa forma şansı buluyor ya da önemsiz maçlarda.Ama bakarsanız İbrahim Kaş ona göre daha çok forma şansı buluyor.Kaş'ta sakatlıklar olunca forma giyiyiyor ama malum savunma bölgemizde çok sakatlık olduğu için o yüzden daha çok forma şansı buluyor.Şampiyonlar Ligi maçında bile forma giydi adam.
    Tamam aynı şeyi söylüyormuşuz bencede Kaş olmalı Yasin de olmalı ama Gökhan Zan çok sık sakatlanıyor onun yerine zaten bence 2008'de Emre Aşık-Servet ikilisi oynayacak.

Nesil
    2006

Dikkatimi çeken, bazı arkadaşlar durmadan yabancı sayısı artarsa milli takıma olumsuz yansır. Oyuncu bulunmazı zorlanıyor diyorlar. Türkiye'de en çok yabancı sayısı Fenerbahçe'de(Yabancı uyruklular Dahil) ama o Fenerbahçe en fazla milli takıma oyuncu gönderen Fenerbahçe. Demekki Yabancı Oyuncu sayısı milli takımı etkilemiyormuş. Kaliteli olan oyuncu sınırsız yabancıda olsa gene milli takıma girebiliyor.

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Giray son derece iyi bir stoper son 2 yılda müthiş bir ivme kazanan Oftaş' ın en önemli oyuncularından biri. Oftaşsspor az pozisyon veren ve az gol yiyen bir takımsa bunun en önemli nedeni defansının başarısıdır. Giray - İlhan ikilisi uzun zamandan beri beraber oynuyorlar. Giray' ı bu sene bir kez çıplak gözle izledim. Topu oyuna sokma becerisi vasast ama bir defansı defans yapan asıl özellikleri çok iyi. Rakibini çok iyi marke ediyoru bunun yanı sıra hava toplarında hemen hemen hatasız oynuyor. Henüz 23 yaşında stoperlerin yıllandıkça daha da değer kazandığını düşünürsek Giray' ı ileride çok iyi günler bekliyor. Bazı arkadaşllarımız İlhan Eker' i de milli takımda görmek isterdik demişler. İlhan da son derece iyi bir stoper. Hatta İlhan ligimizin farklı stoperlerinden biri. Bir defans oyuncusu için çok teknik ve pasör bir oyuncu. Özellikle takımını uzun paslarla çok iyi çıkartıyor. İlhan ve Giray ikisi de çok iş yapacak.

Dediğin gibi olursa gerçekten katkısı büyük olacak. Ama Avrupa Şampiyonasına eğer alınır ise Ligde gösterdiği başarıyı gösterebileceğine inanmıyorum. Çünkü rakip takımın forvetleri başta olmak üzere, hepsi Avrupa'nın en iyi kulüplerinde Şampiyonlar Liginde mücadele eden oyuncular. Bunları durdurması gerçekten zor olacak. Ama bu oyuncuyu buraya getiren Metin Diyadin'i unutmamak gerekiyor. Diyadin çok iyi genç yetenekler buluyor. Milli Takımda Genç Yetenek Bulması için görevlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Egemen Korkmaz ve Yasin Çakmak gibi genç yetenekler varken Emre Aşık niye çağrılıyor diyorsun.İ.Kaş niye çağrıldı diyorsun...

Bu arada M.Topal ne kadar hakettiyse,Boral ne kadar hakettiyse Mert Nobre'de o kadar haketti milli formayı..
    Mert Nobre nin oynadigi yerde M.Yildiz,G.Unal,Serhat,Semih,Halil gibi uzun zamandir milli takimda olan oyuncular var.Nobre ise takima alisik degil,turkceyi bilmiyor ve iletisim saglayamiyor.

Iyi oynamiyor mu?Oynuyor.Ama takima uyum saglayamaz ve takim icindeki anlasmazlik seviyesi cok yuksek olur.Biliyorsun,Tactan gol yiyen bir takimiz Turkiye olarak.

Ayrica M.Topal in maclarini seyrettiysen,ozellikle fb-gs macini,ortasahadaki 2 oyuncudan biriydi.o girdikten sonra Fenerbahce topa dokunamadi ve ataga cikamadi.Ayrica on libero sıkıntısı da yaşıyoruz.Aurelio'nun alternatifi yok.Bence M.topal yerinde bir karar.

Amacim tartisma cikarmak degil,sadece dusuncelerimi soyledim.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İbrahim Üzülmez yok Allah Allah Fatih Hoca'nın kafasına taş mı düştü acep ?

Tümer,Emre Aşık bunLar MiLLi takımın en eLeştiriLen oyuncuLar Fatih Terim Hiçmi performansLarına bakmıyor bunLarın ben haLa anLamış degiLim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Uğur Boral sırf Fenerbahçe'de ilk 11 oynamaya başladı diye kadroya alınmış.Bence hiç ama hiç haketmiyor.Tümer ve Emre Aşık da artık kadroya alınmamalı.Ayrıca Serhat Akın neye göre kadroya alındı merak ediyorum.Geri kalanlar doğru seçim bence.Mehmet Topal,İ.Kaş,Giray hepsi doğru tercihler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bildiğim kadarıyla Serhat, Anderlecht'te ilk 11 olmasa bile her maç sahaya çıkan bir isim. Performansıda iyi iye hatırlıyorum. Belçika ligi pek göz onünde olmadığı için bilmiyoruz tabikide. Hem forvet, hemde kanat için iyi bir alternatif.

Volkan Yaman fena oynamiyordu o cagirilabilirdi Hakan Balta´ya alternatif olarak.Ugur Boral´dan daha cok hakediyordu bence.
    Emre Güngör Yasin´den daha iyi birisi.Galatasaray´da oynadigi icin söylemiyorum.Yasini ben de cok begeniyordum,onun icin yazdigim yorumlar ortada zaten.Ama oynadigi maclarda cok bireysel hatalar yapiyor.Alanya macinda bile cok komik hatalar yapti.Yani oynamaya oynamaya kötülesiyor.

Mehmet Topal gercekten cok iyi oynuyor.Galatasaray´in maclarini X programinin yayinladigi özetlere bakarak degil de Lig Tvden macin tamanini izleyin.Ne demek istedigimi ozaman anlarsiniz.

Nesil
    2006

Sonuçta bu bir hazırlık maçı, Terim bu maç ile Avrupa Şampiyonası için ideal taktik ve ideal kadro oluşturacak. Burada alınan isimlerden zaten ilkonibirimiz belli oluyor. Yani burada tartıştığımız isimler maçlarda yedek olacak. Ona göre oyuna katkılarıını ölçecek. Bu yüzden ben bu kadroyu beğendim. Lejyönerlerimiz kadroya dahil edilmesi gayet hoş olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şu kadro'yu bile bu kadar eleştirsek acaba euro 2008 kadrosu belli olunca nasıl elestirecez..Önemli olan basarı.kimi alırsa alsınki milli takımda basarılı olsun..Terim kafasında bir sistem kuruyordur..bununda planlarını yapıyordur.

Tümer'i neden cagırdıgını anlamaya calısıyorum.Şu aklıma geldi..Takımda lider özellikli oyuncu az..Forvet arkasında oynayacak yaratıcı oyuncu yok denilecek kadar az...Tümer'i onun için cagırıyor sanırım..Tümer oynadıgı zaman etkili olan biri..Fenerbahcede oynamadıgı zaman cagrılmısdı.Ukrayna ve Arnavut maçlarını kurtarmısdı..Benim düsüncem böyle..Sanırım terimde bunlatı düsünüyor..Yıldıray,Emre,TÜmer baska yok gibi...Zaten Tümer yedek oluır..
    Last edited by Emurafu : 02.Şubat.2008 at 14:33

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Şu kadro'yu bile bu kadar eleştirsek acaba euro 2008 kadrosu belli olunca nasıl elestirecez..Önemli olan basarı.kimi alırsa alsınki milli takımda basarılı olsun..Terim kafasında bir sistem kuruyordur..bununda planlarını yapıyordur.

Tümer'i neden cagırdıgını anlamaya calısıyorum.Şu aklıma geldi..Takımda lider özellikli oyuncu az..Forvet arkasında oynayacak yaratıcı oyuncu yok denilecek kadar az...Tümer'i onun için cagırıyor sanırım..Tümer oynadıgı zaman etkili olan biri..Fenerbahcede oynamadıgı zaman cagrılmısdı.Ukrayna ve Arnavut maçlarını kurtarmısdı..Benim düsüncem böyle..Sanırım terimde bunlatı düsünüyor..Yıldıray,Emre,TÜmer baska yok gibi...Zaten Tümer yedek oluır..
    O zaman Tümer'den daha çok oynayan Yusuf'un,Sergen'in suçu ne...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tümer oynadıgı zaman etkili olan biri..Fenerbahcede oynamadıgı zaman cagrılmısdı.Ukrayna ve Arnavut maçlarını kurtarmısdı..Benim düsüncem böyle..Sanırım terimde bunlatı düsünüyor..Yıldıray,Emre,TÜmer baska yok gibi...Zaten Tümer yedek oluır..
    Tümer o milli maç döneminde Beşiktaş takımının oyuncusuydu ve forma giyiyordu bizde.Ama dediğin gibi Tümer sonuca etki edebilecek birisi.Zaten yedek olarak alınmıştır.Sorun yok bence..

Ayrıca sivasa attığı golde kafayı vurdu kalece çıkardıktan sonra her futbolcunun aklına öyle bir vuruş yapmak gelmez hele ki saliseler içinde
    Çokta münhim bir olay değil bence.Aynısını beğenmediğimiz Gökhan Ünal'da attı.Hangi maç hatırlamıyorum ama vurdu gol diye koşmadan bekledi ve dönen topu sakinca tamamladı.Semih oynadığı oyunla milli takım kadrosunda bulunmayı hak etmiş olabilir ama ilk 11 için bence sistem gereği oynaması pekte gerekli değil.Terim ona göre sistem kuracaksa bilmem.Norveç maçlarını hatırlıyorum Nihat ileride tek başına takımı taşırken Semih etkisiz kalmıştı.Ben olsam birde Nihat-Mehmet Yıldız ikilisini denerim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Türkiye'de en çok yabancı sayısı Fenerbahçe'de(Yabancı uyruklular Dahil) ama o Fenerbahçe en fazla milli takıma oyuncu gönderen Fenerbahçe. Demekki Yabancı Oyuncu sayısı milli takımı etkilemiyormuş. Kaliteli olan oyuncu sınırsız yabancıda olsa gene milli takıma girebiliyor.

Galatasaray 5 tane TÜRK oyuncu gönderiyor Milli takima.. Fenerbahce ise 4..

Nesil
    2006

Volkan Demirel, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe)

Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta, Mehmet Topal (Galatasaray)

Tam tersi sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada dikkatimi çekti Hakan Şükür kadroda yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türk kelimesinin harflerini büyük yazarak aklınca aurelionun türk olmadığını vurgulamaya çalışmış ama unutma ki yunanistan maçında hemde ALİ SAMİ YEN stadında yani ultraaslan taraftar grubunun olduğu yerde herkes ıslıklanırken o alkışlanıyodu o maçta

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Türk kelimesinin harflerini büyük yazarak aklınca aurelionun türk olmadığını vurgulamaya çalışmış ama unutma ki yunanistan maçında hemde ALİ SAMİ YEN stadında yani ultraaslan taraftar grubunun olduğu yerde herkes ıslıklanırken o alkışlanıyodu o maçta
    Aurelio Türk değil, Türk vatandaşı, ultraaslan değil ultrAslan..!

Alkışlayanların Galatasaraylı olduğunu kanıtlayabilecek misin acaba ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes TÜRK'tür.

Daha da uzatmayın.

ultraslan ya da ultrAslan, bu bu kadar önemli mi? Herkesin nasıl yazıldığını bilmesi mi gerekiyor?

Gereksiz konuyu germeyin ve alakasız şeyler yazmayın. Bizleri de sinirlendirmeyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Volkan Demirel, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe)

Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta, Mehmet Topal (Galatasaray)

Tam tersi sanırım...
    Emre Asik nerde? Emre Galatasarayin sözlesmeli oyuncusudur.. yaani oldu 5'e 5. Semih,Ugur Boral milli takimda is yapar yapmaz.. Ugurun secilmesi bence sacma olmus..onun yerine Nuri, Zafer Yelen alinabilir.. sonra Semih arkasina Alex türünde oyuncu olmayinca birseyler yapamiyor, en fazla yaptigi sey verkac paslari denemek.. Ümit Karan daha mantikli olurdu, hattaa Mevlüt Erding bile alinabilirdi..
    Last edited by Sekopej : 02.Şubat.2008 at 20:11 Reason: O mesaj silindiğine göre senin mesajı da editledim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Serhat kadrodan çıkartıldı

A Milli Futbol Takımı, 6 Şubat Çarşamba günü İsveç ile yapacağı özel maç için İstanbul'da toplandı.

Swissotel'de akşam saatlerinden itibaren toplanmaya başlayan A Milli Takım'da, Belçika Ligi'nde RSC Anderlecht'in dün yaptığı karşılaşmada sol arka adalesinde zorlanma olan Serhat Akın'ın kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi karşılaşmasında forma giyen milli oyuncuların derbi mücadelesi sonrası takıma katılacağı bildirilirken, yurtdışında oynayan Halil, Yıldıray, Emre Belözoğlu ve Nihat'ın yarın takıma dahil olacakları kaydedildi.
    İsveç maçının yapılacağı BJK İnönü Stadı'nda yarın basına açık bir antrenman gerçekleştirecek olan milliler, 5 Şubat Salı günü Ali Sami Yen Stadı'ndaki çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak.
    Bu arada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.
    HAKAN BALTA: "İSVEÇ MAÇINI KAZANIP GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMEK İSTİYORUZ"
    A Milli Takım kadrosunda bulunan ve takım arkadaşlarından önce kampa dahil olan Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta, İsveç ile yapacakları maçı kazanarak Avrupa'daki takımlara güçlerini göstermek istediklerini söyledi.
    Genç futbolcu, karşılaşmanın önemli olduğunu belirterek, "Beni kadroya aldığı için hocama teşekkür ediyorum. Çünkü sakatlığım nedeniyle oynayıp oynamayacağım belli değil. İnşallah oynarım. Umarım bizim için güzel bir maç olur. İsveç gibi güçlü takımlarla oynamak Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi güzel. Bu maçtan galip ayrılıp Avrupa'daki takımlara gücümüzü göstermek istiyoruz. Sakatlığım nedeniyle uzun süredir idman yapmadım. Son 2-3 gündür idman yapıyorum. Bileğim hala şişkin durumda ama takımdan ayrı çalıştım. Daha maça 3 gün var. Umarım o güne kadar tam olarak iyileşmiş olurum" diye konuştu.

KAYNAK:Ligtv.com.tr

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri