Originally Posted by
EmperoR
iyi yapmis taraftarlarimiz,düsüncemiz acikca ortada...
Fenerin baskani cikar her seferinde basarimiza tesadüf derse tabiki nefret ederiz kulüpten.
Ingiltereye giderken kendi stadinda ingilizlerin bayragini acanlar Fenerbahce degilmiydi ? Bu iste sirf kendinizi masum gösterip,bütü sucu bizlere atmayin bence.
Fanatiksin, bu söylediğinin de seviyeyi düşürdüğünü bile bile söylüyorsun, taraftarlığı daha bilinçli kişilerden örnek almalısın, 3-5 kendini bilmezden değil ...
Neuchatel Xamax maçında lobiye yardım eden Fenerbahçe başkanı Ali Şen'di, UEFA Finali'ne desteklemeye giden de Ali Şen'di.
Ayrıca daha önce farklı kaybettiğin rakibe bunu yapabiliyorsan bu bambaşka bir şey, kimse bunu bile bile yapmaz artık.Hakikaten bir tek satırı alıp kovalamadıkları kalmış ...
Nefret içine işlemiş, kulüpleri karıştırma; Galatasaray yönetimi destek verdiğini açıkça söyledi, hatta bir Gs yöneticisi maçı izlemeye gelecek, ister desteklersin ister desteklemezsin artık.

Originally Posted by
GeNç KaRTaL
Şu Fenerbahçe'yi destekleme desteklememe konusunda bir 2 kelamda ben etmek istiyorum.
Liverpool'dan 8 yemişiz.Okula gittim ertesi gün.Tüm okul bizimle dalga geçiyordu.Abartmıyorum futboldan anlamayan kızlar bile dalga geçiyordu bizle..Bu konuda ne yazıkki hiç duyarlı değiliz.Birilerinin politikalarına maalesef buradada geliyoruz.Birde gelip burada Chelsea'yi eleştirenlerin bazıları kendilerine baksınlar önce..(Mesajım herkese değil.Herkes kendisini biliyor)
Ben bu maçta Chelsea'yi desteklemiyorum.Fenerbahçe'yide desteklemiyorum.Tarafsız bir futbol sever olarak maçı takip edeceğim.Fenerbahçe kazanırsa alkışlarım,tebrik ederim.Helal olsun derim.Yenilirlersede buraya kadar geldikleri için yine tebrik eder,helal olsun derim.
Neden Fenerbahçe'yi desteklemiyorum? Çünkü biliyorum Fenerbahçeliler ile futbol konuştuğumda gelip bana bu başarıyı üstünlük olarak gösterecekler.Bunu senelerce Galatasaraylılar bize karşı hep üstünlük olarak tasladılar.Bu durumda benim hoşuma gitmiyor.Bu yüzden Fenerbahçe'nin kazanması için öyle ahım şahım isteklide değilim.O formadaki türk bayrağının hatrınada ingilizi desteklemiyorum.Tarafsız bir gözle maçı takip edeceğim..
Maç hakkında ise daha önceden belirttiğim gibi tahmin yapmak zor.Ne olacağını sahada göreceğiz.Her 2 taraf içinde şanslar eşit..
Herkes senin gibi düşünebilse keşke, bu düşünceyi hiç yadırgamam, gayet normal ama anticilik popüler olmuş, şaka gibi.
Ben başarılı olmadıktan sonra diğerleri farklı kaybetse ne olur, normal kaybetse ne olur, gerçekten anlayamıyorum.Gs UEFA'yı alınca sevinçten oturup ağladığımı biliyorum, hala gözlerim dolar.
Ülke puanımız tavan yapınca aynı şeyleri düşünür hale geleceğiz, o zamana kadar çok fazla puan kazanmamız lazım, ondan sonra rekabet, başarı karşılıklı atışılır.
İngilizler sen başarılısın, ben başarılıyım, biz sizi geçtik yapabilir ama biz daha kundaktaki bebek gibi çok vasat bir seviyedeyiz, daha yolun çok başındayız (yıllarca aynı şeyleri yaşamamıza rağmen maalesef).
Bu arada tahminim kadrolar şöyle olacak:
Normalde oynar dediğim kadrolar, Malouda oynar mı, durumu nasıldır onu
takip edemedim.
----------- Drogba - Anelka -----------------
Malouda --------------------------- Joe Cole
------------- Ballack --------------------------
------------------------- Essien (Mikel)-------
Cole ------ Alex ------ Terry -------- Belletti
---------------- Cudicini / Hilario ------------
------------------ Kezman -------------------
------------------ Alex -----------------------
----------------------------------- Deivid ----